GATES EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GATES EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.298.907

Publication

18/07/2012
ÿþ mod 11.1



Mea In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I1111 IIIV I U II1 1 IIII III

*iaiaseio"

V beh

aa

Bel Stat

GRli=PIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

9 11 11 2012

DENDEe~Ft'e:"

; Ondernemingsnr : 0400.298.907

li~

Benaming (voluit) : GATES EUROPE

(verkort) :

il

lr

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

ii

Zetel : Dr. Carlierlaan 30

9320 Aalst (Erembodegem)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - (door "GATES POWER TRANSMISSION EUROPE" BVBA) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN

r VENNOOTSCHAP

o

o

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 28 juni 2012,

l vóôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamlozer vennootschap " GATES EUROPE" heeft besloten :

rl FUSIE DOOR OVERNEMING

Zij besluit aldus tot de fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid : "GATES POWER TRANSMISSION EUROPE", ovememende vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te r r; 9320 Erembodegem, Dokter Carlierlaan 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde, met ondernemingsnummer 0877,356.090, van het gehele ;' vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de naamloze vennootschap "GATES EUROPE", ii overgenomen vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te 9320 Erembodegem, Dokter Carlierlaan 30, ;l ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde, met l ondernemingsnummer 0400.298.907, met uitwerking per datum van 1 juli 2012, door de overgang - onder algemene titel - van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, per 1 juli 2012, van de i overgenomen vennootschap naar de ovememende vennootschap overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

Ingevolge de fusie wordt het kapitaal van de ovememende vennootschap, met uitwerking per datum van 1 juli ; 2012, gebracht op vijfendertig miljoen vierhonderdentwaalfduizend honderdveertien euro (¬ 35.412.114,00)

li verdeeld over tweeënvijftigduizend honderdzesenzestig (52.166) aandelen, zonder aanduiding van nominale ri waarde.

rr De overgang per 1 juli 2012 van het vermogen van de overgenomen vennootschap in het kader van de fusie r en de kapitaalverhoging, eveneens met uitwerking op 1 juli 2012, die eruit voortvloeit, wordt vergoed door de uitreiking aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, te weten aan de vennootschap l naar Engels recht "GATES HOLDINGS" Ltd., voornoemd, van negentienduizend driehonderdnegenenveertig ; r! (19.349) nieuwe volgestorte aandelen van de ovememende vennootschap, zonder aanduiding van nominale ; l; waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande r! tweeëndertigduizend achthonderdzeventien (32.817) aandelen van de overnemende vennootschap. Deze aandelen zullen delen in de winst van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012 om 00.00 uur. r; De vergadering aanvaardt de voorgestelde ruilverhouding. Voor de berekening van de ruilverhouding sluit de i; vergadering zich aan bij het fusievoorstel en de verslagen waarvan sprake hierboven. Er zal geen opleg in geld worden betaald,

;l De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen ter vervanging van de bestaande aandelen in de overgenomen vennootschap aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap zal geschieden l il door de inschrijving onder haar naam van het aantal haar toekomende aandelen en de datum van het l fusiebesluit in het register van aandelen op naam van de overnemende vennootschap.

ii BIJZO DERE BEPALINGEN

,, overeenkomstig het fusievoorstel dat:

:r " De datum vanaf dewelke de handelingen van de naamloze vennootschap "GATES EUROPE", boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap r met beperkte aansprakelijkheid "GATES POWER TRANSMISSION EUROPE", vastgesteld is op 1 januari

r 2012 om 00.00 uur.

: ;

Op de laatste blz. van _ uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GATES POWER TRANSMISSION EUROPE", geen bijzondere rechten toekent aan de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "GATES EUROPE".

" Er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

OVER ANG VAN HET VERMOGEN

de ondergetekende Notaris te verzoeken en te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat TEN ALGEMENEN TITEL naar de overnemende vennootschap, met uitwerking per datum van 1 juli 2012.

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen zijn de hierna beschreven onroerende goederen begrepen, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en dat aan een bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt (art. 683 W.Venn.).

Het register van aandelen van de overgenomen vennootschap wordt vernietigd door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

A. Beschr,ying

GEMEENTE DENDERLEEUW 4° afdeling (Welie)  02825

Percelen grond niet weg en poel, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie A nummers 393/F, 394/K, 3871D, 391/B, 392/B en 3931P, voor een oppervlakte van zes hectare drie are dertig centiare (6ha 3a 30ca)_

STAD AALST 12° afdeling (Erembodeqem 2)  08030

Perceel, gekend onder de benaming `Advaanbos', gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie B nummer 661/B, voor een oppervlakte van vijf are zeventig centiare (Sa 70ca).

ONTS ' G -- KWIJTING

kennis te nemen van het ontslag van de Bestuurders en de Commissaris naar aanleiding van de fusie, met uitwerking per datum van 1 juli 2012.

dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zef gelden als kwijting voor de Bestuurders en de Commissaris van de overgenomen vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend gedurende tot de dag van de verwezenlijking van de fusie.

OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De algemene vergadering bedingt dat de besluiten te nemen over de onderwerpen op de agenda genomen worden onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van het voorstel tot fusie door de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GATES POWER TRANSMISSION EUROPE", voornoemd, ovememende vennootschap. MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP elke machtiging te verlenen aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT ADMINISTRATIES

aan Meester Dirk Caestecker, Meester Jim Bauwens, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59, lasthebber, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en bevoegdheid om afzonderlijk op te treden bijzondere volmacht te verlenen om de Vennootschap, zo nodig na voorafgaande aanpassingen, uit te schrijven bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en om de BTW formaliteiten uit te voeren en om het aandeelhoudersregister te vernietigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen, volmacht, verslagen

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" 4

"

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

\

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge







m°d 11.1

21/06/2012
ÿþ" Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T t

" izia9saz"

Vo beha

aan

Belg Staat

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

12 JUNI 2012

DEND~~.~u'Ile--

ONDE

Da

eo

: 0400.298.907

Benaming

(voiult) : GATES EUROPE

(verkort)

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Dr. Carlierlaan 30, 9320 Erembodegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning van bijzondere machten

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 6 JUNI 2012

1. De Raad van Bestuur beslist met éénparigheld van stemmen, om met ingang vanaf 6 juni 2012, Mevrouw Inneke Haelterman, wonende te Sint-Kristoffelstraat 11 a, B-9401 Pollare, België, in haar hoedanigheid van Human Resources manager, te benoemen als bijzonder gevolmachtigde van de Vennootschap voor alle zakén die personeelsbeleid aangaan, waarbij zij wordt gemachtigd om, alleen handelend, alle handelingen te stellen en alle documenten te ondertekenen wat het personeelsbeleid van de vennootschap aangaat, met inbegrip van, zonder evenwel daartoe beperkt te zijn : (a) de onderhandeling en ondertekening van arbeidsovereenkomsten, inclusief addenda aan deze arbeidsovereenkomsten; (b) de onderhandeling en ondertekening van overeenkomsten met interim- en selectiekantoren; (c) het maken en indienen van elektronische aangiften (bijvoorbeeld belastingaangiften voor buitenlandse verkopers in dienst van de Vennootschap); (d) het goedkeuren van facturen m.b.t. het personeelsbeleid; (e) het maken en goedkeuren van betalingsverzoeken m.b.t. het personeelsbeleid; en (f) ieder ander document m.b.t. personeelsbeleid dat gepast of vereist zou zijn.

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en II.

Voor eensluidend uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$ijîagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/05/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1 g g~ P~

na neerlegging ter griffie van de akte

III 11111111111111 II II II

*12090370*

Ondernemingsnr : 0400.298.907

Benaming

(voluit) : GATES EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

_

GR1]-FlF Rc~'i~1 ~'''^" i VAN l:C? O P 1" ,' : l-' 7. L

0 4 ME1 2012

C2,º%' ,rM,j

~ Griffiie:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Dr. Carlierlaan 30, 9320 Erembodegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen met het oog op de fusie door overneming van Gates Europe NV door Gates Power Transmission Europe BVBA, waarvan hieronder een uittreksel wordt weergegeven:

I RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Gates Europe NV, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Dr. Carlierlaan 30, 9320 Erembodegem, heeft ais statutair doel:

"Het onderzoek, de aankoop, de invoer, de voorbereiding, de vervaardiging, de omvorming, de verkoop en de uitvoer van alle voorwerpen, gedeeltelijk of volledig, gemaakt uit natuurlijk of kunstmatig rubber, plastiek of om het even welk metaal, evenals aile voorwerpen, welke ook hun samenstelling moge zijn, die vatbaar zijn om te dienen als steun of bijbehoren van de hogervermelde voorwerpen.

De vennootschap zal octrooien, handelsmerken en licenties kunnen nemen, kopen, verkopen of gebruiken, zij za! alle burgerlijke commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met een tak van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of haar afzetgebieden voor haar produkten te verzekeren.

Verder heeft Gates Europe NV als doel de ontwikkeling en de centralisering van één of meer hiernagenoemde activiteiten die uitsluitend de vennootschappen, behorende tot de groep der vennootschappen " Gates " tot voordeel zullen strekken, namelijk ; de publiciteit, het verstrekken en vergaren van informatie; de verzekering en herverzekering; het wetenschappelijk onderzoek; de betrekkingen met de nationale en internationale overheden; de centralisering van boekhoudkundige, controle-, en administratieve en computermatige verrichtingen; de centralisatie van financiële verrichtingen en de dekking van het risico voortvloeiend uit de schommeling der wisselkoersen; alsook elke andere activiteit welke een voorbereidend of hulpverlenend karakter vertoont ten aanzien van vennootschappen van de " Gates " groep. De vennootschap mag zich inlaten niet het beheer van, het toezicht op, het verstrekken van advies aan en het controleren van alle verbonden ondernemingen en bijhuizen.

Zij kan tevens leningen van welke aard ook toestaan aan verbonden ondernemingen of zich borg stellen voor aile leningen toegestaan door derden aan verbonden ondernemingen."

Hierna ook genoemd de "over te nemen vennootschap"

1.2. Gates Power Transmission Europe'BVBA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeheid, met maatschappelijke zetel te Dr. Carlierlaan 30, 9320 Erembodegem, heeft als statutair doel:

"De vennootschap heeft tot doel: het onderzoek, de aankoop, de invoer, de voorbereiding, de vervaardiging, de omvorming, de verkoop en de uitvoer van aile voorwerpen, gedeeltelijk of volledig, gemaakt uit natuurlijk of kunstmatig rubber, plastiek of om het even welk metaal, evenals aile voorwerpen, welke ook hun samenstelling _rr~oge.zijrh die vatbaar zijn ons tedia als teof bijbehoren van de_bogetvermelde voorwerpen. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal octrooien, handeismerken en licenties kunnen nemen, kopen, verkopen of gebruiken, zij zal alle burgerlijke commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met een tak van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of haar afzetgebieden voor haar produkten te verzekeren.

Het maatschappelijk doel kan uitgebreid of beperkt worden door een wijziging van de statuten volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verder heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Gates Power Transmission Europe" als doel de ontwikkeling en de centralisering van één of meer hiernagenoemde activiteiten die uitsluitend de vennootschappen, behorende tot de groep der vennootschappen "Gates" tot voordeel zullen strekken, namelijk : de publiciteit, het verstrekken en vergaren van 'informatie; de verzekering en herverzekering; het wetenschappelijk onderzoek; de betrekkingen met de nationale en internationale overheden; de centralisering van boekhoudkundige, controle, en administratieve en computermatige verrichtingen; de centralisatie van financiële verrichtingen en de dekking van het risico voortvloeiend uit de schommeling der wisselkoersen; alsook elke andere activiteit welke een voorbereidend of hulpverlenend karakter vertoont ten aanzien van vennootschappen van de "Gates" groep, De vennootschap mag zich inlaten met het beheer van, het toezicht op, het verstrekken van advies aan en het controleren van alle verbonden ondernemingen en bijhuizen.

De vennootschap kan alle technische, economische, sociale, intellectuele, organisatorische, burgerlijke, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zoals, maar niet beperkt tot, het verwerven van zakelijke of persoonlijke rechten op roerende of onroerende goederen, het beheren van deze goederen, het leveren van diensten aan derden en het nemen van participaties in andere vennootschappen, de toekenning van persoonlijke en zakelijke zekerheden (daarbij inbegrepen hypotheken en inpandgevingen) ter garantie van haar eigen verplichtingen en deze van derden (inclusief verbonden ondernemingen en bijhuizen), leningen van welke aard ook toestaan aan verbonden ondernemingen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten, leningen of andere financieringsvormen verlenen, voor zover dit niet strijdig is met de dwingende wettelijke voorschriften."

Hierna ook genoemd "de overnemende vennootschap"

Vermits het maatschappelijk doel van Gates Power Transmission Europe BVBA in haar huidige bewoordingen voldoende ruim omschreven is om alle activiteiten te omvatten die overeenkomstig de bepalingen van het maatschappelijk doel van Gates Europe NV worden uitgeoefend dient de doelomschrijving van Gates Power Transmission Europe BVBA niet te worden uitgebreid nav. de fusie.

ll DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN DE EVENTUELE OPLEG

Op datum van ondertekening van onderhavig fusievoorstel heeft Gates Europe NV ncg twee aandeelhouders. Op datum van de buitengewone algemene vergadering die zal beslissen tot de fusie zullen de aandelen van Gates Europe NV evenwel verenigd zijn in één hand. Op datum van de fusie zal Gates Europe NV dus nog slechts Mn aandeelhouder hebben,

De ruilverhouding van de aandelen, namelijk het aantal nieuwe aandelen Gates Power Transmission Europe BVBA dat ingevolge de fusie zal worden toegekend aan de op datum van de fusie enige aandeelhouder van Gates Europe NV, werd berekend aan de hand van de volgende formule;

Waarde van één aandeel Gates Europe NV

Waarde van één aandeel Gates Power Transmission Europe BVBA

Vervolgens;

Ruilverhoudingsgetal x totaal aantal bestaande aandelen Gates Europe NV (namelijk 213.527) = het aantal nieuwe aandelen Gates Power Transmission Europe BVBA dat ingevolge de fusie zal worden toegekend aan de op datum van de fusie enige aandeelhouder van Gates Europe NV

ruilverhoudingsgetal

F

Om de waarde van één aandeel Gates Europe NV te berekenen, diende eerst de waarde van Gates Europe NV zelf berekend te worden. Hierbij werd de marktwaarde weerhouden, welke werd berekend op basis van de beschikbare "cash" (bank/ net intercompany Joan account) per 31 maart 2012 verhoogd met de enterprise value op basis van een discounted cash flow methode. Bij de bepaling van de enterprise value op basis van discounted cash flow werd een gemiddelde gemaakt van de enterprise value berekend op basis van een terminal EBITDA multiple en op basis van een perpetuity growth rate op basis van free cash flow. Deze berekening geeft het volgende resultaat:

Bank / net intercompany Joan account per 31 maart 2012 Enterprise value Waarde (in Euro)

Discounted cash flow methode EUR 23.325.260

Terminal EBITDA (1): 12.614.298 15.231.461

Perpetuity growth rate (2): 17.848.625 38.556.721

Gemiddelde van (1) en (2): 15.231.461

Totale waarde Gates Europe NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Om de waarde van één aandeel Gates Power Transmission Europe BVBA te berekenen, diende eerst de waarde van Gates Power Transmission Europe BVBA zelf berekend te worden. Hierbij werd de marktwaarde weerhouden, welke werd berekend op basis van de beschikbare "cash" (bank/ net intercompany laan account) per 31 maart 2012 verhoogd met de enterprise value op basis van een discounted cash flow methode. Bij de bepaling van de enterprise value op basis van discounted cash flow werd een gemiddelde gemaakt van de enterprise value berekend op basis van een terminal EBITDA multiple en op basis van een perpetuity growth rate op basis van free cash flow. Deze berekening geeft het volgende resultaat:

Bank/ net intercompany Joan account per 31 maart 2012 Enterprise value

Discounted cash flow methode EUR

Terminal EBITDA (1): 49.517.898

Perpetuity growth rate (2): 61.968.558

Gemiddelde van (1) en (2): 55.743.228

Totale waarde Gates Power Transmission Europe BVBA

De ruilverhouding is dus ais volgt berekend: Waarde van één aandeel Gates Europe NV:

38.556.721 EUR

180,57 EUR

213.527 (= totaal aantal bestaande aandelen)

Waarde van één aandeel Gates Power Transmission Europe BVBA:

65.394.644 EUR

= 1.992,71 EUR

32.817 (= totaal aantal bestaande aandelen)

Ruilverhoudingsgetal:

180,57

= 0,090615293

1.992,71

Het aantal nieuwe aandelen Gates Power Transmission Europe BVBA dat ingevolge de fusie zal worden uitgereikt aan de op datum van de fusie enige aandeelhouder van Gates Europe NV bedraagt aldus:

0,090615293 (ruilverhoudingsgetal) x 213.527 (totaal aantal bestaande aandelen Gates Europe NV = 19.348,81, afgerond 19.349 nieuwe aandelen.

Er worden bijgevolg negentienduizend driehonderd en negenenveertig (19.349) volstorte nieuwe aandelen van Gates Power Transmission Europe BVBA geruild tegen 213.527 aandelen van Gates Europe NV, en dit zonder opleggingsgeld.

Het aantal nieuw uit te geven aandelen bedraagt dus negentienduizend driehonderd en negenenveertig (19.349) aandelen, zonder nominale waarde.

Waarde (in Eure)

9.651.416

55.743.228

65.394.644

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

III DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de op datum van de fusie enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het college van zaakvoerders van de overnemende vennootschap Gates Power Transmission Europe BVBA.

De nieuw uitgereikte aandelen zullen op een gelijke manier als de bestaande aandelen behandeld worden. Er wordt aan de nieuwe aandelen een stemrecht verbonden identiek als het stemrecht verbonden aan de bestaande aandelen. Deze nieuwe aandelen zullen aandelen op naam zijn.

De nieuwe uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in het aandelenregister van Gates Power Transmission Europe BVBA dat werd opgesteld overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

1V DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2012, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals hierna bepaald. Er worden geen bijzondere regelingen getroffen voor dit recht op deelname in de winst.

V DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, Gates Europe NV, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, Gates Power Transmission Europe BVBA, wordt vastgesteld op 1 januari 2012, om 0.00 uur.

Alle verrichtingen sinds 1 januari 2012 om 0.00 uur door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de ovememende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

V1 DIVERSE BEPALINGEN

VI. 1. Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

VI. 2. De bezoldiging toegekend aan de commissaris van zowel de ovememende als de over te nemen vennootschap, namelijk Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e, CVBA, vertegenwoordigd door de heer Gino Desmet, die belast is met het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag bedraagt 2.500,00 Euro per vennootschap,

VI. 3. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

VI, 4.De fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van de artikelen 117 en 120 Wetboek Registratierechten, van artikel 211 en gelinkte artikelen zoals artikel 206 en 212 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van de artikelen 11 en 18 paragraaf 3 van het Wetboek BTW, Er za! een fiscale retroactiviteit worden toegepast in lijn met de voormelde boekhoudkundige retroactiviteit zoals opgenomen in V.

VII BODEMATTEST

In het kader van de fusie conform Boek Kl, Titel Il, Hoofdstuk il van het Wetboek van vennootschappen worden alle onroerende goederen eigendom van de overgenomen vennootschap Gates Europe NV, ingebracht bij de overnemende vennootschap Gates Power Transmission Europe BVBA.

" I~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ter informatie kan meegegeven worden dat Gates Europe NV op heden volgens beschikbare gegevens eigenaar is van de volgende onroerende goederen:

(a) de mangemaakte vijver met aanpalende gronden gekadastreerd onder Welle (Denderleeuw), sectie A nummers 393F, 387D, 391B, 392B, 394K en 393P voor een totale oppervlakte van 6ha3a30ca; en

(b) het perceel grond gekadastreerd onder Aalst-Erembodegern, sectie B nummer 661 B, met een totale oppervlakte van 5a70ca.

Overeenkomstig het Bodemdecreet wordt dergelijke inbreng beschouwd als een overdracht van gronden waarvoor door de overdrager, Gates Europe NV, een bodemattest bekomen moet worden bij de OVAM. De overdrager is verplicht de inhoud van dit bodemattest mee te delen aan de ovememer, Gates Power Transmission Europe BVBA.

De overgenomen vennootschap Gates Europe NV verklaart :

" Met betrekking tot de percelen sub (a) kadastraal gekend onder sectie A nummers 391 B en 392E : Uit het laatste bodemattest bekomen voor deze gronden op 4 februari 2011 blijkt dat deze gronden zijn opgenomen in het grondinformatieregister, Voor deze gronden werd door de OVAM op 17 november 2009 een eindverklaring afgeleverd. Deze verklaring omvat de resultaten van de bodemsaneringswerken zoals beschreven in het bodemsaneringsproject van 16 november 2006. Door de uitgevoerde bodemsaneringswerken werd, met betrekking tot de bodemverontreiniging opgenomen in voornoemd bodemsaneringsproject, een bodemkwaliteit gerealiseerd die nog een risico oplevert of kan opleveren tot nadelige beïnvloeding van mens of milieu. Volgens het Bodemdecreet zijn, mits inachtneming van de opgelegde gebruiks- of bestemmingsbeperkingen, geen verdere maatregelen nodig. Een recent bodemattest, dat het bovenstaande bevestigt voor elk van voormelde percelen, en dat de overdracht van deze grond toelaat, werd bij de OVAM aangevraagd, doch is bij de ondertekening van onderhavig fusievoorstel nog niet voorhanden.

" Met betrekking tot het perceel sub (a) kadastraal gekend onder sectie B nummer 393P (54 ca) ; Uit het laatste bodemattest bekomen voor deze grond op 21 december 2010 blijkt dat deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister. Volgens het Bodemdecreet moet er een beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 20 december 1999 en de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond. Een recent bodemattest, dat het bovenstaande bevestigt, en dat de overdracht van deze grond toelaat, werd bij de OVAM aangevraagd, doch is bij de ondertekening van onderhavig fusievoorstel nog niet voorhanden.

" Met betrekking tot de percelen sub (a) kadastraal gekend ondersectie A nummers 394K, 393F en 387D : Uit het laatste bodemattest bekomen voor deze gronden op 16 december 2010 blijkt dat de OVAM voor deze gronden niet beschikt over de relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Een recent bodemattest, dat het bovenstaande bevestigt, en dat de overdracht van deze grond toelaat, werd bij de OVAM aangevraagd, doch is bij de ondertekening van onderhavig fusievoorstel nog niet voorhanden,

" Met betrekking tot het perceel sub (b) kadastraal gekend onder sectie B nummer 661B ; Uit het laatste bodemattest bekomen voor deze grond op 16 december 2010 blijkt dat de OVAM voor deze grond niet beschikt over de relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Een recent bodemattest, dat het bovenstaande bevestigt, en dat de overdracht van deze grond toelaat, werd bij de OVAM aangevraagd, dcch is bij de ondertekening van onderhavig fusievoorstel nog niet voorhanden.

De inhoud van de bodemattesten zal worden overgenomen in de notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders/vennoten van de bij de fusie betrokken vennootschappen die tot de fusie zullen besluiten. De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen verzoeken de vennoten van Gates Power Transmission Europe BVBA evenwel nu reeds om ter gelegenheid van die buitengewone algemene vergadering te verzaken aan elke nietigheidsvordering die zou kunnen worden ingesteld op grond van artikel 116 § 1 van het Bodemdecreet wegens het ontbreken van enig bodemattest op het ogenblik van de ondertekening van onderhavig fusievoorstel.

VIII SLOTVERKLARfNGEN

VIII. 1. Dit fusievoorstel zal uiterlijk zes weken voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders/vennoten van de overnemende en over te nemen vennootschap die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde worden neergelegd, in hoofde van beide betrokken vennootschappen.

Vilt. 2. De bestuursorganen van de bij de fusie Netrokken vennootschappen geven bij deze een bijzondere volmacht aan Mrt Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper', met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusseistraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk niet de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de neerlegging van onderhavig fusievoorstel bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde, en met betrekking tot de bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website van de bij de fusie betrokken vennootschappen, en terzake alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en IL

Viii. 3. De akte van fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap, zal verleden worden voor Notaris Paul Maselis, Lambermontlaan 336, te Schaarbeek-Brussel.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Jim Bauwens

Gevolmachtigde

Voor-

behouden

" aan het Belgisch

Staatsblad  7j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste b!z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.05.2012, NGL 08.05.2012 12109-0285-035
16/09/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0400298907

Benaming

(voluit) : GATES EUROPE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dr. Carlierlaan 30, 9320 Erembodegem

Onderwerf aMe : Ontslag en benoeming van bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE JAARVERGADERING DER AANDEEHOUDERS DD. 29 JULI 2011

1. De vergadering neemt met éénparigheid van de stemmen kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van de heer James Engstrom, wonende te Oakhurst Drive 1144, 80020 Broomfield, Colorado, VSA, in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap.

2. De vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van de stemmen om de heer William Patrick Allen, wonende te Edward Pynaertkaai 99/01 02,9000 Gent, België, te benoemen als bestuurder van de vennootschap, tevens met onmiddellijke ingang. De heer William Patrick Allen wordt benoemd voor een termijn van 4 jaar, die automatisch zal verstrijken nav. de algemene jaarvergadering te houden in het jaar 2015. De heer William Patrick Allen zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Met ingang vanaf heden, is de raad van bestuur dan ook samengesteld uit de volgende personen:

- de heer David A. Gau;

- de heer John Weston; en

- de heer William Patrick Allen

Overeenkomstig artikel 21 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, and elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om aile nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend uittreksel,

De heer Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111111111111111111

*11140305*

Vc behc

aar

Beti Staa"

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8. 09. 2011

DEN DERMONDE

ar;rovtoe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.07.2011, NGL 02.08.2011 11379-0219-038
25/05/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 19.05.2011 11117-0479-038
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 14.06.2010 10193-0318-034
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.05.2009, NGL 30.07.2009 09521-0399-050
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.07.2008, NGL 22.07.2008 08424-0240-051
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.07.2007, NGL 26.07.2007 07456-0198-052
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 12.06.2006, NGL 30.06.2006 06353-0173-036
20/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.09.2005, NGL 13.09.2005 05671-0165-031
19/07/2004 : AA036033
08/07/2004 : AA036033
28/05/2004 : AA036033
15/04/2004 : AA036033
18/02/2004 : AA036033
18/02/2004 : AA036033
07/04/2003 : AA036033
23/10/2002 : AA036033
09/02/2002 : AA036033
01/12/2001 : AA036033
23/11/2001 : AA036033
07/11/2001 : AA036033
23/05/2001 : AA036033
23/09/2000 : AA036033
13/07/2000 : AA036033
04/11/1999 : AA036033
14/08/1999 : AA036033
14/08/1999 : AA036033
05/12/1997 : AA36033
05/12/1997 : AA36033
03/08/1995 : AA36033
26/07/1995 : AA36033
11/02/1994 : AA36033
03/02/1994 : AA36033
03/02/1994 : AA36033
11/09/1992 : AA36033
21/03/1992 : AA36033
04/07/1990 : AA36033
01/01/1989 : AA36033
01/01/1988 : AA36033
05/06/1987 : AA36033
01/01/1986 : AA36033

Coordonnées
GATES EUROPE

Adresse
DOKTER CARLIERLAAN 30 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande