GARAGEVERHUUR FAMILIE DE BUS RUBBENS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GARAGEVERHUUR FAMILIE DE BUS RUBBENS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 455.569.903

Publication

20/01/2011
ÿþ Modal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va d kt

NK

akte

RECHTBANK

Voor- IIIW~I~I~I~~V~VNN

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









IEflOPli,41VDEL

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0455.569.903

Benaming

(voluit) : Garageverhuur Familie De Bus Rubbens

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Langemuntstraat 11 te 9240 Zele

Onderwerp akte : Uittreding vennoot - splitsing aandelen - omzetting naar euro - kapitaalverhoging door inbreng in natura

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Notaris Patrick LEMMERLING, te Zele, op 17 december 2010 dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de vennootschap onder firma "GARAGEVERHUUR FAMILIE DE BUS - RUBBENS" met maatschappelijke zetel gevestigd te 9240 Zele, Langemuntstraat 11 ingeschreven in het rechtspersonenregister Dendermonde onder het nummer 0455.569.903, volgende besluiten genomen heeft:

UITTREDING VENNOOT

De vergadering aanvaardt de uittreding van de heer Philippe DE BUS ais vennoot met onmiddellijke ingang. en beslist aansluitend om de vennootschap verder te zetten met de overblijvende vijf vennoten onder firma, die allen in gelijke delen de deelneming van de heer Philippe DE BUS in gelijke delen overnemen.

De vergadering aanvaardt om het aandeel van de heer Philippe DE BUS te vernietigen, waardoor er nog slechts vijf (5) resterende aandelen zijn, zijnde één per vennoot.

SPLITSING VAN DE AANDELEN

De vergadering beslist om elk van de resterende vijf aandelen te splitsen in 80 aandelen, waardoor het totaal aantal aandelen op 400 komt, zijnde 80 aandelen per vennoot.

OMZETTING KAPITAAL NAAR EURO

Het maatschappelijk kapitaal wordt omgezet van Belgische Frank naar Euro.

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA:

De consoorten DE BUS Jan, Paul, Marie, Werner en Lucie gaan over tot volgende INBRENG IN NATURA in de vennootschap van volgende onroerend zakelijk recht: een verlenging voor 10 jaar van het bestaande recht van vruchtgebruik in hoofde van de Vennootschap Onder Firma op het hierna vermeld onroerend goed, toegekend voor een initiële duur van 15 jaar ingaand op 29 juni 1995 en eindigend op 31 december 2010, door de consoorten DE BUS bij akte verleden voor notaris Georges VERNIMMEN, te Moerzeke, op 29 juni 1995, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op 13 juli daarna, boek 7.882, nummer 13:

Gemeente ZELE  tweede afdeling:

Een eigendom op en met grond, omvattende twee garagegebouwen met samen eenentwintig garages, gelegen te Zele, nabij de Zwaanstraat, nr. 5, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie F nummer 187/H, voor een oppervlakte van vijf aren drieënzestig centiaren (5a 63ca).

Ingevolge voormelde verlenging zal het vruchtgebruik ten voordele van de vennootschap ononderbroken afgesloten zijn voor een periode van 25 jaar. Deze periode nam, zoals voormeld, aanvang op 29 juni 1995 en zal van rechtswege eindigen op 31 december 2020.

Deze inbreng wordt in gemeen overleg geschat op zeventig duizend euro (70.000,00 EUR).

Na omzetting in Euro bedraagt het maatschappelijk kapitaal in Euro thans 108.919,28 EUR.

De vergoeding voor voornoemde inbreng in natura bestaat in 500 nieuwe aandelen zonder nominale waarde in de vennootschap die worden toegekend aan de vijf vennoten, elk voor honderd aandelen.

De vergadering beslist, naar aanleiding van deze kapitaalverhoging door inbreng in natura tot een creatie van 500 nieuwe aandelen op naam, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en plichten als de reeds bestaande 400 aandelen.

Het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap zal voortaan dus vertegenwoordigd worden door 900 aandelen, verdeeld als volgt:

- De heer Jan DE BUS: 180 aandelen;

- De heer Paul DE BUS: 180 aandelen;

- Mevrouw Maria DE BUS: 180 aandelen;

- De heer Werner DE BUS: 180 aandelen;

- Mevrouw Lucie DE BUS: 180 aandelen

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden ; Recto

Verso Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam en handtekening.

" Voor--% bellenden aan hei 13Mgisch Staatsblad

MACHTIGING:

De vergadering verleent hierbij machtiging aan de zaakvoerder van de vennootschap om voormelde beslissingen ten uitvoer te brengen en de bestaande statuten van de vennootschap te coordineren, derhalve alle verrichtingen te doen bij de verschillende instanties in verband met onderhavige statutenwijzigingen.

Bijzondere volmacht - ondernemingsloket:

De vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde aan:

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERHEYDEN, HEYVAERT & Co", met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Sint-Gillislaan 6 bus 1, en al haar aangestelden of bijzondere lasthebbers.

Aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en alle welkdanige documenten te ondertekenen teneinde alle wijzigingen te kunnen doorvoeren bij het ondernemingsloket.

Voor ontledend uittreksel.

Patrick LEMMERLING, notaris

Op de laatste hlz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instru¬ nenterende notaris; heizij vande persa(o)nen} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/1995 : DE51216

Coordonnées
GARAGEVERHUUR FAMILIE DE BUS RUBBENS

Adresse
LANGEMUNTSTRAAT 11 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande