G EN G BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G EN G BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.252.332

Publication

18/06/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE

KD~PHÁND~L

0 7 !UNI 2013

DENDER ti ! NDE

1 1 1 1 1 1 1 1 1 gl 1 j I g 1 1 1 1 1 1 I

:: Ondernemingsnr : 0449.252.332

ilBenaming (voluit) ; G en G Beheer '

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

il Zetel : Strijderslaan 34

9220 Hamme

Onderwerp akte :Invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de zaakvoerders - verzaking

il aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de vennoten sluiting vereffening.

ii Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger,

vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge

i= beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 26 april

2012, op 3 juni 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "G en G Beheer", met zetel gevestigd te 9220

Hamme, Strijderslaan 34, ondernemingsnummer 0449.252.332 - RPR Dendermonde, de volgende

beslissingen heeft genomen

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

;: Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelde de

ïl voorzitter het volgende vast

i a) op 21 mei 2013 heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslaq opgesteld,

houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek o

?= van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van

i vennootschappen.

b) op 28 mei 2013 heeft de bedrijfsrevisor, met name de heer Marc de Cock,

vertegenwoordigende de BV avv BVBA Roels, Criel en C°, Bedrijfsrevisoren, Vaartstraat 105, 9270

ii Kalken, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

o

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 par. 1 W. Venn., hebben wij de staat van li activa en passiva, afgesloten per 10 mei 2013, van de BVBA "G en G Beheer" gecontroleerd en dit i il met het oog op de ontbinding.

Er werd rekening gehouden met de kosten die verbonden zijn aan de beëindiging van de werkzaamheden, zoals voorgeschreven door artikel 28§2 van het K.B. van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

il De staat van activa en passiva van de BVBA "G en G Beheer" met zetel te 9220 Hamme, Strijderslaan 34, opgesteld in het kader van de procedure tot ontbinding door zaakvoerders van de vennootschap en afgesloten op 10 mei 2013, geeft, rekening houdend met de vooruitzichten van de

i vereffening van de vennootschap, een balanstotaal van 423.672,58 EUR en een netto-actief van

341.672,58 EUR.

,, Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke

ii professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden

il onontbeerlijk achten = = -=-- ----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

m°d 11.1

Kalken, 28 mei 2013

BV ovv BVBA Roels, Oriel & 0°, Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Marc De Cock, Bedrijfsrevisor"

Eerste beslissing  Ontslag van formaliteiten tot beenroeping

Verklaring door de vennoten dat zij ieder afzonderlijk afstand doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.

Tweede beslissing -Verslaggeving.

Beslissing om de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 10 mei 2013.

Verklaring kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Derde beslissing  Ontbinding

Beslissing om de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf 3 juni 2013 en invereffeningstelling vanaf 3 juni 2013.

Vierde beslissing - Goedkeuring van de jaarrekening op datum van de ontbinding. Voorlegging aan de vennoten door de voorzitter van de jaarrekening van de vennootschap met betrekking tot het afgesloten boekjaar.

Erkenning door elke vennoot een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. Mondelinge toelichting door de zaakvoerders van de vennootschap van deze jaarrekening. Uitdrukkelijke verklaring door het bestuursorgaan van de vennootschap dat alle passiva aangezuiverd werden en er op 3 juni 2013 geen passiva meer zijn. Inzage door de vennoten in gemelde jaarrekening en beslissing deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

Vijfde beslissing - Afgifte van de maatschappelitke goederen.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaarden te aanvaarden. Verklaring en erkenning door de vennoten dat, zoals hoger vermeld, alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op 3 juni 2013, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

Zesde beslissing -Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de vennoten.

Uitdrukkelijke akkoordverklaring door alle vennoten om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaring door iedere vennoot afzonderlijk, afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uitdrukkelijke verklaring aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op 3 juni 2013 reeds alles vereffend is. Verklaring door iedere vennoot afzonderlijk, door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hun hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder uitdrukkelijke akkoordverklaring door de vennoten en verbintenis om het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op 3juni 2013 geen kennis van hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit.

Uitdrukkelijke verklaring de ontbinding en de afsluiting in één akte te akteren.

Zevende beslissing - Sluiting van de vereffening.

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten laste neming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, voor gesloten verklaring van de afrekening en vaststelling dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G en G Beheer" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Achtste beslissing - Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap.

Beslissing dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van de heer GOOSSENS René, te 9220 Hamme, Rozenhoed 4.

Negende beslissing - Kwijting aan de zaakvoerders en vaststelling van mandaatbeëindiginq. Beslissing om, rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerders voor hun beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaring dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerders van rechtswege beëindigd is.

Volmacht:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- ,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering verleent bijdeze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de medewerkers van bvba Productivity, te Temse, A. Van Daelestraat 6 en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel

Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice ide, met standplaats te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd

- Uitgifte akte

- Verslagen in het kader van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen (verslag bestuursorgaan met staat van actief en passief en verslag bedrijfsrevisor)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor- r

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2012 : HA048037
20/12/2011 : HA048037
17/01/2011 : HA048037
24/12/2009 : HA048037
05/01/2009 : HA048037
10/01/2008 : HA048037
22/01/2007 : HA048037
12/09/2006 : HA048037
02/01/2006 : HA048037
19/01/2005 : DE048037
27/02/2004 : DE048037
07/02/2003 : DE048037
11/01/2001 : DE048037
21/01/2000 : DE048037
08/01/1999 : DE048037
01/01/1997 : DE48037
01/01/1996 : DE48037
01/01/1995 : DE48037
16/02/1993 : DE48037

Coordonnées
G EN G BEHEER

Adresse
STRIJDERSLAAN 34 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande