FUTURE CONCEPT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FUTURE CONCEPT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.380.770

Publication

16/04/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 011113,11 111

NEERGELEGD

-4 APR. 20111

RECH_TliANK VAN

KOOPHL TE CENT

7:

:ï Ondememingsnr: OSS0 O"Î-ID

Benaming (voluit) : FUTURE CONCEPT

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Nevelse Warande 29

9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit het proces-verbaal verleden voor geassccieerd notaris Christof Gheeraert te Gent,

Drongen, op 31/03/2014 (ter registratie neergelegd) houdende partiële splitsing van de coöperatieve,

.;

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COUNTDOWN", gevestigd te 9830 Sint-Niartens-

4atem, Nevelse Warande 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent onder ondernemingsnummer 0452.977.825, de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COUNTDOWN", beslist met éénparigheid van stemmen om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FUTURE.

CONCEPT" op te richten en nadat beslist werd, teneinde te voldoen aan de vereisten van het!

.;

minimumkapitaal zoals bepaald door het Wetboek van Vennootschappen, het kapitaal te verhogen

met achttienduizend vijfenveertig euro zeventien cent (¬ 18.045,17), door de incorporatie van beschikbare reserves, en zonder de creatie van aandelen, zodat het kapitaal bij de oprichting achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt. Het eerste boekjaar zal starten op het ogenblik van neerlegging van het uittreksel uit huidige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent en zal eindigen op 30/09/2014. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden in 2015.

il De vergadering beslist de statuten van de nieuw op te richten vennootschap als volgt vast te stellen en goed te keuren

NAAM: FUTURE CONCEPT.

ZETEL 9830 Sint-Martens-Latem, Nevelse Warande 29.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel

zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen genomen, op een of anderei wijze verband houden met:

 aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van het beleid en beheert van ondernemingen; deze advies- en/of dienstenfuncties bestrijken aile aspecten; van het bedrijfsleven zoals, doch niet beperkend, algemene leiding, financieeli beheer en investeringsanalyse, commercieel beheer en marketing, personeelsstudies, reorganisaties en turnarounds, interimmanagement;

- het verstrekken en organiseren van opleidingen, seminaries en cursussen;

- consultancy, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, deii vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon;

- de handel onder al haar vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export) van industriële verbruiksgoederen

het patrimonium van de vennootschap beheren in de ruimste zin van het woordii en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of wederH te beleggen, zowel in roerend als in onroerend goederen, met uitsluiting van del: handelingen van vastgoedhancielaar. Binnen dit kader:

overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Naam : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

i;

mod11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van' vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vcirderingen;

o overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek afin pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het

algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 1.125 aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist, ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING ; De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven, op de laatste dinsdag van de maand maart om 14.00 uur.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 oktober en sluit op 30 september van het daarop volgende jaar.

WINSTVERDELING RESERVE: Op de winst van het boekjaar zef vijf ten honderd vooraf worden genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

2/ De vennoten van de nieuw opgerichte vennootschap "FUTURE CONCEPT" verklaren één zaakvoerder aan te stellen en benoemen daartoe de voornoemde co5peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COUNTDOWN", voornoemd, die op haar beurt vast vertegenwoordigd zal worden door de heer TEMMERMAN Stephan Omer Theophiel, rijksregister nummer 55.10.20337.94, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nevelse Warande 29, die alhier verklaart te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat gaat in op heden, geldt voor onbeperkte duur en zal onbezoldigd zijn.

31 Het vermogen dat wordt ingebracht in de vennootschap "FUTURE CONCEPT" is uitvoerig beschreven in het revisorale verslag. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"7. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg, BVBA Bedriffsrevisor Bart Bosman, met maatschappelijke zetel te 9600 Deinze, Guido Gezellelaan 116 vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, bedriffsrevisor, aangesteld op 21 november 2013 door de statutair zaakvoerder van de CVBA Countdown, om overeenkomstig art 677 juncto 742 en artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te stellen over de beschrijving van elke inbreng in nature en over de toegepaste methoden van waardering, waarbij de activiteit consulting van de CVBA Countdown, alsmede alle rechten en verplichtingen met betrekking tot deze activiteit, overgaan op een nieuwe op te richten vennootschap, namelijk de BVBA Future Concept.

Hi] bevestigt ber deze op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, dat naar zijn mening:

- de voor de inbreng in ,natura door de partijen weerhouden methode van waardering vastgesteld op basis van de netto-boekhoudwaarde zoals blijkt uit de staat per 30.09.2013



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

van de CVBA Countdown, is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemm4ffiiiiet het aantal en met de fractiewaarde van de inbrengen uit te gaven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

de inbrengwaarde van de activa - en passivabestanddelen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen in artikel 80 van het KB van 30 januari 2001 aangaande de verwerking van een partiële splitsing vastgesteld tegen de waarde waarvoor zij op het tijdstip van de inbreng in de boekhouding van de inbrengende vennootschap voorkwamen en bedraagt ¬ 84.418,05. Ondergetekende maakt melding dat de hiervoor vermelde boekwaarde niet noodzakelijk overeenstemt met de bedrijfseconomische waarde. Er dient echter gesteld te worden dat in het kader van de splitsingsoperatie deze waardering beantwoordt aan de vennootschapsrechterlijke en boekhoudkundige reglementeringen ter zake. Ondergetekende heeft op heden nog geen akkoord van de bank of akkoord van de leasinggever, zoals vermeld in paragrafen 3.3 en 4.1,5 ontvangen.

de beschrijving van de inbreng, met name activa- en passivabestanddelen die de BVBA Future Concept worden toegewezen uit de partiële splitsing van de CVBA Countdown aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature van welbepaalde activa- en passivabestanddelen voortvloeiende uit de partible splitsing van de CVBA Countdown, namelijk de toekenning van 1 aandeel in de BVBA Future Concept tegen voorlegging van 1 aandeel in de CVBA Countdown, als redelijk kan aanzien worden zodat de wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen gevrijwaard zijn en hun verplichtingen volledig vastgelegd.

Ondergetekende wil er tevens op wijzen dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Deinze, 27 maart 2014

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman Vertegenwoordigt door

Bart Bosman

Bednerevisorn

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Christof Gheeraert,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift, verslagen bedrijfsrevisor en oprichters, de gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FUTURE CONCEPT

Adresse
NEVELSE WARANDE 29 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande