FYBE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FYBE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.750.028

Publication

16/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12305934*

Neergelegd

13-11-2012



Griffie

Ondernemingsnr : 0500750028

Benaming (voluit): ODGI

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Dronckaertstraat 568

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 7 november 2012, ter registratie aangeboden, dat:

1. Mevrouw DECAVEL Florence Marie, geboren te Kortrijk, op 16 september 1985, ongehuwd, wettelijk samenwonende met de Heer Vincent Vanderheyde, 8930 Menen (Lauwe), Dronckaertstraat 568.

2. De Heer Vincent Charles Albert, VANDERHEYDE, geboren te Moeskroen, op 18 november 1973, wettelijk samenwonende met Mevrouw Florence, Marie Decavel, te 8930 Menen, Dronckaertstraat 568.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "ODGI .

Naam en rechtsvorm: de vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam  ODGI .

Zetel : te 8930 Menen (Lauwe), Dronckaertstraat 568

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

" De aankoop, de verkoop, import, export, huur en verhuur, de distributie

in klein- en groothandel van sanitair materiaal, keukenmateriaal, verlichting, tuinmeubilair, bouwmaterialen zowel algemeen als technisch, binnenhuisdecoratie, feestmateriaal, stenen en tegels in de breedste zin, textielwaren in de ruimste zin, artikelen voor hygiëne en huidverzorging, huishoudartikelen, geschenkartikelen, promotiemateriaal;

" Het leveren en plaatsen van sanitair, zelf of door anderen;

" De aankoop, de verkoop, import, export, de distributie in klein- en groothandel van  solid surfaces ;

" Het leveren en plaatsen van airconditioningsinstallaties en klimatisatie-installaties en toestellen, koelinstallaties, koelmeubelen en toestellen, zonwering, zowel privaat als industrieel;

" Het leveren en plaatsen van verwarmingsinstallaties met om het even welke toestellen, zowel privaat als industrieel;

" Het leveren en plaatsen van electrische installaties en toestellen, zowel privaat als industrieel;

" De aankoop, de verkoop, import, export, huur en verhuur, de distributie in klein- en groothandel van alle verwarmingstoestellen, airconditioningstoestellen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

klimatisatie- en luchtbehandelingstoestellen, sanitaire toestellen, electrische toestellen, koelmeubelen, isolatiematerialen, dekbdekkingsmaterialen en bouwmaterialen in de meest ruime zin van het woord;

" Het uitvoeren van algemene bouw- en renovatiewerken;

" Het transport voor eigen rekening van de goederen bestemd voor de diverse vestigingen, zowel in binnen- als buitenland;

" Het huren van panden voor de verkoop en stockage van de goederen, zowel in binnenland als het buitenland;

" Het aangaan van samenwerkingsverbanden met leveranciers, zowel in het binnenland als het buitenland;

" Participaties nemen op welke wijze ook, in Belgische of buitenlandse ondernemingen;

" Het verkrijgen door aankoop, door onderschrijving of op enig andere wijze, evenals de vervreemding door verkoop, ruil, of op enige andere wijze, van titels, obligaties en andere waarden, in welke vorm ook;

" Het bezit, de administratie en het beheer van haar portefeuille.

" Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut, alsook alle financiële transacties en verrichtingen waaronder ook alle termijnverrichtingen.

" Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management, administratieve en ondersteunende diensten, en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

" Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijf en negentig inzake secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

" Het ontwikkelen, ondersteunen, uitwerken, van nieuwe concepten, logo s, merken, producten en materialen, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend- en onroerend vermogen voortvloeiend de mogelijkheid tot aankoop en verkoop van roerende- en onroerende goederen die werden gehuurd alsook het in leasing geven van alle roerende- en onroerende goederen,

" De bevordering en de financiële ondersteuning van iedere organisatie en/of samenwerking die streeft naar wellevendheid, vrede, het bevorderen van sociale projekten met een goed doel en dienstbetoon. De vennootschap kan hiertoe elk initiatief nemen om activiteiten in te richten en/of dienaangaande alle medewerking te verlenen in de breedste zin van het woord.

" De aankoop en verkoop van diverse soorten roerende goederen in stock dan wel per stuk, zowel food als non-food, in de meest ruime zin van het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan daartoe onder alle vormen leningen aangaan met of zonder waarborg.

De vennootschap mag deelnemen aan de oprichting van industriële en commerciële bedrijven en aan het bestuur ervan.

Zij kan om het even welke hulp verlenen door het voorschieten van financiële middelen en/of geven van garanties en/of op enige andere wijze, aan de vennootschappen in dewelke wijze een belang heeft.

De vennootschap mag haar doel realiseren, hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks, in eigen naam of voor rekening van een derde, door zowel België als in het buitenland iedere roerende of onroerende, commerciële, burgerlijke, financiële of industriële handeling te verrichten, die van die aard is om de ontwikkeling van het eigen doel te bevorderen of het doel te bevorderen van de vennootschappen in dewelke zij enig beland kan doen gelden.

De vennootschap mag haar doel op alle wijzen en volgens alle modaliteiten die zij het best geschikt zal achten verwezenlijken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het wetboek van vennootschappen.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Controle: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichting weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden

benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van

schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen en bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze

vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand september om tien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het jaar daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten

Luik B - Vervolg

honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Overgangsbepalingen:

1.Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 7/11/2012 en zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en veertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

3. De oprichters benoemen de Heer Vanderheyde Vincent, voornoemd, als

gewone zaakvoerder.

De duur van dit mandaat is onbepaald.

De zaakvoerder zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. De Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Finaccon , gevestigd te Bruggestraat 13  8930 Menen of elke door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 01.10.2015 15635-0288-010

Coordonnées
FYBE

Adresse
STAATSBAAN 64A 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande