GEECO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEECO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.350.716

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 11.08.2014 14409-0416-009
11/09/2012
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schauselhoekstraat 9B

9140 Temse

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 30 augustus 2012 dat de; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Geeco werd opgericht door de heer SWINNEN Geert,! geboren te Hasselt op 27 januari 1963, wonende te 9140 Temse, Schauselhoekstraat 9B, met volgende: standregelen:

a) Naam

il De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: Geeco.

b) Zetel

De zetel is gevestigd te 9140 Temse, Schauselhoekstraat 9B.

'i c) Doel De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden,; als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Het verstrekken van allerhande prestaties op het gebied van management, advies en dienstverlening aan; ondernemingen en bedrijven, en dit in de meest uitgebreide zin van het woord;

- Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management: en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen;

- Het verlenen van adviezen, consultaties en hulp, en dit zowel aan het bedrijfsleven als de overheid op het? gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, investeringen, management, marketing, productlancering nemen van participaties of samenwerkingsverbanden, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding,; 1, uitvoeren van project- enfof interim management, strategieontwikkeling, uitoefenen van commerciële; vertegenwoordiging en/of bestuur;

Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de hout- en bouwsector. De aankoop, verkoop, huur, invoer en uitvoer van; alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de hout- en bouwsector;

De uitbating van een onderneming van onroerende goederen, meer bepaald het verwerven, vervreemden q beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen; van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van; welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing. De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende en onroerende goederen, desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden; Dit alles in de meest ruime zin,

;! De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van:

haar doel De vennootschap mag overgaan tot het verstrekken van waarborgen of aval, hypotheek of pand, met inbegripe.

van de handelszaak, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

:; De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel aile noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen! nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in: dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële, industriële, handels-, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die: rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen.

cl) Kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iais3oie* 1 111

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

31 AUG. 2012

DENAF.gIMONDE

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : Geeco

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

V

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) gesplitst in honderdzesentachtig (186)

aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde comparant heeft als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

De heer SWINNEN Geert, voornoemd, voor honderdzesentachtig (186) aandelen;

De comparant heeft op elk ingetekend aandeel de som gestort van zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬

66,67).

e) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, waarvan tenminste één zaakvoerder het beroep uitoefent van geneesheer algemeen deskundige met getuigschrift van aanvullende opleiding. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor de duur van tien jaar. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd: de heer SWINNEN Geert, voornoemd.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken ais eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

f) Commissaris

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

g) Algemene Vergaderinq

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats 15 juni van elk jaar te twintig uur. Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

h) Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en

de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2014.

i) Reserve

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

j) Vereffening

ln gevat van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

In geval van ontbindingen zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

k) Volmacht

De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, Erik F obyn, Accountantskantoor ROGOMI bvba, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringenfwijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en aile documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als B.T.W.-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

+ eloor, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
GEECO

Adresse
SCHAUSELHOEKSTRAAT 9B 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande