GEICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.706.547

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 01.07.2014 14252-0325-015
07/11/2013
ÿþVoor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 8 OKT. 2013

REChtTBSit1feiil,AN

KOOPHANDEl. TE GENT

Ondernemingsnr : 0848.706.547

Benaming

(voluit) : GEICO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Hoogpoort 12, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap dd

31 juli 2013 blijkt het ontslag als zaakvoerder van de heer Andreas Geiregat, Eekhoutstraat 28 te 9790

Wortegem-Petegem, met ingang van 31 juli 2013.

de heer Nick Coppens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/09/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlag. én bij het Belgisch Staatsblad bekend teznaken kopie na neerlegging. ter griffie van de akte

15W11,111 si

v beh aa Be Stat

NEERGELEGD

I SEP.. 2012

RECHT$ VAN

KOOPHAN GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming %1/4-03--0 " Gq-

(voluit) : GE[CO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Hoogpoort 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Baeke te Oostende op 6 september 2012, geregistreerd te Oostende I op 11 september 2012 vijf bladen geen verzendingen boek 759 blad 94 vak 1 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR) De E.a. Inspecteur-Ontvanger al. (get.) H. Gryson, dat :

1. er door a) de heer Geiregat, Andreas Hedwig Richard, geboren te Ronse op 7 september 1990, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9790 Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde), Eekhoutstraat 28 en b) de heer Coppens, Nick, geboren te Zottegem op 22 april 1993, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 310/0006, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "GEICO" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 9000 Gent, Hoogpoort 12.

4. de vennootschap tot doel heeft zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

1. Het effectief oprichten en uitbaten van horeca-aangelegenheden : alle activiteiten zoals restauratie, drankverstrekkende bedrijven en aanverwante activiteiten en verkoop van knowhow op horecagebied. Dit omvat ondermeer het uitbaten van een cocktailbar, bistro, drankgelegenheid, café, bar, tearoom, snackhuis, restaurant, hotel, ijssalon, brasserie, feestzalen, traiteurdiensten en alle aanverwante activiteiten in de horeca (inclusief vensterverkoop) al dan niet in eigendom, gehuurd of ter beschikking gesteld.

- Omvat eveneens de verkoop van mosselen, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptie-ijs en belegde broodjes.

- Omvat ook de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten.

- Omvat het bedelen van bereide schotels of spijzen.

- Omvat de uitbating van (al dan niet tijdelijke) buffethoreca-aangelegenheden in een inrichting op het strand, zeedijk, casino, of ter gelegenheid van vertoningen, lezingen, concerten, paardenrennen of voor sportmanifestaties.

Het kopen en verkopen zowel in het groot als in het klein van alle artikelen en producten, grondstoffen en gereedschappen, dienstig voor de inrichting en de goede werking van deze vestigingen, hetzij voor eigen rekening als voor rekening van derden.

2. De organisatie en presentatie van beurzen, feestelijkheden, animaties, enzovoort.

3. Evenementenbureau : met ondermeer het organiseren van events, incentives voor bedrijven, enzovoort.

4. Het optreden van tussenpersoon in de handel.

5. Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de nijverheids- en dienstensector met inbegrip van alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, onder andere:

- Het verstrekken van bedrijfsadvies en/of het verzekeren van management voor het opstarten en opvolgen van het beleid in de meest diverse sectoren uit de nijverheid en dienstensector (onder andere alle werkzaamheden op het gebied van management consult, personeelsbeleid, financieel beleid, public relations service, marketing, publiciteit en promotie, organisatie, regie en uitwerking van publicitaire shows, promotiecampagnes en publicitaire edities, folders en catalogi, organisaties van meetings, recepties, beurzen en congressen, vertegenwoordiging en animatie op beroepsbeurzen en salons, het helpen ontwikkelen en organiseren van een "missie", businessplans en een image-building voor de klanten en adviesverlening van allerlei aard).

- Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) _ bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het ter..besçhijc)cjng, stellen van gebouwen, terreinen, installaties, 1p0aratuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

- Meer bepaald alle apparatuur en diensten leveren die verband hebben met informatica met inbegrip van de handel In zowel hard- als software.

- Aan- en verkoop, import en export van alle goederen in de meest ruime zin.

- Het selecteren; aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

- Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het secretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal beheer van ondernemingen.

6. Voor eigen rekening : een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde ais ongebouwde, in België ais in het buitenland. Dit behelst onder meer ook :

- Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde activiteiten.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

- Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere productenfinerken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel In binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het maatschappelijk kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder 1/100ste van het kapitaal vermogen vertegenwoordigend, is volledig geplaatst en wordt onderschreven door de heer Andreas GEIREGAT, voornoemd, tot beloop van drieduizend honderd euro (3.100 EUR), in ruil waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend en door de heer Nick COPPENS, voornoemd, tot beloop van drieduizend honderd euro (3.100 EUR), in ruil waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend. Alle aandelen worden ten belope van één/derde (113de) volgestort.

Aldus werd door de comparanten op alle aandelen ingeschreven, waarop één/derde (113de) werd gestort of tweeënzestig euro (62 EUR) per aandeel of in totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR), vertegenwoordigend éénlderde (1 {3de) van het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening met nummer BE14 8917 8406 8083 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap VDK Spaarbank.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden voor onbepaalde duur van de vennootschap benoemd de heer Andreas Geiregat en de heer Nick Coppens, beiden voornoemd.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

8. Elk jaar op de laatste woensdag van de maand juni om 10 uur of, indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

. 4 ti oor-

Ëb n aan het ' Belgisch Staatsblad

eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 201)3h `, .1'0. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek ,an ,de algemene onkosten, de waardecorrecties, de' nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve,

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

12. Volmacht wordt gegeven aan het kantoor Vercruysse en Partners BVBA, te 8400 Oostende, Lijsterstraat 15, vertegenwoordigd door de heren Jan Vercruysse en Pascal Tourlemain, om in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake het ondememingsloket, inzake de kruispuntbank voor ondernemingen, inzake de Directe Belastingen en inzake de BTW en/of nog andere instanties, alsmede om daartoe alle aangiften en stukken te ondertekenen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie oprichtingsakte.

~uP~e, océizdu



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ' . _ - bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoerdlgen

yêrso : Naam en handtekening - " F

23/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I 11111111111 I(I 11(11 1(111 (1111 111(1 IHI II (III

*15029269+

Ondernemingsnr : 0848.706.547 Benaming

(voluit) : GEICO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogpoort 12, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 19 december 2014 wordt volgende beslist:

- het ontslag ais zaakvoerder van de heer Nick Coppens, wonende te 9940 Evergem, Everparkstraat 43,

met ingang van 18 december 2014.

- de benoeming als zaakvoerder van de heer lonut Van den Bossche, wonende te 9000 Gent, Begijnengracht 7, met ingang van 19 december 2014.

lonut Van den Bossche

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

NE ER G 1E L E Gr D l

-- KUQPHAI4~Dj~L T~-GEt~ -- --" - - -

11 -02- 2815

Griffie

RérNTRANK VAN

15/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GEICO

Adresse
HOOGPOORT 12 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande