GEBROEDERS AGAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEBROEDERS AGAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.663.848

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 01.07.2013 13250-0497-011
05/07/2012
ÿþ1

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll lI l IMI~IVIII N

*12118489*

M



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 6 JUNI 2012

DENDWONDE

Ondernemingsnr : 0475.663.848

Benaming (voluit) : GEBROEDERS AGAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 2

9140 TEMSE

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor ons, Meester Lucas NEIRINCKX, geassocieerd notaris, te Temse, op 20 juni 2012, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Blijkt dat :

De buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GEBROEDERS AGAR", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Veldstraat, nummer 2.

Hebbende als ondernemingsnummer 0475.663.848 en BTW-nummer BE 475.663.848.

Opgericht bij akte verleden voor notaris André Depuydt, te Kruibeke/Rupelmonde, op vijf september tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig september daarna, onder nummer 20010929-318 waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden.

Is samengekomen om over hetvolgende te beslissen

Eerste beslissing : Wijziging van het boekjaar - wijziging van de eerste alinea van artikel 25 van de statuten:

De vergadering heeft beslist het huidige boekjaar te verlengen en bijgevolg af te sluiten op één januari zodanig dat het lopende boekjaar loopt van één juli tweeduizend en elf tot en met éénendertig december tweeduizend en twaalf; de volgende boekjaren zullen telkens lopen vanaf één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar.

De vergadering heeft beslist om de eerste alinea van artikel 25 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar", Tweede beslissing : Wijziging van de datum van de jaarvergadering - wiiziginq van de eerste alinea van artikel 21 van de statuten.

De vergadering heeft beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen waardoor deze vergadering voortaan zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand juni om negentien uur en de eerste maal in tweeduizend dertien.

De vergadering heeft beslist om de eerste alinea van artikel 21 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden telkens op de vierde vrijdag van de maand juni om negentien uur op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping,"

Derde beslissing.

De vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen de oude terminologie en de statuten aan het Wetboek der Vennootschappen aan te passen; door volledig nieuwe statuten aan te nemen, met behoud van het maatschappelijk doel en uitbreiding van dit maatschappelijk doel, de statuten te actualiseren en aile overbodige bepalingen te schrappen door schrapping van alle artikelen en te vervangen door volgende tekst:

NAAM.

op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid. Zij draagt de naam : "GEBROEDERS AGAR".

ZETEL.

De werkelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse, Veldstraat, nummer 2.

Deze mag naar een andere plaats in België overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder(s) en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bijkantoren en

agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

* Het waterdicht maken van daken en dakterrassen.

* Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van:

- thermische isolatie materiaal

- isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

-;het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten

- het ontmossen van daken.

Deze opsomming is aanduidend, doch niet beperkend.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste attesten zou beschikken, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België ais in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt en stemt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600 EUR), het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde. ZAAKVOERDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig zijn of dienstig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, vormen deze een college dat een voorzitter aanstelt, en verder handelt zoals een raadsvergadering. Deze bepalingen doen niets af aan de bevoegdheid van elke zaakvoerder om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen, zoals hierna zal worden bepaald.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van een bijzondere volmacht gezamenlijk overdragen aan een gevolmachtigde,

De zaakvoerders regelen zelf de uitoefening van de bevoegdheid.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen in voorkomend geval voorschotten opnemen op hun wedde.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

L

v Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



VERTEGENWOORDIGING.

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers, natuurlijke personen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat zij de grenzen van dit voorwerp overschreden of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig mochten zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiervan geen voldoende bewijs. JAARVERGADERING.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden telkens op de vierde vrijdag van de maand juni om negentien uur op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De formaliteiten voor de bijeenroeping dienen niet te worden nageleefd als alle vennoten, houders van obligaties, zaakvoerders en commissaris(sen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING (toepassing artikel 60 Wetboek van Vennootschappen). Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

JAARREKENING.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Alsdan worden de boeken afgesloten en de inventaris en de jaarrekening (balans,

resultatenrekening en toelichting) opgemaakt; deze bescheiden worden op de zetel neergelegd vijftien dagen voor de algemene vergadering waar ze ter beschikking blijven van de vennoten. WINSTVERDELING.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van de winst wordt ten minste vijf procent (5%) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot deze tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de algemene vergadering welke er naar goeddunken kan over beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen ONTBINDING EN VEREFFENING.

Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

c " " ++

vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan, De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend. De rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel van iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, ten tweede worden neergelegd en openbaar gemaakt.

Verder wordt verwezen naar de artikelen 184 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen. Vierde beslissing  machtiging aan de zaakvoerder.

De vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vijfde beslissing coordinatie statuten

De vergadering heeft aan ondergetekende notaris alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Deze besluiten werden eenparig goedgekeurd.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

De notaris (get) Lucas NEIRiNCKX, geassocieerd notaris, handelend overeenkomstig artikel 51 § 5 alinea 2 van de organieke wet op het notarisambt. Samen neergelegd met dit uittreksel :

- de expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" r

ª% Voor-

behouden

aan het

Bejgisch

Staatsblad

13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 04.01.2012 12002-0378-011
30/12/2010 : DE062767
24/12/2010 : DE062767
01/02/2010 : DE062767
14/01/2009 : DE062767
18/01/2008 : DE062767
22/01/2007 : DE062767
15/02/2006 : DE062767
08/02/2005 : SN062767
12/02/2004 : SN062767
22/10/2003 : SN062767

Coordonnées
GEBROEDERS AGAR

Adresse
VELDSTRAAT 2 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande