GARAGE ROGIERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE ROGIERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.633.587

Publication

27/06/2014
ÿþOndernerningsnr, : 0860.633.587

Benaming (votuit) : Garage Rogiers

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Kwatrechtsteenweg 109 A

9230 Wetteren

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging, wijziging boekjaar en aanpassing aan recente wetswijzigingen

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Lutgard Hertecant te Overmere op 16 juni 2014 (nog te registreren) dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GARAGE ROGIERS", met zetel te 9230 Wetteren, Kwatrechtsteenweg 109 A, rechtspersonenregister te Dendermonde en ondernemingsnummer 0860.633.587, BTW 13E0860.633,587, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen heeft: Eerste beslissing: kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 90% van het tussentijds bruto dividend zijnde 330.000,00 euro, om het te brengen van 50.000,00 euro naar 380.000,00 euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

De vergadering beslist de kapitaalverhoging te verwezenlijken door de inbreng in geld van 330.000,00 euro.

Alle vennoten verklaren hun voorkeurrecht zoals voorzien in artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 16 van de statuten te willen uitoefenen en te willen inschrijven op de kapitaalverhoging naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt.

De kapitaalverhoging wordt aldus volledig onderschreven in geld, als volgt:

-o De heer Wouter Rogiers, geboren te Wetteren op 22 december 1978, echtgenoot van

mevrouw De Middeleir Iris, wonend te 9340 Lede, Stichelendries 46: 264.000,00 euro

- Mevrouw Marijke Van de Velde, geboren te Oostende op 25 september 1954, echtgenote van de heer Rogiers Pedro, wonend te 9230 Wetteren, Kwatrechtsteenweg 109 A: 66.000,00 euro

Ten bewijze dat deze kapitaalverhoging volledig werd volstort, wordt aan ondergetekende notaris een bankattest overhandigd, uitgaand van KBC Bank NV en gedateerd 12 juni 2014, waaruit blijkt dat gemeld bedrag voorafgaandelijk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven ter vertegenwoordiging van deze kapitaalverhoging, maar de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt evenredig verhoogd,

Aldus is de kapitaalverhoging verwezenlijkt en bedraagt het kapitaal voortaan 380.000,00 euro vertegenwoordigd door 500 aandelen zonder nominale waarde.

De eerste zin van artikel 5 van de statuten wordt aangepast zoals weergegeven in de agenda, met name vervangen door de volgende zin: "Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans driehonderd tachtig duizend euro (¬ 380.000,00)."

Tweede beslissing: wijziging boeklaar

De vergadering beslist tot verlenging van het lopend boekjaar tot 30 september 2014, dat in het vervolg (vanaf 2014) het boekjaar zal lopen van 1 oktober tot 30 september van het daaropvolgend kalenderjaar, en dat de algemene vergadering zal gehouden worden de derde zaterdag van de maand maart om 14.30 uur.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

mod 11,1

I II

1UI IIIUIIIEIII IIEi

*1Al2A858'

GRIFFIE RECHTBANK VAN

I<OOPHANDEt. GENT

18 JUNI 2014

Af"DELINGeef fRERAAqNDE



r

uh1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

}

mod 11.1

De vergadering beslist tot overeenkomstige aanpassing van de statuten (eerste zin van artikel 13 en artikel 18), zoals voorgesteld in het tweede agendapunt en verwerkt in het derde agendapunt. Derde beslissing: Goedkeuring van de nieuwe tekst van de statuten

De vergadering keurt artikel per artikel de nieuwe statuten goed, zoals voorgesteld in het derde agendapunt, als volgt:

HOOFDSTUK I. Rechtsvorm - Naam - Doel - Zetel - Duur

Artikel 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft als naam: "GARAGE ROGIERS".

Artikel 2. De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als buitenland het uitbaten van een garage, omvattende onder meer

- de groot- en kleinhandel in, huur en verhuur van, leasing van, handelsbemiddeling in,

carrosseriewerk, onderhoud en reparatie van nieuwe en gebruikte motorvoertuigen voor personen-en goederenvervoer, motorhomes, caravans, opleggers, aanhangwagens, motorrijwielen en dergelijke;

- de groot- en kleinhandel in motorbrandstoffen, smeermiddelen, koelmiddelen en onderhoudsproducten;

- de groot- en kleinhandel in, huur en verhuur van, leasing van, handelsbemiddeling in, plaatsing, onderhoud, revisie en reparatie van alle onderdelen en accessoires van motorvoertuigen voor personen- en goederenvervoer, motorhomes, caravans, opleggers, aanhangwagens, motorrijwielen en dergelijke;

- het slepen van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, de verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en/of onroerend patrimonium.

De vennootschap mag, in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van dit doel zo ook zekerheden stellen voor of voorschotten/kredieten geven aan derden, haar zaakvoerders, aandeelhouders, vereffenaars, bijstand inzake bestuur en administratie, het waarnemen van mandaten met respect voor de wettelijke beperkingen.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel 3. De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 9230 Wetteren, Kwatrechtsteenweg 109 A.

Hij mag in elk ander gedeelte van het land dat Nederlandstalig is overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of van de algemene vergadering. Deze beslissing zal worden bekendgemaakt, na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen van haar oprichtingsdatum, Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap steeds ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake wijziging van statuten. De vennootschap kan worden omgevormd in een vennootschap van verschillende aard.

HOOFDSTUK Il. Kapitaal - Aandelen

Artikel 5. Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans driehonderd tachtig duizend euro (¬ 380.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde die elk één vijfhonderdste (1/500ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. De rechten van een vennoot in de vennootschap blijken slechts uit de oprichtingsakte, uit de akten houdende wijziging daaraan, alsmede uit het register van aandelen en uit de regelmatige overdrachten en overgangen van aandelen.

De aandelen zijn steeds op naam.

Het aantal aandelen van ieder vennoot, met vermelding van de gedane stortingen, wordt ingeschreven in het register van aandelen dat berust op de zetel van de vennootschap, overeenkomstig de wet, en waarvan elke houder van aandelen of belanghebbende derde kennis mag nemen.

Hierin worden eveneens alle overdrachten en overgangen van aandelen ingeschreven. Deze inschrijvingen worden gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende ingeval van overgang wegens overlijden. De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandeelhouders,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

E3elgisch

Staatsblad



HOOFDSTUK III. Bestuur - controle.

Artikel 10. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen. Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder,

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding die wordt toegekend aan de zaakvoerder of keurt de in het laatste boekjaar toegekende vergoedingen en voordelen goed.

Een zaakvoerder mag zich niet inlaten, noch rechtstreeks of onrechtstreeks, met een onderneming die zou kunnen concurrentie doen aan de vennootschap, behoudens wat betreft de BVBA "Garage Dendermotors" (nieuwe naam: "Rogiers Dendermonde") met zetel te 9200 Dendermonde, Industrieterrein Hoogveld 23, ondernemings-nummer BTW BE0414.434.676.

Zijn benoemd tot statutaire zaakvoerder tot ze de leeftijd van vijfenzestig jaar bereikt hebben :,

1. Mevrouw VAN dE VELDE Marijke, geboren te Oostende op vijfentwintig september negentienhonderd vierenvijftig, wonend te 9230 Wetteren, Kwatrechtsteenweg 109 A,

2. De heer ROGIERS Wouter, geboren te Wetteren op tweeëntwintig december negentienhonderd achtenzeventig, thans wonend te 9340 Lede, Stichelendries 46,

Artikel 11. ledere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder,

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen. Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging,

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen, Kwantitatieve en kwalitatieve beperkingen

Echter voor aankopen van goederen met een totale waarde en/of investeringen met een

eenheidswaarde van meer dan dertigduizend (30.000) euro (te indexeren aan de hand van de index der consumptieprijzen), en het maken van kosten met een eenheidswaarde van meer dan tweeduizend vijfhonderd (2.500) euro (te indexeren aan de hand van de index der consumptieprijzen) en/of doen van investeringen met een eenheidswaarde van meer dan vijfduizend (5.000) euro (te indexeren aan de hand van de index der consumptieprijzen), alsook voor alle rechtshandelingen waarvoor de overschrijving of de inschrijving op het hypotheekkantoor vereist is voor de tegenwerpelijkheid aan derden, is de handtekening vereist van beide zaakvoerders. Deze beperking van bevoegdheid is niet tegenwerpelijk aan derden, zelfs niet als ze openbaar is gemaakt.

Deze beperking geldt niet voor statutaire zaakvoerders.

HOOFDSTUK IV. Algemene vergadering.

Artikel 13. De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden de derde zaterdag van de maand maart om veertien uur dertig minuten,

Buitengewone of bijzondere algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist, Alle besluiten worden genomen bij éénparigheid van uitgebrachte stemmen.

De aandeelhouders kunnen eveneens éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden, De personen als bedoeld in de vennootschappenwet, mogen van die besluiten kennis nemen.

HOOFDSTUK V. Inventaris - Jaarrekening  Bestemming van het resultaat.

Artikel 1$. Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één oktober tot dertig september van ieder kalenderjaar.

Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten, maken de zaakvoerders een inventaris op van al de activa en passiva van de vennootschap en stellen de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

interne balans en resultatenrekening alsmede de jaarrekening op, dit alles in overeenstemming met de wetten terzake. Zij maken tevens het jaarverslag op, voor zover wettelijk vereist.

HOOFDSTUK VI. Ontbinding - Vereffening.

Artikel 20. ingeval van verlies van de helft van het maatschappelijk kapitaal, moeten de zaakvoerders de kwestie van de ontbinding van de vennootschap onderwerpen aan de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze voorgeschreven voor de wijziging aan de statuten, en dit binnen de termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld. Er wordt gehandeld overeenkomstig artikelen 332 en 330 van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien het verlies drie/vierden van het kapitaal bereikt, kan de ontbinding uitgesproken worden door de vennoten die één/vierde van de aandelen bezitten.

Artikel 21. De ontbinding en vereffening gebeurt overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Artikel 22. In geval van ontbinding en vereffening zal, na de betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap, het saldo worden verdeeld onder de aandeelhouders, a rato van het aantal aandelen dat zij bezitten en rekening houdend met de door hen gedane stortingen.

HOOFDSTUK VIL Diverse bepalingen.

Artikel 23. Voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van de huidige statuten, is ieder vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, die niet in België woonachtig is, gehouden woonst te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar alle betekeningen, aanmaningen en berichten rechtsgeldig mogen gedaan of verzonden worden.

Artikel 24. Wat betreft de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten, wordt verwezen naar de vennootschapswetgeving.

De beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet wettelijk wordt afgeweken, worden geacht in onderhavige statuten vervat te zijn. De bepalingen van deze statuten die tegenstrijdig zouden zijn met gebiedende wetsbepalingen, zullen voor niet geschreven worden gehouden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard Hertecant met standplaats te Overmere

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte statutenwijziging van 16 juni 2014



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 18.01.2014, NGL 24.01.2014 14015-0329-015
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 18.12.2012, NGL 03.01.2013 13003-0268-015
05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 22.01.2012, NGL 28.02.2012 12049-0284-015
04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 15.01.2011, NGL 25.02.2011 11048-0372-015
10/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.07.2009, GGK 16.01.2010, NGL 27.02.2010 10060-0446-015
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.07.2008, GGK 17.01.2009, NGL 11.02.2009 09046-0395-015
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.07.2007, GGK 23.01.2008, NGL 10.03.2008 08066-0324-013
03/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.07.2006, GGK 03.02.2007, NGL 28.03.2007 07101-0999-015
24/02/2006 : ME. - JAARREKENING 31.07.2005, GGK 15.01.2006, NGL 16.02.2006 06051-0222-015

Coordonnées
GARAGE ROGIERS

Adresse
KWATRECHTSTEENWEG 109A 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande