GALVESTON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GALVESTON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 507.898.235

Publication

15/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

h, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



C~





NEERGELEGD

-5'' JAN._2M

REC f~ A NK VAN

KOOPH L TE GENT

îic3a:, 2.3S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : GALVESTON (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Hurstweg 1 (volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING  OPRICHTING NIEUWE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Meester Jozef VERSCHUEREN, Notaris te Nazareth, op drieëntwintig december tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat:

1, De Naamloze Vennootschap "X.L. GROUP", met maatschappelijke zetel te 4550 Nandrin, Rue de la Petite Vaux 13, en met ondernemingsnummer 0459.034.088.

2. De Heer GOOSSENS, Johan WiS4y Emma, geboren te Sint Amandsberg op zevenentwintig november negentienhonderd vierenzestig, niet gehuwd, wonende te 9052 Gent, Vogelheide 23.

Nationaal nummer: 64.11.27-337.80

Ondergetekende notaris verklaard hebben een NV, met als benaming "GALVESTON", op te richten, waarvan het kapitaal vastgesteld is op 61.500 EUR, vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam zonder nominale waarde.

De oprichters verklaren:

dat het maatschappelijk kapitaal van eenenzestigduizendvijfhonderd euro (¬ 61.500,00) volledig geplaatst is. Dat het verdeeld is in zevenhonderdvijftig (750) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/zevenhonderdvijftigste (11754ste) van het geplaatst kapitaal;

- dat het kapitaal werd volstort door een inbreng in natura van een bedrijfstak van de naamloze vennootschap "G.I.A. CATARO" omvattende voormelde goederen en schulden zoals vernield in het splitsingsvoorstel de dato tien juni tweeduizend veertien, voor een nette boekwaarde per eenendertig maart tweeduizend veertien van één miljoen vijfhonderdzesenzestigduizend zeshonderdzevenennegentig euro zevenenveertig eurocent (¬ 1.566.697,47), waarvan eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) aan het kapitaal toegewezen, één miljoen driehonderd zestienduizend achthonderd eenenzestig euro negen eurocent (¬ 1,316.861,09) aan de reserves en honderd achtentachtigduizend driehonderdzesendertig euro zevenendertig eurocent (¬ 188.336,37) aan provisies voor uitgestelde belastingen.

Op de zevenhonderd vijftig (750) aandelen wordt ingeschreven als volgt

door voornoemde op naamloze vennootschap "X.L. Group" op driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen. - door voornoemde Heer Johan Goossens op driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen.

Totaal: zevenhonderdvijftig (750) aandelen, vertegenwoordigend het ganse kapitaal.

Volstorting in natura.

Op de zevenhonderdvijftig (750) aandelen van de vennootschap wordt ingeschreven door:

-de naamloze vennootschap "X.L. Group" op driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen tegen inbreng in natura, vertegenwoordigend dertigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 30.750,00);

-de Heer Johan Goossens op driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen tegen inbreng in natura, vertegenwoordigend dertigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 30.750,00);

In vergelding voor deze inschrijving wordt aan de comparanten elk driehonderdvijfenzeventig aandelen toebedeeld zonder aanduiding van nominale waarde.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 744 van het Wetboek van Vennootschappen luidt als volgt:

"De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij oprichting van een nieuwe vennootschap bij toepassing van artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng bestaat uit diverse activa en passiva ten belope van 1.566.697,46 EUR.

De inbreng in natura bestaat uit een deel van het vermogen van de NV GIA Cataro. Het deel dat zal overgaan op de nieuw op te richten vennootschap NV Galveston ingevolge de partiële splitsing van NV GIA Cataro, betreft materiële vaste activa en schulden op lange en op korte termijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

We merken op dat om voor beide vennootschappen het wettelijk minimum van 61.500,00 EUR te bekomen, voorafgaandelijk een kapitaalverhoging bij NV GIA Cataro dient uitgevoerd te worden ten bedrage van 61.026,62 EUR om het kapitaal te brengen op 123.000,00 EUR. Dit zal gebeuren door incorporatie van beschikbare reserves. Dit kapitaal zal op 50-50 basis toegewezen worden aan de gesplitste vennootschappen. Met de betreffende voorafgaande kapitaalverhoging in NV GIA Cataro zullen geen nieuwe aandelen gecreëerd worden zodat de gelijkberechtiging tussen de aandeelhouders blijft bestaan.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

ODe verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

DDe beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

ODe voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

OWij maken een voorbehoud voor eventuele achterstallige belastingsschulden, BTW-schulden of verschuldigde sociale bijdragen, aangezien de attesten voorzien door artikel 442 bis WIB 92, artikel 93undecies B van het BTW-wetboek en artikel 16ter van het KB nr. 38 van 27/07/1967 ons niet konden voorgelegd worden. Bijgevolg dient ondergetekende erop te wijzen dat er een latent risico bestaat voor de overdrachtgenietende vennootschap indien de overdrager fiscale- of sociale schulden heeft op het ogenblik van de overdracht.

Aan de aandeelhouders van NV GIA Cataro wordt per aandeel van NV GIA Cataro één aandeel in de nieuw op te richten vennootschap NV Galveston uitgereikt. Het totale aantal aandelen in de nieuw op te richten vennootschap NV Galveston dat zal worden uitgereikt als vergoeding van de inbreng in natura ad 1.566.697,46 EUR bedraagt 750 aandelen zonder nominale waarde, elk 1/750ste deel van het kapitaal vertegenwoordigend.

Volledigheidshalve melden wij dat er hypothecaire inschrijvingen werden genomen op het in te brengen onroerend goed gelegen te Wiedauwkaaf 52, 9000 Gent, op het in te brengen onroerend goed gelegen te Koopvaardijlaan, 9000 Gent en het in te brengen onroerend goed gelegen te Rivierstraat 54, 9080 Beervelde. BNP Panbas Fortis NV en KBC Bank NV hebben zich expliciet akkoord verklaard met de overdracht van voormelde onroerende goederen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 23 december 2014.

Figurad Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Ann Van Vlaenderen

Vennoot"

De statuten vermelden onder meer in het bijzonden

1  NAAM  RECHTSVORM

De naam van de naamloze vennootschap luidt "GALVESTON",

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Hurstweg 1,

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

mag de zetel naar om het even waar in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-

hoofdstad worden overgebracht.

De raad van bestuur is gemachtigd bestuurszetels en bijhuizen, agentschappen of stapelplaatsen, zowel in

België ais in het buitenland, op te richten.

3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- De aan- en verkoop, beheer van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden

voor zover toegelaten door wettelijke beschikkingen;

Het verwerven, aankopen en verkopen, beheren van deelnemingen in diverse vennootschappen;

Het waarnemen van zaken en optreden als zaakvoerder of bestuurder in vennootschappen;

- Het optreden als consultant inzake vastgoed en patrimoniumbeheer;

Het verstrekken van adviezen in verband met algemeen, operationeel en strategisch ondernemingsbeleid;

- Het optreden als tussenpersoon in de handel;

Voor zover er geen wettelijke beperkingen zijn, leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden en

belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of

aanverwant doel nastreven of wiens doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen;

In het algemeen zal zij in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en

onroerende verrichtingen mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel.

Zij mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het

best geschikt zou achten.

4

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

4  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigend ieder een/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal.

6  BESTUUR - CONTROLE

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, hcudt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene Vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Bijeenkomsten-beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste - behoudens in geval van hoogdringendheid - drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering,

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheden van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping,

Iedere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex of telecopie, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder

mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen met de meerderheid van de andere bestuurders, met uitzondering van beslissingen boven de vijfentwintigduizend euro (¬ 25,000,00) die met unanimiteit der stemmen moet genomen worden.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

.1 , , De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteit of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. Vertegenwoordlgigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwocrdigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

7 ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de vierde maandag van de maand mei, om tien uur.

8  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar

9  WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitlende van

het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van

de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van venncotschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot

eerste bestuurders benoemd:

11 de Heer Johan Goossens, voornoemd;

21 De naamloze vennootschap 'X.L. Group', voornoemd, met als vast vertegenwoordiger voomoemde Heer

Gatien Laloux;

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar

met betrekking tot het boekjaar tweeduizend twintig te houden in het jaar tweeduizend eenentwintig."

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering

r ~

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 (van het) Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld véér de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van één april tweeduizend veertien en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

BEKRACHTING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING,

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld sinds één april tweeduizend veertien in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de raad van bestuur te laten vestigen, Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijzer te [aten bekrachtigen door de raad van bestuur zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

RAAD VAN BESTUUR

En onmiddellijk hierop aansluitend zijn de bestuurders in een eerste raad van bestuur bijeengekomen, waarbij beslist werd om te benoemen tot gedelegeerd bestuurder: de Heer Johan Goossens, voornoemd, en dit voor de duur van haar mandaat als bestuurder.

VOLMACHT

Volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Lecomte", met zetel 9080 Lochristi, Dorp West 8, vertegenwoordigd door de Heer Patrick Lecomte, om alle formaliteiten in verband met het Ondememingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal,achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderlijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

VOOR, ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend) Jozef Verschueren

notaris

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

-Uitgifte van oprichtingsakte, bedrijfsrevisoraal verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behèuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



KOO HAnt TVA

NT

EII

Ondernemingsnr : 0507898235

Benaming

(voluit) : Galveston

(verkerf) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Hurstweg 1, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp aKte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van raad van bestuur wordt met ingang vanaf 28 januari 2015, de maatschappelijke zetel overgebracht naar volgend adres

Hurstweg 8, 9000 GENT

Gent, 28 januari 2015

Johan Goossens

Gedelegeerd Bestuurder

Btjtagm bij iret Bagiscti`SïiaïstiiW _ 2246i2Q1-5 - Annexes cTü Moniteur beTgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GALVESTON

Adresse
HURSTWEG 1 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande