GDN AUTOMATION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GDN AUTOMATION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.673.750

Publication

29/04/2014 : Oprichting
Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op vijftîen april tweeduizend veertien, dat de nagenoemde persoon een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgertcht met navolgende statuten:

oprichter: de heer DE NEEF Glenn, wonende te Lokeren, Brugstraat 95, nationaal nummer 850425-299-85

naam : GDN Automation

zetel : Lokeren, Brugstraat 95

doel: Het verlenen van informatîca diensten ten behoeve van bedrijven in diverse secforen, industrie en overheîd. Groot - en klein handel, tussenhandel in en uitvoer, agentuur, productîe, huur en verhuur, leasing, plaatsing, onderhoud van menîgvuldige goederen in het bijzonder van technologisch materîaai in de ruîmste zin, in software, informatica en toebehoren (zowel binnen - als buitenland). Het ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden van software voor geïntegreerde toepassïngen op het vlak van înformatie verwerking. Aanbîeden van opleidingen, advies en ondersteunende activiteiten voor deze toepassïngen.

Engineering, automatiserîng, montages en onderhoudswerken Ontwikkelen van prototypes en productieprocessen,

Fabricatie en de handel in allé metalen artikelen, alsook vervaardigen en plaatsen van metalen constructies. Het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leïding, het geven van adviezen op technisch, commercïeel, jurîdisch en financieei gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en în het algemeen consultancy, dit ailes în de breedste zîn, zodat ailes kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

Het beheren van eigen onroerend en roerend vermogen ondermeer door het verwerven en valoriseren van aile patrimoniumbestanddelen, zo roerend als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dît ailes în de breedste zin, zodat ailes kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen, Het beheren van octrooien, patenten en intellectuele rechten onder welke vorm ook,

De vennootsohap mag zelf of door tussenkomst van derden, aile mogelijke handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks în verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen,

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellîngen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten

verlenen, hypothécaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij kan cok functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

maatschappelijk kapitaal : achttienduizend zeshonderd euro vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/duizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op dit kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door de heer Gtenn DE NEEF, voornoemd, . Op het geplaatst kapitaal werd in specîën gestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro door de heer Glenn DE NEEF, voornoemd, op rekening nummer BE22 0017 2461 6247 bij BNP Paribas Fortis op naam van de vennootschap in oprichting. Het bedrag van achttienduizend zeshonderd euro is vanaf de dag van de: neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

beschikbaar voor de vennootschap. duur : onbepaald vanaf de oprichting

bestuur : door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering. ledere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtepersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. : Naam en handtekenlng.


Voor-

behoudeti

aan het

Belgisch

>Staatsbl£d

boekjaar : van een januari tôt een en dertig december en het eerste boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging van het uittreksel der statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na

vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

iaarveraadering: op de tweede donderdag van de maand junî om veertien uur en voor de eerste maal in

tweeduizend vijftien

benoeming : thans wordt de heer Glenn DE NEEF, voornoemd, tôt nîet-statutair zaakvoerder benoemd voor

de duur van de vennootschap met bezoldigd mandaat.

Voor beredeneerd uittreksel uit de mînuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit

uittreksel.

P. De Meîrsman, geassocieerd notaris. Tegelîjk hîermede neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

e3N «N

M -Q

Op de laatste blz, van LuikB verm&lden ; Recto : Naam en hoBdanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso â–  Naam en handtekenlng
15/12/2014
ÿþ Maf Word 11.1

I1Ai ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r

i









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0550.673.750

Benaming

(voluit) : GDN Automation

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brugstraat 95, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing door de zaakvoerder op 1 december 2014 wordt de maatschappelijke zetel met ingang van heden overgebracht naar: Heilige Geestmolenstraat 11 te 9160 Lokeren.

GDN Automation BVBA

vertegenwoordigd door de heer Glenn De Neef

zaakvoerder

GRIFFIE RECHTBANK AN " KOOPHANDEL GENT

0 4 DEC, 2014

AFDE NDERMONDE

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0315-010

Coordonnées
GDN AUTOMATION

Adresse
HEILIGE GEESTMOLENSTRAAT 11 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande