GENERAL COATINGS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GENERAL COATINGS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.605.391

Publication

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 27.06.2012, NGL 31.07.2012 12356-0498-031
24/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r_

lEI El IIIII 111111 IYIII

*iao~as9i"

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

12 APR. 2012

DEND Ee't4ffiON>;E'

Ondernemingsnr : 0449605391

Benaming

(voluit) : GENERAL COATINGS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Erembodegem (Aalst), Industriezone Zuid III, Industrielaan 8. (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - FUSIE DOOR OVERNAME - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld voor Meester Sophie MAQUET, Geassocieerde Notaris te Brussel, op zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf.

Geregistreerd vier bladen / renvooien op het 2de Registratiekantoor van Jette. Op 29 maart 2012. Boek 38 blad 27 vak 18. Ontvangen Vijfentwintig euro (25). De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) W. ARNAUT.

Dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AZOLLA", met maatschappelijke zetel te 9320 Erembodegem (Aalst), Industriezone Zuid 111, industrielaan 8 vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, de naamloze vennootschap "Partners in Coating", afgekort "PinC", met maatschappelijke zetel te 9320 Erembodegem (Aalst), Industriezone Zuid III, Industrielaan 8 (RPR Dendermonde  KBO 0836.097.636  BTW BE 836.097.636), met als vaste vertegenwoordiger de heer Wim Karel Jozef SCHALLEY, geboren te Mol op vier maart negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 1851 Humbeek, Nieuwenroodsesteenweg 56.

Die verklaart op te treden in haar hoedanigheid van enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "GENERAL COATINGS", met maatschappelijke zetel te 9320 Erembodegem (Aalst), Industriezone Zuid 111, Industrielaan 8, de volgende beslissingen heeft genomen :

1. DE OVERDRACHT, ALS GEVOLG VAN HAAR ONTBINDING ZONDER VEREFFENING, VAN DE GEHEELHEID VAN HET VERMOGEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "GENERAL COATINGS' (hierna de "overgenomen vennootschap") AAN HAAR ENIGE AANDEELHOUDER, DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "AZOLLA" (hierna de "overnemende vennootschap") - MET EEN FUSIE DOOR OVERNAME GELIJKGESTELDE VERRICHTING

A. VOORAFGAANDE FORMALITEITEN

De enige aandeelhouder overhandigt aan ondergetekende notaris de documenten die meegedeeld en gratis

ter beschikking gesteld werden overeenkomstig artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk

a) Het fusievoorstel

Dit voorstel werd in het Nederlands gezamenlijk opgesteld op eenentwintig november tweeduizend en elf (goedgekeurd op eenentwintig november tweeduizend en elf door de bestuursorganen van de twee vennootschappen). Het werd opgesteld onder de vorm van een onderhandse overeenkomst en bevat de door artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven vermeldingen.

Dit voorstel werd door elk van beide betrokken vennootschappen op vier januari tweeduizend en twaalf neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde, hetzij de Rechtbank van Koophandel binnen wiens ambtsgebied de maatschappelijke zetel van elk van beide betrokken vennootschappen gevestigd is.

De vermeldingen van deze neerleggingen werden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien januari tweeduizend en twaalf, onder nummer 12012400 voor de overnemende vennootschap en onder nummer 12012401 voor de overgenomen vennootschap.

b) Andere documenten (...)

B. ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

De enige aandeelhouder beslist onderhavige vennootschap te ontbinden zonder vereffening, en de geheelheid van haar vermogen, zowel actief als passief, over te dragen aan de overnemende vennootschap, overeenkomstig artikel 682, 1° en 3°, van het Wetboek van Vennootschappen en dit onverminderd de artikelen 178, 688 en 689 van zelfde Wetboek.

C. OVERDRACHT VAN DE GEHEELHEID VAN HET VER-MOGEN

a) Beslissing tot overdracht

De enige aandeelhouder beslist tot de overdracht als gevolg van de ontbinding zonder vereffening van de

_.overgenomen_vennootschap_van..de. geheelheid_ van_ haat verrtwgen,_actief_ en_ passief, _aan_ de_nvernemende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



{~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad vennootschap; deze overdracht is gelijkgesteld met een fusie door overname, overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze overdracht gebeurt op basis van tussentijdse cijfers van de overgenomen vennootschap afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf om vierentwintig uur.

Alle \sane een pk tuueeduizend en elf om nol uur door de overgenomen vennootschap gestelde verrichtingen op boekhoudkundig vlak worden geacht gesteld te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, en de eruit voortvloeiende wijzigingen in het vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel actief als passief, zijn in het voor- of nadeel van de overnemende vennootschap.

Bijgevolg wordt in de boekhouding van de overnemende vennootschap elk actief- en passiefbestanddeel dat het vermogen van de overgenomen vennootschap vormt overgedragen tegen hun waarde op dertig juni tweeduizend en elf om vierentwintig uur, met uitzondering van de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen die geannuleerd zullen worden als tegenprestatie voor de schrapping bij de overdracht van haar vermogen van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de overgenomen vennootschap vertegenwoordigen en in het bezit zijn van de ovememende vennootschap.

Het eventueel overblijvend saldo tussen de boekhoudkundige waarde van de aandelen van de overgenomen vennootschap en het overgedragen boekhoudkundig netto-actief zal geboekt worden op de rekening "uitzonderlijk resultaat" of "uitzonderlijke lasten" van de overnemende vennootschap.

De andere modaliteiten van de overdracht worden nader omschreven in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

b) Afwezigheid van toekenning van aandelen

De enige aandeelhouder stelt vast dat, in toepassing van de artikelen 682 laatste lid en 726, 1° van het Wetboek van Vennootschappen, geen aandelen van de ovememende vennootschap toegekend mogen worden aan de overnemende vennootschap zelf, in ruil voor de aandelen die zij bezit in de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening.

Bijgevolg geeft de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening, geen aanleiding tot de creatie noch de toekenning van aandelen van de overnemende vennootschap noch tot de betaling van een opleg in geld of onder een andere vorm.

c) Te verlenen kwijting

De enige aandeelhouder beslist dat ter gelegenheid van de goedkeuring door de gewone algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die opgesteld zal worden na de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap aan de ovememende vennootschap, eveneens bij afzonderlijke stemming beslist zal worden over de te verlenen kwijting aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de opdracht die zij uitvoerden gedurende de periode die verlopen is tussen de datum van de sluiting van het laatste boekjaar waarvan de jaarrekening werd goedgekeurd en de datum van de effectieve overdracht.

d) Inwerkingtreding

De enige aandeelhouder beslist dat de over voorgaande punten genomen beslissingen in werking treden zodra de overeenstemmende beslissingen met betrekking tot de overdracht aan de ovememende vennootschap van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening zijn genomen door beide bij de fusie betrokken vennootschappen.

De enige aandeelhouder stelt vast dat de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap een wijziging van het maatschappelijk doel van de ovememende vennootschap tot gevolg heeft. Hij verklaart en bevestigt volledig op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met de voorgestelde wijzigingen aan de statuten van de novernemende vennootschap door het feit dat het hier haar eigen statuten betreft.

De enige aandeelhouder verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening van onderhavige vennootschap, overeenkomstig voorgaande sub B. genomen beslissing en overeenkomstig artikel 682, 3° van het Wetboek van Vennootschappen, de geheelheid van het vermogen, actief en passief, van onderhavige vennootschap aan de ovememende vennootschap zal worden overgedragen vanaf de vaststelling van de overeenstemmende stemming door de overnemende vennootschap. (...)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Sophie MAQUET - Geassocieerde Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd ; uitgifte.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

. ~

,777`e; -...

--";,^-~á

.. ..1

III 111111 iii iiii iii i

*izoiaaoi*

be a

81

Ste

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

-4 JAN 2012 Griffie

Ondernerningsnr . 0449.605.391

Benaming

ivoli * . General Coatings

iverkoril

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel - Industrielaan 8 - 9320 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Neerlegging onderhands voorstel dd. 21 november 2011 houdende voorstel Azolla BVBA, met maatschappelijke zetel 9320 Aalst, Industrielaan 8 Industriezone Rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer 0477.429.446 en maatschappelijke zetel te 9320 Aalst, Industrielaan 8 Industriezone Zuid Rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer 0449.605.391. tot geruisloze fusie tussen Zuid III, ingeschreven in het General Coatings NV, met III, ingeschreven in het

Belbridge BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Wim Schalley







Op de laatste btz van Lurk B veirnelde.n Recto Nam ern hoedanee..id van ne instrumenterende notL1rv. herz11 van le.: persotoinCent

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien :'an derden te -,en eo.rhroorchgen

Verso tlaarn en hal;riiekenn

06/10/2011
ÿþA Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



11111J11.1.11.111(!l,t111!111 GRIFFiF RF-i;t,; VAN KOr,:ii.,i_,; ,t;t.,

2 6. 09. 2011



DENDERMONDE







Ondernemingsnr : 0449.605.391

Benaming

(voluit) : General Coatings

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 8 - - 9320 Aalst

Onderwerp akte : benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 1 juni 2011

Na beraadslaging nam de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten:

(1) De raad van bestuur BESLUIT de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Belbridge, met als vaste vertegenwoordiger de heer Wim Schalley, te benoemen als gedelegeerd bestuurder in de Vennootschap met ingang van 1 juni 2011.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Belbridge zal een einde nemen bij het einde van haar bestuursmandaat.

(2) De raad van bestuur BESLUIT een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Inge Stiers en aan iedere andere advocaat of paralegal van'Allen & Overy LLP, woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, elk alleen handelend, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling en subdelegatie, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten te stellen en uit te voeren en om alle noodzakelijke en nuttige instructies te geven met betrekking tot bovenstaande beslissing, met inbegrip van maar niet beperkt tot het publiceren van de benoeming in het Belgisch Staatsblad.

Inge Stiers

Gevolmachtigde



Vc behc

aar

Belç Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 28.07.2011 11340-0214-027
01/07/2011
ÿþMM 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN E ~O'Z'

2 1 JUN 2011

-Griffie "

jI l- l~l~~ ~

I ~ -

IWflAIN01VIVV~VNVmY~tl~IN

"11099016*

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0449.605.391

Benaming

(voluit) : General Coatings

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 8 - 9320 Aalst

Onderwerp akte : ontslaglbenoeming

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 1 juni 2011

Met toepassing van de procedure van schriftelijke besluitvorming, hebben de aandeelhouders eenparig elk van volgende besluiten genomen:

1. De aandeelhouders NEMEN KENNIS van het ontslag van volgende bestuurders, met ingang vanaf 1 juni 2011:

(a) Azolla BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Willy Sonck; en

(b) Corporate Asset Management BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Eeman.

2. De aandeelhouders BESLUITEN volgende personen te benoemen als bestuurders van de Vennootschap met ingang vanaf 1 juni 2011 tot en met de jaarvergadering die zal plaatsvinden in 2016:

(e) de naamloze vennootschap Blue Capital, met maatschappelijke zetel te 1851 Rumbeek, Nieuwenroodsesteenweg 56, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0834.793.183 (RPR Brussel), met als vaste vertegenwoordiger de heer Wim Schalley; en

(b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Belbridge, met maatschappelijke zetel te 1851 Rumbeek, Nieuwenroodsesteenweg 56, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0828.320.018 (RPR Brussel), met als vaste vertegenwoordiger de heer Wim Schalley.

3. De aandeelhouders BESLUITEN een bijzondere volmacht toe te kennen aan Inge Stiers en aan iedere andere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid van subdelegatie, om aile handelingen te stellen en alle verklaringen te doen en om alle documenten te bezorgen en te ondertekenen om de bovenvermelde besluiten te publiceren en, meer algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze volmacht.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2011
ÿþMod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE , C - 1 BAAK VAN KOOMANDEL

- 6 JUN 2011

DEIti;D&W itylONDE

111 11 1ll 111 1M 1l1 11 11 1M

*11090125*

111

Ondernemingsnr : 0449605391

Benaming

tvoiuit) : GENERAL COATINGS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIELAAN 8, 9320 AALST

Onderwerp akte : HERBENOEMING

Uit de notulen van de algemene vergadering van 30 juni 2010 blijkt de herbenoeming als bestuurder van de

" BVBA Corporate Asset Management (CAM), met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Vuurkruisersstraat 106 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Luc Eeman en dit voor een termijn van 6 jaar, dus tot na de algemene vergadering van 2016.

Uit het proces verbaal van de raad van bestuur gehouden in de maatschappelijke zetel op 30 juni 2010 te 16 uur blijkt de herbenoeming als gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar, zijnde tot de algemene vergadering van 2016.

De BVBA Corporate Asset Management (CAM), vertegenwoordigd door de heer Luc Eeman, zal over de volmachten beschikken om het dagelijks bestuur van de vennootschap waar te nemen evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap in verband met dit dagelijks bestuur.

Bepaling van het dagelijks bestuur :

In het kader van onderhavige benoeming bepaalt de Raad dat volgende verrichtingen deel uitmaken van het dagelijks bestuur:

-Ondertekenen van kontrakten, kontrakten voor leveringen, bestellingen, offertes, aanbestedingen, bestekken voor privé personen of openbare besturen betrekkelijk verbintenissen voor een bedrag kleiner of gelijk aan 125.000 E.

-Ondertekenen van correspondentie met betrekking tot kontrakten en bestellingen aangaande verbintenissen voor een bedrag kleiner of gelijk aan 125.000 E.

-Het in ontvangst nemen bij het bestuur der posterijen, spoorwegen e.a. van alle correspondentie, aangetekende zendingen, zendingen met ontvangstmelding, kwitanties, assignaties en alle waarden en paketten geadresseerd aan de vennootschap.

-Zich verzekeren van de uitvoering en de opvolging der aktiviteiten en toezien op het respecteren van de reglementen, normen en verordeningen die opgelegd worden aan de vennootschap en met name:

" de wetgeving m.b.t. veiligheid en hygiëne

" de voorzorgsmaatregelen en de veliligheidsreglementen

* voorschriften en verplichtingen met betrekking tot urbanisatie en milieu

-vertegenwoordiging van de vennootschap in de Raad van Bestuur van andere vennootschappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

-uitvoeren van bankverrichtingen en betalingen voor een maximum bedrag van 125.000 ¬ per verrichting

Alle verichtingen die niet uitdrukkelijk beoogd werden bovenstaand, maken geen deel uit met

van het dagelijks bestuur waaronder o.a. het ondertekenen van overeenkomsten of akkoorden

betrekking toi:

Op de laatste blz. van Luik S vermelden Recto : Naam en hoedanigheid taan de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(c)n(en) bevoegd de rechtsperscon ter. aanzien van derden te ve,tegenwooidigen

Verso : Naam en handiekening.

- de exploitatie of de commercialisatie door derden, onder gelijke welke vorm van brevetten of licenties, eigendom van de vennootschap

- het nemen van licenties, de exploitatie of de commercialisatie onder gelijke welke vorm van brevetten , eigendom van derden

- het onderzoek en/of ontwikkeling, alleen of met derden, van nieuwe hoog technologische procédés.

Corporate Asset Management BVBA Gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door de heer Luc Eeman

Voor->t'.oed?n aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspeisoon ten aanzien van derden te veileaenwoordigan

Verso : Naam en handtekening

01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.08.2010 10463-0411-016
22/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.06.2008, NGL 17.07.2008 08415-0194-018
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 13.07.2007 07393-0004-018
26/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 18.05.2006, NGL 25.07.2006 06513-0898-016
15/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 19.05.2005, NGL 13.06.2005 05250-1318-024
04/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 19.05.2004, NGL 02.06.2004 04190-3243-017
23/12/2003 : AAA007670
18/11/2003 : AAA007670
27/11/2002 : AAA007670
16/10/2002 : BL564735
18/05/2002 : BL564735
24/10/2001 : BL564735
27/10/2000 : BL564735
01/01/1995 : BL564735
21/09/1994 : BL564735

Coordonnées
GENERAL COATINGS

Adresse
INDUSTRIELAAN 8 9320 AALST (NIEUWERKERKEN)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande