G PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.848.539

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 22.07.2014 14334-0451-008
31/12/2013
ÿþ_ Mbd Word 11.1

fiMr) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MINNIFE

1:-:'---1-1-erlffiet VAN KOC "1-1U`ro=l Tp

onernemingsnr : 0454.848.539

Benaming

(voluit) : KOMAPE

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Kortrijksesteenweg 205 bus 4, 9830 Sint-Martens-Latem (volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAAL NAAM - DOEL - OMVORMING - BENOEMING - STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 2 december 2013, geregistreerd te Kruishoutem op 13 december 2013 boek 476 bled 66 vak 8, dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen door de buitengewone algemene vergadering van. vennoten van de naamloze vennootschap "KOMAPE":

Eerste beslissing; uitdrukking van het kapitaal in euro

De algemene vergadering beslist om het in Belgische Frank uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro en bijgevolg het maatschappelijk kapitaal van zevenendertig miljoen Belgische Frank (37,000.000 BEF) om te zetten in negenhonderd zeventienduizend tweehonderd en zes euro en vier cent (917206,04 ¬ ).

Tweede beslissing; wijziging maatschappelijke benaming

De algemene vergadering beslist om de huidige maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen. Voortaan zef de vennootschap de naam "G Projects" dragen.

Darde beslissing: doelwijziging

a. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur de dato 25 november 2013 aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 oktober 2013. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passive afgesloten per 31 oktober 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag van de raad van bestuur alsmede van de staat van activa en passive zullen l beide worden neergelegd in het vennootschapsdossier dat berust op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b. De vergadering beslist vervolgens om het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van de statuten houdende de doelomschrijving te vervangen door de volgende tekst;

De vennootschap heeft tot doel;

1.. Het beheren van en investeren in onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende ais onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen, met inbegrip van:

_ de aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding tot onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van aile soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en alle soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht; en

- de realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het woord eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit; en

- het verhandelen, kopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren, verpachten, verkavelen, bouwen, verbouwen, in waarde brengen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren en promoveren van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord, zowel onbebouwd, in opbouw, als bebouwd.

2. Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, aile mogelijke handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag leningen, voorschotten en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; zij mag ook leningen verstrekken en opnemen aan of van aandeelhouders en bestuurders. Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden, panden of eender welke waarborg in de meest ruime zin van het woord verstrekken of nemen. Zij mag aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze waarvoor een vergunning of erkenning vereist is.

3.Zij kan ook functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar

van andere vennootschappen uitoefenen. Wanneer de vennootschap de functie van vereffenaar, gedelegeerd bestuurder of bestuurder uitoefent, zal de vennootschap automatisch worden vertegenwoordigd door haar zaakvoerder.

Zij kan haar doel realiseren, zowel in België ais in het buitenland,

Vierde beslissing: kapitaalvermindering

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering het kapitaal van de vennootschap, thans bepaald op negenhonderd zeventienduizend tweehonderd en zes euro en vier cent (917.206,04 ¬ ), reëel te verminderen met vijfhonderdduizend euro (600.000,00 E), om het te brengen tot vierhonderd zeventienduizend tweehonderd en zes euro en vier cent (417.206,04 E).

Deze kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen, door opname in een rekening-courantvordering op de vennootschap, gesteld op naam van de aandeelhouders tot beloop van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering, in evenredigheid tot ieders huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering ten bedrage van vijfhonderdduizend euro (500.000,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus gebracht werd op vierhonderd zeventienduizend tweehonderd en zes euro en vier cent (417,206,04 E).

Toelichting van de instrumenterende notaris.

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto, Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven vermelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Vijfde beslissing: verslaggeving inzake het voorstel tot omvorming van de vennootschap naar een BVBA

Overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur de dato vijfentwintig november tweeduizend en dertien het voorstel tot omzetting van de Naamloze Vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid toegelicht in een bijzonder verslag.

Bij dit verslag werd een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 oktober 2013.

De Raad van Bestuur gelastte BVBA Lelieur, Van Ryckeghem & Co met zetel te 2900 Schoten, Horstebaan 95 en met ondernemingsnummer 0455.433.906, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Ryokeghem, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8790 Waregem, Keizerstraat 18, met de opstelling van het verslag bedoeld bij artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering neemt kennis van het verslag opgesteld door de Heer Geert Van Ryckeghem voornoemd, de dato 29 november 2013, en keurt dit verslag integraal goed.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen, hierna letterlijk overgenomen:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gelicht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 oktober 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de om-zetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 1.003.658,33E is niet kleiner dat het maatschappelijk kapitaal van 917.206,04 E."

Het verslag van de raad van bestuur alsmede van de staat van activa en passive zullen beide worden neergelegd in het vennootschapsdossier dat berust op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zesde beslissing: omvorming naar een BVBA.

De vergadering beslist om de juridische vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aan te nemen.

De nieuwe naam van de vennootschap, de gewijzigde doelomschrijving en gewijzigd kapitaal, waartoe zopas door de algemene vergadering werd besloten, worden hierbij aangehouden.

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te behouden, zoals die werd verplaatst naar huidig adres bij voormelde beslissing van de raad van bestuur van 31 augustus 2011, gepubliceerd als voormeld.

' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge De reserves blijven dezelfde evenals alle activa- en passivabestanddelen, afschrijvingen, eventuele waardevermeerderingen en waardeverminderingen die bestaan in de Naamloze Vennootschap.

Iedere aandeelhouder in de Naamloze Vennootschap zal voor ieder aandeel in de Naamloze Vennootschap een aandeel in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ontvangen. De zaakvoerder is belast met de inschrijving van voormelde verrichtingen in het register van aandelen.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die gehouden werden door de Naamloze Vennootschap voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de Naamloze Vennootschap ingeschreven is.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt de zelfde begin-en einddatum van het boekjaar, maar beslist om de datum van de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) te verplaatsen naar de laatste werkdag van de maand mei om achttien uur.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passive van de vennootschap, afgestoten per 31 oktober 2013.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de Naamloze Vennootschap, worden verondersteld gedaan te zijn voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Er wordt verder verklaard dat, voor zover aan de wettelijke bepalingen is voldaan, deze omzetting gebeurt bij toepassing van:

- artikel 121,10 van het Wetboek van Registratierechten;

- artikel 211 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen;

- artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde;

- artikels 775 tot 787 van het Wetboek van Vennootschappen die bepalen dat, wanneer een vennootschap een andere juridische vorm aanneemt, haar rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe

Zevende beslissing: ontslag bestuurders - benoeming statutair zaakvoerder en opvolgend statutair zaakvoerder

- De vergadering beslist tot het ontslag van de bestuurders van de omgezette naamloze vennootschap, met ingang vanaf de omzetting van de vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

- De algemene vergadering beslist dat op het ogenblik dat kwijting zal worden gegeven aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, betreffende het maatschappelijk boekjaar afgesloten per 31 december 2013, ook beslist zal worden over de kwijting voor het bestuur van de bestuurders voor de periode van 1 januari 2013 tot de datum van de omzetting van de vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

- De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als statutaire zaakvoerder te benoemen van de vennootschap voor de duur van de vennootschap: de heer GAELENS Luc, wonende te 8300 Knokke, Astridiaan 3, alhier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zioh hiertegen verzet.

Deze statutaire zaakvoerder zal slechts ongevraagd ontslagen kunnen worden met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. De algemene vergadering kan zijn/haar opdracht om gewichtige redenen ook slechts met eenparigheid van stemmen geheel of gedeeltelijk herroepen.

De algemene vergadering beslist vervolgens om tot opvolgend statutair zaakvoerder te benoemen, voor het geval de heer GAELENS Luc komt te overlijden, of om gelijk welke andere reden die langer duurt dan zes maanden, niet langer in de mogelijkheid zou zijn om zijn mandaat als zaakvoerder uit te oefenen: mevrouw BLIJWEERT Martine, wonende te 8300 Knokke, Astridlaan 3, die van rechtswege in zijn plaats zal treden als opvolgend statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap.

De zaakvoerder beschikt over alle machten en bevoegdheden voorzien door de statuten en door het Wetboek van Vennootschappen.

Achtste beslissing: vaststelling van de statuten van de BVBA.

De vergadering beslist, met inachtneming van de hiervoor genomen geakteerde besluiten aangaande de wijziging van de benaming van de vennootschap, de doelwijziging, de kapitaalvermindering en de omvorming van de naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "G Projects" vast te stellen als hierna vermeld. De statuten worden opgemaakt in de Nederlandse taal, rekening houdend met de zetelverplaatsing naar een ander taalgebied ingevolge eerdere beslissing van de raad van bestuur van 31 augustus 2011, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 november daarna onder nummer 1117536.

STATUTEN,

I. NAAM - ZETEL DUUR - DOEL.

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt "G Projects".

Artikel 2 - Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 205 bus 4.

De zetel van de vennootschap mag eiders overgebracht worden in België, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkantoren,

exploitatiezetels of agentschappen oprichten.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doek

1. Het beheren van en investeren in onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van aile patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen, met inbegrip van;

- de aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding tot onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van aile soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en aile soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht; en

- de realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het woord eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit; en

- het verhandelen, kopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren, verpachten, verkavelen, bouwen, verbouwen, in waarde brengen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren en promoveren van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord, zowel onbebouwd, in opbouw, ais bebouwd.

2. Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedriffsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opstorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag leningen, voorschotten en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; zij mag ook leningen verstrekken en opnemen aan of van aandeelhouders en bestuurders. Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden, panden of eender welke waarborg in de meest ruime zin van het woord verstrekken of nemen. Zij mag aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze waarvoor een vergunning of erkenning vereist is,

3Zij kan ook functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar

van andere vennootschappen uitoefenen. Wanneer de vennootschap de functie van vereffenaar, gedelegeerd bestuurder of bestuurder uitoefent, zal de vennootschap automatisch worden vertegenwoordigd door haar zaakvoerder.

Zij kan haar doel realiseren, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 4.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Il, KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderd zeventienduizend tweehonderd en zes euro en vier cent (417.206,04 E) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd vijfenzeventig (375 ) aandelen zonder nominale waarde.

(...) IV. BESTUUR VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE.

Artikel 13.- Benoeming - ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd dcor één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze taatsti mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Het vrijwillig aangeboden ontslag van de zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf de beslissing tot aanvaarding door de algemene vergadering.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer GAELENS Luc, wonende te 8300 Knokke, Astridiaan 3.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. De algemene vergadering kan zijn/haar opdracht om gewichtige redenen ook slechts met eenparigheid van stemmen geheel of gedeeltelijk herroepen.

Voor het geval de heer GAELENS Luc komt te overlijden of om gelijk welke andere reden die langer duurt dan zes maanden, niet langer in de mogelijkheid zou zijn om zijn mandaat als zaakvoerder uit te oefenen, zal mevrouw BLUWEERT Martine, thans wonende te 8300 Knokke, Astrid laan 3, van rechtswege in zijn plaats treden als opvolgend statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap.

c,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14.- Intern bestuur - beperkingen.

Ieder zaakvoerder is bevoegd om, alle handelingen van intern bestuur te verrichten en die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij

de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden

tegengeworpen.

Artikel 15.- Externe vertegenwoordigingsmacht,

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap, in en buiten rechte.

Artikel 16.- Bijzondere volmacht.

De vennootschap, kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor

bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zijn geoorloofd l De gevolmachtigden verbinden de

vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de

zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

(...) Artikel 19.- Controle - benoeming - bevoegdheid.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de verrichtingen weer te geven in de

jaarrekening wordt, voor zover de wet het vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen warden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden,

natuurlijke of rechtspersonen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Dient geen commissaris te worden benoemd, dan heeft niettegenstaande enig andersluidende statutaire

bepaling, ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controle- bevoegdheid van de commissaris. Hij

kan zich laten bijstaan door een accountant.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

V. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 20.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene

Vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste werkdag van de maand mei om achttien uur.

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toehoren en dewelke hij

niet kan overdragen.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over de enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten

inhoudt. Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De vennoten kunnen echter slechts een statutenwijziging aannemen met een bijzondere meerderheid,

waaronder begrepen de stem van de statutaire zaakvoerder-vennoot.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of in elke andere plaats, aangewezen in de oproeping.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering worden vermeld

in een register dat op de zetel wordt bijgehouden.

Indien de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, heeft enkel de vruchtgebruiker recht op informatie,

recht op toegang en deelname tot de algemene vergaderingen.

Artikel 21.- Vertegenwoordiging van de vennoten,

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die al dan niet

aandeelhouder is. Indien er slechts één vennoot is, kan deze een beperkte en bijzondere volmacht verlenen

aan een ander persoon om zijn bevoegdheden als enig vennoot uit te oefenen. De algemene vergadering,

indien er meerdere vennoten zijn, kan niet rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over punten die in de

aangekondigde agenda niet zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin aile

aandelen aanwezig zijn en mits daartce met éénparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste

instemming staat vast Indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 22.- Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Ingeval de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, oefent de vruchtgebruiker de stemrechten uit die zijn

verbonden aan de aandelen op de gewone, bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen van de

vennootschap.

VI, JAARREKEN1NG - WINSTVERDELING.

Artikel 23.- Boekjaar - jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Op het einde van elk boekjaar, warden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wet.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld: zij wordt openbaar gemaakt

overeenkomstig de wet.

Artikel 24.- Bestemming van het resultaat.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat aile lasten, de algemene onkosten, de nodige

voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst

àrt>

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De statutaire zaakvoerder(s) bepa(a)I(t)en het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen , worden uitbetaald.

VII. ONTBINDING - VEREFFENING.

" (...) Artikel 26- Vereffening

" Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd of gehomologeerd.

Is daaromtrent niets beslist, dan warden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Vôôr de afsluiting van de vereffening, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Na betaling van de schulden, lasten en kosten van ' vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van

" bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Onverminderd artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening ln één akte enkel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

20 er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

" De terugname van het resterend actief gebeurt in dit geval door de vennoten zelf.

(...) Negende beslissing: coördinatie van de statuten - volmacht

De vergadering beslist om de tekst van de statuten, zoals hiervoor geformuleerd, uit dit proces-verbaal te lichten om te dienen als gecoördineerde tekst van de statuten. Deze gecoördineerde tekst zal dienen als basis van de bedrijfsvoering van de vennootschap. De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Een exemplaar ervan zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier dat berust ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten. De zaakvoerder verleent volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Advocatenkantoor De Langhe, kantoor houdend te Waregem, Henri Lebbestraat 109, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder(s), met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke administratieve , formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de besluiten genomen bij onderhavige buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSELS

Notaris Johan Van Caenegem

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van 2 december 2013

bijzonder verslag raad vanbestuur (doel)

- bijzonder verslag raad van bestuur (omvorming)

-revisoraal verslag

gecoördineerde tekst van de statuten

ts Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 14.05.2013 13122-0374-009
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 08.06.2012 12162-0154-009
14/11/2011 : BL591089
11/08/2011 : BL591089
30/06/2010 : BL591089
10/05/2010 : BL591089
19/06/2009 : BL591089
03/07/2008 : BL591089
05/07/2007 : BL591089
29/01/2007 : BL591089
05/09/2006 : BL591089
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 22.06.2015 15210-0569-009
26/09/2005 : BL591089
23/11/2004 : BL591089
07/07/2004 : BL591089
24/10/2003 : BL591089
02/01/2003 : BL591089
06/10/2001 : BL591089
01/01/1997 : BL591089
17/01/1996 : BL591089
14/11/1995 : BL591089
06/07/1995 : BL591089

Coordonnées
G PROJECTS

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 205, BUS 4 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande