G-5078

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G-5078
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.024.088

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 23.06.2014 14203-0363-011
31/01/2014
ÿþ<j

2 2 iA11, 2014

DENDERM ONDE

Griffie

-, i

111

III

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111

*1403110

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN K©v9H~n.^limit

Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

'B'ïjlágëri bij hëf`BêTgiscli

Ondernemingsnr : 0427.024.088

Benaming

(voluit) : G-5078

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : REGIME ARTIKEL 537 WIB92

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op vijftien januari tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de', besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G-5078", met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20, BTW BE 0427.024.088, RPR Dendermonde, werd gehouden, waarop onder; andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT _ KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00) om het kapitaal te brengen van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), aan te rekenen op het fiscaal volgestort kapitaal.

Deze kapitaalvermindering strekt ertoe het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap; de gunstige resultaten van de laatste boekjaren in aanmerking genomen.

Vervolgens beslist de vergadering dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën op ieder aandeel van een bedrag van tweehonderd euro (¬ 200,00), aldus in evenredigheid tot het huidig aandelenbezit.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, luidens hetwelk de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de, bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van onderhavige kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee (2) maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van voormelde bekendmaking niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze; vordering afweren door de betaling van de schuldvordering tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag derhalve geen terugbetaling gebeuren zolang de schuldeisers, die binnen de voormelde termijn van twee (2) maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

De kapitaalvermindering zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen,

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalvermindering van honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren.

De zaakvoerder wordt inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is.

TWEEDE BESLUIT - (HER)FORMULERING VAN DE MODALITEITEN BETREFFENDE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit de statutaire bepalingen aangaande de ontbinding en de vereffening van de vennootschap te wijzigen en dit zoals bepaald in het derde besluit hierna.

DERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moor-

* behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

M/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door negenhonderd (900) aandelen zonder nominale waarde."

Vervolgens besluit de vergadering artikel tweeëntwintig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"ARTIKEL 22: VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank worden voorgelegd.

In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen."

Vervolgens besluit de vergadering artikel drieëntwintig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"ARTIKEL 23

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars hij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald."

VIERDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De heer Gislenus BATS, voornoemd en hier aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voornoemde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en vcor rekening van de vennootschap naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, aan de besloten vennootschap met beperkte aansrpakelijkheid "WERHCO 2", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, BTW BE 0452.748.092, RPR Dendermonde, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Stefaan STERCK, aldaar woonplaats kiezende,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte, evenals gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 29.07.2013 13372-0105-011
11/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1'.:C1 ~ r,r r.,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11 1111 lU Ill iii 1i iiiu1uiu

*12008799*

Ondernemingsnr : 0427.024.088

Benaming

(voluit) : G-5078

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Drielindenstraat 35

(volledig adres)

O damara arde : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Meester Philippe VERLINDEN, notaris met standplaats te Sint-Niklaas, geassocieerde Notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Philippe Verlinden & Sven Heyvaert, geassocieerde notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Casinostraat 10 , op twintig december tweeduizend en elf "Geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas de 22 december 2011, twee blad geen verwijzing, boek 580 blad 67 vak 06. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). De e.a. inspecteur (getekend) V.

" Vertongen." , dat een buitengewone algemene vergadering van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "G-5078" werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1. Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met honderd zevenenveertigduizend euro (¬ 147.000,00) om het te brengen van driehonderd zevenenveertigduizend euro (E 347.000,00) op tweehonderdduizend euro (E 200.000,00), zonder vernietiging van aandelen, mits aanrekening van de kapitaalvermindering op het fiscaal volgestort kapitaal.

2. ontslag van de heer Van Damme Guy, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Pereboomsteenweg 51 als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, die heeft aanvaard.

3. wijziging van de maatschappelijke zetel van 9100 Sint-Niklaas, Drielindenstraat 35, naar 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20, met behoud van een exploitatiezetel te 9100 Sint-Niklaas, Drielindenstraat 35 en een bijkomende exploitatiezetel te 9111 Sint-Niklaas, deelgemeente Belsele, Valk 43 bus 6.

Aanpassing van artikel 2 van de statuten.3

4. volmacht

De heer BATS Gislenus, wonende te Sint-Pauwels, Ettingestraat 20, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoeder van voornoemde vennootschap, heeft verklaard bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan Wherco 2, de heer Stefaan Sterck, om namens en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van akte evenals gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 23.07.2010 10336-0338-012
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 29.07.2009 09484-0235-009
21/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CRI-rit crurric RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 9 APR. 2015

AFDELING DENDERMONDE

Grrftie '

" 155,

Ondernemingsnr : 0427.024.088

Benaming

(voluit) : G-5078

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9170 Sint-Pauwels, Ettingestraat 20 (volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Er blijkt uit een fusievoorstel opgemaakt door de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "G-5078", met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20:

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen:

1.1. "ASK BVBA, verkrijgende vennootschap

De verkrijgende vennootschap is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASK", met' maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20, ondernemingsnummer 0427.708.335 RPR Gent, afdeling Dendermonde,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Meester Octaaf Verlinden, notaris niet standplaats te: Sint-Niklaas, op 20 augustus 1985 (akte bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad dd. 7 september 1985, onder het nummer 850907-48).

De statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd bij akte statutenwijziging verleden voor Meester Philippe Verlinden, notaris te Sint-Niklaas, op 7 oktober 2014 waarbij de publicatie werd verricht in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 oktober 2014 onder referte 14193512.

"ASK" BVBA heeft twee zaakvoerders, zijnde :

DVera De Baere, met adres te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Ettingestraat 20,;

DGislenus Bats, met adres te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Ettingestraat 20.

Het fiscaal volgestort maatschappelijk kapitaal van "ASK" BVBA bedraagt per 30 december 2014 ¬ 658.310,75, vertegenwoordigd door 5.409 aandelen A en 466 aandelen B, zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend 115.875ste van het maatschappelijk kapitaal.

Ter zake dient uitdrukkelijk vermeld te worden dat vôôr het verwezenlijken van de fusie een buitengewone, algemene vergadering zal gehouden worden om te beslissen over een kapitaalvermindering in natura door een uitbreng in natura van onroerende goederen voor een bedrag van ¬ 450.000,00. De betreffende kapitaalvermindering door uitbreng in natura zal enkel worden verricht aan de aandelen A zonder de vernietiging van aandelen A.

Tevens zal beslist worden over een kapitaalvermindering op het kapitaal aandelen B voor een bedrag van ¬ 134.765,00 met de vernietiging van de 466 aandelen B.

Na de voormelde kapitaalverminderingen van ¬ 450.000,00 enerzijds op het gewoon kapitaalbedrag A en anderzijds de kapitaalvermindering van ¬ 134.765,00 op kapitaal B zal het kapitaal derhalve ¬ 658.310,75 - ¬ 450.000,00 - ¬ 134.765,00 = ¬ 73.545,75 bedragen en vertegenwoordigd worden enkel nog door 5A09 aandelen A zonder de aanduiding van een nominale waarden per aandeel.

Het huidige boekjaar van "ASK" BVBA loopt van 30 december 2013 tot 28 december 2015. Na 28 december 2015 lopen de verdere boekjaren van 29 december van elk jaar tot 28 december van elk daaropvolgend jaar. De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om 15.00 uur,

Het doel van de vennootschap kan ais volgt worden weergegeven

"De vennootschap heeft tot doel : hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij' deelneming, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland :

"Het uitvoeren en organiseren van alle soorten bedrijfseconomische en administratieve werkzaamheden alsook rapporteringswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

"De Studie, het verstrekken van raadgevingen en het verlenen van diensten inzake alle welkdanige financiële, handels-, bedrijfseconomische, boekhoudkundige, fiscale en sociale aangelegenheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

"Het uitbaten voor eigen rekening of voor rekening van derden van een algemeen secretariaat voor allerlei soorten dienstverlening.

"Deze opsomming is aanwijzend doch geenszins beperkend.

"Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

"De vennootschap mag aile handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doell. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die en gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

"Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

1.2. De overdragende vennootschap 1 is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G5078"

De vennootschap "G-5078" heeft de vorm van een BVBA. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20, ondernememingsnummer 0427.024.088 RPR Gent afdeling Dendermonde.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Meester Pierre Maere, notaris met standplaats te Diksmuide op 4 april 1985, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 mei 1985, onder het nummer 850501-141.

De statuten werden meermaals gewijzigd en werden voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Meester Philippe Verlinden, notaris met standplaats te Sint-Niklaas op 15 januari 2014, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2014 onder referte 14031106.

"G-5078" BVBA heeft als zaakvoerder

DGislenus Bats, met adres te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Ettingestraat 20.

Het fiscaal volgestort maatschappelijk kapitaal van "G-5078" BVBA bedraagt per 30 december 2014 ¬ 20.000, vertegenwoordigd door 900 aandelen, zonder de aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

Alvorens tot de fusie over te gaan met "ASK" BVBA zal eerst een kapitaalverhoging worden verricht met een kapitaalbedrag van ¬ 25.000,00 in speciën om het kapitaal te brengen op ¬ 45.000,00 zonder de uitgifte van nieuwe aandelen. De kapitaalverhoging in speciën zal worden verricht ponds ponds de huidige aandelenverdeling zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

Het boekjaar van "G-5078" BVBA loopt van 31 december van elk jaar tot 30 december van het daaropvolgende jaar. De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei van elk jaar om 15.00 uur.

Het doel van vennootschap "5-5078" BVBA, omvat

"Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

"Het waarnemen van de functie van zaakvoerder, bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen

"Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

"Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen.

"Import, export en handel, aankoop en verkoop van aile consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten, o.m. kleding en snuisterijen. Hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden opdrachtgevers.

"Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borgstellen voor derden.

"Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig,"

1.3. De overdragende vennootschap 2 is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bramapa"

De vennootschap "Bramapa" heeft de vorm van een BVBA. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20, ondernemingsnummer 0462.550.537 RPR Gent afdeling Dendermonde.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Meester Jan Muller, notaris met standplaats te Waasmunster, op 19 januari 1998, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 11 februari 1998 onder het nummer 980211-67).

De statuten van de vennootschap werden meermaats gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor Meester Phillippe Verlinden, notaris met standplaats te Sint-Niklaas, op 22 november 2013, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 december 2013 onder referte 13187111.

"Bramapa" BVBA heeft als zaakvoerders

DMarleen Bockstaele, met adres te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Potterstraat, 7 bus 4.

DGislenus Bats, met adres te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Ettingestraat 20.

Het fiscaal volgestort maatschappelijk kapitaal van "Bramapa" BVBA bedraagt ¬ 2.372.500,00, vertegenwoordigd door 9.573 aandelen, zonder de aanduiding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/9.573ste van het maatschappelijk kapitaal.

Het boekjaar van "Bramapa" BVBA loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om 18.00 uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van vennootschap "Bramspa" BVBA, omvat

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden / opdrachtgevers of

bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere wijze, in "België of in het buitenland

"1.1-let verlenen van diensten en adviezen in de meeste ruime zin van het woord aan bedrijven en

ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie,

promotie en informatica.

"2.1-let waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en

vennootschappen.

"3.Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

"4.1-let verwerven, vervreemden en beheren van zowel onroerende als roerende goederen

"5.0e import, export en handel van aile consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten.

"6.Het verstrekken van leningen aan derden, alsmede het zich borgstellen voor derden."

2. De ruilverhouding van de aandelen

Overwegende dat het een fusie betreft zal aan de vennoten van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, de overdragende vennootschappen

1."G-5078" BVBA, enerzijds;

2."Bramapa" BVBA, anderzijds;

aandelen van de BVBA "ASK", ovememende vennootschap, worden toegekend zoals weergegeven in het het schema dat bij het fusievoorstel is gevoegd, uitgaande van de reëele bedrijfseconomische waarde van de vennootschappen "ASK" BVBA  overnemende vennootschap (na de voorgenomen kapitaalvermindering met een totaal bedrag van ¬ 584.765,00 - ¬ 450.000,00 en ¬ 134.765,00 - zoals hiervoor beschreven) "G-5078" BVBA na de voorafgaandelijke voorgenomen kapitaalverhoging van ¬ 25.000,00 zoals hiervoor beschreven  overdragende vennootschap 1 en "Bramapa" BVBA, overdragende vennootschap 2.

Ter zake wordt uitgegaan van de waarde van "ASK" BVBA na de voormelde kapitaalvermindering, verdeeld door het aantal bestaande aandelen, waarbij alsdan de bedrijfseconomische waarde van "G-5078" BVBA na de voorgenomen kapitaalverhoging van ¬ 25.000,00 om het kapitaal te brengen van ¬ 20.000,00 naar ¬ 45.000,00, enerzijds, en "Bramapa" BVBA, anderzijds, recht geven op door "ASK" BVBA nieuw uitte geven aandelen zoals weergegeven in het schema dat bij het fusievoorstel is gevoegd

3. De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

De vennoten van "G-5078" BVBA per bestaand aandeel 0,03889 nieuwe aandelen ontvangen van de overnemende vennootschap "ASK" BVBA voor de 900 bestaande aandelen. De betreffende 35 nieuwe aandelen van "ASK" BVBA zullen ingeschreven worden in het vennotenregister van "ASK" BVBA naar aanleiding van de goedkeuring van de fusie.

De vennoten van "Bramapa" BVBA zullen per bestaand aandeel 0,01525 nieuwe aandelen ontvangen van de ovememende vennootschap "ASK" BVBA voor de bestaande 9.573 aandelen, De betreffende 146 nieuwe aandelen van "ASK" BVBA zullen ingeschreven worden in het vennotenregister van "ASK" BVBA naar aanleiding van de goedkeuring van de fusie,

4. Datum waarop aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De 181 (35 + 146) nieuw uit te geven aandelen van "ASK" BVBA die zullen worden uitgegeven naar aanleiding van de voormelde fusie zullen deelnemen in de winst van het huidig boekjaar.

5, De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De fusie wordt verricht op basis van de tussentijdse financiële staat opgesteld per 30 december 2014 van "ASK" BVBA, de jaarrekening van "G-5078" BVBA opgesteld per 30 december 2014 en de jaarrekening van "Bramapa" BVBA opgesteld per 31 december 2014.

De handelingen vanaf 31 december 2014 voor "G-5078" BVBA en 1 januari 2015 voor "Bramapa" BVBA zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van "ASK" BVBA,

6. Rechten die de ovememende vennootschap "ASK" BVBA toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen "G-5078"BVBA, enerzijds, en "Bramapa" BVBA anderzijds, en de bijzondere rechten alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

De statuten van "ASK" BVBA zullen geen bijzondere rechten toekennen aan de 181 nieuw uit te geven aandelen die zullen worden toegekend naar aanleiding van de fusie van "ASK" BVBA met "G-5078" BVBA, enerzijds, en "Bramapa" BVBA, anderzijds.

7. Bezoldigingen die wordt toegekend aan de commissaris, de bedrijfsrevisor of de externe accountant voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag.

Zoals hiervoor vermeld wordt door de zaakvoerders vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen en zal enkel een verslag dienen opgesteld te warden met betrekking tot de inbreng in natura overeenkomstig de bepaling van het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

8. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen

Ter zake wordt uitdrukkelijk door de zaakvoerders gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen, zowel van de verkrijgende vennootschap "ASK" BVBA als van de overdragende vennootschappen "G-5078" BVBA, enerzijds, en "Bramapa" BVBA, anderzijds.

9. Opgave van de door de overdragende vennootschappen over te dragen activa en passiva

Op het schema dat bij het fisievoorstel is gevoegd wordt duidelijk de activa en de passiva weergegeven die door de overdragende vennootschappen "G-5078" BVBA  overdragende vennootschap 1 en "Bramapa" BVBA  overdragende vennootschap 2, worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap "ASK" BVBA in het kader van de voorgenomen fusie.

Ter zake is het nuttig te vermelden dat, alvorens tot fusie wordt overgegaan ;

1.een buitengewone algemene vergadering van "ASK" BVBA zal besluiten om het kapitaal te verlagen met ¬ 584165,00 om het huidige kapitaal te brengen van ¬ 658.310,75 naar ¬ 73.545,74.

2."G-5078" BVBA op een bijzondere algemene vergadering van de vennoten zal besluiten tot een kapitaalverhoging voor een bedrag van ¬ 25.000,00 in speciën ponds ponds het huidig aandelenbezit van de vennoten zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

Voor wat betreft de detailbeschrijving van de activa- en passivabestanddelen van G-5078" BVBA 

overdragende vennootschap 1 en "Bramapa" BVBA -- overdragende vennootschap 2, wordt verwezen naar de

bijlage van het intern verslag van de zaakvoerders van de 3 aan de fusie deelnemende vennootschappen,

omvattende de proef- en saldibalans van de twee voormelde overdragende vennootschappen.

BESCHRIJVING VAN DE IN TE BRENGEN BESTANDDELEN

ACTIVA

In het kader van de fusie zal door de overdragende vennootschap "G-5078" BVBA, enerzijds, en "Bramapa"

BVBA, anderzijds, de volgende activa en passiva-elementen worden overgedragen :

1. "G-5078" BVBA

"een bedrag aan actief wordt overgedragen

voor een totaal bedrag van : ¬ 34.248,63

"tevens worden passiva-elementen overgedragen

in het kader van de fusie voor een bedrag van (¬ 28.427,10)

De netto boekhoudkundige waarde in het kader

van de fusie die overgedragen wordt door de

voormelde vennootschap "G-5078" BVBA

bedraagt derhalve ¬ 5.821,53

2, "Bramapa" BVBA

"een bedrag aan actief wordt overgedragen

voor een totaal bedrag van : ¬ 26.751,71

" tevens worden passiva-elementen overgedragen

in het kader van de fusie voor een bedrag van (¬ 2.537,10)

De netto boekhoudkundige waarde in het kader

van de fusie die overgedragen wordt door de

voormelde vennootschap "Bramapa" BVBA

bedraagt derhalve ¬ 24.214,61

10. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg in geld

De ruilverhouding van de 900 aandelen van "G-5078" BVBA, enerzijds, en de 9.573 aandelen van "Bramapa" BVBA, anderzijds, zullen omgeruild worden zoals in het voormeld schema waarbij de 900 aandelen van de BVBA "G-5078" recht geven op 35 nieuwe aandelen "ASK" BVBA en de 9.573 aandelen "Bramapa" BVBA recht geven op 146 nieuwe aandelen "ASK" BVBA.

De verdeling van de nieuw uit te geven aandelen wordt eveneens op het hiervoor vermeld schema weergegeven per vennoot.

11. Bijkomende informatie:

Wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen en de rechten van "G-5078" BVBA en "Bramapa" BVBA niet in hetgeen hiervoor vermeld wordt toebedeeld en de interpretatie van dit fusievoorstel geen uitsluitsel geeft over de toebedeling ervan, wordt het laatste gedeelte of de waarde ervan verondersteld te zijn overgedragen aan "ASK" BVBA.

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen en de verbintenissen van "G-5078" BVBA en "Bramapa" BVBA niet in het fusievoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit fusievoorstel geen uitsluitsel geeft over de toebedeling ervan, wordt het passief in hoofde van de bestaande vennootschap "G5078" BVBA en "Bramapa" BVBA verondersteld als overgedragen aan "ASK" BVBA.

a

b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 24.07.2008 08446-0072-010
27/05/2015
ÿþII

Mod Weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vin de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 MEI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

1y

Ondernemingsnr : 0427.024.088

Benaming

(voluit) : G-5078

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9170 Sint-Pauwels, Ettingestraat 20 (volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Er blijkt uit een fusievoorstel de dato 10 mei 2015 opgemaakt door de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "G-5078", met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20:

1, De rebhtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen:

1.1 x "ASK BVBA, verkrijgende vennootschap

De verkrijgende vennootschap is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASK", met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20, ondememingsnummer 0427.708.335 RPR Gent, afdeling Dendermonde.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Meester Octaaf Vertinden, notaris met standplaats te Sint-Niklaas, op 20 augustus 1985 (akte bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad dd. 7 september 1985, onder het nummer 850907-48).

De statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd bij akte statutenwijziging verleden voor Meester Philippe Vertinden, notaris te Sint-Niklaas, op 7 oktober 2014 waarbij de publicatie werd verricht in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 oktober 2014 onder referte 14193512.

"ASK" BVBA heeft twee zaakvoerders, zijnde

UVera De Baere, met adres te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Ettingestraat 20,;

DGislenus Bats, met adres te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Ettingestraat 20,

Het fiscaal volgestort maatschappelijk kapitaal van "ASK" BVBA bedraagt per 30 december 2014 ¬ 658.310,75, vertegenwoordigd door 5.409 aandelen A en 466 aandelen B, zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend 1/5.875ste van het maatschappelijk kapitaal,

Ter zake dient uitdrukkelijk vermeld te worden dat vóór het verwezenlijken van de fusie een buitengewone algemene vergadering zal gehouden worden om te beslissen over een kapitaalvermindering In natura door een uitbreng in natura van onroerende goederen voor een bedrag van ¬ 450.000,00. De betreffende kapitaalvermindering door uitbreng in natura zal enkel worden verricht aan de aandelen A zonder de vernietiging van aandelen A.

Tevens zal beslist worden over een kapitaalvermindering op het kapitaal aandelen B voor een bedrag van ¬ 134.765,00 met de vernietiging van de 466 aandelen B.

Na de voormelde kapitaalverminderingen van ¬ 450.000,00 enerzijds op het gewoon kapitaalbedrag A en anderzijds de kapitaalvermindering van ¬ 134.765,00 op kapitaal B zal het kapitaal derhalve ¬ 658.310,75 - ¬ 450.000,00 - ¬ 134.765,00 = ¬ 73.545,75 bedragen en vertegenwoordigd worden enkel nog door 5.409' aandelen A zonder de aanduiding van een nominale waarden per aandeel.

Het huidige boekjaar van "ASK" BVBA loopt van 30 december 2013 tot 28 december 2015. Na 28 december' 2015 lopen de verdere boekjaren van 29 december van elk jaar tot 28 december van elk daaropvolgend jaar. De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om 15.00 uur.

Het doel van de vennootschap kan als volgt worden weergegeven :

"De vennootschap heeft tot doel : hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland

"Het uitvoeren en organiseren van alle soorten bedrijfseconomische en administratieve werkzaamheden alsook rapporteringswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

"De Studie, het verstrekken van raadgevingen en het verlenen van diensten inzake aile welkdanige financiële, handels-, bedrijfseconomische, boekhoudkundige, fiscale en sociale aangelegenheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

"Het uitbaten voor eigen rekening of voor rekening van derden van een algemeen secretariaat voor allerlei soorten dienstverlening.

"Deze opsomming is aanwijzend doch geenszins beperkend.

"Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, vatariseren, tso iwen, verhuren o# h Hoos nemen van onraerende goederen, at dan niet gemeubeld,

"De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die en gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

"Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

1.2, De overdragende vennootschap 1 is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G5078",

De vennootschap "G-5078" heeft de vorm van een BVBA. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20, ondernememingsnummer 0427.024.088 RPR Gent afdeling Dendermonde.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Meester Pierre Maere, notaris met standplaats te Diksmuide op 4 april 1985, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 mei 1985, onder het nummer 850501-141.

De statuten werden meermaals gewijzigd en werden voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Meester Philippe Verlinden, notaris met standplaats te Sint-Niklaas op 15 januari 2014, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2014 onder referte 14031103,

"G-5078" BVBA heeft als zaakvoerder

DGislenus Bats, met adres te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Ettingestraat 20.

Het fiscaal volgestort maatschappelijk kapitaal van "G-5078" BVBA bedraagt per 30 december 2014 ¬ 20.000, vertegenwoordigd door 900 aandelen, zonder de aanduiding van een nominale waarde per aandeel,

Alvorens tot de fusie over te gaan met "ASK" BVBA zal eerst een kapitaalverhoging worden verricht met een kapitaalbedrag van ¬ 43.664,09 in speciën om het kapitaal te brengen op ¬ 63.664,09 (zijnde ¬ 20.000,00 huidig kapitaal + voorgenomen kapitaalverhoging ¬ 43.664,09) zonder de uitgifte van nieuwe aandelen. De kapitaalverhoging in speciën zal warden verricht ponds ponds de huidige aandelenverdeling zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

Het boekjaar van "G-5078" BVBA loopt van 31 december van elk jaar tot 30 december van het daaropvolgende jaar. De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei van elk jaar om 15.00 uur.

Het doel van vennootschap "5-5078" BVBA, omvat

"Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van aile aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

"Het waarnemen van de functie van zaakvoerder, bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen

"Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

"Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen.

"Import, export en handel, aankoop en verkoop van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten, o.m. kleding en snuisterijen. Hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden opdrachtgevers.

"Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borgstellen voor derden. "

"Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig."

1.3. De overdragende vennootschap 2 is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bramapa"

De vennootschap "Bramapa" heeft de vorm van een BVBA. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20, ondememingsnummer 0462.550.537 RPR Gent afdeling Dendermonde.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Meester Jan Muller, notaris met standplaats te Waasmunster, op 19 januari 1998, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 11 februari 1998 onder het nummer 980211-67).

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor Meester Phillippe Verlinden, notaris met standplaats te Sint-Niklaas, op 22 november 2013, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 december 2013 onder referte 13187111.

"Bramapa" BVBA heeft als zaakvoerders :

Q'Marleen Bockstaele, met adres te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint Dauwels), Potterstraat, 7 bus 4.

UGislenus Bats, met adres te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint Pauwels), Ettingestraat 20.

Het fiscaal volgestort maatschappelijk kapitaal van "Bramapa" BVBA bedraagt ¬ 2.372.500,00,

vertegenwoordigd door 9.573 aandelen, zonder de aanduiding van een nominale waarde per aandeel, elk

aandeel vertegenwoordigend 1/9.573ste van het maatschappelijk kapitaal.

~

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van "Bramapa" BVBA loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. De jaarvergadering van

de vennoten wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om 18.00 uur,

Het doel van vennootschap "Bramapa" BVBA, omvat

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden / opdrachtgevers of

bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere wijze, in "België of in het buitenland

"1.Het verlenen van diensten en adviezen in de meeste ruime zin van het woord aan bedrijven en

ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie,

promotie en informatica.

"2.Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en

vennootschappen.

"3,Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

"4.Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel onroerende als roerende goederen

"5.De import, export en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten.

"6.Het verstrekken van leningen aan derden, alsmede het zich borgstellen voor derden."

2. De ruilverhouding van de aandelen

Overwegende dat het een fusie betreft zal aan de vennoten van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, de overdragende vennootschappen

1."G-5078" BVBA, enerzijds;

2."Bramapa" BVBA, anderzijds;

aandelen van de BVBA "ASK", overnemende vennootschap, worden toegekend zoals weergegeven in het het schema dat bij het fusievoorstel is gevoegd, uitgaande van de reëele bedrijfseconomische waarde van de vennootschappen "ASK" BVBA  overnemende vennootschap (na de voorgenomen kapitaalvermindering met een totaal bedrag van ¬ 584.765,00 - ¬ 450.000,00 en ¬ 134,765,00 - zoals hiervoor beschreven) "G-5078" BVBA na de voorafgaandelijke voorgenomen kapitaalverhoging van ¬ 43.664,09 zoals hiervoor beschreven overdragende vennootschap 1 en "Bramapa" BVBA, overdragende vennootschap 2.

Ter zake wordt uitgegaan van de waarde van "ASK" BVBA na de voormelde kapitaalvermindering, verdeeld door het aantal bestaande aandelen, waarbij alsdan de bedrijfseconomische waarde van "G-5078" BVBA na de voorgenomen kapitaalverhoging van ¬ 43.664,09 om het kapitaal te brengen van ¬ 20.000,00 naar ¬ 63.664,09, enerzijds, en "Bramapa' B1'BA, anderzijds, recht geven op door "ASK BVBA nieuw uit te geven aandelen zoals weergegeven in het schema dat bij het fusievoorstel is gevoegd.

Er wordt ter zake uitdrukkelijk gesteld dat er geen opleg in geld wordt voorzien.

3. De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

De vennoten van "G-5078" BVBA per bestaand aandeel 0,03889 nieuwe aandelen ontvangen van de overnemende vennootschap "ASK" BVBA voor de 900 bestaande aandelen. De betreffende 35 nieuwe aandelen van "ASK" BVBA zullen ingeschreven worden in het vennotenregister van "ASK" BVBA naar aanleiding van de goedkeuring van de fusie.

De vennoten van "Bramapa" BVBA zullen per bestaand aandeel 0,01525 nieuwe aandelen ontvangen van de overnemende vennootschap "ASK" BVBA voor de bestaande 9.573 aandelen. De betreffende 146 nieuwe aandelen van "ASK" BVBA zullen ingeschreven worden in het vennotenregister van "ASK" BVBA naar aanleiding van de goedkeuring van de fusie.

4. Datum waarop aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De 181 (35 + 146) nieuw uit te geven aandelen van "ASK" BVBA die zullen worden uitgegeven naar aanleiding van de voormelde fusie zullen deelnemen in de winst van het huidig boekjaar.

5. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De fusie wordt verricht op basis van de tussentijdse financiële staat opgesteld per 30 december 2014 van "ASK" BVBA, de jaarrekening van "G-5078" BVBA opgesteld per 30 december 2014 en de jaarrekening van "Bramapa" BVBA opgesteld per 31 december 2014.

De handelingen vanaf 31 december 2014 voor "G-5078" BVBA en 1 januari 2015 voor "Bramapa" BVBA zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van "ASK" BVBA.

6. Rechten die de overnemende vennootschap "ASK" BVBA toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen "G-5078"BVBA, enerzijds, en "Bramapa" BVBA anderzijds, en de bijzondere rechten alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen of de jegens hen voorgestelde maatregelen

De statuten van "ASK" BVBA zullen geen bijzondere rechten toekennen aan de 181 nieuw uit te geven aandelen die zullen worden toegekend naar aanleiding van de fusie van "ASK" BVBA met "G-5078" BVBA, enerzijds, en "Bramapa" BVBA, anderzijds.

7. Bezoldigingen die wordt toegekend aan de commissaris, de bedrijfsrevisor of de externe accountant voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag.

Zoals hiervoor vermeld wordt door de zaakvoerders vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen en zal enkel een verslag dienen opgesteld te

b

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

worden met betrekking tot de inbreng in natura overeenkomstig de bepaling van het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

8. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen

Ter zake wordt uitdrukkelijk door de zaakvoerders gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen, zowel van de verkrijgende vennootschap "ASK" BVBA als van de overdragende venncotschappen "G-5078" BVBA, enerzijds, en "Bramapa" BVBA, anderzijds.

9. Opgave van de door de overdragende vennootschappen over te dragen activa en passiva

Op het schema dat bij het fusievoorstel is gevoegd wordt duidelijk de activa en de passiva weergegeven die door de overdragende vennootschappen "G-5078" BVBA  overdragende vennootschap 1 en "Bramapa" BVBA  overdragende vennootschap 2, worden overgedragen aan de verkrijgende venncotschap "ASK" BVBA in het kader van de voorgenomen fusie.

Ter zake is het nuttig te vermelden dat, alvorens tot fusie wordt overgegaan :

Leen buitengewone algemene vergadering van "ASK" BVBA zal besluiten om het kapitaal te verlagen met ¬ 584.765,00 om het huidige kapitaal te brengen van ¬ 658.310,75 naar ¬ 73.545,74.

2."G-5078" BVBA op een bijzondere algemene vergadering van de vennoten zal besluiten tot een kapitaalverhoging voor een bedrag van ¬ 43.664,09 in speciën ponds ponds het huidig aandelenbezit van de vennoten zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

Voor wat betreft de detailbeschrijving van de activa- en passivabestanddelen van "G-5078" BVBA 

overdragende vennootschap 1 en "Bramapa" BVBA  overdragende vennootschap 2, wordt verwezen naar de bijlage van het intern verslag van de zaakvoerders van de 3 aan de fusie deelnemende vennootschappen, omvattende de proef- en saldibalans van de twee voormelde overdragende vennootschappen.

BESCHRIJVING VAN DE IN TE BRENGEN BESTANDDELEN

ACTIVA

In het kader van de fusie za! door de overdragende vennootschap "G-5078" BVBA, enerzijds, en "Bramapa" BVBA, anderzijds, de volgende activa en passiva-elementen worden overgedragen :

1. "G-5078" BVBA

" een bedrag aan actief wordt overgedragen na de voorgenomen kapitaalverhoging

voor een totaal bedrag van : ¬ 34.248,63

" tevens worden passiva-elementen overgedragen

in het kader van de fusie voor een bedrag van (¬ 28.427,10)

De netto boekhoudkundige waarde in het kader

van de fusie die overgedragen wordt door de

voormelde vennootschap "G-5078" BVBA

bedraagt derhalve ¬ 5.821,53

2. "Bramapa" BVBA

" een bedrag aan actief wordt overgedragen

voor een totaal bedrag van : ¬ 26.751,71

"tevens worden passiva-elementen overgedragen

in het kader van de fusie voor een bedrag van (¬ 2.537,10)

De netto boekhoudkundige waarde in het kader

van de fusie die overgedragen wordt door de

voormelde vennootschap "Bramapa" BVBA

bedraagt derhalve ¬ 24.214,61

10. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg in geld

De ruilverhouding van de 900 aandelen van "G-5078" BVBA, enerzijds, en de 9.573 aandelen van "Bramapa" BVBA, anderzijds, zullen omgeruild worden zoals in het voormeld schema waarbij de 900 aandelen van de BVBA "G-5078" recht geven op 35 nieuwe aandelen "ASK" BVBA en de 9.573 aandelen "Bramapa" BVBA recht geven op 146 nieuwe aandelen "ASK" BVBA.

De verdeling van de nieuw uit te geven aandelen wordt eveneens op het hiervcor vermeld schema weergegeven per vennoot.

11. Bijkomende informatie:

Wanneer een gedeelte van de activa en de rechten van "G-5078" BVBA en "Bramapa" BVBA niet in hetgeen hiervoor vermeld wordt toebedeeld en de interpretatie van dit fusievoorstel geen uitsluitsel geeft over de toebedeling ervan, wordt het laatste gedeelte of de waarde ervan verondersteld te zijn overgedragen aan "ASK" BVBA.

Wanneer een gedeelte van de passiva en de verbintenissen van "G-5078" BVBA en "Bramapa" BVBA niet in het fusievoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit fusievoorstel geen uitsluitsel geeft over de toebedeling ervan, wordt het passief in hoofde van de bestaande vennootschap "G-5078" BVBA en "Bramapa" BVBA verondersteld als overgedragen aan "ASK" BVBA.

De zaakvoerders duiden nogmaals op het voorstel tot de vrijstelling van de verplichting om een omstandig schriftelijk verslag van de zaakvoerders op te stellen overeenkomstig het artikel 694, laatste lid en om de

y

vrijstelling van de verplichting om een controleverslag over het fusievoorstel te laten opstellen door een bedrijfsrevisor of extern accountant overeenkomstig de bepaling van het artikel 695 § 1, laatste lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

Tevens wordt gemeld dat, overeenkomstig de bepaling van het artikel 697 het fusievoorstel alsmede de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren alsmede de verslagen van de zaakvoerders, de verslagen van de algemene vergaderingen van de verkrijgende vennootschap "ASK" BVBA en de overdragende vennootschap 1 "G-5078" BVBA en de overdragende vennootschap 2 "Bramapa" BVBA, ter inzage liggen op de zetel van de vennootschappen.

Overeenkomstig het artikel 695, dienen de vennoten, naar aanleiding van het verlijden van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten, af te zien van de verplichting zoals weergegeven in het artikel 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen, voor zover deze artikelen naar de voormelde verslagen verwijst. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming ln de buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten van de vennootschappen die over de fusie dienen te beslissen.

Ter zake dient in de agenda van de buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten van de drie voormelde vennootschappen "ASK" BVBA, "G-5078" BVBA en "Bramapa" BVBA, te worden vermeld dat de vennootschappen voornemens zijn deze bepalingen toe te passen.

Voor-

bdhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd een exemplaar van het fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2007 : DE038962
21/06/2005 : DE038962
16/07/2015
ÿþMod Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIGNItlIIIIIIINjAI

+15102677

tll

i

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 7 JULI 2015

AFDELINGAFDELING@RtiffRMONDE

Ondememingsnr : 0427.024.088

Benaming

(voluit) : G-5078

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING IN GELD  (HER)FORMULERING MODALITEITEN ONTBINDING EN VEREFFENING  OPDRACHTEN EN VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op 29 juni 2015, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G-5078", met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20, BTW BE 0427.024.088, RPR Gent afdeling Dendermonde, werd gehouden, waarop onder andere met' eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drieënveertigduizend zeshonderd vierenzestig euro negen eurocent (¬ 43.664,09) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op drieënzestigduizend zeshonderd vierenzestig euro negen eurocent (¬ 63.664,09) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld in door alle vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit.

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven kapitaalverhoging een globaal bedrag van drieënveertigduizend zeshonderd vierenzestig euro negen eurocent (¬ 43.664,09) werd gestort, welk gedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap met nummer BE41 6455 0305 8910 bij Bank J. Van Breda & Co.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van drieënveertigduizend zeshonderd vierenzestig euro negen eurocent (¬ 43.664,09) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van drieënveertigduizend zeshonderd vierenzestig euro negen eurocent (¬ 43.664,09).

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans drieënzestigduizend zeshonderd vierenzestig euro negen eurocent (¬ 63.664,09) bedraagt, vertegenwoordigd door negenhonderd (900) aandelen zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT  (HER)FORMULERING VAN DE MODALITEITEN BETREFFENDE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit de statutaire bepalingen aangaande de ontbinding en de vereffening van de vennootschap te wijzigen en dit zoals bepaald in het vierde besluit hierna.

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

De vergadering besluit artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende

tekst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

41 , foor

oehbuden

aait het

Belgisch Staatsblad

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieënzestigduizend zeshonderd vierenzestig euro negen eurocent (E 63.664,09), vertegenwoordigd door negenhonderd (900) aandelen zonder nominale waarde."

Vervolgens besluit de vergadering de artikelen tweeentwintig en drieëntwintig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"ARTIKEL 22: VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de " vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden, waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen;

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181 §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen za! eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan, komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen, doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald."

VIJFDE BESLUIT OPDRACHT TOT COORDINATIE - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.







VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL





Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte, evenals gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2004 : DE038962
26/05/2003 : DE038962
30/05/2002 : DE038962
02/06/2001 : DE038962
11/12/1997 : DE38962
01/01/1989 : DE38962

Coordonnées
G-5078

Adresse
ETTINGESTRAAT 20 9170 SINT-PAUWELS

Code postal : 9170
Localité : Sint-Pauwels
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande