GB PLANGE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GB PLANGE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.430.774

Publication

02/05/2014 : Ontslag zaakvoerder
(Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten gehouden op 4 april

2014 op de maatschappelijke zetel)

De vennoten beslissen om de heer Steven Julius G. De Waele, woonachtig te Oude Veurnestraat 65/1B, 8900 leper, aïs zaakvoerder van GB Plange Belgium BVBA te ontslaan en dit met onmiddellijke ingang waardoor deze niet langer in functie zal zijn.

î?)

•M

Gerrit Julien Jacobus du Fossé

Zaakvoerder

Steen Londal Zaakvoerder

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

KOOPH#W3ELr ""
26/05/2014
ÿþMed Md 11.1

In de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14106561*

NEERGELEGD

15 -05- 2011i

IRECHTBVAN KOOPHANDEÜTÊ GENT

Ondernemingsnr : Benaming

(volte) (verkort):

Rechtsvorm 0882.430.774

GB Plange Belgium

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Gaston Crommenlaan 4, bus 0501, 9050 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel overeenkomstig de artikelen 676, 10 en 719 van het Wetboek van vennootschappen waarin wordt voorgesteld over te gaan tot overneming van GB Plange Belgium BVBA door AB Nlauri Belgium NV

(Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 9 mei 2014)

RECHTSVORM - NAAM DOEL ZETEL VAN DE FUSERENDE VENNOOTSCHAPPEN

2.1. GB Plange Belgium BVBA: over te nemen vennootschap

De vennootschap werd opgerioht onder de naam "GB Plange Belgium" op 5 juli 2006 blijkens akte verleden voor notaris Marc Sledsens te Antwerpen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 juli, 2006 onder het nummer 0118196. De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 30 november 2012 blijkensi ! akte verleden voor notaris Frédérik de Grave te Sint-Jans-Molenbeek, bekendgemaakt in de bijlagen tot het, Belgisch Staatsblad van 18 december 2012 onder het nummer 0203281.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Gaston Crommenfaan 4, bus 0501, 9050 , Gent.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ; aangenomen. Zij draagt de naam "GB Plange Belgium''.

De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland: de import, export, de handel en distributie in bakkersingrediënten en bakkersproduoten en aile soorten substanties in welke vorm dan ook en voor welk gebruik dan ook.

Zij mag aile commerciële, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende activiteiten verrichten die' rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en voorts het financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, van welke aard ook.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of van aard zijn haar onderneming te: ondersteunen of te ontwikkelen.

De vennootschap mag tevens management-, consulting- en beheersactiviteiten uitoefenen, waaronder, begrepen: het uitoefenen van mandaten van (dagelijks) bestuur, vereffenaar, het uitcefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen.

De vennootschap mag haar onroerende goederen ln hypotheek stellen en al haar andere goederen, meU Inbegrip van het handelsfonds, ln pend stellen en mag alle soorten garanties of borgstellingen verlenen voor aile lening en, financieringen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor aile derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.550 EUR en wordt vertegenwoordigd door 2.230 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0882.430.774. ..

Op de laatste blz. van Lulk B verrnelden : Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

B_ii lagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du noniieur_b_elge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het college van zaakvoerders van de vennootschap is samengesteld als volgt:

-De heer Gerrit Julien Jacobus Du Fossé;

-De heer Steen Londal;

-De heer lan Smith.

2.2. AB Mauri Belgium NV: ovememende vennootschap

'«tr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belg,e.

De vennootschap werd opgericht onder de naam "GIST BROCADES BENELUX" op 27 november 1991, blijkens akte verleden voor notaris Baudouin Cols te Antwerpen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 december 1991 onder het nummer 911212-390. De statuten werden voor het laatst gewijzigd , op 7 december 2007 blijkens akte verleden voor notaris Johan Kiebooms te Antwerpen, bekendgemaakt in de ' bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 december 2007, onder het nummer 0186214.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Guldensporenpark 27, 9820 Merelbeke.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aangenomen. Zij draagt de naam "AB Mauri Belgium".

De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

- De conditionering van en de handel in biologische, chemische en biochemische en andere soortgelijke producten, waaronder gist, verkoopwaren en andere bakkerijgrondstoffen, zowel bestemd voor groot- als voor kleinhandel;

-Al hetgeen met het vorenstaande in de ruimste zin verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn;

- Het samenwerken met, het deelnemen in, het voeren van bestuur over en het financieren van andere ondernemingen van welke aard dan ook."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 248.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 10.006 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0446.735.784. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 september en eindigt op 31 augustus van ieder jaar.

De raad van bestuur van de vennootschap is samengesteld als volgt

-De heer Philippe Brot;

-De heer Steen Londal;

-De heer Colin Simmonds.

III. BOEKHOUDKUNDIGE EN FISCALE RETROACTIVITEIT

Er zal geen boekhoudkundige en fiscale retroactiviteit zijn.

IV. BIJZONDERE RECHTEN

GB Plange Belgium BVBA heeft geen bijzondere reohten toegekend aan haar aandeelhouders en heeft geen andere effecten uitgegeven dan aandelen. Bijgevolg dient AB Maur' Belgium NV geen bijzondere rechten toe te kennen.

V. BIJZONDERE VOORDELEN

Er zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de bestuurders van de fuserende vennootschappen, AB Mauï Belgium NV en GB Mange Belgium BVBA.

VI. PRO FISCO BEPALING

De fusie door overneming van GB Piange Belgium BVBA door AB Mauri Belgium NV zal worden verwezenlijkt onder het fiscaal regime van artikel 211 juncto 183bis van het Wetboek van inkomstenbelastingen en artikel 11 juncto artikel 18§3 van het BTVV-wetboek.

(b,w-L§:y Sta_oéA trc430..kee cdzi. 3 1o5 "

De heer Gerrit Julien Jacobus Du Fossé

Zaakvoerder

..... . .

Op de laatste blz. van L&B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de gerso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/09/2014
ÿþ"F

mod 11.1

In de bijlagen,bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

e 9 SEP. 2014

RECHTB-regIVAN

pHApipo -rE larr







Ondernemingsnr :0882.430.774

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : GB Plane Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Gaston Crommenlaan 4 bus 0501

9050 GENT

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig augustus tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GB Plange Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 9050 Gent, Gaston Crommenlaan 4 bus 0501, hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen vennootschap" ,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 9 mei 2014 door de bestuursorganen van van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GB Plange Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 9050 Gent, Gaston Crommenlaan 4 bus 0501, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap "AB Maur' Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 9820 Merelbeke, Gelensporenpark 27, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

20 Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "AB Mauri Belgium" de Overgenomen Vennootschap "GB Plange Belgium"bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 september 2014 om 0.00 uur.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 1 september 2014 om 0,00 uur.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan AD-Ministerie vertegenwoordigd door Adriaan de Leeuw, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd Nié& registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

v-ert.e1rJi,ri " vao fri,z me-urr$:i:sitere" pe? rtot3-1:, -

filer 'rt

Vorso 1"kta.r" 01, }Ill itckcninç,

28/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt

INTEFneELEt-D

11111111111101119

'3ELGE

2014 ii FEB. 2014

RECHTBANK VAN

GISCH STA ATSBLAD KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

ONITEUR

21 -02-

Ondememingsnr 0882.430.774

Benaming

(voluit) GB Plange Belgium

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel; Gaston Crommenlaan 4, bus 0501, 9050 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling ontslag van zaakvoerders en benoeming nieuwe zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 3 februari 2014

1.0ntslag van zaakvoerders

De algemene vergadering stel vast dat:

(i) mevrouw Isabelle Parche, wonende te Beirn Dort 23, 40210 Düsseldorf (Duitsland); en

(ii)de heer Jan-Udo Karl-Ewald Heinrich Herlyn wonende te Dicke Hecke 7, Altenbüclingen, Hennef

(Duitsland); en

als zaakvoerders van de Vennootschap ontslag hebben genomen op 31 januari 2014.

Een kopie van hun ontslagbrieven wordt aan de notulen gehecht als bijlage.

2.Benoeming van nieuwe zaakvoerders

De algemene vergadering besluit:

(i) Steen Londal, wonende te Henriette Mosmansstraat 38, 1077 XJ, Amsterdam, Nederland; (ii)lan Smith, wonende te 173 Thames Side, Laleham, Staines, Middlesex, TVV18 2JH, Engeland. te benoemen tot zaakvoerders van de Vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

Het mandaat van de zaakvoerders wordt ten kosteloze titel uitgeoefend.

De voorzitter verwijst naar de statuten dewelke bepalen dat:

"Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, wordt de vennootschap bij aile rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde."

3.Verlenen van volmachten

De algemene vergadering beslist aan mevrouw Janine De Keersmaecker en de heer Olivier Armand, beiden advocaten bij King &Wood Mallesons LLP met zetel te Square de Meeus 1, 1000 Brussel, elk afzonderlijk bevoegd en niet recht van indeptaatsstelling, een bijzondere volmacht te geven om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel en de B.T.W. administratie teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de Vennootschap uit te voeren.

Op de laatste biz, van 1K .B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

~-.

Elk van hen heeft individueel de bevoegdheid om namens de Vennootschap alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht of van vroegere wijzigingen.

Janine De Keersmaecker

Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vo

behagen

aan biet

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2013
ÿþMotl Word 11 i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f&

Hill1niuAi1!*oRuu

Voc 111

behoi

aan

Belg

Staats





12 Atlè, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAdieTE GENT

Ondernemingsnr : 0882. ÿ3á?774

Benaming

(voluit) : GB PLANGE BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Xavier de Cocklaan 68 bus 7, 9830 Sint-Martens-Latem (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders d.d.10 juli 2013.

l-let college van zaakvoerders heeft, met eenparigheid van stemmen, beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap, niet ingang vanaf 1 augustus 2013, te wijzigen naar:

Gaston Crommenlaan 4 bus 0501

9~e verdiep Gebouw A

9050 Gent

Mevrouw Isabelle Perche De heer Jan-Udo Karl-Ewald Heinrich Herlyn

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.08.2014, GGK 15.12.2014, NGL 08.01.2015 15005-0552-038
07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 04.06.2013 13151-0485-035
18/12/2012
ÿþOndernemingsnr : 0882.430.774

Benaming (voluit) : GB Plange Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Xavier De Cocklaan 68 bus 7

9831 Sint-Martens-Latem (Deurle)

Onderwerp akte :ZETELVERPLAATSING - KAP1TAALVERMINDER1NG - KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING

° Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédérik de GRAVE, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke;; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE.! GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, dertig november tweeduizend en twaalf en; neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, v66r de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ,; "GB Plange Belgium", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9831 Sint-Martens-Latem, Xavier de Cocklaan 68 bus 7, beslist heeft

1. het maatschappelijk kapitaal te verminderen met twee miljoen tweehonderd dertig duizend euro (E 2.230.000,00), om :; het te brengen van twee miljoen tweehonderd dertig duizend euro (E 2.230.000,00) op nul euro (E 0,00), onder;` opschortende voorwaarde van een kapitaalverhoging minstens tot op het niveau van het wettelijk minimumkapitaal. De kapitaalvermindering zal toegerekend worden ter aanzuivering van geleden verliezen, aan te rekenen op ieder aandeel voor een gelijke waarde.

2, het maatschappelijk kapitaal te verhogen in speciën, met vierhonderd éénenzestig duizend zeshonderd tweeëntachtig,; euro zevenentwintig cent (E 461.682,27), om het te brengen van nul euro (E 0,00) op vierhonderd éénenzestig duizend;: zeshonderd tweeëntachtig euro zevenentwintig cent (E 461.682,27), zonder creatie van nieuwe aandelen, en met de vorming van een uitgiftepremie die wordt vastgesteld op vijfhonderd achtendertig duizend driehonderd zeventien euro drieënzeventig cent (E 538.317,73), en volledig wordt volstort.

Het bedrag van de kapitaalverhoging werd volledig volgestort door middel van stortingen in geld.

Het bedrag van de uitgiftepremie werd volledig werd volgestort door middel van stortingen in geld, te boeken op een rekening "Uitgiftepremies".

Deze rekening "Uitgiftepremies" blijft onbeschikbaar en maakt, evenals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg van:: derden uit, en kan slecht verminderd of opgeheven worden door een beslissing van de algemene vergadering der;; aandeelhouders, beslissend met inachtneming van de voorwaarden inzake quorum en meerderheden vereist voor een:; vermindering van het maatschappelijk kapitaal.

3. het maatschappelijk kapitaal te verminderen met vierhonderd drieënveertig duizend honderd tweeëndertig euro zevenentwintig cent (E 443.132,27), om het te brengen van vierhonderd -éénenzestig duizend zeshonderd tweeentachtig', ., euro elf cent (E 461.682,11) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E I8.550,00), ter aanzuivering van geledene verliezen, aan te rekenen op ieder aandeel voor een gelijke waarde.

r, 4, de statuten van de vennootschap te wijzigen, als volgt: - vervanging van de eerste zin van artikel 2 door de volgende tekst

"De zetel is gevestigd te 983I Sint-Martens-Latem, Xavier de Cocklaan 68 bus 7."

- vervanging van artikel 5 door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00). Het wordt;. vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd dertig (2.230) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één tweeduizend tweehonderd dertigste (112.2305`0) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vennootschap werd opgericht op vijf juli tweeduizend en zes, met een maatschappelijk kapitaal van; honderddertigduizend euro (¬ 130.000,00), vertegenwoordigd door honderddertig aandelen (I30) zonder aanduiding van nominale waarde.

De bijzondere algemene vergadering gehouden op zeven juni tweeduizend en tien besliste om het maatschappelijk kapitaal', te verhogen ten belope van twee miljoen honderdduizend euro (E 2.100.000,00), om het te brengen van honderddertigduizend euro (E 130.000,00) tot twee miljoen tweehonderddertigduizend euro (E 2.230.000,00), met uitgifte van tweeduizend honderd nieuwe aandelen (2.100).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

x

-

I

i

i

N

Vc behc aar Belç Staat

'floc' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~

- 7 QEC, 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANDELGINT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De bijzondere algemene vergadering gehouden op tweeëntwintig november tweeduizend en twaalf besliste om het maatschappelijk kapitaal te verlagen ten belope van twee miljoen tweehonderd dertig duizend euro (E 2.230.000,00) om het te verminderen van twee miljoen tweehonderd dertig duizend euro (E 2.230.000,00) tot nul euro (¬ 0,00), onder opschortende voorwaarde van een kapitaalverhoging.

Diezelfde dag heeft de bijzondere algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen in speciën ten ' belope van vierhonderd éénenzestig duizend zeshonderd tweeëntachtig euro zevenentwintig cent (¬ 461.682,27) om het te vermeerderen van nul euro (E 0,00) tot vierhonderd éénenzestig duizend zeshonderd tweeëntachtig euro zevenentwintig: cent (E 461.682,27), zonder creatie van nieuwe aandelen. De uitgiftepremie werd vastgesteld op vijfhonderd achtendertig duizend driehonderd zeventien euro drieënzeventig cent (£ 538.317,73).

Diezelfde dag heeft de bijzondere algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verlagen met vierhonderd drieënveertig duizend honderd tweeëndertig euro zevenentwintig cent (¬ 443.132,27) om het te verminderen ;van vierhonderd éénenzestig duizend zeshonderd tweeëntachtig euro zevenentwintig cent (E 461.682,27) tot achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00)."

5. het advocatenkantoor Claeys & Engels, met zetel te Vorstlaan 280, 1160 Brussel, vertegenwoordigd door de heer Brecht Speybrouck of de bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket en bij de B.T.W.-administratie ingevolge hetgeen voorafgaat.

Voorbehouden Qan het? Belgisch Staats blad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, twee volmachten, vier verzakingen, bankattest, historiek + coSrdinatie,

Fr.de GRAVE, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IIiMuidu~ii~i

*1219 7

i AI

i

be

a

Bi

sta

NEERGELEGD 29 NOV. 2012

~cQRE('

~ ~ 1~~~~~r~~rrr

Ondernemingsnr : 0882.430.774

Benaming

(voluit) : GB Plange Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Xavier de Cocklaan 68 bus 7, 9831 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARES

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering d.d, 31 juli 2012;

Tijdens de vergadering werd de hierna vernielde herbenoeming als de commissaris van de vennootschap bekrachtigd:

De burgerlijke coöperatieve vennootschap Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren, niet kantoor te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 80 H, vertegenwoordigd door de heer Henk Vandorpe, bedrijfsrevisor. Het mandaat wordt aangegaan voor een nieuwe periode van 3 jaar, meebepaald voor de boekjaren eindigend per 31/12/2012, 31/12/2013 en 31/12/2014 en dit tot de algemene vergadering die plaatsvindt in 2015.

De heer Michael Schaupp De Heer Gerrit Julien Jacobus Du Fossé

zaakvoerder zaakvoerder

gtaatsblad -10/12/2012 - Annexés du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/12/2012
ÿþ ï Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

NEERGELEGD

29 NUV. 2012

REC ti MAN VAN

KOOI'HANDE1.GiffiCeENT

111111 111,1.121111 IM85*

be

a

B Sit

III

Ondernemingsnr : 0882A30.774

Benaming

(voluit) : GB Plange Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Xavier de Cocklaan 68 bus 7, 9831 Sint-Martens-Latem (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG 1 BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 oktober 2012:

Tijdens de vergadering werd er, met éénparigheid van stemmen, beslist om de hierna vermelde personen te, ontslaan als zaakvoerder binnen de vennootschap en dit met ingang van 14 augustus 2012:

- De heer Michael Schaupp, wonende te Am Blankenauer 12, 36137 Grossenlüder (Duitsland);

- De heer Frank Christian Walser, wonende te Kampstralie 33, 59602 Rüthen (Duitsland);

- De heer Matthias Mirbach, wonende te Brandsheide 22, 45479 Mülheim (Duitsland).

Tijdens de vergadering werd er tevens, met éénparigheid van stemmen, beslist om de hierna vermelde personen te benoemen tot zaakvoerder binnen de vennootschap en dit met ingang van 14 augustus 2012:

- Mevrouw Isabelle Parche, wonende te Beirn Dorf 23, 40210 Düsseldorf (Duitsland);

- De heer Jan- Udo Karl- Ewald Heinrich Herlyn, wonende te Dicke Hecke 7, Altenbbdingen, Hennef

(Duitsland)

Mevrouw Isabelle Parche De heer Jan-Udo Karl- Ewald Heinrich Herlyn

Zaakvoerder Zaakvoerder

IlijIagen b j het ReTgiscfi St tsbI ff -.Ili/U/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam een hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 30.08.2012 12505-0430-035
09/03/2012
ÿþr

M d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r-

NEERGELEGD ri 412- 2012

RECHT il-V,:K VAN

KoOPHG?i:fia TE GENT



u iiuniii iii iii'i ii III

'12053054*

t7E

E

St

Ondernemingsnr : 0882.430.774

Benaming

(voluit) : GB Plange Belgium

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Xavier dé Cocklaan 68 bus 8 - 9831 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING WETTELIJK VERTEGENWOORDIGER COMMISSARIS - ONTSLAG/BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders van 23 november 2011:

loet college van zaakvoerders beslist, met eenparigheid van stemmen, om de zetel van de vennootschap, met ingang van 11 oktober 2010, te wijzigen naar:

Xavier De Cocklaan 68 bus 7 - 9831 Sint-Martens-Latem

Het college van zaakvoerders heeft tevens kennis genomen van het feit dat de vennootschap Klynveld Peat` Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren cvba beslist heeft de heer Henk Vandorpe, bedrijfsrevisor, als wettelijk vertegenwoordiger te laten vervangen door mevrouw Els De Keukelaere, bedrijfsrevisor, en dit vanaf het boekjaar 2011.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van I december 2011

Tijdens de vergadering werd er, met éénparigheid van stemmen, beslist om de hierna vermelde personen te benoemen tot nieuwe zaakvoerders binnen de vennootschap en dit met een onmiddellijke ingang:

-De heer Gerrit Julien Jacobus Du Fossé, wonende te Molenweg 24, 4505 PN Zuidzande (Nederland); -De heer Michael Schaupp, wonende te Am Blankenauer 12, 36137 Grossenlüder (Duitsland).

Er werd tevens, met éénparigheid van stemmen, beslist om de heer Peter De Jager, wonende te John Lennonlaan 38, 4462 LD Goes (Nederland), te ontslaan als zaakvoerder binnen de vennootschap.

de heer Frank Walser de heer Matthias Mirbach

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van deinstrumenterende notaris, hetzij van de persn(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : ?laam en handtekening

19/01/2012
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1IlwIt!muwinu!!uw

behoude

aan het

Bai ent

Staatsbl2





NEF.-,:i'?(LIUÉ...,(30

M. 2041

_ .~--~

e RECi-tTE}f~i\r~ VAi\i ~OO~~-~Ai`~~~T~ ~~~~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel

. Onderwerp akte :

0882.430.774

GB Plange Belgium

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Xavier de Cocklaan 68 bus 7 - 9831 Sint-Martens-Latem

BEKRACHTIGING BENOEMING/HERBENOEMING COMMISSARIS

-Bijlagen bij het Belgisch-Staatsblad --19/01/2012 - Annexes-du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van bijzondere algemene vergadering van 5 mei 2011:

Tijdens de vergadering werd de hierna vermelde benoeming/herbenoeming van de commissaris, met éénparigheid van stemmen, bekrachtigd:

-Met ingang van 5 juli 2006 werd de burgerlijke coöperatieve vennootschap Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 80 H en met als wettelijk vertegenwoordiger de heer Patrick Camu, vennoot, aangesteld tot commissaris binnen de vennootschap. Het mandaat werd aangegaan voor een periode van 3 jaar, meerbepaald voor de boekjaren eindigend per 31/12/2006, 31/12/2007 en 31/12/2008.

-De burgerlijke coöperatieve Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 80 H en met als wettelijk vertegenwoordiger de heer Henk Vandorpe, vennoot, werd herbenoemd tot commissaris binnen de vennootschap en dit voor nieuwe periode van 3 jaar, meerbepaald voor de boekjaren eindigend per 31/12/2009, 31/12/2010 en 31/12/2011.

de heer Frank Walser de heer Peter De Jager

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en r,oedanioheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsperson ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening-

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11359-0410-035
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11361-0305-037
03/08/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11361-0287-041
10/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMII~~II~M~INN~VIWVN

*iioaaseo*

Vr behc aar Belt Staal

NEERGELEGD

2 8 JAN. 2011

xt:c_Îi M:1.til: VAN

KO(f t'i-tOMg L. T17. (: ENT

Ondernemingsnr : 0882.430.774

Benaming

(voluit) GB Plange Belgium

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Booiebos 27, 9031 Drongen

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

"

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS GEHOUDEN OP 11 OKTOBER 2010

De zaakvoerders beslissen, met toepassing van artikel 2, lid 2 van de statuten van de Vennootschap, per 11 oktober 2010, de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar het volgend adres: Xavier, de Cocklaan 68 - bus 8, te 9831 Sint-Martens-Latem.

Het college van zaakvoerders geeft volmacht aan Mr. Jan Van Gysegem, advocaat Claeys & Engels, met kantoor te 1160 Brussel, Vorstiaan 280, met mogelijkheid van indeplaatsstelling door eender welke advocaat van Claeys & Engels, om de formulieren voor de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bovenvermelde beslissing te ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de rechtbank, van koophandel, de kruispuntbank van ondernemingen en het ondememingsloket.

Jan Van Gysegem

Lasthebber

Wordt samen hiermee neergelegd:

- Notulen van het college van zaakvoerders d.d. 11 oktober 2010

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.10.2009, NGL 19.02.2010 10049-0383-026
25/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.09.2008, NGL 19.02.2010 10049-0380-025
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 09.12.2008 08850-0100-031

Coordonnées
GB PLANGE BELGIUM

Adresse
GASTON CROMMENLAAN 4, BUS 0501 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande