GALLIKER TRANSPORT

NV


Dénomination : GALLIKER TRANSPORT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 452.265.171

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 25.06.2014 14211-0241-034
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 21.06.2013 13213-0328-035
12/02/2013
ÿþ Mod 27

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

3 1 JAK, 2013

r-TRECHTBANK VAN

OOPHANCKete GENT

Ondernemingsar 0452.265.171

Benaming

(voluit) : GALLIKER TRANSPORT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 122, 9042. Gent

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre GOVERS, Geassocieerd notaris van de BVBA met burgerlijk doel "DELIEGE, GOVERS & GILLET geassocieerde Notarissen", te Chênée (Luik), rue Neuve 6, op twintigste December tweeduizend en twaalf met registratierelaas: Geboekt te Liège 8 op 21 December tweeduizend en twaalf, boek 167, blad 47, vak 10;

Vergaderde de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GALLIKER TRANSPORT, opgericht volgens akte verleden voor notaris Jan DE BRABANDERE, te Merelbeke, op vijfentwintig maart negentienhonderd vierennegentig, bij uittreksels bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vijftien april daaropvolgend onder het nummer 940415-185, waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst volgens procesverbaal

van algemene vergadering opgesteld door notaris Eric DORMAL, te Luik (Chênée), op vijfentwintig 't juni tweeduizend en zeven, bij uittreksels bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van dertig juli daaropvolgend onder het nummer 07113760.

De vergadering behandeld de punten op de agenda en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen:

Eerste beslissing: statutaire wijzigingen

Aan de algemene vergadering wordt voorgesteld over de volgende statutaire wijzigingen te stemmen:

a) In artikel zes (6) wordt voorgesteld de huidige tekst door de volgende tekst te vervangen:

"Alle effecten zijn op naam.

Op de maatschappelijke zetel wordt een register van de aandelen op naam bijgehouden, waarvan elke aandeelhouder kennis kan nemen.

De overdrachten van aandelen worden ofwel ingeschreven in het register van de aandelen op naam en getekend door de overdrager en de verkrijger in geval van overdracht tussen levenden en door de Voorzitter van de Raad van Bestuur en de begunstigde in geval van overdracht ingevolge overlijden, ofwel door elk ander door de wet toegelaten middel vastgesteld."

b) In artikel elf (11) wordt voorgesteld de tweede alinea door de volgende woorden te vervangen: "Onverminderd de aan de bijzondere lasthebbers toevertrouwde bevoegdheden en datgene wat voor het dagelijks beheer voorzien is, wordt de vennootschap ten opzichte van derden geldig vertegenwoordigd en met name in de handelingen waaraan een openbaar ambtenaar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook in rechte, als eiser zowel als verweerder, door de gedelegeerde bestuurder die in geen geval het bewijs van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur zal moeten leveren."

c) In artikel zeventien (17) van de statuten wordt voorgesteld de volgende alinea's toe te voegen: "Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten aan de bestuurders en de commissarissen schriftelijk vragen stellen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord voor zover die vennoten voldaan hebben aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient deze schriftelijke vragen ten laatste op de Ede dag die de datum van de algemene vergadering voorafgaat te ontvangen."

d) Er wordt voorgesteld een artikel zeventien bis (17bis), dat als volgt geformuleerd is, toe te voegen:

"ARTIKEL 17bis; Stemming per brief  stemming via elektronische weg.

A. Stemming per brief of via elektronische weg vôôr de algemene vergadering.

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

beha

aai

Bet

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

025927*

IIIIIII

§1. Iedere aandeelhouder heeft het recht vóôr de algemene vergadering op afstand te stemmen per brief of elektronisch.

§2. Deze stem moet worden uitgebracht door middel van een formulier dat door de raad van bestuur van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat minstens de volgende vermeldingen bevat

- de naam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder wenst uit te brengen op de algemene vergadering;

- de vorm van de aandelen die hij bezit;

- de agenda van de vergadering, met inbegrip van de voorgestelde beslissingen;

- de termijn waarbinnen het formulier voor het stemmen op afstand bij de vennootschap moet toekomen; - de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval in de vorm van een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4 van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of door middel van een elektronische handtekeningprocedure die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten op verzoek van elke aandeelhouder ten laatste 15 dagen vóór de algemene vergadering beschikbaar zijn.

§3. Indien de stem per brief wordt uitgebracht, moeten deze formulieren ten laatste 5 werkdagen vóór de algemene vergadering per aangetekende brief aan de raad van bestuur betekend worden.

§4. Een stem kan in elektronische vorm worden uitgebracht tot op de dag die de algemene vergadering voorafgaat.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die véôr de vergadering op afstand wenst te stemmen worden gecontroleerd en gegarandeerd op de wijze bepaald in een intern reglement dat door de raad van bestuur is opgesteld.

§5. Het is de taak van het bureau van de algemene vergadering om de naleving van de in de voorgaande paragrafen bedoelde regels te verifiëren en de geldigheid van de op afstand uitgebrachte stemmen vast te stellen.

B. Deelname op afstand en stemming via elektronische weg tijdens de algemene vergadering.

§1. De vennoten kunnen op afstand aan de algemene vergadering deelnemen dankzij een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen worden gecontroleerd en gegarandeerd op de wijze bepaald in een intern reglement dat door de raad van bestuur is opgesteld. Dit reglement zal eveneens de regels bepalen die gevolgd moeten worden om vast te stellen dat een vennoot via een elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Teneinde de veiligheid van de elektronische communicatie te waarborgen, kan het intern reglement het gebruik van het elektronisch communicatiemiddel onderwerpen aan voorwaarden die in dat reglement bepaald worden.

Het is de taak van het bureau van de algemene vergadering om de naleving van de door de wet, de huidige statuten en het intern reglement voorziene voorwaarden te verifiëren en vast te stellen of een vennoot geldig aan de algemene vergadering deelneemt via een elektronisch communicatiemiddel en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2, Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet de vennoot ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uitte oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de door het intern reglement krachtens § 1 voorziene procedures met betrekking tot de deelname op afstand? Tweede beslissing: aan de raad van bestuur te verlenen bevoegdheid

De vergadering verleent aan de raad van bestuur aile bevoegdheden voor de uitvoering van de voorafgaande beslissingen.

Gelijktijde hiermee neergelegd : een afschrift van de akte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 4

Voor-beeouLieer aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/01/2013
ÿþ Mod Veld 11,1

ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111t]MtMl iw

Ondememingsnr : 0452.265.171

Benaming

(voluit) : GALLIKER TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Skaldenstraat, 122 - 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van het mandaat van de bestuurders en van het mandaat van de commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene jaarvergadering van S juni 2012;

"(...) Het mandaat van de commissaris die komt te vervallen, de Algemene Vergadering herkiest de S.C. BDO Reviseurs d'Entreprises, vertegenwoordigd door mijnheer Félix FANK, voor en termijn van 3 jaar tot de Algemene Vergadering van het jaar 2015.

Het mandaat van de bestuurders die komt te vervallen, de Algemene Vergadering herkiest mijnheer Roif GALLIKER [wonend in Avenue du parc Industriel 2, 4041 Vottem, BELGIE] als gedelegeerd bestuurder en mijnheer Perter GALLIKER [wonend in Kantonstrasse zn, 6246 ALTISHOFEN, ZWITSERLAND] en mevrouw Cornélia HORNLE1N [wonend in Breitenstrasse 3, 6047 KASTANIENBAUM, ZWITSERLAND] als bestuurder voor een termijn van 6 jaar tot de Algemene Vergadering van het jaar 2018. (...)".

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Rolf GALLIKER,

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

14 JAN. 343

RECHe19~

,(4OPII;,tiDrr. Tr Ct'`

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 20.06.2012 12196-0081-035
08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.05.2011, NGL 31.05.2011 11137-0425-035
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 17.06.2010 10196-0413-034
19/06/2009 : GE172762
02/07/2008 : GE172762
30/07/2007 : GE172762
09/07/2007 : GE172762
25/05/2007 : GE172762
26/02/2007 : GE172762
05/07/2006 : GE172762
05/08/2005 : GE172762
07/07/2005 : GE172762
21/03/2005 : GE172762
23/07/2015
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

i 3 JULI 2015

RECHTBAN Feese--

tCOOPHAT1DEr. 1. ti,t N1

Ondernemingsnr : 0452.265.171

Benaming

(voluit) : GALLIKER TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Skaldenstraat, 122 - B 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte z. Herbenoeming van het mandaat van de commissaris

Uittreksel van de notulen van de algemene jaarvergadering van 5 juni 2015:

Het mandaat van de commisaris dit komt te vervallen, de Algemene Vergadering herkiest EDO Reviseurs d'Entreprises SCRL Civ., vertegenwoordigd door mijnheer Felix FANK, voor een termijn van 3 jaar tot de Algemene Vergadering van het jaar 201 B.

Voor analytisch uittreksel ,

Roif Galliker,

Gedelegeerd Bestuurder

.. ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2004 : GE172762
22/04/2004 : GE172762
04/08/2003 : GE172762
01/06/2000 : GE172762
13/07/1994 : GE172762

Coordonnées
GALLIKER TRANSPORT

Adresse
SKALDENSTRAAT 122 9042 GENT

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande