GEERINCK DM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEERINCK DM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.815.201

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

verwerven, beheren, te valoriseren en te cederen. Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.. Onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen; de onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden; participaties verwerven en beheren in andere vennootschappen, zowel binnenlandse en buitenlandse; ter vervulling van haar maatschappelijk doel, alle leningen afsluiten en waarborgen verlenen; de vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelin-gen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Duur : onbepaald

Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 euro. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk honderd zesentachtig euro (¬ 186,00).

De oprichters verklaren op alle aandelen ingeschreven en deze volgestort te hebben ten belope zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Bankattest: Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank onder nummer BE80 7380 4243 3377.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om 20.00 uur.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort, en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Worden tot niet statutair zaakvoerders benoemd :

1) De heer GEERINCK Davy, geboren te Lokeren op 30 december 1988, nationaal nummer 88.12.30-163.93, wonende te 9200 Dendermonde (Grembergen), Hekkestraat 57.

2) De heer GEERINCK Michael, geboren te Lokeren op 12 december 1990, nationaal nummer

90.12.12-301.52, ongehuwd, wonende te 9220 Hamme, Moerheide 187.

die verklaren hun benoeming te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder werd vastgesteld voor onbepaalde duur

Er werd geen commissaris benoemd.

OVERGANGSBEPALINGEN:

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Nobels Annelies, wonende te Grembergen

(Dendermonde), Hekkestraat 57 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding

van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle

inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de

formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief

alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Sven Heyvaert, notaris te Hamme

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GEERINCK DM

Adresse
HEKKESTRAAT 57 9200 GREMBERGEN

Code postal : 9200
Localité : Grembergen
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande