FUTURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FUTURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.038.588

Publication

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.03.2014, NGL 19.03.2014 14068-0191-011
31/08/2012
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u VIII I II~IIIVIIIIIIW

*iaiaaesa"

Ondernemingsnr 0454.038.588 Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm : BVBA

FUTURE

Zetel : Wateringen 3c bus 3 - 9300 Aalst

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering d.d. 5 juli 2012 blijkt wat volgt :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



Het mandaat van statutaire zaakvoerder kan wegens het overlijden van Mevrouw Kristel Reyntjens niet' langer waargenomen worden. Als zaakvoerders van de vennootschap met een onbezoldigd mandaat worden', unaniem benoemd de Heer Dieter Heremans NN 90.10.06-185.43, de Heer Gino Heremans NN 93.11.30-, 447.04 en de Heer Kevin Herenrans NN 92.03.25-271.59.

Heremans Dieter

Zaakvoerder











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 26.06.2012 12221-0156-012
14/07/2011
ÿþr

Mad 21

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN

*11107545*

V beh aa Be Stat

C~ tIFFIE

VAN KOOPHANDEL

- 4 JUL 2011

DER! DFag0 E

i Ondernemingsnr : 0454.038.588

Benaming

(voluit) : FUTURE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wateringen 3C bus 03, 9300 Aalst

Onderwerp akte : Omzetting rechtsvorm

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Lien Couck, geassocieerd notaris te Aalst, op 29 juni 2011, dat: werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze; vennootschap "FUTURE", waarvan de zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Wateringen 3C bus 03, ondernemingsnummer 0454.038.588.

De volgende beslissingen werden genomen:

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met één-parigheid van stemmen, de volgende; beslissingen genomen:

1.Omzetting aandelen aan toonder naar aandelen op naam

De algemene vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en verleent: aan het bestuursorgaan de machtiging om hiervoor het nodige te doen, waaronder de vernietiging van de aandelen aan toonder.

2.Verlenging boekjaar

De algemene vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op 1 januari

van elk jaar en af te sluiten op 31 december van ieder jaar.

De vergadering beslist artikel drieëntwintig van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel drieëntwintig

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde;

wettelijke bepalingen."

3.Wijziging van de datum van de jaarvergadering

De algemene vergadering beslist de datum van de jaar-vergadering te wijzigen en deze voortaan te houden`

op de tweede zaterdag van juni om veertien uur.

De vergadering beslist artikel achttien van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel achttien

De gewone algemene vergadering van de aandeelhoduers, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar'

worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur.

Indien die dag samenvalt met een wettelijke feestdag, wordt de algemene vergadering gehouden op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten;

inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten."

4.0vergangsmaatregelen inzake het lopend boekjaar en de eerstvolgende algemene vergadering

1° De algemene vergadering beslist het lopend boekjaar, dat aanvang heeft genomen op één juni; tweeduizend en tien, te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig december tweeduizend en elf.

2° De algemene vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de' jaarrekening afgesloten per eenendertig december tweeduizend en elf, zal gehouden worden op de tweede; zaterdag van juni om veertien uur van het jaar tweeduizend en twaalf.

5. Verslagen betreffende de omzetting.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorte-zen van het verslag van de raad van bestuur dat het; voor-stel tot omzetting van de vennootschap toelicht en waaraan de staat van activa en passiva van de; vennootschap, afgesloten op 31 maart 2011, is gehecht, evenals van het voorlezen van het verslag over;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

gezegde staat van activa en passiva, opgesteld door VANSTREELS, DE BOM VAN DRIESSCHE, bedrijfsrevisoren te 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan 21. leder der vennoten erkent kennis genomen te hebben van deze beide verslagen en er kopie van ontvangen te hebben.

De conclusie van het verslag van de heer Jan DE BOM VAN DRIESSCHE, bedrijfsrevisor, voornoemd, de dato 14 juni 2011 luidt als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verificatieverslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat groter is dan het geplaatst kapitaal en is eveneens groter dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Dit verificatieverslag werd opgesteld op verzoek van het bestuursorgaan van de NV "FUTURE" overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 14 juni 2011 door de be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm. "VANSTREELS, DE BOM VAN DRIESSCHE & Ce", vertegenwoordigd door :

Jan DE BOM VAN DRIESSCHE

Bedrijfsrevisor'°

De verslagen van de raad van bestuur en van de be-drijfsrevisor zullen in het dossier van de notaris bewaard blijven.

6. Omzetting

Vervolgens beslist de vergadering de vorm van de vennootschap te wijzigen en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en zonder verandering van de samenstelling van het vermogen, van het bedrag van de inbreng en van het kapitaal, noch het getal der aandeelhouders en de duur van de vennootschap en dit onder de voorwaarden in de dagorde uiteengezet.

De vergadering verleent bovendien machtiging aan de ondergetekende notaris om de statuten van de vennootschap te coördineren.

7.Kwijting aan de bestuurders en gedelegeerd be-stuurder voor hun mandaat.

Aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurder, wordt volledige kwijting verleend voor het door hen gevoerde bestuur tot heden, te weten mevrouw Reyntjens Kristel, voornoemd, bestuurder en gedelegeerd bestuurder en de heer Ameys Benny, geboren te Aalst op 6 mei 1961, met nationaal nummer 61.05.06 293-67, wonende te 1730 Pastinakenstraat 17, bestuurder, hetgeen zij verklaren te aanvaarden, mevrouw Reyntjens Kristel aanvaardt bij sterkmaking voor de heer Ameys Benny.

8.Aanneming van nieuwe statuten.

De vergadering beslist de statuten, die de maatschappelijke betrekkingen zullen regelen, in vervanging van de vorige statuten, als volgt vast te stellen:

STATUTEN

AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt FUTURE.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Wateringen 3C bus 03.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

vennootschap heeft tot doel :

I. Voor eigen rekening :

i -411 het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden,

bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

a)Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

b)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

c)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

d)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

e) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

f) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

g) Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden;

h)De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

i)Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in titel IV van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en eht Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt DERTIGDUIZEND NEGENHONDERD ZESENTACHTIG EURO NEGENENZESTIG CENT (¬ 30.986,69).

Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

d

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere :

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeen-roepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

' VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij;

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de i

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

GEMEEN RECHT

" Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

Benoeming van de zaakvoerder.

De vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FUTURE", beslissen te benoemen

tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur en onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing.

Mevrouw Reyntjens Kristel, voornoemd, hetgeen door haar wordt aanvaard, en die verklaart niet getroffen te

zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

STEMMING.

AI deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereen-volgend en met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lien Couck

Tegelijk hiermee neergelegd; de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

.(oor-bphouden aan het Belgisch Staatsblad

23/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 16.03.2011 11061-0053-012
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 26.03.2010 10078-0262-014
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 27.03.2009 09093-0077-014
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 01.04.2008 08095-0321-014
03/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 31.03.2007, NGL 30.04.2007 07128-0367-014
10/04/2006 : OO057615
04/04/2006 : OO057615
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 08.07.2015 15289-0440-012
24/05/2005 : OO057615
28/02/2005 : OO057615
01/04/2004 : OO057615
08/01/2003 : OO057615
23/02/2002 : OO057615
22/04/2000 : BL588200
12/02/2000 : BL588200
24/07/1997 : BL588200
03/01/1995 : BL588200

Coordonnées
FUTURE

Adresse
WATERINGEN 3C, BUS 03 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande