GBBX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GBBX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.487.443

Publication

10/06/2014
ÿþt'~~~~1» ,~.. ~ m

Voor behouc aan h~ Belgis Staatsb

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

i

*19114 91*

I

i

Ondernemingsar : *0 5 s" 3 it YI- 7~

Benaming (voluit) :GBBX (verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :9880 Aalter, Durmelaan 11

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING

Tekst:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Roel MONDELAERS, te Aalter, op 23 mei 2014, dat:

1. De heer VALS SYNGHEL Kurt Octaaf Oscar, geboren te Deinze op 22 juni 1975, wonende te 9880 Aalter, Rostynedreef 14.

2. Mevrouw WILLEMS Stephanie Roger Mariette, geboren te Deinze op 30 december 1976, wonende te 9880 Aalter, Rostynedreef 14.

3. De heer VANDERHENST Hendrik Leo Ria, geboren te Turnhout op 13 juni 1980, wonende te 8531 Harelbeke (Bavikhove), Vierbunderhof 7.

4. Mevrouw VANDENBROUCKE Liselotte Thérèse Yvette, geboren te Kortrijk op

21 februari 1983, wonende te 8531 Harelbeke (Bavikhove), Vierbunderhof 7. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming GBBX.

Zetei

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Durmelaan 11.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

X. BEHEER VAN EEN EIGEN ROEREND EN ONROEREND VERMOGEN

e) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen ,verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en meer in het algemeen het beheer van onroerende goederen, wat eveneens kan onder de vorm van de terbeschikkingstelling van vastgoed aan de zaakvoerders van de vennootschap als alternatieve bezoldiging voor deze zaakvoerders, de aan -en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan én die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor-` fcéhoudan aan het fgisclï-Staatsblad Luik B - vervolg

patrimonium, alsmede de aan -en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

c) Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen,

hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en

delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

d) De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

e) Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

f) Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

g) Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

h) Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle dienstverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF VOOR GEZAMENLIJKE REKENING MET DERDEN:

a) Facilitair management;

b) Verhuis- en logistieke coordinatie;

c) Het uitvoeren van studie, organisatie- en adviesverleningsopdrachten inzake, technische, energie, milieu, veiligheidsgelegenheden, logistieke voor personen, ondernemingen, instellingen en overheden;

d) De organisatie en begeleiding van complexe verhuisprocessen;

e) Het verlenen van adviezen betreffende de audit van de huidige organisatie, inventarisatie van uw meubilair, het opstellen van offertes van kandidaat leveranciers en het verlenen van adviezen hieromtrent;

f) De evaluatie en controle van facility-werkzaamheden en factuurcontrole;

g) De assistentie bij het uitvoeren van verhuizen en transporten;

h) Het opmaken van verhuis- en transportoffertes;

i) De verhuring en verkoop van verhuis- en verpakkingsmateriaal;

j) Security verzorgen zowel op als naast het terrein;

k) De organisatie en ondersteuning van evenementen, trainingen, opleidingen, cursussen en seminaries in de ruimste zin van het woord en alle ondersteunende diensten die hiermee gepaard gaan. Alsook de loutere verhuur of terbeschikkingstelling van accommodaties voor evenementen, opleidingen, cursussen en seminaries in de ruimste zin van het woord en alle ondersteunende diensten die hiermee gepaard gaan.

1) Alle verrichtingen van transporten, verhuizing en meubelbewaring uitvoeren, alsook alle handelsverrichtingen, de aankoop, de verkoop en de consignatie van goederen; zich bezig houden met alle activiteiten met betrekking tot toerisme, alle garagewerken doen, garages uitbaten en alle verrichtingen doen in verband met aankoop, verkoop onderhoud, verhuring en herstelling van alle voertuigen en materialen; alle

commerciële, roerende, onroerende, industriële, economische,

administratieve en financiële verrichtingen met inbegrip van het stellen van borgen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Lutk B - vervolg

doel aansluiten. w ~ m) Het aanleren van managementtechnieken, het geven van commerciële en managementtrainingen, het organiseren van cursussen en seminaries op het gebied van management.

III. ALGEMENE ACTIVITEITEN

a) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

b) Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

c) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels -en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

d) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

e) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

f) Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

g) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

h) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (e 20.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de 200 kapitaalaandelen werd a pari in geld ingeschreven als volgt:

1. Door de heer VAN SYNGHEL Kurt, voornoemd, ten belope van vijfduizend euro (e 5.000,00) in contanten.

2. Door mevrouw WILLEMS Stephanie, voornoemd, ten belope van vijfduizend

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

euro (E 5.000,00) in contanten.

3. Door de heer VANDERHENST Hendrik, voornoemd, ten belope van vijfduizend euro (e 5.000,00) in contanten.

4. door mevrouw VANDENBROUCKE Liselotte, voornoemd, ten belope van

vijfduizend euro (E 5.000,00) in contanten.

Ieder aandeel werd volledig volgestort. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twintigduizend euro (E 20.000,00).

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand

november om 17 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de

volgende werkdag plaats.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werden tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

1) de heer VAN SYNGHEL Kurt, voornoemd;

2) de heer VANDERHENST Hendrik, voornoemd.

In geval van overlijden van de heer VAN SYNGHEL Kurt, voornoemd, zal WILLEMS Stephanie, voornoemd, van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur.

In geval van overlijden van de heer VANDERHENST Hendrik, voornoemd, zal mevrouw VANDENBROUCKE Liselotte, van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur.

Bes tuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen voor alle handelingen van dagelijks bestuur. Voor alle andere handelingen wordt de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor'

bbhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

vertegenwoordigd door twee zaakvoerders samen handelend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde

bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Ziet boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend

jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars vormen een college.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten last van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

Eerste boekjaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voàrr

fehouden

aan het

Befgisc f

Staatsblad

"

Voer=

nehouden

aan het

 lrê gîs staatsbiel

Luik B - vervolg

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 juni 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in november 2015.

Volmacht

Volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOUNTANCY JOHAN DEWAELE, met zetel te 8790 Waregem, Garenstraat 9, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL opgemaakt vóór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

~~~~j hk.Ea.~.Qeok eme..~.-cee.,

09/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111101111111

a-Grs~

0553.487,443 N87-A

GBBX

Voor behouc aan hF Belgis, Staatsb

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

31`12-

NEERGELEGD ) 8ELGS 18 -12- 2014

2)/4 RECHTBANK VAN - - KOOPHÂNDI')! , TZLCENT

arc,r,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Durmelaan 11, 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het bijzonder verslag van de zaakvoerders dd.11 december 2014 blijkt het volgende:

De zaakvoerders beslissen de maatschappelijke zetel vanaf 30 december 2014 te verplaatsen

Van:

Durmelaan 11

9880 Aalter

Naar:

Ambachtenlaan 24

9880 Aalter

Van Synghel Kurt

Zaakvoerder

-0 e laats# blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 15.01.2016 16016-0460-010

Coordonnées
GBBX

Adresse
AMBACHTENLAAN 24 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande