GANDASOURCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GANDASOURCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.133.976

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 30.04.2014 14110-0284-010
14/11/2014
ÿþ Mal WON 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UII(I (I(1 I(1I (I( II ( IIII I(I( I(I (I( (lit

+19207381"

Voc behoi

aan

Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0899.133.976

Benaming

(voluit) : GANDASOURCE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid

Zetel : Patijntjestraat 1, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitkering tussentijds dividend uit beschikbare reverses (artikel 537 W.I.B,)  gevolgd door kapitaalverhoging door inbreng in geld  wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris met standplaats te Gent, op 29 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GANDASOURCE", met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Vaststelling van de beschikbare reserves

De algemene vergadering stelde vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 werden goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, vijfenzeventigduizend honderd drieëntwintig euro zesenveertig cent (75.123,46 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de op 22 maart 2013 goedgekeurde jaarrekening van het boekjaar lopende over de periode 01-10-2011 tot 30-09-2012.

TWEEDE BESLISSING: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelde vast het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen vijfenzeventigduizend honderd drieëntwintig euro zesenveertig cent (75.123,46 EUR) euro bedraagt.

DERDE BESLISSING: Kennisname van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering nam kennis van de onderhandse notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 15 september 2014, houdende beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van drieënzeventigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro achtenzeventig cent (73.777,78 EUR), onderworpen aan de roerende voorheffing van tien procent (10 %) in toepassing van artikel, 537 van het wetboek inkomstenbelastingen.

De vergadering stelde vast dal ingevolge deze beslissing de vennoten een schuldvorderingjhebben op de vennootschap ten belope van dit tussentijdse bruto-dividend.

hetzij:

- voor de heer De Wispelaere Wim ten bedrage van vijfenvijftigduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (55.333,33 EUR) en

- voor mevrouw VanLaere Saskia ten bedrage van achttienduizend vierhonderd vierenveertig euro vijfenveertig cent (18.444,45 EUR).

De voornoemde vennoten verklaarden elk deze schuldvordering overeenkomstig àrtikel 537 WiB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLISSING: Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering besliste, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, 4 tot verhoging van het kapitaal met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde zesenzestigduizend vier honderd euro (66.400,00 EUR) om het kapitaal van de vennootschap, hetzij achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op vijfentachtig duizend euro (85.000,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen,

a) de heer De Wispelaere Wim en

b) mevrouw Van Laere Saskia, die verklaarden alle aandelen van de vennootschap te bezitten en volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na deze uiteenzetting verklaarden de vennoten, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van zesenzestigduizend vierhonderd euro (66.400,00 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) van het bruto-dividend als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Dit bedrag van zesenzestigduizend vierhonderd euro (66.400,00 EUR) staat ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de instrumenterende notaris werd overhandigd.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkende volledig op de hoogte te zijn, werden geen nieuwe aandelen gecreëerd doch werd de fractiewaarde van elk aandeel verhoogd.

Bankattest

De algemene vergadering en ondergetekende notaris stelden vast dat gezegd bedrag van zesenzestigduizend vierhonderd euro (66.400,00 EUR) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door genoemde financiële instelling op 18 september laatst, welk bewijs in het dossier van ondergetekende notaris zal bewaard blijven.

ZESDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van in totaal zesenzestigduizend vierhonderd euro (66.400,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfentachtigduizend euro (85.000,00 EUR) vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder vermelding van waarde.

ZEVENDE BESLISSING: Wijziging van de statuten .,

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafging, besliste de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentachtigduizend euro (85.000,00 EUR).

Het is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde, met een breukwaarde van één/duizend achthonderd zestigste deel van het maatschappelijk kapitaal."

ACHTSTE BESLISSING: Wijziging van artikel drieëntwintig (23) van de statuten.

De vergadering besliste tot integrale schrapping van artikel drieëntwintig (23) van de statuten en vervanging van de tekst van dit artikel door navolgende nieuwe tekst:

Artikel 23.- Ontbinding en Vereffening.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde -van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

e

Vooraleer de vereffening wordtYáfgesloten,'Ieggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa , onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

NEGENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering gaf opdracht en volmacht aan de zaakvoerder of het bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

TIENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleende alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 29 september 2014;

- gecoördineerde statuten de dato 29 september 2014

- verslag van het bestuursorgaan

Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.03.2013, NGL 30.04.2013 13107-0483-009
07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 25.11.2011, NGL 30.04.2012 12102-0539-011
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 30.04.2011 11100-0084-010
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 30.04.2010 10109-0313-010

Coordonnées
GANDASOURCE

Adresse
PATIJNTJESTRAAT 1 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande