G.Q. FERRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G.Q. FERRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.349.776

Publication

04/07/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I I II IIIU II II III III

*14129575*

UI

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

II 25 JUNI 2014



AFDELING RifriffiéRMONDE



Onclememingsnr : 0864.349.776

Benaming

(voluit) VAN OEVELEN-QUEROL

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9230 VVetteren, Beirstoppellos 30

(volledig adres)

Onderwerp akte Fusie door overneming van de gewone commanditaire vennootschap "V.O.Q. ESTATE CONSULTING", met zetel te 9230 Wetteren, Beirstoppellos 30 - statutenwijziging - machten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van Steenberge te Laame op zestien juni tweeduizend veertien, te registreren, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OEVELEN-QUEROL", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9230 VVetteren, Beirstoppelros 30, verder genoemd de "overnemende vennootschap";

Welke vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten nam:

VERSLAGEN

De vergadering van de ovememende vennootschap heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de

verslagen vermeld in de agenda, te weten:

1. Het verslag op 01 april 2014 opgesteld door de respectieve bestuursorganen van beide vennootschappen overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen,

2. Het controleverslag over het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen door de externe accountant, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bolis accountants en belastingconsulenten", met zetel te 9920 Lovendegem, Waalken 7, vertegenwoordigd door de heer Paul Deroose, accountant, op 27 april 2014.

De besluiten van het verslag van de externe accountant luiden ais volgt:

"3. Besluit

Ondergetekende, bels accountants en belastingconsulenten BVBA, vertegenwoordigd door Paul Deroose, accountant, brengt overeenkomstig de bepaling van het artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen verslag uit over de voorgenomen fusie door overneming.

Ondergetekende verklaart op basis van de door ondergetekende uitgevoerde en de in het onderhavig controleverslag beschreven controlewerkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat:

1)door de zaakvoerders van de BVBA Van Oevelen-Querol en van de CommV VOQ Estate Consulting de substantiële waarde werd weerhouden voor de bepaling van de ruilverhouding. Deze methode is naar onze mening aanvaardbaar in het kader van deze operatie.

2)door de zaakvoerders van de BVBA Van Oevelen-Querol en van de CommV VOQ Estate Consulting werd voor de BVBA Van Oevelen-Querol BVBA een waarde van 129.205,89 EUR weerhouden voor de 186 aandelen of afgerond 695 EUR per aandeel.

3)door de zaakvoerders van de BVBA Van Oevelen-Querol en van de CommV VOQ Estate Consulting werd voor de CommV VOQ Estate Consulting een waarde van 11.629,90 EUR weerhouden voor de 200 aandelen of afgerond 17 EUR per aandeel.

4)op basis van de door de zaakvoerders weerhouden waarde van de aandelen van de BVBA Van Oevelen-Querol en van de overgenomen vennootschap VOQ Estate Consulting CommV wordt een theoretische ruilverhouding bekomen van 16 nieuwe aandelen van de BVBA Van Oevelen-Querol in ruil voor de 199 bestaande om te wisselen aandelen van de CommV Estate Consulting.

5)er geen bijzondere moeilijkheden zijn geweest bij de waardering ter bepaling van de ruilverhouding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het onderhavige verslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van het artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van het fusievoorstel omtrent de fusie door overneming van de CommV VOQ Estate Consulting door de BVBA Van Oeveten-Querol en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Lovendegem, op 27/04/2014

(getekend) Paul Deroose, Accountant"

EERSTE BESLUIT:

De vergadering heeft beslist dat geen tussentijdse cijfers die niet ouder zijn dan drie maanden op de datum van het fusievoorstel dienen te worden opgesteld, overeenkomstig artikel 697, §2 in fine van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering heeft beslist dat het bestuursorgaan van de beide vennootschappen niet gehouden is de respectievelijke algemene vergadering op de hoogte te stellen van de mogelijke belangrijke wijzigingen die zich zouden hebben voorgedaan tussen de datum van het fusievoorstel en de datum van de beslissing van de algemene vergadering die tot de fusie besluit, overeenkomstig artikel 696, in fine van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT FUSIE

Vermogensovergang

De vergadering van de overnemende vennootschap heeft het fusievoorstel goedgekeurd zoals het werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op 10 december 2013, waarvan de neerlegging bekend gemaakt is in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 december daarna onder nummer 13191843.

De vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OEVELEN-QUEROL" heeft besloten tot fusie door overneming van het vermogen van de gewone commanditaire vennootschap "V.O.Q. ESTATE CONSULTING", met zetel te 9230 Wetteren, Beirstoppellos 30.

Door deze verrichting gaan aile activa en passiva van de overgenomen vennootschap, de gewone commanditaire vennootschap "V.O.Q. ESTATE CONSULTING", met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ''VAN OEVELEN-QUEROL".

Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap Vergoeding en ruilverhouding wijze van uitreiking;

Als gevolg van de fusie door overneming wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap verhoogd met tweeduizend euro (¬ 2.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op twintigduizend zeshonderd euro (¬ 20.600,00).

Tengevolge van deze kapitaalverhoging worden zestien (16) nieuwe volledig volgestorte kapitaalaandelen van de overnemende vennootschap uitgegeven, van dezelfde aard als de honderd zesentachtig (186) bestaande aandelen, en die dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de winst vanaf 01 juli 2013.

Deze zestien (16) nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OEVELEN-QUEROL" worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "V.O.Q. ESTATE CONSULTING" toegekend als volgt:

aan mevrouw QUEROL FERRÉ Gemma, wonende te 9230 Wetteren, Beirstoppellos 30: zestien (16) nieuwe aandelen in ruil voor honderd negenennegentig (199) aandelen van de overgenomen vennootschap "V.O.Q. ESTATE CONSULTING".

De overnemende vennootschap bezit één aandeel In de overgenomen vennootschap, zodat honderd negenennegentig (199) van de tweehonderd (200) aandelen van de overgenomen vennootschap worden omgeruild.

De inruiloperatie van de aandelen van de overgenomen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap wordt vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap. De aandelen kunnen worden ingeruild tot 30 juni 2014. Na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad zal de zaakvoerder van de overnemende vennootschap het aandelenregister van de overnemende vennootschap met de nodige gegevens aanvullen. De zaakvoerder van de overnemende vennootschap zal het aandelenregister van de overgenomen vennootschap vernietigen, door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aldaar per aandeelhouder aangetekende aandelenbezit, omgeruild tegen de aandelen van de overnemende vennootschap, met toevoeging van de datum van het fusiebesluit

Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf 16 juni 2014 door de ovememende vennootschap op haar zetel bewaard.

Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01juli2013 met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva bestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Aan de zaakvoerders van de overnemende en overgenomen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie

1_ "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vervolgens heeft de voorzitter van de algemene vergadering notaris Bernard Van Steenberge verzocht de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, zoals blijkt uit een vermogenstoestand opgemaakt per 31 december 2013, en de wijze waarop het overgaat.

Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf 16 juni 2014 door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

DERDE BESLUIT: wijziging artikel vijf van de statuten van de overnemende vennootschap

De vergadering van de overnemende vennootschap "VAN OEVELEN-QUEROL", heeft vastgesteld en heeft notaris Bernard Van Steenberge verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk werd verwezenlijkt, en de vergadering heeft beslist om artikel vijf van haar statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend zeshonderd euro (¬ 20.600,00), vertegenwoordigd door tweehonderd en twee (202) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/tweehonderd en tweede (1/202de) van het kapitaal."

VIERDE BESLUIT: uitbreiding doel van de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming heeft de vergadering van de ovememende vennootschap vastgesteld overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, de wijziging van het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap om het in overeenstemming te brengen met de werkelijke activiteiten van de vennootschap na deze fusie; Na deze doelwijziging zef de tekst van het doel als volgt luiden:

"De vennootschap heeft als doel:

Het optreden als gevolmachtigd agent van BNP Paribas Fortis NV voor bank- en verzekeringsactiviteiten. Zij kan alle verrichtingen uitvoeren die dienstig zijn om haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap mag, voor eigen rekening, aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Handelingen ais vastgoedmakelaar zijn uitgesloten,"

VIJFDE BESLUIT: ontslag en kwijting van de overgenomen vennootschap in hoedanigheid als zaakvoerder van overnemende vennootschap.

Als gevolg van de fusie door overneming, heeft de vergadering van de overnemende vennootschap beslist ontslag en kwijting te verlenen aan de overgenomen vennootschap "V.O.Q. ESTATE CONSULTING" vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Querol Ferré Gemma voornoemd, in haar hoedanigheid als zaakvoerder van de overnemende vennootschap "VAN OEVELEN-QUEROL", voor de uitoefening van haar mandaat.

ZESDE BESLUIT ontslag en kwijting zaakvoerder van de overgenomen vennootschap

Ais gevolg van de fusie door overneming, heeft de vergadering van de overnemende vennootschap beslist ontslag en kwijting te verlenen aan mevrouw Querol Ferré Gemma voornoemd in haar hoedanigheid ais zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "V.O.Q. ESTATE CONSULTING", voor de uitoefening van haar mandaat.

ZEVENDE BESLUIT: MACHTIGING

De vergadering van de overnemende vennootschap "VAN OEVELEN-QUEROL":

A. machtigt de zaakvoerder van de ovememende vennootschap en/of de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap, die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap, en deze neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel;

- de nodige vermeldingen in het aandelenregister van de overnemende vennootschap aan te brengen - het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

B. stelt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bo'fis accountants en belastingconsulenten", met zetel te 9920 Lovendegem, Waalken 7, vertegenwoordigd door de heer Paul Deroose, accountant, aan om aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en verbetering van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en bij de B.T.W.-administratie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hèt Belgisch Staatsblad

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Bernard Van Steenberge,

Notaris,

Tegelijk hiermee neergeleg&

- ééusluidend afschrift van de akte fusie (afgeleverd vóór de formaliteit van de registratie  art, 173, 1"bis

W.Reg,)

- het bijzonder verslag van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

'VAN OEVELEN-QUEROL", overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen«

- het controleverslag over het fusievoorstel opgesteld door de externe accountant, overeenkomstig artikel

695 van het Wetboek van Vennootschappen,

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 23.07.2014 14335-0429-015
17/09/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 12.09.2014 14584-0123-014
11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 04.08.2011 11384-0527-017
21/03/2011
ÿþModS 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RF CI-F t." " K

VAN KfOPP ~

0 9. 03, 2011

DENdERMOh!i:)E

Griffie



Luik B



111111

" iioasasa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0864.349.776

Benaming

(voluit) : Van Oevelen - Querol

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Beirstoppellos 30 te 9230 Wetteren

Onderwerp akte : Benoeming Zaakvoerder

Tijdens' de bijzondere algemene vergadering van 31/10/2010 op de maatschappelijke zetel, werd met eenparigheid van stemmen beslist om per 01/11/2010:

- V.O,Q. Estate Consulting GCV met zetel te 9230 Wetteren, Beirstoppellos 30 en ondernemingsnummer 0877.822.383 te benoemen als zaakvoerder, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Gemma Querol Ferré.

Gemma Querol Ferré

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 30.08.2010 10510-0297-015
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.05.2009, NGL 25.08.2009 09629-0190-016
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.05.2008, NGL 22.08.2008 08660-0243-016
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.05.2007, NGL 31.08.2007 07698-0096-013
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 21.05.2006, NGL 25.07.2006 06528-4406-015
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 10.07.2015 15291-0471-014
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.05.2016, NGL 16.06.2016 16185-0081-014

Coordonnées
G.Q. FERRE

Adresse
BEIRSTOPPELLOS 30 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande