GC MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GC MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.378.503

Publication

29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 28.11.2012 12646-0365-010
16/11/2012
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac.

IIII

1111111 III IAGG

*iaieso~e*

Ondernemingsnr : 0894.378.503 Benaming

(voluit) : GC Management

(verkort) :

u

D

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Standelkruidstraat 8, 9041 Oostakker

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en kwijting aan de vereffenaar - sluiting van de vereffening

Blijkens de Bijzondere Algemene Vergadering van 25 oktober 2012 werden er met algemeenheid van ' stemmen volgende beslissingen genomen

- zij keurt de rekeningen goed betreffende de vereffening en verleent ontslag met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de heer Gregory Colardyn, voor het bestuur als° vereffenaar van de vennootschap;

- zij stelt vast dat de vereffening van de BVBA GC Management In vereffening, bijgevolg definitief kan, afgesloten worden en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf huidige' datum;

- zij beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van minstens zeven (7) jaar, bij de heer Gregory Colardyn, Standelkruidstraat 8 in 9041 Oostakker, die zich met de bewaring belast.

Opgemaakt te Oostakker op 26 oktober 2012

Gregory Colardyn

vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd :

- vonnis Rechtbank van Koophandel

op de laatste biz. vanK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/07/2012
ÿþVoor- behoudi aan he Belgisc Staatsbl

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 2 JUNI 2012

KOOPHANDEL TE VAN

EMRBI

III II i u i

i

*12116857*

Onciernemingsnr : BE0894.378.503

Benaming (voluit) : GC Management

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Standelkruidstraat, 8

9041 Gent (Oostakker)

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Blijkens akte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk, standplaats HEULE, op 30; mei 2012 , dragende volgende meldingen van registratie "1s' kantoor der registratie te Kortrijk. Geregistreerd op! 5 juni 2012, Vier bladen geen renvooien Boek 958 Blad 91 Vak 10, Ontvangen : vijfentwintig euro (25 é). (Get)! Christelle De Graeve e.a. Inspecteur a.i", werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en de vereffenaar benoemd, zodat de te publiceren specificaties van de vennootschap thans luiden als volgt:

EERSTE BESLUIT,

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de! zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap. in dit verslag geeft de zaakvoerder! toelichting over het voorstel tot ontbinding van de vennootschap.

!

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de

1

bedrijfsrevisor Michel De Bie, Het besluit van het verslag van de revisor luidt als volgt:

"CONCLUSIES

In het kader van de procedure van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding voorzien door het! Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA "GC MANAGEMENT" een! boekhoudkundige staat op 29 februari 2012 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de! ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 212,702,83 EUR en een positief! boekhoudkundig eigen vermogen van 202.131,33 EUR - P.M.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en! ti passiva de vennoten een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief van, de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijke aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de; activa in het kader van de voorgestelde vereffening.

Op basis van de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de! !! toepasselijke professionele nonnen, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op een! juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap op 29 februari 2012. Voor wat betreft de! getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva afgesloten op 29 februari 2012! maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting en bedrijfsvoorheffing voor wat betreft de nog niet definitief afgestoten, controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd. Op basis van hetgeen voorafgaat en het volkomen nazicht dat ik uitvoerde op de staat van activa en; passiva per 29 februari 2012 van de BVBA "GC MANAGEMENT" kan ik besluiten, dat deze staat op basis; ;3 waarvan de ontbinding wordt voorgesteld de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft rekening houdend met het hiervoor geformuleerde voorbehoud en in zoverre de vooruitzichten van de! zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Het huidige controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van; het Wetboek van vennootschappen in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de BVBA 4 "GC MANAGEMENT" en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden." De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa! en passiva afgesloten per negenentwintig februari tweeduizend en twaalf, om er voorafgaandelijk dezer een!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

mod 11.1

afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor alsmede de staat van activa

en passiva blijven bewaard in het dossier van de ondergetekende notaris.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en de in vereffening stelling

te rekenen vanaf heden, dertig mei tweeduizend en twaalf.

DERDE BESLUIT,

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen,

Zij benoemt als vereffenaar onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming

van de bevoegde Rechtbank van Koophandel:

De Heer Gregory Colardyn voornoemd,

VIERDE BESLUIT.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar ais volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing, verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen,

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar,

BIJZONDERE VOLMACHT - RECHTSPERSONENREGISTER/BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE.

De vennoot stelt de hiemagenoemde personen aan als bijzondere lasthebbers die elk afzonderlijk kunnen optreden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan wie de macht verleend wordt om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, de wijziging, de doorhaling van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Clercq-De Pauw, Pijphoekstraat, 2 te 9041 Oostakker.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- homologatie door de rechtbank.

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden "' -dan Ít

Belgisch Staatsblad

30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 09.09.2011, NGL 29.11.2011 11617-0242-010
30/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 10.09.2010, NGL 26.11.2010 10613-0262-009
27/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 11.09.2009, NGL 26.11.2009 09860-0274-010

Coordonnées
GC MANAGEMENT

Adresse
STANDELKRUIDSTRAAT 8 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande