GASTRONOMIE JEROEN STORME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GASTRONOMIE JEROEN STORME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.394.730

Publication

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 29.06.2012 12231-0096-015
28/09/2011
ÿþ Meed 2.0

L[1,( 41 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*iiias%a"

1

Ondernemingsnr : 0873394730

Benaming

(voluit) : bvba Gastronomie Jeroen Storme

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9260 Wichelen (Serskamp), Boeygem 8

Onderwerp akte : Statutenwijziging- kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bracke Hildegard geassocieerd notaris,

zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491 op 06 september 2011, geregistreerd ter Registratiekantoor Wetteren de 12.09.2011, boek 444, blad 4, vak 12, 4 bladen, geen verzending, ontvangen 25 euro, De Ontvanger a.i. (getek.)A. D'Hollander, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "bvba Gastronomie Jeroen Storme", waarvan de zetel gevestigd is te 9260 Wichelen (Serskamp), Boeygem 8. Ondernemingsnummer 0873.394.730.

Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van ondergetekende notaris Hildegard Bracke te Wichelen op twaalf april tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee mei daarna onder nummer 05063850. waarbij met algemeenheid van stemmen navolgende beslissingen werden getroffen:

L Voorafgaande verslagen:

De Voorzitter heeft de in de agenda aangekondigde verslagen voorgelezen en de aanwezige vennoten hebben verklaard sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen met name:

a) het verslag opgesteld door de heer Filip Cobert,

vennoot en partner van de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium, Bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan, 2d, in. datum van zestien augustus tweeduizend en elf, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Filip Cobert, vennoot en partner van de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium, Bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan, 2d, aangesteld door de zaakvoerder, luiden als volgt:

Besluit

Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrlfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Filip Cobert, bedrerevisor werd op 8 juni 2011 aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA Gastronomie Jeroen Storme om verslag uit te brengen ingevolge art. 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in de voornoemde vennootschap door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in natura, namelijk een schuldvordering voor een totaal bedrag van E 100.000,00.

1k bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

D de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut der Bedrlfsrevisoren en dat de zaakvoerder van de

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BVBA Gastronomie Jeroen Storme verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Q' de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

D de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding, namelijk de toekenning van 10.000 aandelen op naam van de BVBA Gastronomie Jeroen Storme is louter vanuit financieel standpunt niet verantwoordbaar. De verstrekte vergoeding dient echter beoordeeld te worden in het kader van een algemene reorganisatie en financiële saneringspolitiek van de BVBA Gastronomie Jeroen Storme.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Melle op 1 augustus 2011

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de her Filip Cobert- Partner. "

b) het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder dd. 09 juni 2011 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen besliste de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met honderdduizend euro (100.000,00 eur)) te verhogen om het van twintigduizend euro op honderdtwintig duizend euro (120.000,00 eur) te brengen, door inbreng in natura door de heer Jeroen Storme, wonende te Wichelen (Serskamp), Boeygem, 6, van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die hij heeft lastens deze vennootschap en dit ten belope van honderdduizend euro.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van tienduizend nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Verwezenlijking van de inbreng:

Is tussengekomen : de heer Jeroen Storme, voornoemd, wonende te Wichelen (Serskamp), Boeygem, 6, die verklaarde zijn schuldvordering ten belope van honderdduizend euro in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de fmanciële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging,

De Voorzitter stelde vast en verzocht genoemde notaris Bracke te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderdtwintig duizend euro werd gebracht en is vertegenwoordigd door twaalfduizend identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid" van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

r

Voor-beheuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

3. Wijziging van artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten besliste de vergadering om de eerste alinea van artikel vijf van

de statuten als volgt te wijzigen:

"ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDTWINTIG DUIZEND EURO.

Het wordt vertegenwoordigd door twaalfduizend aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder éénitwaa fduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen."

4. Toekenning van bevoe!dheden'aan de zaakvoerder.

De vergadering verleende elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

5. Volmacht.

De vergadering verleende bijzondere volmacht aan de heer Wim Vervaet, boekhouder met kantoor te Laarne, Dorpsstraat 25 bus A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte kapitaalverhoging dd. 06-09-2011

- revisoraal Verslag Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer

Filip Colbert , bedrijfsrevisor dd 16.08.2011 aangaande de inbreng in natura alsmede het Bijzonder verslag van de zaakvoerder dd 09.06.2011 met aangehechte staat van activa en passiva opgesteld per 31/12/2010 - gecoördineerde statuten

Notaris HILDEGARD BRACKE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 RPR Dendermonde 0812.317.491,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid.van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 29.07.2011 11361-0002-015
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 31.07.2008 08519-0089-014
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.07.2015 15378-0223-015

Coordonnées
GASTRONOMIE JEROEN STORME

Adresse
BOEYGEM 8 9260 WICHELEN

Code postal : 9260
Localité : WICHELEN
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande