GEERT MERTENS FINANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEERT MERTENS FINANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.713.181

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 01.07.2014 14246-0221-013
06/08/2014
ÿþ_r

Ondernemingsar : 0880,713.181

Benaming (voluit) : EUROFINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wichelsesteenweg 120

9340 Lede

Onderwerp akte :Naamswijziging en aanpassing statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisÿ ;Bracke, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap, ;onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte ;;aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke,? ;;geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op vierentwintig juli tweeduizend veertien, ,;neergelegd ter publicatie, véér registratie, dat een ;buitengewone algemene vergadering van de besloten;, ,;vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROFINANCE", i; met zetel te 9340 Lede, Wichelsesteenweg 120, ingeschreven in :ihet rechtspersonenregister te Dendermonde met

ondernemingsnummer 0880.713.181 en niet onderworpen aan de ;;Belasting over de Toegevoegde Waarde, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden; genomen:

1) Er wordt besloten de naam van de vennootschap te; ,;wijzigen van "EUROFINANCE" in "GEERT MERTENS FINANCE".

Artikel 1 wordt als volgt aangepast:

"Artikel 1.- Rechtsvorm -- Naam.

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "GEERT;; MERTENS FINANCE".

De vennootschapsnaam zal gebezigd worden in alle akten, ifacturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders eni ;;andere stukken, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk;; ;voorafgegaan of gevolgd door "besloten vennootschap met be-ÿ : perkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", door;; nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap,,! ':;door het woord "Rechtspersonenregister" of afgekort "RPR" ;gevolgd door het ondernemingsnummer", gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft en het;, ,;ondernemingsnummer, alsmede het registratienummer op de's ~i belastin~~ ove.~ __de __toegevoegde _waa.rde . ," _____ _-_ ï;__ ;_ ;._.~_~_;__.;_~,w_;__;-.-_ ;;;;,~~ ~;~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ip

i

DEI

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFIrIE RDCH TEATert7r KOOPHANDEL GENT

2 8 JULI 2O'

AFDELING DENDERMONDE

[IIi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

K ` .

2) Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving, beslist de vergadering de artikelen 25 tot en met 30 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 25.- Buitengewone algemene vergadering statutenwijziging.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met dezelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Den wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, dit alles onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere voorschriften bepaald bij de omzetting van vennootschappen, artikel 671 en volgende van genoemd Wetboek betreffende de fusie en de splitsing van vennootschappen, artikel 678 en volgende van genoemd Wetboek betreffende de inbreng van een algemeenheid of een bedrijfstak en artikel 287 van genoemd Wetboek betreffende de wijziging van het doel.

- SCHRIFTELIJKE ALGEMENE VERGADERING

Overeenkomstig artikel 268 §2 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Daartoe zal de enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden, al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De zaakvoerders zijn alsdan gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen.

Op de laatste blz. van luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 19.9

'"

De brief waarop de stem wordt uitgebracht dient elk punt van de agenda te vermelden en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze dient aangetekend naar de vennootschap verstuurd te worden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

G. - INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE WINSTVERDELING.

Artikel 26.-- Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en of 93 van het Wetboek der Vennootschappen.

Artikel 27.- Bestemm i.ng van de winst - Reserve.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap

uit

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

H.- ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 28.- Vervroegde ontbinding

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 29. - Ontbinding - Benoeming van vereffenaars.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod ti.t

ª% k Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder (s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Artikel 30.-- Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

I . - KEUZE VAN WOONPLAATS.

Artikel 31.

De zaakvoerders commissarissen en vereffenaars dienen de zaakvoerdersraad bij hun benoeming of nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan

betreffende de zaken van de vennootschap. Bij gebreke

hieraan worden ze geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

Indien de betrokkene geen wijziging van woonplaats aan de vennootschap heeft meegedeeld, kan deze hem alle kennisgevingen rechtsgeldig toezenden op de laatst gekende woonplaats. Zij behoudt zich nochtans het recht voor enkel de werkelijke woonplaats (of zetel) in aanmerking te nemen.

In geval van geschil tussen een vennoot, zaakvoerder of vereffenaar en de vennootschap, zijn enkel de rechtbanken van de maatschappelijke zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Artikel 32.- Wetboek van Vennootschappen

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, verklaren de partijen te verwijzen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn."







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mod 11.1



3) De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen: tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten, tot her-nummering van de statuten en tot vaststelling van de gecoordineerde tekst van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en gecoordineerde statuten D. Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.08.2013, NGL 31.08.2013 13544-0346-012
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 05.07.2012 12265-0316-011
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.08.2011, NGL 31.08.2011 11511-0101-011
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.10.2009, NGL 23.10.2009 09824-0240-014
06/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.09.2008, NGL 29.09.2008 08766-0291-013
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.08.2015, NGL 13.08.2015 15418-0178-013

Coordonnées
GEERT MERTENS FINANCE

Adresse
WICHELSESTEENWEG 120 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande