GARAGE DE PRIL ZOTTEGEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE DE PRIL ZOTTEGEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.670.995

Publication

04/12/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhI1 Gent

Afdeling Oudenaarde

2 5 NOV. 2014

Griffie

~'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude aan het Betgtsct Staatsbta

Ondernemingsnr : 05'05. G1-O.c : S

Benaming (voluit) Garage De Pril Zottegem

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Herenveld 12 - 9500 Geraardsbergen

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend en veertien;

Op negentien november;

Te Geraardsbergen;

Voor mij, LAURENT RENS, Notaris met standplaats te Geraardsbergen;

VERSCHENEN:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Groep De Pril", waarvan de zetel gevestigd is te 9500 Geraardsbergen, Herereveld 12, arrondissement Oudenaarde, met ondernemingsnummer 0543.919.283, opgericht bij akte verleden door notaris Laurent Rens te Geraardsbergen op 24 december 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2014, onder nummer 14018132;

Hier vertegenwoordigd door de Heer De Pril Pascal Firmin Germain, wonende te Geraardsbergen, Zavelstraat 68, optredend als zaakvoerder;

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NIKOFIEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9500 Geraardsbergen, Herenveld 12, arrondissement Oudenaarde, met ondernemingsnummer 0546.736.342,

Opgericht bij akte verleden voor Meester Laurent Rens, Notaris te Geraardsbergen, op 17 februari 2014, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 3 maart 2014 onder nummer 14054386. Hier vertegenwoordigd door BVBA Groep De Pril, optredend als zaakvoerder, vertegenwoordigd door de Heer Pascal De Pril, vaste vertegenwoordiger.

Die mij verzochten bij authentieke akte de statuten vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij oprichten voor onbepaalde duur, onder de benaming van "Garage De Pril. Zottegem", met eerste maatschappelijke zetel te 9500 Geraardsbergen, Herereveld 12.

Voordien hebben de oprichters een financieel plan, opgemaakt op 2 juli 2014, dat zij mij, notaris, heden overhandigen, om door mij te worden bewaard en waarbij zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal groot VIJFHONDERDDUIZEND euro (e 500.000,00) hebben verantwoord.

De comparanten verklaren dat dit kapitaal volledig geplaatst is en dat het verdeeld is in honderd aandelen, waarop zij inschrijven als volgt:

- 99 aandelen op naam -van De ,besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Groep De Pril".

- 1 aandeel op naam van de besloten vennootschap met beperkte

Op de laatste blz van i ik B vermelden Recto Naam ;n hoedanigheid ven de instrumenterende notaris hetzij van de petsa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijkheid "NIKOFIEN".

Alle comparanten verklaren dat elke inschrijving ten belope van éénvijfde, hetzij samen voor honderdduizend euro (¬ 100.000,00) in geld is gestort, zoals blijkt uit een attest van deponering op een bijzondere rekening bij de KBC Bank te Geraardsbergen, onder nummer BE80 7380 4160 8877 geopend op naam van de vennootschap in oprichting, welk attest aan de instrumenterende notaris terstond werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

- De groot-- en kleinhandel in nieuwe en gebruikte motorvoertuigen, onderdelen en accessoires ;

- De installatie van onderdelen en accessoires bij motorvoertuigen, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden ;

- Garagehouder-hersteller omvattende het onderhoud en de reparatie van de mechanische onderdelen en elektrische installatie van motorvoertuigen ;

- Carrossier-hersteller omvattende het herstellen van motorvoertuigen en koetswerk ;

- Het gewone onderhoud van auto's zoals daar zijn wassen, antiroest behandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van binnen- en buitenbanden, vervangen van ruiten, enz.

- Takel- en sleepdienst ;

- De verhuur op korte termijn en/of operationele leasing van personenauto's en lichte bestelwagens zonder chauffeur ;

- Distributie van en bemiddelen in verzekeringen evenals financieringsbemiddeling.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële en financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen in eigen naam als voor rekening van derden. Zij mag leningen van gelijk welke duur aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst als waarborggever of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland en waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie is van het vermogensbeheer van de vennootschap.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

~ 1 ,

;De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere deelhebbende: zaakvoerders. De handtekening van de zaakvoerder moet melding maken van de hoedanigheid waarin hij optreedt.

Wanneer de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder haar vennoten, zaakvoerders of, werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die zal gelast worden met de uitvoering van die opdracht, in naam en voor rekening van de vennootschap.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste'. vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking als voor .zaakvoerders. Doch de vaste vertegenwoordiger zal worden benoemd door 'het bestuur van de vennootschap.

;ledere zaakvoerder kan, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek

;van vennootschappen, alle daden van bestuur en beschikking stellen,, welke nodig of dienstig zijn om het maatschappelijke doel te.

bereiken, behoudens deze welke de wet aan de ''algemene vergadering' voorbehoudt; en iedere zaakvoerder vertegènwoordigt' de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder

De jaarvergadering van de vennootschap wordt elk jaar gehouden de, eerste donderdag van de maand juni om 20 uur, op de zetel of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt de: voormelde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt de eenendertigste december van elk jaar. Bij uitzondering loopt het eerste jaar vanaf ,de oprichting van de vennootschap tot 31 december 2015.

:Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks genomen:

1. Vijf procent voor de wettelijke reserve.

Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds eentiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

2. Voor het overblijvend saldo, kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen.

Dat de algemene vergadering van de vennootschap BVBA "Groep De Pril" voornoemd, heeft benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur, die zal vertegenwoordigd worden door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Pascal Firmin Germain De Pril, RR. 560925.245.50, wonende te 9500 Geraardsbergen, Zavelstraat 68; dit mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De bezoldiging kan in geld en/of in natura worden toegekend.

Waarvan akte.

Opgemaakt en verleden op plaats en datum als in de aanhef vermeld.

Na voorlezing en integrale toelichting, hebben de comparanten met mij, notaris, ondertekend.

Neergelegd ter registratie.

Voor beredeneerd uittreksel.

Bestemd tot bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte oprichting en bankattest.

Notaris Laurent RENS.

e,.

Op de lastste blz. van Luik 8 venincldien Recto Naam en hoedanigheid van de instromente+-ende nor.ans, hetzij van de perso(o)nkm) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voors behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
GARAGE DE PRIL ZOTTEGEM

Adresse
HERENVELD 12 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande