GEENEN-MATTHYS, AFGEKORT : GEMMA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GEENEN-MATTHYS, AFGEKORT : GEMMA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 809.841.617

Publication

24/01/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

NEERGELEGD

2014



UTSBLAD 09 JAN. 2014

RECHWiffle VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Voor behouo IIfl 111E11111 EM011\TIT-EOUI-

aan h( GISCH S

Beigist Staatsb

Ondernemingsnr :0809.841.617

Benaming (voluit) :GEENEN-MATTHYS

(verkort): *

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel :Kastanjedreef 43 te 9080 Lochristi

ONTBINDING

Uit een akte verleden voor ons, Jean Matthys, notaris te Lokeren op 23 december 2013, geregistreerd te Lokeren op 24 december 2013, boek 6/137 blad 44 vak 03, drie bladen, geen verzendingen, ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), blijkt dat de vergadering van de deelgenoten van de VOF GEENEN-MATTHYS bijeengekomen is.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, heeft de voorzitter het volgende vastgesteld:

a) op 15 december 2013 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 23 december 2013 heeft de bedrijfsrevisor, Luc Callaert BV/bvba te 1840 Maideren, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een revisoraal verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Tot besluit van ons onderzoek, verklaart, ondergetekende, Luc Callaert BV ovv BVBA, vertegenwoordigd door Luc Callaert dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 15 december 2013, van de VOF Geenen-Matthys, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen te 9080 Lochristi, Kastanjedreef 43, een balanstotaal vertoont van 54.825,12 euro en een netto actief van 48.466,87 euro.

Deze staat van activa en passiva werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening van de vennootschap, voorzien door het vennootschapsrecht, binnen de drie maanden voor d datum van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken en rekening houdend met de realisatievooruitzichten van de vereffening van de vennootschap.

Wij begrijpen dat het de bedoeling is om een uitdrukkelijke verklaring te vragen aan de vennoten om de ontbinding en de vereffening onmiddellijk af te sluiten op voorwaarde dat iedere vennoot afzonderlijk afstand doet van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dat zij zich zullen verbinden om het eventueel niet vereffend passief voor hun rekening te nemen in evenredigheid met hun aandelenbezit.

Op basis van ons onderzoek dat werd uitgevoerd volgend de vigerend normen van het Instituut der bedriffsrevisoren, geeft deze staat van Activa en passiva, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op die datum, indien de door de beherend vennoten vooropgestelde veronderstellingen met succes kunnen gerealiseerd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch L4' Staatsblad Luik B - vervolg

1 Dit verslag werd opgesteld op de vraag van de beherend vennoten teneinde de vennoten toe 1 te laten zich uit te spreken over het voorstel tot ontbinding. Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen 1 die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten."

1 De vergadering heeft na beraadslaging de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld 1door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het 1Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 115 december 2013,

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van !activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. TWEEDE BESLISSING - ONTBINDING

1De vergadering besluit dat de vennootschap onder firma "GEENEN-MATTHYS" gevestigd te 19080 Lochristi, Kastanjedreef 43, voortijdig ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf I heden.

DERDE BESLISSING  KENNISNAME ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de zaakvoerder, de heer Geenen Jozef, voornoemd, van rechtswege ontslagnemend is.

VIERDE BESLISSING  Afsluiting van de vereffening

De vennoten verklaren dat voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 §5 Wetboek van [ Vennootschappen. Zij verklaren:

1-dat geen vereffenaar wordt aangeduid;

-dat er geen passiva meer zijn luidens de hogeraangehaalde staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

1- dat de vennootschap geen eigenaar is van enig onroerend actief;

1- alle activa van de vennootschap over te nemen.

1De vennoten verklaren voor zoveel als nodig aile passive van de vennootschap ten hunnen ilaste te nemen en verbinden zich er hoofdelijk en ondeelbaar toe deze aan te zuiveren met ihun vermogen.

1Bijgevolg kan de vereffening meteen worden gesloten.

1 VIJFDE BESLISSING - Plaats van bewaring van de boeken en bescheiden

1De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf jaar bewaard iworden te 9080 Lochristi, Kastanjedreef 43.

1Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

ZESDE BESLISSING  volmacht formaliteiten

1De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het de heer Danny Geerinckx, boekhouder te 9240 Zele, Zijlhof 9, met inbegrip van al haar aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen 1en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

I STEMMING

I AI de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

SLOT

L Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris 'Jean MATTHYS.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1





~t

Voor-

behouden

aan het

belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte; revisoraal verslag dd. 23/12/2013; staat van actief en passief dd.15/12/2013; bijzonder verslag zaakvoerder dd. 15/12/2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

11,

12/11/2012
ÿþMod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

Bi st<

1111111II ICI

*12183677*

il

Ondememingsnr : 0809.841.617

Benaming

(voluit) : GEENEN - MATTHYS

(verkort)

NEERGELEGD

3 0 aI{t, 2012

RECI-ITBAntifft.áN

K OOPN TF GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KASTANJEDREEF 43, 9080 LOCHRISTI

(volledig adres)

Onderwerp @kte : ONTSLAG VENNOOT

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 15 oktober 2012, wordt ontslag verleend aan Mevrouw Matthys Caroline. De ontslagaanvraag werd overeenkomstig artikel 4 van de oprichtingsstatuten per aangetekend schrijven kenbaar gemaakt. Het schrijven dateert van 1 juli 2012, en werd binnen de correcte' termijn omschreven in dit artikel 4 aangeboden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Gelet op, de geldigheid van de aanvraag kan het ontslag dan ook ingaan per 15 oktober 2012. Met éénparigheid van; stemmen wordt het ontslag aangenomen.

' Tevens beslist de buitengewone algemene vergadering op zoek te gaan naar een nieuwe vennoot die in'.

rechte zal komen van de ontslagnemende vennoot. Wanneer er geen nieuwe vennoot zal gevonden worden binnen een termijn van dertig dagen zal de vennootschap in vereffening gaan met het oog op de ontbinding van de vennootschap.

Overeenkomstig de statuten is iedere vennoot bevoegd om alleen aile bestuurshandelingen te stellen en de, vennootschap te vertegenwoordigen. Vanaf heden wordt de vennootschap vertegenwoordigd door de enige! vennoot/zaakvoerder Dhr Geenen Jozef

Lochristi, 20 oktober 2012.

Matthys Caroline ontslagnemend

Geenen Jozef

/vennoot

!vennoot/

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
GEENEN-MATTHYS, AFGEKORT : GEMMA

Adresse
KASTANJEDREEF 43 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande