GEASSOCIEERD NOTARIS IRIS DE BRAKELEER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEASSOCIEERD NOTARIS IRIS DE BRAKELEER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.365.093

Publication

12/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III I Il

*14168922*

KOOPHANDEL GENT

0 3 SEP. 2014

AFDELING DENREME)NDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 899365093

Benaming

(voluit) : GEASSOCIEERD NOTARIS IRIS DE BRAKELEER

(verkort) :

Rechtsvorm: Burg.venn.ovv.BVBA

Zetel: CENTRUMLAAN 48, 9400 NINOVE

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door notaris Kris De Witte, te Ninove, op 1 september 2014, dat de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Geassocieerd notaris Iris De Brakeleer', met zetel te Ninove, Centrumlaan 48, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing  Naamswijziging

De vergadering beslist de naam te wijzigen van Geassocieerd notaris Iris De Brakeleer' naar 'GISE12.

Tweede beslissing  Zetelwijziging

De vergadering beslist de zetel te wijzigen van 'Centrumlaan 48, 9400 Ninove' naar 'Driesstraat 19, 9506

Geraardsbergen-Idegemi.

Derde beslissing - Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de

uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 25

augustus 2014. De aanwezige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en

passiva afgesloten per 25 augustus 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Vierde beslissing  Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te schrappen en te wijzigen door wat volgt:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

 het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

 alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

 de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

 het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industrile of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootsohappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is

de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vijfde beslissing

De vergadering beslist om de STATUTEN van de notarisvennootschap om te vormen naar een

patrimoniumvennootschap ais volgt:

TITEL EEN: Rechtsvorm, naam, zetel, doel, duur

Artikel 1. Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennoot'-'schap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt als naam "GISEL'.

Artikel 2. Zetel

De zetel is gevestigd te 9506 Geraardsbergen-Idegem, Driesstraat 19 en mag zonder statutenwijziging binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of vaar gezamenlijke rekening met derden:

 het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

 aile studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot aile roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

 de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van aile roerende goederen en rechten:

 het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industrile of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL TWEE: Geplaatst kapitaal, aandelen

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt veertigduizend euro (¬ 40 000,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

TITEL DRIE: Bestuur, vertegenwoordiging en toezicht

Artikel 12. Intern bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders

beschikken collegiaal.

Alle handelingen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoren

tot de bevoegdheid van de zaakvoerders, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering

voorbehoudt.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 13. Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap individueel jegens derden en treedt namens haar

op in en buiten rechte.

De zaakvoerders hebben het recht bijzondere en beperkte machten te verlenen aan gevolmachtigden van

hun keuze.

TITEL VIER: Algemene vergadering

Artikel 19. Algemene vergadering

Voor-

behduclen aan Ftet Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 19 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het belicht van bijeenroeping vermeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Ook een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen, ten overstaan van een notaris, om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

TITEL VIJF: Boekjaar, Boekhouding, Inventaris, Jaarrekening, Jaarverslag, Reserve, Winstverdeling

Artikel 22. Boekjaar, Boekhouding, Inventaris, Jaarrekening, Jaarverslag

Het boekjaar begint telkens op 1 januari en eindigt op 31 december daaropvolgend.

Op het einde van ieder jaar maken de zaakvoerders de inventaris, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormen één geheel.

Artikel 23. Bestemming van de winst

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Zesde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Achtste beslissing

De vergadering beslist de heer %Und« Godwin Lode Maria, wonende te 9506 Geraardsbergen (Idegem),

Driesstraat 19, te benoemen tot bijkomende zaakvoerder voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is onbezoldigd,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor beknopt uittreksel.

Kris De Witte

Notaris te Ninove.

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte, bevattende het verslag van cle zaakvoerder, houdende een omstandige

verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, waarbij een samenvattende staat

gevoegd is over de aktieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 25 augustus 2014;

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 05.07.2013 13276-0370-014
18/06/2012
ÿþ"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

bAodVVord 11 .1

[141; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



V~4iVFK~dPH~~ RECHTBANK

- 7 AMI 2012.'

DENDE FeaNDE



Ondernemingsnr : 0899.365.093

" Benaming " "

(voluit) : ' GEASSOCIEERD NOTARIS IRIS' DE BRAKELEER

(verkort):

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

" Zetel : 9400 Ninove, Centrumlaan 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

IflhI I II ~IIEIIII

~iZ10,455"

io

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het, ambt van geassocieerd notaris Daisy Bracke te Ninove, op 29 mei 2012 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de-.enige aandeelhouder van de BV o v BVBA GEASSOCIEERD NOTARIS IRIS DE BRAKELBER de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE I3ESLlSSÎNG; Ontslag ,gvoorlezing verslag .. . ,

TWEEDE BESLISSING:  .Doelwijziging

D'e vergadering beslist ahet doel .van: dé vennootschap zoals opgenomen in artikel 3 van dé statuten te

schrappen en te vervangen door wat volgt;

' - "De vennootschap" is" een.burgerjijke" vennootschap die-toi doel_ heeft het ui#oefenen van het" beroep" van notaris door" deelneming als besturend "vennoot in een professionele notarisvennootschap met rechtspersoonlijkheid, met uitsluiting vari enige activiteit btiitén de professionele notarisvennootschap waarin zij participeert. be vennóotscchap" 'rnag tevens " haar roerend én 'ónrobrend 'vermogen rationeel " eri doelmatig beheren. Binnen de perken van- dit béhéer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de 'vorm van beleggingen alle roerende en onrderehde goederen kunnen vérvierven; venireem'den; huren en verhuren," met persoonlijke én zakelijke rechten-bezwaren op voorwaarde dat het bürgerlîjk karakter van de" venndotsdhap niet

" in het gedrang komt. Haar vermogen mag." geen.onlichamelijke roerende. bestanddelen bevatten die-verband

houden met de organisatie van het notariskantoor.. . " . " " " .

. De " vennootschap" zal"  haar" activiteiten .uitoefenen" met- eerbiediging .van de wettelijke ,en deontologische

bepalingen die het notariaat beheersen." "

-- -DERDE-BESLISSING:.

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen, op 1 januari en af te

sluiten op 31 december van ieder jaar, " . .

De vergadering beslist artikel 15 van, de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«Het boekjaar begintop 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.»,

VIERDE BESLISSING: "

De vergadering beslist" de dattim van de jaarvergadering té wijzigen en deze voortaan te houden op de

eerste vrijdag van de maand juni om 19 uur,

De vergadering beslist de eerste alinea van artikel 12 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand jùni om 19 uur.».

' VIJFDE BESLISSING :'Overgangsbepalingen

1°De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 juli 2011, te verlengen

tot en af te sluiten op 31 december 2012.

2°De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening

afgesloten per 31 december 2012, zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar

2013 om 19 uur.

ZESDE BESLISSING: Aanpassing statuten aan het nieuwe reglement

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het reglement van de Nationale Kamer van 26 april

2011 zodat deze als volgt zullen luiden:

A.RECHTSVORM  NAAM -- DUUR  ZETEL  DOEL.

Artikel 1  Rechtsvorm  Naam -

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "Geassocieerd notaris Iris De Braketeer".

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ArtikeÎ 2  Zetel

De zetel bevindt zich te 9400 Ninove, Centrumlaan 48.

" Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap" zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot 'het '

Belgisch Staatsblad. " .

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel : " . . "

'De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die tot doel heeft het uitoefenen van het beroep van notaris . door deelneming als besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap met rechtspersoonlijkheid, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarin zijs participeert. De vennootschap mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de' vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt. Haar vermogen mag geen onlichamelijke roerende bestanddelen bevatten die verband

houden met de organisatie van het notariskantoor. "

" De- vennootschap zal' haar activiteiten uitoefenen met eerbiediging van de wettelijke en deontologische

bepalingen die het notariaat beheersen." . ."

'Artikel 4  Duur " .

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf dé neerlegging ter driffie van het uittreksel van' de oprichtingsakte. " -

B.KAPIiAAL - AANDELEN. '

'Artikel 5 -= Kapitaal ' ' " "

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt veertigduizend euro (¬ 40 000,00).

et " ' - Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. " "

41 " " " " Artikel 6 - Aandelen " " " " . " , . " - " " .. . " . . "

L. " De aandelen zijn steeds op-naam van de enige vennoot, die notaris-titularis of geassocieerd-notaris is en

. zaakvoerder der vennootschap. " " . " , " " -

'e " " " -Indien de zaakvoerder niet langer(geassocieerd)notaris is, dienen ofwela) diens aandelen overgedragen te

" worden aan een andere of nieuwe zaakvoerder die (geassocieerd.).notaris is ofwel b) overgegaan.te worden rot ..

een wijziging.van het doel of-tot ontbinding van de vennootschap... . "

' C.BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

.~ "

"

2 " " Artikel 7 -.Bestuur . " . " . .. . .. .

C.4 "

" . De.vennootschap wordt, bestuurd door.één zaakvoerder,- die tevens de enige Vennoot. is. Deze is.bevoe9d

e voor alle handelingen, die nuttig" of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennoôtschapsdoel onder

.. voorbehoud, der bevoegdheden die' de wet aan de algemene vrga

edering voorbehoudt. .

Indien de, zaakvoerder geen notaris meer is ef zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen," zowel in geval

N . van ontslag of_afzetting als notaris, ais.in.geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens'

" , i , ,de duur van de schorsing, kan vennootschap geen actjviteiten meer uitoefenen die verband houden met het

N notarisárimbt, en dient'de zaakvoerder zich te beperken tot het beheer van het vermogen van de Vennootschap. "

' Artikel 8 - Véitegenwóordiging . " " ' ..

ce :.De vennootschap woVerte.

wordt geldig genwoord(gd tegenbier derden en in rechte als eiser o nv

f ais Veeerd'er ; "

"

, a)Dáor haar zaakvberdér, die bevdegdis de vennootschap te'verbinden; " '

_MS b)Door haar volmáchtdrager(s)" "

. Een vormacht is beperkt in de tijd áf beperkt tot één of meet rechtshandelingen, en mag het uitoefenen van +àhet beroep van' notaris niet tot voorwerp hebben.

04 04 ' Artikel i3 - Statutaire zaakvoerder

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap : de enige vennootoprichter, "

4 geassoCleerd notaris Iris De Brakeleer, die verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden: "

rm " D.CONTROLE

te Artikel 10  Controle

11 ' «

'Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een co`mm'issaris toe te vertrouwen heeft

elke vennoot de rechten van onderzoek en toezicht die de wet aan de commissaris toekent. -

el E.ALGEMENE VERGADERING.

:r. Artikel 11"  Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de eerste vrijdag van de

maand juni om 19 uur in de zetel van de vennootschap.

etIndien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op

:m. hetzelfde uur.

.P: " Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden gehouden telkens als het belang van

de vennootschap het vereist.

Artikel 12 -- Rechten van de enige venncot.

De enige vennoot oefent de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

F.BOEKJAAR- BESTEMMING VAN HET RESULTAAT,

Artikel 13  Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

;"Voor- Artikel 14  Jaarrekening  Bestemming van het resultaat

behouden aan het Belgisch Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op. -

Staatsblad Jaárlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten

van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer, het reservefonds één tiende van

het maatschappelijk kapitaal heft bereikt. "

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

G.ONTBINDING  VEREFFENING.

Artikel 15

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbánk van koophandel, één of meer

vereffenaars.

Artikel 16

De vereffenaars hebben de ruimste wettelijke bevoegdheden.

Indien er meer dan één vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden gezamenlijk uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars,

gezamenlijk optredend of door een volmachtdrager."

" Een volmacht" is beperkt in de tijd of beperkt fut één of mèer réchtshándelingen. in `geen geval mag de vennootschap in vereffening de beroepsactiviteitén van de notaris voortzetten.

ZEVENDE BESLISSING: ' ' '

.. De vergadering verleent aan, ondergetekende notaris alle machten, om .de gecoördineerde tekst van de

stattiten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen' op de griffie ven de bevoegde'

rechtbank van káophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. "

ACHTSTE BESLISSING: . ' " "

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

"

" Voor beknopt uittreksel. S

Daisy Bracke, . "

Notaris te Ninove. "







"



" " Samen neergelegd met dit uittreksel: .

- ' - de ezpeditie" Van dé akte dd.-29 mei 2012 met bijlagen (verslag zaakvoerder, balans):

- de gecoiirdineerde statuten: "















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden fe vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 23.12.2011 11650-0051-015
24/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 14.01.2011 11010-0428-016

Coordonnées
GEASSOCIEERD NOTARIS IRIS DE BRAKELEER

Adresse
CENTRUMLAAN 48 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande