GARAGE DEN DOORN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE DEN DOORN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.586.564

Publication

16/04/2014
ÿþmod 11.1

L.ttfh Lit>5 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 4 APR. 2014

AFDELINeereDERMONDE

Voor-

behouden aan het Beigiech

Staatsblad

Ondernemingsnr: 0419.586.564

Benaming (voluit) : GARAGE DEN DOORN

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel DOORNSTRAAT 2 BUS A

9170 SINT-GILLIS-WAAS

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op eenendertig maart tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

Eerste beslissing:

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van de enige vennoot van zesentwintig december tweeduizend en dertien waarbij er werd beslist om een dividend voor een bruto-bedrag van tweehonderd zeventienduizend vijfhonderd euro te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde eenentwintigduizend zevenhonderd vijftig euro, in totaal honderd vijfennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro netto-dividend, uit te keren.

De enige vennoot verklaart door ondergetekende notaris voldoende te zijn ingelicht betreffende de term 'beschikbare reserves' en verklaren dat het bedrag van tweehonderd zeventienduizend vijfhonderd euro kan worden beschouwd als beschikbare reserve.

Tweede beslissing:

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato twintig december tweeduizend en dertien met betrekking tot de dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Derde beslissing:

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van achtentwintig maart tweeduizend en veertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

Vierde beslissing:

het kapitaal van de vennootschap met honderd vijfennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro te verhogen door niet-geldelijke inbreng (met name door inbreng van een schuldvordering die ze hebben op de vennootschap ingevolge de beslissing van de algemene vergadering om netto-dividenden uit te keren), als volgt:

*een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van honderd vijfennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro, waarvoor drieduizend nieuwe aandelen, van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

gelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten worden toegekend;

om het kapitaal te brengen in totaal van achttienduizend zeshonderd euro op tweehonderd veertienduizend driehonderd vijftig euro, vertegenwoordigd door

drieduizend zevenhonderd vijftig aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/drieduizend zevenhonderd vijftigste van het kapitaal.

Op deze kapitaalverhoging van honderd vijfennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro, wordt ingeschreven door de heer Moorthamers Hilaire, voornoemd, door incorporatie van een netto dividendbedrag van honderd vijfenennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro, waarvoor hem in totaal drieduizend nieuwe aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door A & F Bedrijfsrevisoren Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, op achtentwintig maart tweeduizend en veertien een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van

onderhavige akte en een kopie van het -voormeld verslag van de

zaakvoerder, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neerge-ilegd ter griffie.

De besluiten van dit verslag van de heer Geert Van Hemelryck, voornoemd, luiden letterilijk: "6.Besluit: tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, "A & F Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat:

*de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA "Garage Den Doorn" middels een inbreng in natura van de vordering van de enige vennoot uit de tussentijdse dividenduitkering goedgekeurd door de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 26 december 2013 ten bedrage van EUR 217.500,00 onder de afhouding van 10% roerende voorheffing conform het artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag bedraagt EUR 195.750,00;

*het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

*de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

*de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 195.750,00 zodat , de inbreng niet overgewaardeerd is;

*indien de enige vennoot besluit om de ontvangen netto tussentijdse dividenduitkering volledig in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng 3.000 nieuwe aandelen van de BVBA "Garage Den Doorn", zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 195.750,00 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen toegekend worden aan de enige vennoot, de heer Moorthamers Hilaire, voornoemd.

*door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 195.750,00 teneinde het te brengen van EUR 18.600,00 op EUR 214.350,00.

Het huidig controleverslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de enige vennoot van de vennootschap zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert. Indien echter de enige vennoot niet wenst deel te nemen voor het volledige netto dividendbedrag aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenierende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_



voorziene kapitaalverhoging, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van netto dividendbedrag waarmee de enige vennoot wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is."

De algemene vergadering beslist eenparig de onderge-itekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Vijfde beslissing:

artikel 5 der statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL VIJF:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD VEERTIENDUIZEND DRIEHONDERD VIJFTIG EURO, vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/drieduizend zevenhonderd vijftigste van het kapitaal.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde : expeditie akte statutenwijziging en gecoördineerde statuten.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Dirk Smet, notaris









T



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 29.09.2014 14617-0269-014
22/05/2013
ÿþmod 11.1

IllIiIlIN~~ium111uu

Le(3 ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ChqFF)T S:=t:;;-{i"BAIdK

VAN KOOF: i--fANDE L

1 0 MEI 2013

DENDErlie@UDE







Ondernemingsnr : 0419.586.564

Benaming (voluit) : GARAGE DEN DOORN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doornstraat 2A

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL  AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op twee mei tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato één mei tweeduizend en dertien, waarin deze de hierna door te voeren wijziging van het doel verantwoorden, evenals van de staat van activa en passiva van eenendertig maart tweeduizend en dertien.

ae vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 2 der statuten aan te vullen met de tekst zoals voorgesteld onder punt 1 van het agenda.

2.: de tekst van artikel 2 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing. Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge











ARTIKEL TWEE

De vennootschap heeft tot doel het exploiteren van een of meerdere garagebedrijven met aanverwante servicestations. Zij zal zich daaromtrent bezig houden met de aankoop en verkoop, de groot- en kleinhandel van alle motorvoertuigen, zowel nieuwe als tweedehands, van alle vloeibare en gasvormige brandstoffen en petroleumderivaten. De vennootschap zal tevens alle onderhouds- en herstellingswerken uitvoeren evenals de aan- en verkoop van alle wisselstukken en accessoiren bestemd voor motorvoertuigen.

de vennootschap heeft eveneens tot doel de in- en uitvoer, de commissiehandel en vertegenwoordiging in bovengenoemde produkten, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van roerende en onroerende of financiële aard die zich rechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle

wijzen en manieren die zich het best geschikt zou achten.

Zij zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op het om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen en andere die een gelijksoortig of aanverwant doel nastreven die nuttig zouden kunnen zijn tot het verwezenlijken van haar doel.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Daarnaast heeft de vennootschap tevens tot doel:

-Schoonheidsverzorging;

-Sauna's, solaria, baden enzovoort;

-exploitatie van sportaccommodaties;

-fitnesscentra;

-detailhandel in overige textiel in gespecialiseerde winkels;

-detailhandel in sport- en kampeerartikelen in gespecialiseerde winkels;

-detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotsmiddelen niet

overheersen (verkoopoppervlakte < 2500 vierkante meter)

-handelsbemiddeling in textiel, kleding, bont, schoeisel en lederwaren;

-textielverdeling;

-vervaardiging van gebreide en gehaakte stoffen;

-vervaardiging van andere kleding en toebehoren;

-vervaardiging van gebreide en gehaakte kousen en sokken;

-vervaardiging van andere textielproducten;

-vervaardiging van kleding van leer;

-winning van bouw- en siersteen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Dendermonde: expeditie akte en gecoördineerde statuten

Dirk Smet, notaris

'w,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

J

,...a

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 27.08.2012 12471-0167-014
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 31.08.2011 11510-0142-015
13/04/2011 : DE032472
15/09/2010 : DE032472
06/09/2010 : DE032472
04/01/2010 : DE032472
27/08/2009 : DE032472
28/08/2008 : DE032472
04/09/2007 : DE032472
29/08/2006 : DE032472
21/11/2005 : SN032472
22/07/2005 : SN032472
28/07/2004 : SN032472
12/08/2003 : SN032472
14/08/2002 : SN032472
10/07/2001 : SN032472
31/07/1999 : SN032472
01/01/1986 : SN32472
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 27.10.2016 16664-0008-014

Coordonnées
GARAGE DEN DOORN

Adresse
DOORNSTRAAT 2A 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande