GENERAL COMPUTER SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GENERAL COMPUTER SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.931.586

Publication

05/05/2014 : BVBA: ontbinding-invereffeningstellirtg- aanstelling verffenaar - machten
vereffenaar

; Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de : naamloze vennootschap " GENERAL COMPUTER SYSTEMS ", waarvan de maatschappelijke zetel : gevestigd is te 9960 Assenede, Kasteelstraat 2 met ondernemingsmimmer 0432.931.586 en BTW-nummer ' BE0432.931.586, opgemaakt door notaris Jean-Paul DE JAEGER te Watervliet, vervangende notaris Guido

Cuelenaere te Bassevelde, v/etteHjk belet op 27/03/2014, ter registratie

; Dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLISSING- Omzetting in euro.

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal, ingevolge de wettelijke conversie, thans

; achtenzestigduizend honderdzeventig euro tweeënzevenrig cent (€ 68 170,72) bedraagt

I TWEEDE BESLISSING - Verslaggeving

: De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de Raad van Bestuur houdende voorstel tôt ontbmding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door

! voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

', Bij het verslag van de Raad van Bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten op 31/12/2013 ; De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om > er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. Zij verklaren geen opmerkingen te willen

; formuleren over de inhoud ervan.

PERDE BESLISSING- Ontbinding

; De vergadering beslist tôt ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

' VBERDE BESLISSING - Kennisname ontslag Raad van Bestuur

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tôt ontbinding die voorafgaat de ; hiernavolgende bestuurders vanrechtswege ontslagnemend zijn: i 1/ de Heer Minnaert Geert, tevens gedelegeerd bestuurder.

2/ Mevrouw De Decker Véronique.

', 3/Mevrouw Lippens Annie.

Allen voomoemd.

VIJFDE BESLISSING -Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen. Zij benoemt als vereffenaar :

De Heer Minnaert Geert voomoemd

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat oribezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen ; slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel

wordt bevestîgd of gehoniologeerd.

De vergadering verleent aile machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de Heer Minnaert Geert, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de voorzitter van de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de

voorzitter van de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarts, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

• FN

O ri in o

î?î

_6f "3

•m

moet 2,1

homologatie door de voorzitter van de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de voorzitter van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces- verbaal neergelegd in het vennootschapsdossier van de vennootschap bij de griffïe van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING -Benoeming plaatsvervangende vereffenaar-bezoldiging

De vergadering beslist een plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de Heer Minnaert Geert voomoemd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd. De plaatsvervangende vereffenaar is

Mevrouw De Decker Véronique, voomoemd.

De vergadering beslist dat de plaatsvervangende vereffenaar, bij bevestiging of homologatie van zijn benoeming, zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de met-bevestiging of-homologatie van de benoeming als vereffenaar van de Heer Minnaert Geert voomoemd, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel en van de bevestiging of homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van haar benoeming als vereffenaar.

ZEVENDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tôt ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van aile bevoorrechte of hypothécaire inscbrijvingen, overschrijvmgen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaaîde verrichtingen een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door

de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffenmgsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffïe van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend en wordt bij het vennootschapsdossier gevoegd. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffïe overgezonden te worden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffïe van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschiîlende categorieën schuldeisers voor

akkoord moeten voorîeggen.

ACHTSTE BESLISSING - Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de B.V. onder de vorm van een C.V.B.A. "Ernst & Young Fiduciaire te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tôt indeplaatssteîling, teneînde de vervuiling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de mschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondememingen, en, desgevallend, bij de Adrninistratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te

verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, uit de niet-geregistreerde akte, met als enig doel de neerlegging ter griffie

van de rechtbank van koophandel Notaris Jean-Paul De Jaeger

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal + bijzonder verslag van de Raad van Bestuur + bijzonder verslag bedrijfsrevisor + kopij vonnis benoeming of bevestiging vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
09/10/2013 : GE149313
28/08/2012 : GE149313
29/08/2011 : GE149313
07/09/2010 : GE149313
20/10/2009 : GE149313
01/12/2008 : GE149313
11/10/2007 : GE149313
07/09/2006 : GE149313
07/09/2006 : GE149313
04/04/2005 : GE149313
11/08/2003 : GE149313
18/11/2002 : GE149313
18/11/2002 : GE149313
18/11/2002 : GE149313
09/06/2000 : GE149313
09/06/2000 : GE149313
05/03/1998 : GE149313

Coordonnées
GENERAL COMPUTER SYSTEMS

Adresse
9960 Assenede

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande