G. DIERICKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G. DIERICKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.612.825

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 24.04.2014 14097-0187-011
05/08/2014
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia

MOd Wa,d 57.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0448-612-825

Benaming

{voluit) : ECHO - VISUAL ENGENEERING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 29 - 2180 ANTWERPEN (EKEREN) (volledig adres)

Onderwerp akte ; VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

/5 JULI 20'4

Griffie

Bijsagen bij hetIteigist l rStaatsbiid =d31O$t2Ot4= Aturexe dtr Mbn1teurbëtge

De zetel van de vennootschap, voorheen gevestigd te 2180 Antwerpen-Ekeren, Onze-Lieve-Vrouwstraat 29, wordt verplaatst naar 9050 Gent-Gentbrugge, Brusselsesteenweg 689.

Deze beslissing heeft uitwerking op 01-07-2014,

De zaakvoerder,

RYDANT Katrien

Op de faatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/10/2014
ÿþmod 11.1

t fi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

02 OKT. 2014

RECFITStee4egAN

KOOPHANMII C.Et'iT

11111111,11111101118

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

------

...

Ondernemingsnr : 0448.612.825

Benaming (voluio : ECHO VISUAL ENGINEERING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Brusselsesteenweg 689

9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap met beperkt aansprakelijkheid "ECHO VISUAL ENGINEERING", met zetel te 9050 Gent, Brusselsesteenweg 689, opgemaakt door notaris Peter De Proft, te Deinze, op 30 september 2014, blijkt dat:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te vervangen in eG. Diericke. De algemene vergadering beslist dan ook artikelen 1 en 16 van de statuten van de vennootschap overeenkomstig aan te passen.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid het boekjaar te verlengen tot 31 december 2014 en aanpassing van artikel 23, eerste en tweede zin van de statuten als volgt.

"Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Op 31 december van ieder jaar maken de zaakvoerders een inventaris op waarin warden aangegeven aile roerende en onroerende waarden en elle activa en passiva van de vennootschap met in bijlage een beknopt overzicht van haar verbintenissen alsook van de schulden van de loontrekkenden en zaakvoerders jegens de vennootschap."

DERDE BESLISSING

Ingevolge voormelde verlenging van het boekjaar beslist de algemene vergadering met eenparigheid de algemene vergadering voortaan te houden op 15 mei om 14.00 uur en bijgevolg aanpassing van artikel 21, eerste zin van de statuten ais volgt

"De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op 15 mei om 14.00 uur ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld."

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar ;i 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 830.

De algemene vergadering beslist dan ook artikel 2 van de statuten van de vennootschap overeenkomstig aan te passen.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het doel van de vennootschap uit te breiden. De algernene vergadering neemt kennis van het daartoe door artikel 287 van het Welboek van Vennootschappen vereiste bijzonder verslag. Bij dat verslag, opgesteld door de zaakvoerder, is een staat van activa en passive gevoegd van 25 september 2014.

De algemene vergadering beslist dan ook artikel 3 van de statuten van de vennootschap als volgt te schrappen en te vervangen als volgt

"De vennootschap heeft ale burgerlijk doel de uitoefening van het beroep van advocaat, evenals van aanverwante activiteiten die daarmee verenigbaar zijn (zoals onder meer het geven van seminaries en lezingen en het publiceren van artikelen en boeken, alsook het optreden als arbiter, het uitoefenen van aile gerechtelijke mandaten, curator of vereffenaar), alsook het optreden als bestuurder en/of vereffenaar van andere burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel, doch in overeenstemming met de toepasselijke wetten,

deontologie en beroepsplichten eigen aan het beroep van advocaat. Deze activiteit kan zich ook beperken tot het aanhouden van een participatie in andere vennootschappen die de uitoefening van het beroep van advocaat tot maatschappelijk doel hebben.

De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België en in het buitenland, aile beheers-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: sa.:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod11.1

tot de verwezenlijking van deze doelstelling of die van die aard zouden kunnen zijnde verwezenlijking erve n te-vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, en zonder dat dit een commerciële activiteit mag uitmaken. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen.

De vennootschap kan haar patrimonium beheren in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uitbreiden, aile beschikbare middelen beleggen of wederbeleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, binnen dit kader: het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen en zakelijke rechten in verband met onroerende goederen; Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, huren, verhuren, verkavelen, prospecteren, beheren, uitbaten van onroerende goederen; projectontwikkeling. De vennootschap kan aile verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen daarin begrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas, portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten.

In het algemeen zal de vennootschap aile handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, of handelingen mogen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken.

Aile bovengenoemde activiteiten zullen geenszins een handelsdaad uitmaken, maar kaderen en dienen te kaderen in het burgerlijk doel van deze vennootschap."

ZESDE BESLISSING

De vergadering geeft met unanimiteit volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en coördinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter De Proft te Deinze

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13102-0154-011
23/02/2012
ÿþMod Word 11.1

Ltli < = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad efeepW tes 7% rel de Redit6ad

a«,1 P.

IH II flhI IIIIIN IIIIIIII

*12044049*





Griffie 1 0 FEB' 2032



Ondernemingsnr : 0448612825

Benaming

(voluit) : ECHO-VISUAL ENGINEERING

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2180 Antwerpen, Onze-Lieve-Vrouwstraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - verlenging boekjaar

UITTREKSEL.

Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Notaris Christophe Delrive te Gent op 28 december 2011, geregistreerd te Gent 2 op 5 januari 2012, boek 230 blad 96 vak 8 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ECHO-VISUAL ENGINEERING, volgende beslissingen heeft genomen:

De vergadering beslist om het kapitaal om te zetten in euro en tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen om deze te vervangen door een fractiewaarde en overeenkomstige aanpassing van de statutaire bepalingen;

De vergadering beslist tot verlenging boekjaar, wijziging daaropvolgende boekjaren en overeenkomstige aanpassing van de statutaire bepalingen, om voortaan te lopen van 1 oktober en te eindigen op 30 september van het daaropvolgende jaar, en om het lopende boekjaar te verlengen en af te sluiten op 30 september 2012.

De vergadering beslist tot verplaatsing van de datum der jaarlijkse algemene vergadering om voortaan doorgang te vinden op de laatste zaterdag van de maand maart om 11 uur en overeenkomstige aanpassing van van de statutaire bepalingen. De eerstkomende algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan voormelde beslissingen en nieuwe statuten aan te nemen om voortaan te luiden als volgt :

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "ECHO-VISUAL ENGENEERING".

Als adres heeft de vennootschap: 2180 Antwerpen, Ekeren, Onze-Lieve-Vrouwstraat 29 .

De vennootschap heeft tot doel : de visualisatie van ontwerpen en projecten, het vervaardigen van maquettes, videomontages, tekeningen, foto's en dergelijke met het oog op de bekendmaking van te realiseren of gerealiseerde ontwerpen en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap werd bij de oprichting van de vennootschap vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO EEN CENT (¬ 18.592,01)

Het is volledig geplaatst en verdeeld in VIJFHONDERD (500) aandelen zonder nominale waarde, elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend.

De aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars van een ondeelbaar aandeel, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de daaraan verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere al dan niet statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiagen bfi$zirB-eígis-eh-$taatsüíuù = -23f82/2fTi2 - Anuexus'tiü M-oniteurtreige-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontstaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en treedt namens haar op.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij ieder afzonderlijk over alle machten en bevoegdheden voorzien door de wettelijke bepalingen terzake.

Jaarlijks op de laatste zaterdag van de maand maart om 11 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

De bijeenroepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of op de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en, indien de wet het vereist, het jaarverslag.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming

van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

De vennootschap is niet ontbonden door de onbekwaamverklaring, de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding van de vennootschap plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Behoudens de bij de wet voorziene redenen, wordt de vennootschap ontbonden tengevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten.

Het voorstel tot ontbinding van een vennootschap wordt voorafgegaan door een verslag van de zaakvoerder(s), waarbij een staat van activa en passiva van ten hoogste drie maanden oud wordt gevoegd. Deze staat wordt door een bedrijfsrevisor of een externe accountant gecontroleerd.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaak-voerder tenzij de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen.

Tenzij de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel dertien van de statuten,

De vereffenaars treden pas in functie nadat hun aanstelling door de algemene vergadering wordt goedgekeurd door de bevoegde rechtbank van koophandel.

~

Voorbehouden 1 aan het Belgisch Staatsblad

ilijia-gen-trithet Ileigiscir Staáitsblaat = 23102'/21012 _ -Anmxes dar 1Vfijiiitéur belgè

De vergadering besluit volmacht te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen en de notaris te machtigen om te zorgen voor de bekendmaking en de coördinatie van de statuten. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte van de akte; lijst oprichting- en wijzigende akten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.08.2011, NGL 31.08.2011 11495-0148-012
27/05/2011 : GE185041
03/09/2010 : GE185041
02/10/2009 : GE185041
08/09/2008 : GE185041
10/09/2007 : GE185041
01/12/2006 : GE185041
16/05/2005 : GE185041
05/08/2004 : GE185041
02/04/2004 : GE185041
26/03/2003 : GE185041
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.08.2015, NGL 31.08.2015 15508-0239-010
10/03/2001 : GE185041
04/12/1999 : GE185041
10/06/1993 : GE167084
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.08.2016, NGL 31.08.2016 16518-0424-009

Coordonnées
G. DIERICKX

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 689 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande