GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM AALTER

Association sans but lucratif


Dénomination : GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM AALTER
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 434.417.765

Publication

02/09/2014
ÿþt M0D22

-r__t e-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Stationsstraat 71, 9880 Aalter, België

Onderwerp akte : Aanpassing statuten - ontslag en benoeming bestuurders uittreksel voor' het staatsblad

De Algemene Vergadering van Vzw Gemeentelijk Jeugdcentrum Aalter, waarvan de statuten gepubliceerd zijn in de bijlagen van het Staatsblad van 11 maart 1993 onder het identificatienummer 1293/88

(wijzigingen op de AV van 21.02.95, gepubliceerd in de bijlagen van het Staatsblad van 27.07.95, op de AV: van 30.08.2000, op de AV van 20.05.2009 en op de AV van 23.12.2010),

geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting van 19/06/2013 besloten onderstaande artikels uit de statuten te wijzigen,

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: Gemeentelijk Jeugdcentrum Aalter vzw. De vereniging is een gemeentelijk extern verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm zoals bedoeld in artikel 245 van het Gemeentedecreet.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel het jeugdwelzijn in Aalter te bevorderen door het oprichten, uitbaten, onderhouden, beheren en ter beschikking stellen van jeugdinfrastructuur. De vereniging bevordert met deze jeugdinfrastructuur de functies ontmoeting, dienstverlening, vorming, ontspanning en maatschappelijke participatie voor kleuters, kinderen, tieners, jongeren en jongvolwassenen, aanvullend met bestaande initiatieven en in het kader van het totale gemeenschappelijke jeugdbeleid.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

De vereniging is hiertoe belast:door de gemeente overeenkomstig artikel 245 van het Gemeentedecreet en onder de voorwaarden van het Gemeentedecreet, zoals verder uitgewerkt in deze statuten. De vereniging zal de toevertrouwde taken uitvoeren zoals overeengekomen in de samenwerkingsovereenkomst met de gemeente zoals beschreven in artikel 247 van het Gemeentedecreet.

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene: vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld. ' in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten' van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de

toegetreden leden worden, ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van"derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N1TEUR B

2 6 -08- 2

BEL 1SCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

1 1 AUG. 2014

K VAN

KOOPI~I. TE GENT

Vc behc aar Belç Staat

ELGE

014

Ondernemingsnr : 4344.177.65

Benaming

(voluit) : Gemeentelijk Jeugdcentrum Aalter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

MOD 2.2

Zijn effectieve leden van de vereniging:

a) leden van categorie A : de gemeente Aalter

De gemeente wordt vertegenwoordigd door afgevaardigden aangeduid door de gemeenteraad.

Deze afgevaardigden zijn gemeenteraadslid en handelen overeenkomstig de instructies van de

gemeenteraad. De samenstelling van deze afgevaardigden gebeurt overeenkomstig de regels bepaald in het

artikel 246 Gemeentedecreet (en latere eventuele wijzigingen daaraan).

De gemeenteraad kan plaatsvervangers voorzien die eveneens gemeenteraadslid moeten zijn,

Ongeacht het aantal leden van de vereniging, beschikt de gemeente steeds over de meerderheid van de

stemmen.

b) leden van categorie B

Leden die gekozen worden door en uit de vrijwilligerswerking van het jeugdcentrum.

c) leden van categorie C

Leden die aangesteld worden door de algemene vergadering omwille van hun ervaring en bekwaamheid

inzake jeugdbeleid en/of beheerszaken.

Een vertegenwoordiger van de gemeentelijke jeugddienst, de afgevaardigd bestuurder van de vereniging, de jeugdhuisondersteuner en de boekhouder kunnen steeds de algemene vergaderingen bijwonen en de leden adviseren.

~D ARTIKEL 7

De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden,

e beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten, Deze worden beschouwd als

Clà

toegetreden leden. Hun rechten en plichten zijn vermeld in het huishoudelijk reglement en in deze statuten en kunnen zonder toestemming van de toegetreden leden gewijzigd worden.

ARTIKEL 9

Clà

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de

Clà voorzitter van de raad van bestuur ter kennis worden gebracht. Het lidmaatschap eindigt eveneens door overlijden.

Een lid-afgevaardigde van de vrijwilligerswerking van het jeugdcentrum moet als 'ontslagnemend worden

aanzien wanneer door de vrijwilligerswerking gevraagd wordt in zijn / haar vervanging te voorzien.

0

De afgevaardigden van de gemeenteraad kunnen ten allen tijde worden vervangen wanneer de Ngemeenteraad de aanstelling herroept en een vervanger aanduidt, Zij kunnen ook zelf hun vervanging vragen

o aan de gemeenteraad. Alle afgevaardigden van de gemeenteraad moeten vervangen worden bij de volledige vernieuwing van de gemeenteraad.

De leden van categorie B (vertegenwoordigers van de vrijwilligerswerking van het jeugdcentrum) moeten als

ontslagnemend worden aanzien wanneer door de vrijwilligerswerking gevraagd wordt in zijn 1 haar vervanging et

et te voorzien.

ri) Telkens een einde komt aan het lidmaatschap van een lid van categorie B, zal de raad van bestuur per

l gewone brief zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen de drie maanden de vrijwilligerswerking uitnodigen om te te

rm voorzien in de kandidaatstelling van een nieuw lid. Dit verzoek zal gebeuren bij gewone brief. DL

pq Een lid kan enkel uitgesloten worden uit de vereniging met een tweederde meerdetheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen op de algemene vergadering. Het betrokken lid moet, indien hij / zij hierom

Clà

,ss verzoekt, worden gehoord door de algemene vergadering.

e

Clà Ce

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur die wordt samengesteld volgens artikel 246 van

:m. het Gemeentedecreet (en eventuele wijzigingen daaraan).

I: In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

Een vertegenwoordiger van de gemeentelijke jeugddienst, de afgevaardigd bestuurder van de vereniging, de jeugdhuisondersteuner en de boekhouder kunnen steeds de vergaderingen van de raad van bestuur bijwonen en de leden adviseren.

ARTIKEL 11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MDü 2.2

ARTIKEL 12: Duur van het mandaat van-de bestuurders

De duur van het mandaat van de bestuurders volgt de duur van het mandaat van de gemeenteraadsleden. De bestuurders worden benoemd voor een periode van drie jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar. Ze worden benoemd door de algemene vergadering uit haar leden tijdens het tweede kwartaal van het jaar waarin de algemene vergadering opnieuw wordt samengesteld.

ARTIKEL 14: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij twee derde meerderheid van het aantal aanwezige stemgerechtigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de ' algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen:

De bestuurders op voordracht van de gemeente zijn van rechtswege ontslagnemend bij het verlies van die hoedanigheid. De gemeenteraad Kan ten allen tijde vragen aan de algemene vergadering om een mandaat van bestuurder te herroepen en een vervanger voor te dragen,

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd. worden op de griffie van.de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 15: Bevoegdheden van de bestuurders

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als etser en verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen, Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden ,gehouden. Een bestuurder kan zich echter door een andere bestuurder op de raad van bestuur laten vertegenwoordigen. Een bestuurder kan evenwel slechts één andere bestuurder vertegenwoordigen.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 22

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, vermeld in artikel 5 en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of door de ondervoorzitter, of door de oudste ván de aanwezige bestuurders.

Een lid kan zich echter door-een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. De vertegenwoordigers van de Gemeente in de algemene vergadering kunnen hun volmacht enkel geven aan andere vertegenwoordigers in dezelfde hoedanigheid als vertegenwoordigers van de Gemeente.

Tot de algemene vergadering kunnen personen worden uitgenodigd wiens ervaring en bekwaamheid belangrijk geacht worden door de vereniging, mits ze aanvaard worden door de algemene vergadering en optreden als leden met raadgevende stem.

ARTIKEL 24

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur, door de voorzitter of door de afgevaardigd bestuurder, telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

MOD 2.2

Zij moet tenminste tweemaal per jaar worden bijeengeroepen. Ze wordt in het eerste kwartaal samengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en in het vierde kwartaal voor de goedkeuring van de begroting van het komende jaar.

ARTIKEL 25

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 26

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, tenminste vijftien werkdagen voor de vergadering per brief of per e-mail aan alle effectieve leden worden bezorgd,

ARTIKEL 27

De oproepingsbrief of oproepingse-mail, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn.

ARTIKEL 28

De algemene vergadering kan slechts vergaderen wanneer de meerderheid van de leden aanwezig is, Degemeente moet steeds vertegenwoordigd zijn en haar afgevaardigden beschikken steeds over de meerderheid van de stemmen op de algemene vergadering.

In .gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

~ 4

ARTIKEL 29: statutenwijziging

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan

c kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze

N vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering

c inag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke óstatutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist,

ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een

meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten.

et

" Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoördineerde statuten na deze wijziging

neergelegd warden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient

et

de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. ARTIKEL 30

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen van het doel der vereniging vereist.

ARTIKEL 31

Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid

moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te

et

kunnen voorzien.

ARTIKEL 32

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 33

De algemene vergadering benoemt een afgevaardigd bestuurder bij tweederden meerderheid. De afgevaardigd bestuurder wordt door de vereniging aangeworven krachtens een arbeidsovereenkomst.

De afgevaardigd bestuurder vertegenwoordigt de raad van bestuur in alle handelingen van dagelijks bestuur. De overige beheersdaden mag hij stellen mits toestemming van de raad van bestuur.

ARTIKEL 34

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het

komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd.

ARTIKEL 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene

vergadering vermeld worden, -

Zijn " geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden. De gemeente moet echter steeds vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan de Aalterse Jeugdwerki nitiatieven.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbankvan koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 36

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijven de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en het Gemeentedecreet van 15 juli 2005 zoals laatst gewijzigd bij decreet van 23 januari 2009, toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen met eenparigheid van stemmen in 2 exemplaren. Eén exemplaar is bestemd voor de neerlegging bij de griffie van de rechtbank van koophandel en het laatste exemplaar is bestemd voor het register der beraadslagingen van de algemene vergadering.

Deze statuten worden van kracht na de installatie van de gemeenteraad, volgend op de gemeenteraadsverkiezingen van 2012.

De Algemene Vergadering van Vzw Gemeentelijk Jeugdcentrum Aalter, waarvan de statuten gepubliceerd zijn in de bijlagen van het Staatsblad van 11 maart 1993 onder het identificatienummer 1293/88

(wijzigingen op de AV van 21.02.95, gepubliceerd in de bijlagen van het StaatsbEad van 27.07.95, op de AV van 30.08.2000, op de AV van 20.05.2009 en op de AV van 23.12.2010),

geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting van 03/0712014 besloten onderstaande artikels uit de statuten te wijzigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Zijn effectieve leden van de vereniging:

a) leden van categorie A : de gemeente Aalter

De gemeente wordt vertegenwoordigd door afgevaardigden aangeduid door de gemeenteraad.

Deze afgevaardigden zijn gemeenteraadslid en handelen overeenkomstig de instructies van de

gemeenteraad, De samenstelling van deze afgevaardigden gebeurt overeenkomstig de regels bepaald in het

artikel 246 Gemeentedecreet (en latere eventuele wijzigingen daaraan).

De gemeenteraad kan plaatsvervangers voorzien die eveneens gemeenteraadslid moeten zijn.

Ongeacht het aantal leden van de vereniging, beschikt de gemeente steeds over de meerderheid van de

stemmen.

b) leden van categorie B

Leden die gekozen worden door en uit.de vrijwilligerswerking van het jeugdcentrum.

c) leden van categorie C

Leden die aangesteld worden door de algemene vergadering omwille van hun ervaring en bekwaamheid

inzake jeugdbeleid en/of beheerszaken.

Een vertegenwoordiger van de gemeentelijke Cel Jeugdvoorzieningen, de Schepen van Jeugd, de afgevaardigd bestuurder van de vereniging, de jeugdhuisondersteuner en de boekhouder kunnen steeds de algemene vergaderingen bijwonen en de leden adviseren.

ARTIKEL 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur die wordt samengesteld volgens artikel 246 van het Gemeentedecreet (en eventuele wijzigingen daaraan).

tn teder gevat moet het aantat bestuurders steeds lager zlin" dan het aantat Leden van de atgennene vergadering.

Een vertegenwoordiger van de gemeentelijke Cel Jeugdvoorzieningen, de Schepen van Jeugd, de afgevaardigd bestuurder van de vereniging, de jeugdhuisondersteuner en de boekhouder kunnen steeds de vergaderingen van de raad van bestuur bijwonen en de leden adviseren.

ARTIKEL 15: Bevoegdheden van de bestuurders

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte, Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, Hij treedt op als eiser en verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen of vertegenwoordigden. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Een bestuurder kan zich echter door een andere bestuurder op de raad van bestuur laten vertegenwoordigen. Een bestuurder kan evenwel slechts één andere bestuurder vertegenwoordigen.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 28

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering kan slechts vergaderen wanneer de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De gemeente moet steeds vertegenwoordigd zijn en haar afgevaardigden beschikken steeds over de meerderheid van de stemmen op de algemene vergadering.

1n gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Voorbehouden aan het .Belgisch Staatsb lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur heeft, goedgekeurd door de algemene vergadering van 20 maart 2013, het ontslag van volgende personen als bestuurders aanvaard met ingang van 1 april 2013:

Gernaey Dirk Martin, Ganzeplas 45, 9880 Aalter, geboren te Beernem op 0611111949..

De raad van bestuur heeft, goedgekeurd door de algemene vergadering van 20 maart 2013, de benoeming van volgende personen als bestuurders aanvaard met ingang van 1 april 2013:

Devliegere Steven, Brouwerijstraat 22 bus 1d, 9880 Aalter, geboren te Deinze op 30/01/1978 .Santens Seppe Pieter Wim, Oostmolenstraat 93, 9880 Aalter, geboren te Gent op 26/01/1983

De raad van bestuur heeft, goedgekeurd door de algemene vergaderingvan. 29 januari 2014, volgende personen ais bestuurders benoemd, met ingang van 1 februari 2014:

De Neve Lesley, Buntelare 1 c, 9880 Aalter, geboren te Gent op 28/11/1973

Te Aalter, 15 juli 2014

Tegelijk hierbij neergelegd:

-gecoördineerde statuten

-akte betreffende de wijziging in de samenstelling van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/09/2013
ÿþ M0D 2.2

!Re i in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

ry

NEERGELEGD

0 S SEP, 2013

RECHTBANK. ;'~,i'~

KOcPlan-.r,lrrï#rFié

Ondernemingsnr : 4344.177.65

Benaming

(voluit) : Gemeentelijk Jeugdcentrum Aalter

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Stationsstraat 71, 9880 Aalter, België

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders '

uittreksel voor het staatsblad

De Algemene Vergadering van Vzw Gemeentelijk Jeugdcentrum Aalter, waarvan de statuten gepubliceerd zijn in de bijlagen van het Staatsblad van 11 maart 1993 onder het identificatienummer 1293/88

(wijzigingen op de AV van 21.02.95, gepubliceerd in de bijlagen van het Staatsblad van 27.07.95, op de AV van 30.08.2000, op de AV van 20 mei 2009 en op de AV van 23.12.2010),

geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting van 19 juni 2013 het ontslag van volgende personen uit de Raad van Bestuur, op voorstel van de Raad van Bestuur, aanvaard, met ingang van 1 juli 2013:

Matthys Lise Huguette Marie Hendrik, Capucijnenlaan 36, 8670 Koksijde, geboren te Menen op 04/03!1990, ondervoorzitter

De raad van bestuur heeft, goedgekeurd door de algemene vergadering van 19 juni 2013, volgende personen als bestuurders benoemd, met ingang van 1 juli 2013:

Debruyne Flore Marijke, Spijkerstraat 7, 9880 Aalter, geboren te Brugge op 09/09/1991

De raad van bestuur heeft, goedgekeurd door de algemene vergadering van 19 juni 2013, onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd, met ingang van 1 juli 2013:

Ondervoorzitter: Vereecken Laura Alice, Ter Weibroek 16, 9880 Aalter, geboren te Brugge op 11/06/1993

De raad van bestuur heeft, goedgekeurd door de algemene vergadering van 19 juni 2013, aangesteld als gemachtigde die rechtsgeldig dg vereniging kán verbinden met ingang van 1 juli 2013:

Vereecken Laura Alice, Ter Weibroek 16, 9880 Aalter, geboren te Brugge op 11/06/1993 Te Aalter, 244 juni 2013

Tegelijk hierbij neergelegd: "

-akte betreffende de wijziging in de samenstelling van de raad van bestuur

-akte betreffende de personen gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2012
ÿþ MoD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

2 0 JUNI 2012

RECHTBANK VAN a KOOPHAU4I6TE GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12115357

Ondernemingsnr : 4344.177.65

Benaming

(voluit) : Gemeentelijk Jeugdcentrum Aalter

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Stationsstraat 71, 9880 Aalter, België

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

uittreksel voor het staatsblad

De Algemene Vergadering van Vzw Gemeentelijk Jeugdcentrum Aalter, waarvan de statuten gepubliceerd

" zijn in de bijlagen van het Staatsblad van 11 maart 1993 onder het identificatienummer 1293/88

(wijzigingen op de AV van 21.02.95, gepubliceerd in de bijlagen van het Staatsblad van 27,07,95, op de AV: van 30.08.2000, op de AV van 20 mei 2009 en op de AV van 23.12.2010),

geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid,' heeft in haar zitting van 14 december 2011 het ontslag van volgende personen uit de Raad van Bestuur, op' voorstel van de Raad van Bestuur, aanvaard, met ingang van 1 januari 2012:

De Meyer Evert, Wittestraat 10, 8700.Tielt, Belg, geboren te Gent op 13/06/1985, ondervoorzitter,

De raad van bestuur heeft, goedgekeurd door de algemene vergadering van 14 december 2011, volgende' personen ais bestuurders benoemd, met ingang van 1 januari 2012:

Vereecken Laura Alice, Ter Weibroek 16, 9880 Aalter, Belg, geboren te Brugge op 11/06/1993

De raad van bestuur heeft, goedgekeurd door de algemene vergadering van 14 december 2011, onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Ondervoorzitter: Matthys Lise Huguette Marie Hendrik, Dries 1, 9880 Aalter, Belg, geboren te Menen op 04/03/1990

De raad van bestuur heeft, goedgekeurd door de algemene vergadering van 23 december 2011, aangesteld als gemachtigde die rechtsgeldig de vereniging kan verbinden met ingang van 1 januari 2011:

Matthys Lise Huguette Marie Hendrik, Dries 1, 9880 Aalter, Belg, geboren te Menen op 04/03/1990 Te Aaiter, 15 juni 2012

Tegelijk hierbij neergelegd:

-akte betreffende de wijziging in de samenstelling van de raad van bestuur

-akte betreffende de personen gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Iq I 1111 ~ iii oioiimi 111

*11121722*

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

4344.177.65

Gemeentelijk Jeugdcentrum Aalter

vereniging zonder winstoogmerk Stationsstraat 71, 9880 Aalter, België

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

uittreksel voor het staatsblad

De Algemene Vergadering van Vzw Gemeentelijk Jeugdcentrum Aalter, waarvan de statuten gepubliceerd zijn in de bijlagen van het Staatsblad van 11 maart 1993 onder het identificatienummer 1293/88

(wijzigingen op de AVNan 21.02.95, gepubliceerd in de bijlagen van het Staatsblad van 27.07.95, op de AV van 30.08.2000 en op de AV van 20 mei 2009),

geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting van 23 december 2011 het ontslag van volgende personen uit de Raad van Bestuur, op voorstel van de Raad van Bestuur, aanvaard, met ingang van 1 januari 2011:

Maebe Tiemen Joren Clarence, Gouvernementstraat 36, 9000 Gent, Belg, geboren te Tielt op 04/12/1982, voorzitter.

De raad van bestuur heeft, goedgekeurd door de algemene vergadering van 23 december 2010, volgende personen als bestuurders benoemd, met ingang van 1 januari 2011:

Matthys Lise Huguette Marie Hendrik, Dries 1, 9880 Aalter, Belg, geboren te Menen op 0410311990.

De raad van bestuur heeft, goedgekeurd door de algemene vergadering van 23 december 2010, onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter: Beuselinck Tony, Ter Vennelaan 6, 9880 Aalter, Belg, geboren te Gent op 21101/1983.

De raad van bestuur heeft, goedgekeurd door de algemene vergadering van 23 december 2011, aangesteld als gemachtigde die rechtsgeldig de vereniging kan verbinden met ingang van 1 januari 2011:

Beuselinck Tony, Ter Vennelaan 6, 9880 Aalter, Belg, geboren te Gent op 21/01/1983 Te Aalter, 6 juni 2011

Tegelijk hierbij neergelegd:

-akte betreffende de wijziging in de samenstelling van de raad van bestuur

-akte betreffende de personen gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen

1vo LeitiAae,x,

Coordonnées
GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM AALTER

Adresse
STATIONSSTRAAT 71 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande