GEMATRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEMATRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.114.770

Publication

22/02/2013
ÿþIA i IVII IIA I III III UI

*13031965*

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 2 FEB 2013

DEI'VDEBMONDE

III

Ondernem(ngsnr : 0436.114.770.

Benaming

(voluit) : GEMATRA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NINOOFSESTEENWEG 64 - BUS 9 - 9450 HAALTERT-DENDERHOUTEM (volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Tekst Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op acht februari tweeduizend en dertien door Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, ondernemingsnummer 0870.946.964., dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMATRA", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Ninoofsesteenweg, 64 bus 1, volgende beslissingen heeft genomen

1" De vergadering heeft bevestigd dat de zetel werd verplaatst naar huidig adres bij beslissing van de zaakvoerder de dato twee maart tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in gezegde bijlage de dato zevenentwintig maart daarna nummer 12063258.

2° De vergadering heeft beslist het doel uit te breiden met

- de aankoop, verkoop, import, export, distributie, ontwerp en het in handel brengen van brood- en banketbakkerswerk, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en suikerwerk, de detailhandel in zuivelproducten en eieren, koffie, vlees en vleeswaren en overige voedingsmiddelen.

- de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden, en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden.

3° De vergadering heeft beslist het kapitaal te verhogen ten belope van VEERTIGDUIZEND EURO (¬ 40.000) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO op ACHTENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 58.600) volledig onderschreven door een inbreng in speciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, volstort ten belope van één/vijfde, hetzij achtduizend euro.

4° De vergadering heeft beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

5° De vergadering heeft bepaald dat de overgang van aandelen bij overlijden van een vennoot als volgt dient te gebeuren

" Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten, dan mogen de aandelen van de overleden vennoot niet overgaan op zijn erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, dan met instemming van alle medevennoten.

" De erfgenamen, legatarissen en rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

" De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die op grond van voorgaande beperkingen geen vennoot kunnen warden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald binnen de vijf maanden na het overlijden. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.".

6° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen heeft de vergadering beslist een nieuwe tekst van de statuten aan te nemen waaruit wordt overgenomen hetgeen volgt:

" Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Ninoofsesteenweg, 64 bus 1.

Hij mag overal in het Vlaams Gewest en/of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die alle machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

I Artikel 3.

..... .Het dolti yaq_dg vem e s ep_ïs :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen : Groot- en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen, het opslaan van al deze goederen, het

transport van personen en goederen in de meest ruime zin van het woord te land, te water en in de lucht.

Het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten die verband

houden met haar doel

De aankoop, verkoop, import, export, distributie, ontwerp en het in handel brengen van brood- en banketbakkerswerk, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en suikerwerk, de detailhandel in zuivelproducten en eieren, koffie, vlees en vleeswaren en overige voedingsmiddelen.

De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden, en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden.

Voorgaande opsomming is niet beperkend,

De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doet of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere het aannemen van bestuursmandaten ervan.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achtenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 58.600), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen, zonder melding van nominale waarde.

Artikel 7.

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten, dan mogen de aandelen van de overleden vennoot niet overgaan op zijn erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, dan met instemming van alle medevennoten.

De erfgenamen, legatarissen en rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die op grond van voorgaande beperkingen geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald binnen de vijf maanden na het overlijden. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten."

7° De vergadering heeft kennis genomen van en heeft het ontslag aanvaard gegeven door de heer VUYLSTEKE Geert NN 641222-243-40, wonende te 8600 Diksmuide, Roeselarestraat, 78, en heeft décharge verleend.

Zij heeft nadien beslist te benoemen tot nieuwe zaakvoerder, mevrouw GEERTS Ann, nationaal nummer 69.07.31 372-02, wonende te 9450 Haaltert (Denderhoutem), Ninoofsesteenweg 64/2 vanaf heden voor de ganse duur van de vennootschap.

8° De vergadering heeft beslist de machten te verlenen aan de zaakvoerders die alleen kunnen handelen voor de uitvoering van de te nemen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzelfdertijd

- uitgifte van het PV dd 8.2.2013

- verslag van de zaakvoerder met staat actief-passief

- co5rdinatie van de statuten

z *-~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perdo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.05.2012, NGL 30.08.2012 12510-0079-010
21/06/2012
ÿþMod Word 11.f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tiK

VAN KOOP 4,4.WD _

12 !UU1 2012

DENDERMONDE

Griffie



IMAM



" 12109931*

be

a

BE Sta

111

Ondernemingsnr : 0436.114.770

Benaming

(voluit) : GEMATRA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ninoofsesteenweg 6411 - 9450 Denderhoutem

(volledig adres)

Onderwem akte : Beëindiging lastgeving

Uit het verslag van de zaakvoerders dd. 23/04/2012 blijkt dat de zaakvoerders unaniem hebben beslist om de overeenkomst met mevr. Ingrid Capoen, wonende Veurnsesteenweg 7 - 8647 Lo-Reninge om de vervoerswerkzaamheden permanent en daadwerkelijk te leiden te beëindigen. De beëindiging zal ingaan op 01/08/2012 na een opzegperiode van 3 maand.

Patrick Sarrazyn

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiugen bij iret BeYgisch Staatsbiact -27/03/20i2 - Anmexesûu Moniteur belge

Voor-. 11111111111111111 INI

behouden *12063258*

aan het

Belgisch

Staatsblad'





15 NU 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0436.114.770

Benaming

(voluit) : GEMATRA

(verkort)

Rechtsvorm : Besioten.vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zuidstraat 3 - 8691 Aiveringem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerders van 2 maart 2012 blijkt het volgende:

Er werd unaniem beslist om de zetel van de BVBA GEMATRA te verplaatsen van Zuidstraat 3 te 8691 Alveringem naar Ninoofsesteenweg 84/1 te 9450 Denderhoutem en dit met ingang vanaf heden.

Zaakvoerder,

Patrick Sarrazyn

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.05.2011, NGL 31.08.2011 11504-0336-010
26/10/2010 : VE031388
24/08/2010 : VE031388
20/04/2010 : VE031388
04/12/2008 : VE031388
05/09/2008 : VE031388
26/06/2008 : VE031388
31/08/2007 : VE031388
05/07/2006 : VE031388
06/02/2006 : VE031388
15/07/2005 : VE031388
03/08/2004 : VE031388
02/07/2003 : VE031388
07/08/2002 : VE031388
23/11/2001 : VE031388
12/07/2001 : VE031388
01/01/1993 : VE31388
30/11/1989 : VE31388
28/02/1989 : VE31388
05/01/1989 : VE31388
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.05.2016, NGL 26.10.2016 16665-0064-016

Coordonnées
GEMATRA

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 64, BUS 1 9450 DENDERHOUTEM

Code postal : 9450
Localité : Denderhoutem
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande