GEDI


Dénomination : GEDI
Forme juridique :
N° entreprise : 456.910.382

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2013, GGK 01.04.2014, NGL 09.04.2014 14089-0264-012
09/10/2014
ÿþ r'{; Ce j~,eà( Mod Word i11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

3 0 SEP. 2014

AFDELING wheRMONDE

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblai

i

MEIJI

II

Ondernemingsnr : 0456910382

Benaming

(voluit) : Gedi

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tinnenhoekstraat 19 te 9310 Moorsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mandaatverlenging

In de bijzondere algemene vergadering van 9 september 2014 werd met éénparigheid van stemmen beslist

om de mandaten van onderstaande bestuurders te verlengen voor een periode van zes jaar met ingang vanaf

23 september 2014.

- Van den Steene Gert wonende te 9340 Lede, Langeweestraat 52

- Van Lysebeth Myriam wonende te 9310 Moorsel, Tinnenhoekstraat 19

- Van den Steene Dieter wonende te 9200 Grembergen, Bakkerstraat 1 c bus 5

- Van den Steene Pierre wonende te 9310 Moorsel, Tinnenhoekstraat 19

In de Raad van Bestuur van 9 september 2014 werd met éénparigheid van stemmen beslist om het mandaat als gedelegeerd bestuurder van de heer Van den Steene Pierre wonende te 9310 Moorsel, Tinnenhoekstraat 19 te verlengen voor een periode van zes jaar met ingang vanaf 23 september 2014.

Van den Steene Pierre,

gedelegeerd bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2014
ÿþ Mod Word 11,1

DAI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 3 JAN. 201zi

DENDUMONDE

N

a

Ondernemingsnr : 0456910382

Benaming

(voluit) : GEDI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9310 Aalst (Moorse!, Tinnenhoekstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bernard De Lafonteyne geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491 op 30 december 2013, geregistreerd op het registratiekantoor te Wetteren de derde januari 2014. Boek 451, blad 9, vak 20. Vier bladen, geen verzendingen. Ontvangen: vijftig euro. De ontvanger (get.): Ilse De Neef, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de buitengewone algemene vergadering van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap " GEDI ", waarvan de zetel gevestigd is te 9310 Aalst (Moorsel), Tinnenhoekstraat 19.

" Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Paul Roosens, alsdan te Wichelen op 29 december 1995, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 januari daarna onder nummer 960120-739.

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd en waarbij de vennootschap werd omgevormd naar een naamloze vennootschap blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gesloten door het ambt van Notaris Hildegard Bracke te Wichelen op 24 september 2002, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 oktober 2002 onder nummer 02124984.

De statuten werden de laatste maal gewijzigd blijkens akte verleden voor ondergetekende Notaris Bernard De Lafonteyne op 11 december 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2013 onder nummer 13007498.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0456.910.382 -BTW nr BE 0456.910.382, waarbij met algemeenheid van stemmen navolgende beslissingen werden getroffen:

Eerste beslissing:

De vergadering heeft besloten met eenparigheid van stemmen tot omzetting van de bestaande aandelen aan toonder van de vennootschap naar aandelen op naam.

Als gevolg van vorenstaande beslissing aanpassing van :

I. de eerste en tweede alinea van artikel zes van de statuten als volgt:

Artikel 6. Vorm van de aandelen.

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam, Fan die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniièï [iëlgë

t



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers wor-den alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vrucht-gebruiker(s).

2. artikel negen van de statuten als volgt:

Artikel 9. Uitgifte van gewone Obligaties.

De vennootschap mag te allen tijde obligaties uitgeven bij besluit van de raad van bestuur.

3. artikel tien van de statuten als volgt:

Artikel 10. Uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties en/of warrants.

Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of war-rants slechts besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijziging.

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 503 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aán de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd De emittent van de certificaten die betrekking hebben op effecten op naam, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister.

Tweede beslissing:

Voorafgaande verslagen:

De vergadering hèeft de Voorzitter ontslagen van de voorlezing van:

De notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel van de

vennootschap op 31 oktober 2013 en waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. uitkering van een tussentijds dividend in het kader van Artikel 537 WIB ten belope van honderd drie en vijftig duizend driehonderd drie en dertig euro en drie en dertig cent.

2. unanieme verbintenis van alle vennoten tot opname van het netto te ontvangen tussentijdse dividend (138.000,00 euroe' in het kapitaal van de vennootschap (zijnde honderd drie en vijftig duizend driehonderd drie en dertig euro en drie en dertig cent tussentijds dividend verminderd met de te betalen roerende voorheffing ten belope van tien procent of vijftienduizend driehonderd drie en dertig euro en drie en dertig cent)

De vennoten hebben verklaard voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze notulen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze hebben verklaard er geen opmerkingen op te formuleren.

DERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

De vergadering heet beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd acht en dertig duizend euro om het van tweeënzestig auizend euro te brengen op tweehonderd duizend euro, door de inbreng in geld van honderd acht en dertig duizend euro, en dit zonder de creatie van nieuwe aandelen.

De algemene vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in geld door de heren Van den Steene: 1) Pierre Jopseh Cyriel N.N. 580731 087 56,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden r Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

wonende te 9310 Aalst- Moorsel, Tinnenhoekstraat, nr 19; 2) Gert Pieter Marc N.N. 840116 139 85, w)nende te 9340 Lede, Langeweestraat, nr 52; 3) Dieter Daan Gorik, N.N. 860323 151 16, wonende te 9200 Dendermonde- Grembergen, Bakkerstraat le bus 5 en door mevrouw Van Lysebeth Myriam Leontine CannilIa N.N. 570323 468 60, wonende te 9310 Aalst- Moorsel Tinnenhoekstraat, nr 19, allen nagenoemd, en dit zonder de creatie van nieuwe aandelen. VIERDE BESLISSING

Tussenkomst- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging.

Zijn tussengekomen, alle vennoten van de vennootschap met name:

1. De heer VAN DEN STEENE Pierre Joseph Cyriel, N.N. 58731-087-56, wonende te 9310 Aalst-Moorsel, Tinnenhoekstraat 19,

2. Mevrouw VAN LYSEBETH Myriam Leontine Camilla, N.N. 570323-468-60, wonende te 9310 Aalst-Moorsel, Tinnenhoekstraat 19,

3. De heer VAN DEN STEENE Gert Pieter Marc, N.N. 840116 139-85, wonende te 9340 Lede, Langeweestraat 52,

4. De heer VAN DEN STEENE Dieter Daan Gorik, N.N. 860323-151-16, wonende te 9200 Grembergen, Bakkerstraat le bus 5;

die hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die verklaren elk individueel in te schrijven op deze kapitaalverhoging in verhouding tot hun huidig kapitaalparticipatie, namelijk door:

- de heer Van den Steene Pierre, voornoemd, voor achtenzestig duizend tweehonderd vierenzestig euro;

- de mevrouw Van Lysebeth Myriam, voornoemd, voor achtenzestig duizend tweehonderd vierenzestig euro

- de heer Van den Steene Gert, voornoemd, voor zevenhonderd zesendertig euro;

- de heer Van den Steene Dieter, voornoemd, voor zevenhonderd zesendertig euro;

Gezien alle vennoten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit hebben ingetekend op deze kapitaalverhoging heeft de vergadering beslist geen nieuwe aandelen uit te geven. Bijgevolg zullen alle zevenhonderd vijftig aandelen in gelijke mate participeren in het eigen vermogen van de vennootschap.

De voorzitter heeft verklaard en alle aanwezigen op de vergadering hebben erkend dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd (100,00 %).

De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderd acht en dertig duizend euro.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 973-1061793-65 op naam van de vennootschap bij de Argenta Antwerpen, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op twintig december tweeduizend en dertien dat geassocieerd notaris Bernard De Lafonteyne te Wichelen, is overhandigd om te worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

VIJFDE BESLISSING:

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld en verzocht geassocieerd notaris Bernard De Lafonteyne te Wichelen, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd achtendertig duizend euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd duizend euro, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

ZESDE BESLISSING:

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd duizend euro en is verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde. Zij vertegenwoordigen elk één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering heeft elke machtiging verleend aan de bestuurder(s) om voorgaande beslissingen uit te voeren waaronder de eventuele nog verschuldigde betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake en de gecoördineerde tekst van de statuten ter gelegener tijd neer te leggen in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde. Mededeling ervan zal eveneens gepubliceerd worden in de bijlagen aan het Belgisch Staatsblad .

Aán de bestuurder(s) of de raad van bestuur werd tevens de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te Ieggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in gedematerialiseerde effecten en/of effecten op naam.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte statutenwijziging dd. 30/12/2013

- gecoordineerde statuten

c

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001-- RPR Dendermonde 0812.317.491.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz., van bulk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11/01/2013
ÿþ,

Ondernemingsnr : 0456910382

Benaming

(voluit) ; GEDI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9310 Aalst-Moorsel, Tinnenhoekstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bernard De Lafonteyne geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491 op 11 december 2012, geregistreerd ter Registratiekantoor Wetteren de 17.12.2012, boek 448, blad 17, vak 20, 3 bladen, geen verzending, ontvangen 25 euro, De Ontvanger (getek.) Ilse De Neef, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap " GEDI ", waarvan de zetel gevestigd is te 9310 Aalst-Moorsel, Tinnenhoekstraat 19.

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Paul Roosens, alsdan te Wichelen op 29 december 1995, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 januari daarna onder nummer 960120-739. De statuten van de vennootschap werden gewijzigd en waarbij de vennootschap werd omgevormd naar een naamloze vennootschap blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gesloten door het ambt van Notaris Hildegard Bracke te Wichelen op 24 september 2002, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 oktober 2002 onder nummer 02124984. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0456.910.382 -BTW nr BE 0456.910.382. , waarbij met algemeenheid van stemmen navolgende beslissingen werden getroffen:

Eerste beslissing:

De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen de afsluitdatum van het boekjaar te wijzigen, zodat het boekjaar voortaan loopt van één november om te eindigen op éénendertig oktober. Bij wijze van overgangsmaatregel zal het huidige boekjaar, dat aanving op één januari tweeduizend en twaalf, verlengd afsluiten op éénendertig oktober tweeduizend en dertien. Dienovereenkomstige aanpassing van artikel negenentwintig van de statuten als volgt:

" Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één november en eindigt op éénendertig oktober van ieder jaar."

Tweede beslissing:

De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de eerste dinsdag van de maand april om 18.30 uur.

Dienvolgens beslist de vergadering de eerste alinea van artikel vierentwintig van de statuten te vervangen door navolgende tekst:

" 1. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, `Jaarvergadering' genoemd, moet

ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand april om achttien uur dertig.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

P

VI

j1101

Mod WoR11 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a

GRIFFIE Ci-: î

Vrlti

31 DEC, 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

oor-behouden dan het Belg ech Staatsblad

Derde beslissing:

Overgangsbepalingen.

De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de"

jaarrekening afgesloten per éénendertig oktober tweeduizend en dertien, zal gehouden worden op de

eerste dinsdag van de maand april tweeduizend en veertien om 18.30 uur.

Vierde beslissing:

De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen dat alle bestuurders hun ambt onbezoldigd

uitoefenen.

Vijfde beslissing:

De vergadering verleende elke machtiging aan de bestuurder(s) om voorgaande beslissingen uit te

voeren en de gecoördineerde tekst van de statuten ter gelegener tijd neer te leggen in het

vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. Mededeling ervan zal eveneens

gepubliceerd worden in de bijlagen aan het Belgisch Staatsblad .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte statutenwijziging dd. 11/12/2012

- gecoordineerde statuten

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid" van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 29.06.2012 12236-0439-011
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 09.06.2011 11157-0188-011
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.07.2010, NGL 13.07.2010 10303-0057-012
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 26.06.2009 09307-0048-012
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 23.06.2008 08270-0265-012
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.06.2007, NGL 27.06.2007 07300-0148-012
10/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.06.2005, NGL 08.06.2005 05221-1661-013
11/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 03.06.2004, NGL 09.06.2004 04222-5313-013
01/07/2003 : AA064909
10/10/2002 : AAA004944
25/01/2000 : AA064909
05/02/1999 : AA064909

Coordonnées
GEDI

Adresse
TINNENHOEKSTRAAT 19 9310 MOORSEL

Code postal : 9310
Localité : Moorsel
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande