GANNON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GANNON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.768.003

Publication

17/07/2014
ÿþPied Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

08 MU 2014

II 1!!11111111I1 II

RECHTBANK VAN KOOPHeife TE GENT

Ondernemingsnr : 0472.768.003 Benaming

(voluit) : GAN NON (verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: 9051 Gent, Belgiëlaan 6/A

(volledig adres)

Onderwerp akte BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - REGIME ARTIKEL 537 WIB  KAPITAALVERHOGING ONTSLAG BESTUURDER - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op dertig juni tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat de hultengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "GANNON", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, Belelaan 61A, ingeschreven in het RPR te Gent, en met ondernemingsnummer 0472.768.003, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

1.De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op eenendertig maart tweeduizend dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, hetzij een bedrag van TWEEHONDERD ACHTTIENDUIZEND VIERHONDERD ZEVENENVERTIG EURO VIERENZEVENTIG EUROCENT (¬ 218.437,74), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van eenendertig augustus tweeduizend en twaalf.

2.De vergadering stelt vast dat het uitkeerbare bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 617 van flet Wetboek der Vennootschappen, TWEEHONDERD ACHTTIENDUIZEND EURO (E 218.000,00) bedraagt.

3.De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van TWEEHONDERD ACHTTIENDUIZEND EURO (¬ 218.000,00). De betaalbaarstelling wordt bepaald op heden, 30 juni 2014. De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de aandeelhouders een schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van hun deel in het tussentijdse dividend, meer bepaald Mevrouw Mirjam van Bameveld, ten belope van TWEEHONDERD VIJFTIENDUIZEND ACHTHONDERD TWINTIG EURO (E 215.820,00) en de BVBA VIDEL, ten belope van TWEEDUIZEND HONDERD TACHTIG EURO (E 2.180,00).

Mevrouw Mirjam van Bameveld en de BVBA VEDEL verklaren deze schuldvorderingen overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

4.De voorzitter schort de vergadering op om het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor toe te laten hun verslag te finaliseren.

TWEEDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING

1.Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op achttien juni tweeduizend veertien, en de bedrijfsrevisor, bedrijfsrevisor, Mevrouw Elswinde De Deyne, in opdracht van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ELSWINIDE DE DEYNE" op zeventien juni tweeduizend veertien, die handelen over de hierna beschreven inbreng in nature; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

5r wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen;

"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij het volgende van oordeel.

-In eerste instantie werd de verrichting nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van e inbreng in nature.

-In tweede instantie beantwoordt de beschrijving van de vermogensbestanddelen die netto uit de uitkering van art. 537 W.I.B. 1992 volgen, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

-In derde instantie zijn wij van oordeel dat de voor de inbreng in nature weerhouden methode van waardering

bedryseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding van de hierboven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

beschreven inbreng in nature van de schuldvordering van 196.200,00 EUR ontstaan uit de netto uitkering in het kader van art. 537 W.I.B. 1992 zonder toekenning van nieuwe aandelen niet overgewaardeerd Is en logisch is in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de onderneming, doorgevoerd door partijen.

Het besluit van dit revisoraal verslag is, zoals reeds nager is aangegeven, opgemaakt onder opschortende voorwaarde zoals bedoeld in art. 1181 B.W. Dit besluit is enkel geldig en kan enkel gebruikt worden indien enerzijds de algemene vergadering van de vennootschap tot een uitkering besluit op 36.06.2014 van in totaal 218.000,00 EUR en anderzijds vervolgens het aandeelhouderschap van de vennootschap intekent op een bedrag van 196.200,00 EUR tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap van dezelfde datum, in de zin zoals uiteengezet in dit verslag en in het kader van art. 537 W.I.B. 1992. Aldus kan dit besluit enkel gebruikt worden dan nadat deze beide gebeurtenissen hebben plaatsgehad.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen "faim ess opinion" uitmaakt.

Lovendegem, 17 juni 2014,

(getekend)

"ELSWINDE DE DEYNE BV BVBA",

Vertegenwoordigd door Elswinde DE DEYNE,

Bedrijfsrevisor

De aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

2.Kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met HONDERD ZESENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 196.200,00) om het te brengen van TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00) op TWEEHONDERD ACHTENVIJFTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 258.200,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend en na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie van nieuwe aandelen.

3. Inbreng

- Mevrouw Mirjam van Bameveld, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten HONDERD VIERENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERD ACHTENDERTIG EURO (¬ 194.238,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

- BVBA VIDEL, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten DUIZEND NEGENHONDERD TWEEËNZESTIG EURO (¬ 1.962,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

4.Vervolgens stelt de vergadering vast dat voormelde kapitaalverhoging totstandgekomen is in toepassing van artikel 537

5.Aanpassing van artikel vijf, van de statuten om dit in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal:

5.1Paragraaf 1 van artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD ACHTENVIJFTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 258.200,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde." 5.2Paragraaf 2 van artikel 5 wordt aangevuld door volgende tekst:

"Het kapitaal werd door inbreng in natura verhoogd ingevolge akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren op dertig juni tweeduizend veertien, met honderd zesennegentigduizend tweehonderd euro (¬ 196.200,00). Hierdoor komt het kapitaal in totaal op tweehonderd achtenvijftigduizend tweehonderd euro (¬ 258.200), zonder creatie van nieuwe aandelen."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering bevestigt hierbij dat het mandaat van de BVBA SOLIT met ais vaste vertegenwoordiger Heer Pierre Catteeuw, van rechtswege een einde heeft genomen op zes april tweeduizend en tien, door het verstrijken van de wettelijke maximumtermijn van zes jaar.

De vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, om kwijting te verlenen aan de hiervoor vermeide bestuurder voor de wijze waarop zij haar mandaat heeft uitgeoefend en dit voor de volledige duur van haar mandaat.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel,

.i

. lb

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

VIERDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten, verslag bedriFsrevisor en verslag bestuursorgaan.

,

02/04/2014
ÿþL__

Voc behol

aan

Belg' Staat'

IIIl

14 7236A*

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV

NEERGELEGD

21 UT 2014

....~.,.._-.-- s

RE Nt}{

KOOP MN

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0472.768.003

Benaming

(voluit) : GANNON

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9051 SINT-17ENIJS-WESTREM, Belgiëlaan 6 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag, benoeming en herbenoeming bestuurders

De algemene vergadering d.d. 21.02.2014 stelt vast dat het mandaat van volgende bestuurders is vervallen«

- Mirjam VAN BARNEVELD, wonende te 9051 SINT-DENIJS-WESTREM, Belgiëlaan 6A;

- VLEBEL B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 9000 GENT, Kortrijksesteenweg 547, ingeschreven in het rechtspersonenregister te GENT met als ondememingsnummer 0449.732.976 en met als vaste vertegenwoordiger Peter VAN SPEYBROECK.

De algemene vergadering d.d. 21.02.2014 benoemt ais bestuurders:

- Mirjam VAN BARNEVELD, wonende te 9051 SINT-DENIJS-WESTREM, Belgiëlaan 6A;

- VIDEL B.V,B.A., met maatschappelijke zetel te 9051 SINT-DENIJS-WESTREM, Belgiëlaan 6A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te GENT met ais ondernemingsnummer 0833.476.656. De vennootschap VIDEL B.V.B.A. heeft de natuurlijke persoon Minjam VAN BARNEVELD aangeduid als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap.

De mandaten lopen tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 31.08.2019. Het mandaat van Mirjam VAN BARNEVELD is bezoldigd.

De raad van bestuur d.d. 21.02.2014 stelt vast dat het mandaat van Mirjam VAN BARNEVELD, wonende te 9051 SINT DENIJS-WESTREM, Belgiëlaan 6A als gedelegeerd bestuurder is vervallen en herbenoemt Mirjam VAN BARNEVELD, voormeld, als gedelegeerd bestuurder.

Het mandaat loopt tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 31.08.2019.

Mirjam VAN BARNEVELD,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 21.02.2014, NGL 21.02.2014 14046-0464-014
11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 15.02.2013, NGL 05.04.2013 13085-0155-014
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 27.03.2012, NGL 10.04.2012 12084-0005-014
17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 21.02.2011, NGL 09.03.2011 11055-0253-013
31/01/2011
ÿþ~

Voor-ouden aan het Belgisch 5taatsbiad

Motl ZO

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van die-akte ^ _

i ái fi c-- r .ti 

Qndernerningsnr : 0472.768.003

Benaming

GANNON

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : 9070 NEUSDEN, Laarnebaan 81 C

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De Raad van Bestuur heeft met eenparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 10.11.2010 te verplaatsen naar 9051 SINT-DENIJS-WESTREM, Belgiëlaan 6A.

Mirjam VAN BARNEVELD,

gedelegeerd bestuurder.

III" iii110 ii iiio

iiui

16356*

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoroln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 27.02.2010, NGL 24.03.2010 10075-0070-012
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 20.02.2009, NGL 30.03.2009 09100-0191-013
09/05/2008 : GE
10/03/2008 : GE
31/05/2007 : GE
16/03/2007 : GE
08/03/2006 : GE
30/05/2005 : GE
07/03/2005 : GE
26/01/2004 : GE
06/01/2004 : KO149194
12/03/2003 : KO149194
16/04/2002 : KO149194
24/01/2002 : KO149194
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.08.2015, GGK 19.02.2016, NGL 22.02.2016 16048-0451-014

Coordonnées
GANNON

Adresse
BELGIELAAN 6A 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande