GENTASSET ONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GENTASSET ONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.855.495

Publication

27/05/2014
ÿþ Mod Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

bc

St

111111111!111.1111t1 111101

_

NEERGELEGD

1 6 MEI 2014

RECHTBANK )_/A_N___ KOOPHAffleet. TE GENT



^

Ondemerningsnr : 0882.866.495

Benaming

(voluit) : Gentasset One

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Deinsesteenweg 114, 9031 Drongen

(volledig adres)

; Onderwerp akte: Neeriegging splitsingsvoorstel

Neerlegging splitsingsvoorstel d.d. 15.05.2014 uitgaande Van de bestuursorganen van Gentasset One, BVBA en X-stra BVBA.

Hyperlink: http://www.moorestephens.betnIfsplitsingsvoorsteLgtal&Xstra

Opgemaakt te Drongen, 15.05.2014

Jan Bulkmans,

Zaakvoerder

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.01.2014, NGL 26.02.2014 14051-0354-013
26/08/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

ir 11111 i iu i iiiii ii iii ii III

" 13132147"

1 4 AUG. 2013



R O~I~IB~~AAENKt,. TE GEtV VlaN KOT







Ondememingsnr : 0882.855.495

Benaming (voluit) : GENTASSET ONE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Deinsesteenweg 114

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte : SPLITSING DOOR OVERNEMING -- KAPITAALSMUTATIES - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op

dertig juli tweeduizend dertien, eerstdaags ter registratie aan te bieden:

BLIJKT DAT

I. de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist tot

A. Vervanging van de honderdzestig (i 60) bestaande aandelen door vierduizend achthonderd (4.800) nieuwe aandelen waarbij de honderdzestig bestaande aandelen worden vernietigd en vervangen door vierduizend achthonderd nieuwe aandelen.

B. Kapitaalvermindering ten belope van achtendertigduizend zeshonderd euro (E 38.600,00) door vrijstelling van volstorting van het niet-volstorte deel van het kapitaal waardoor het kapitaal van honderdachtendertigduizend vijfhonderdvijftig euro (E 138.550,00) gebracht wordt op negenennegentigduizend negenhonderdvijftig euro (E 99.950,00);

i De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestorte kapitaal en strekt ertoe het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door vrijstelling van de verplichting tot storting van het saldo van de inbrengen van elk aandeel, zijnde tweehonderdeenenveertig euro vijfentwintig cent (E 241,25) voor elk bestaand aandeel zonder nominale waarde.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de kapitaalsvermindering van achtendertigduizend zeshonderd euro (E 38.600,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijke gebracht werd op negenennegentigduizend negenhonderdvijftig euro (E 99.950,00) , vertegenwoordigd door vierduizend achthonderd (4.800) volledig volstorte aandelen.

C. Vaststelling dat in de nagenoemde over te nemen vennootschap voorafgaandelijk de splitsing een splitsing van het aantal aandelen heeft plaatsgevonden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~. e

mod 11.1

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



D. Onderzoek van de documenten en verslagen die kosteloos ter beschikking van de aandeelhouders/vennoten werden gesteld overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

a. Het splitsingsvoorstel opgesteld door de raden van bestuur c.q. zaakvoerders van de te splitsen vennootschap te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR AUDOORE", met zetel te 9700 Oudenaarde, Ronseweg 59-61, RPR Oudenaarde 0446.079.937 (hierna ook genoemd "de over te nemen vennootschap") en van de overnemende vennootschappen, te weten (1) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1, bus 96, RPR Brussel 0451.657.041 en (2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GENTASSET ONE", met zetel te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, RPR Gent 0882.855.495;

b. 1. Vaststelling dat, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, de buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders/vennoten van de gesplitste vennootschap

ACCOUNTANTSKANTOOR AUDOORE, voornoemd, uitdrukkelijk heeft besloten om te verzaken aan de toepassing van de artikelen 730 en 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

E. Voorstel tot verzaking, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, aan de toepassing van de artikelen 730 en 731 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de tekst van de eerste twee leden van dit artikel 734 hierna letterlijk wordt weergegeven:

".., De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, moeten de artikelen 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen niet toepassen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwint, indien alle aandeelhouders/vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten...."

Bijgevolg werd er noch een verslag door de raad van bestuur/zaakvoerder van voornoemde vennootschap, noch een verslag door de bedrijfsrevisor opgesteld.

F. Voorstel tot afwijking van het splitsingsvoorstel meerbepaald:

* er zullen in beide overnemende vennootschappen géén nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de respectievelijke overnemende vennootschappen gelet op de afwijking van de evenredige ruilverhouding die tot gevolg heeft dat elke overnemende vennootschap aandelen aan zichzelf zou uitgeven, hetgeen verboden is door het Wetboek van Vennootschappen; wel zullen er nieuwe aandelen in de overnemende vennootschappen worden gecreëerd als volgt: in de overnemende vennootschap "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" Burg. CVBA worden veertien (14) nieuwe aandelen gecreëerd welke in ruil voor de aandelen in de over te nemen vennootschap zullen worden gegeven; in de overnemende vennootschap "GENTASSET ONE" BVBA worden vijf (5) nieuwe aandelen gecreëerd welke in ruil voor de aandelen in de over te nemen vennootschap zullen worden gegeven. Geen van de nieuwe aandelen worden aan de overnemende vennootschappen uitgegeven.

* er zullen in geen van beide overnemende vennootschappen kapitaalsmutaties plaatsvinden ten gevolge van de splitsing met uitzondering van een kleine kapitaalsverhoging in de overnemende vennootschap "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" Burg. CVBA waar ten gevolge van de splitsing een kapitaalsverhoging zal plaatsvinden met eenentwintig euro zesentachtig cent (E 21,86) meer honderddrieënvijftig euro veertien cent (E 153,14) uit beschikbare reserves; in de overnemende vennootschap







l3iilagen bij-het$elgiselr-Staatstiiatt =i6/0$/20t3-- Aiiriexex ciü NI-dnitëür béTgë







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

"GENTASSET ONE" BVBA zal ten gevolge van de splitsing een kapitaalsverhoging plaats vinden van drie euro negenenveertig cent (E 3,49) meer honderd euro drieënzestig cent (E 100,63) uit beschikbare reserves.

Gelet op het feit dat er slechts een gering aantal nieuwe aandelen worden gecreëerd, blijft ook punt 1 van het splitsingsvoorstel (Datum voor deelname in de winst) beperkt tot de daadwerkelijk nieuwe uitgegeven aandelen;

G. Beslissing met eenparigheid van stemmen overeenkomstig artikel 736 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen tot afwijking van het evenredigheidsbeginsel;

H. Besluit tot splitsing overeenkomstig voornoemd voorstel gewijzigd zoals voormeid, door overdracht ten gevolge van ontbinding zonder vereffening van het gehele vermogen van BVBA ACCOUNTANTSKANTOOR AUDOORE, zowel de rechten als de verplichtingen, met name:

a Tweeënnegentig komma zes zeven negen acht vier procent (92,67984 %) aan de bestaande overnemende vennootschap "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" Burg. CVBA, voornoemd;

b. Zeven komma drie twee nul één zes procent (7,32016 %) aan de bestaande overnemende vennootschap "GENTASSET ONE" BVBA, voornoemd;

I. Vaststelling van de boekhoudkundige bestemming van de overdracht ten gevolge van de splitsing en in dat kader lezing en beraadslagen over het verslag opgesteld door de heer Guy De Vooght namens Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, zijnde de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door het bestuursorgaan aangesteld, alsook van het verslag door het bestuursorgaan opgesteld in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij niet van de conclusies van het verslag van de commissaris wordt afgeweken.

In zoverre de overnemende vennootschap zelf een deelneming heeft in de over te nemen vennootschap met als gevolg dat het vermogen wordt overgedragen zonder uitgifte van nieuwe aandelen en zonder kapitaalsverhoging tot het gepaste beloop werden voornoemde bedragen bepaald overeenkomstig artikel 740 van het Wetboek van Vennootschappen en het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en één, rekening houdend met het feit dat de toewijzing aan het eigen vermogen beperkt is tot het deel van de gesplitste vennootschap dat v(56r de splitsing in het bezit van derden was.

Ingevolge wat voorafgaat en ten gevolge van deze overdracht en de boekhoudkundige bestemming verzoekt de vergadering ondergetekende notaris te akteren dat zij beslist om: - het kapitaal te verhogen met drie euro negenenveertig cent (E 3,49) door uitgifte van vijf nieuwe aandelen ten gevolge van de splitsing; deze aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen en zullen vanaf heden in de winst deelnemen en in onderhavige vennootschap het genotsrecht verlenen. Deze aandelen worden volledig volgestort en zonder opleg worden uitgereikt in de in de akte bepaalde verhoudingen doch niet aan de overnemende vennootschappen.

Vervolgens wordt beslist met eenparigheid van stemmen tot verhoging van het kapitaal met honderd euro drieënzestig cent (E 100,63) door incorporatie van beschikbare reserves ten bedrage van honderd euro drieënzestig cent (E 100,63) zonder de creatie van nieuwe aandelen en verhoging van de fractiewaarde der aandelen, zodat het kapitaal na deze beide kapitaalsverhogingen van negenennegentigduizend negenhonderdvijftig euro (E 99.950,00) wordt verhoogd tot honderdduizend vierenvijftig euro elf cent (E 100.054,1 1).

J. Overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van Vennootschappen, vaststelling dat geen aanpassing van het maatschappelijk doel van deze vennootschap nodig is ten gevolge van deze verrichting.

K. Vaststelling dat de splitsing definitief is geworden.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ten gevolge van al wat voorafgaat, waaronder de goedkeuring van de splitsing in al haar besproken aspecten door onderhavige algemene vergadering, en gelet op het feit dat zowel de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap te

.weten de. .beSJQten. vertaootsschap---- __met beperkte aansprakeiÿkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoogd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"ACCOUNTANTSKANTOOR AUDOORE", met zetel te 9700 Oudenaarde, Ronseweg 59-61, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde, rechtspersonenregister nummer 0446.079.937, B.T.W. BE446.079.937, enerzijds als de buitengewone algemene vergadering van de andere betrokken overnemende vennootschap te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1, bus 96 ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Brussel rechtspersonenregister nummer, 0451.657.041 anderzijds, de splitsing hebben goedgekeurd in de notulen die op heden voorafgaandelijk dezer door ondergetekende notaris werden opgesteld, de gesplitste vennootschap te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR AUDOORE", voornoemd, vanaf heden ophoudt te bestaan.

Voor zoveel als nodig wordt uitdrukkelijk bevestigd dat de verrichtingen die onderworpen waren aan opschortende voorwaarden en die werden opgenomen in bedoelde notulen welke voorafgaandelijk dezer werden verleden, daarin begrepen zonder daartoe beperkt te zijn de overdracht van het onroerend goed en de inkoop van eigen aandelen van de andere betrokken overnemende vennootschap, ingevolge de voorgaande beslissingen definitief zijn geworden wegens vervulling van de opschortende voorwaarde.

L. Vervanging van de vierduizend achthonderd en vijf (4.805) bestaande aandelen door vierhonderdtachtig (480) nieuwe aandelen waarbij de vierduizend achthonderd en vijf bestaande aandelen worden vernietigd en vervangen door vierhonderd tachtig nieuwe aandelen.

M. Kapitaalverhoging door inbreng door de heer VAN DORPE Koen, nagenoemd, van een bedrag van zestienduizend zeshonderdvijfenzeventig euro negenenzestig cent (E 16.675,69) door uitgifte van tachtig (80) aandelen, mits boeking van een uitgiftepremie ten belope van zesendertigduizend achthonderdveertien euro tweeëndertig cent (E 36.814,32) om het kapitaal te verhogen van honderdduizend vierenvijftig euro twaalf cent (E 100.054,12) tot honderdzestienduizend zevenhonderdnegenentwintig euro éénentachtig cent (E 116.729,81) door inbreng in speciën door storting van een bedrag van zestienduizend zeshonderdvijfenzeventig euro negenenzestig cent (E 16.675,69) met uitgifte van tachtig (80) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, en de toekenning ervan aan de inbrengers, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Op deze tachtig (80) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van in totaal zestienduizend zeshonderdvijfenzeventig euro negenenzestig cent (E 16.675,69) welke zal geboekt worden als kapitaal; daarenboven dient de inschrijver een uitgiftepremie te voistorten van in totaal zesendertigduizend achthonderdveertien euro tweeëndertig cent (E 36.814,32).

leder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie is volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 Wo).

De gelden van zowel de kapitaalverhoging als de uitgiftepremie werden overgeschreven op een speciale rekening ten name van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis met nummer 001-7016969-65.

De bewijzen van deponering die zullen bewaard worden in de archieven van de werkende notaris, werden door voormelde bankinstelling afgeleverd op vierentwintig juli tweeduizend dertien.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal zesendertigduizend achthonderdveertien euro tweeëndertig cent (E 36.814,32) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

y

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

N. Kapitaalverhoging door incorporatie van een deel van de uitgiftepremie ten belope van drieëntwintigduizend tweehonderdzeventig euro negentien cent (E 23270,19) zonder

uitgifte van nieuwe aandelen om het kapitaal van honderdzestienduizend zevenhonderdnegenentwintig euro eenentachtig cent (E 116.729,81) te brengen op honderdveertigduizend euro (E 140.000,00).

O. Aanpassing statuten aan de genomen beslissingen.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om artikel vijf van de statuten aan te passen om voortaan te luiden als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal k vastgesteld op honderdveertigduizend euro (6 /40.000,00) vertegenwoordigd door vijfhonderdzestig (560) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/vijfhonderd zestigste deel van het kapitaal...". VUFTIENDE BESLISSING. ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN VAN BESTUURDERS/ZAAKVOERDERS EN VAN DE COMMISSARIS

P. De vergadering beslist om de samenstelling van het bestuursorgaan niet te wijzigen.

Q. De vergadering verleent elke zaakvoerder van deze vennootschap, alsook aan mevrouw FRANSSENS Esther, geboren te Sint-Niklaas op drie mei negentienhonderdachtentachtig, rjksregister nummer 88.05.03-192.49, wonend te 9120 Beveren (Haasdonk), Mandemakerstraat 28, met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk op te treden, aile bevoegdheden met het oog op uitvoering van deze notulen uit te oefenen, met mogelijkheid tot subdelegatie, inzonderheid de bevoegdheden om bij de bevoegde overheden alle formaliteiten tot schrapping of overbrenging te vervullen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 1020 Brussel, Esplanadeplein 1 bus 96, RPR Brussel 0451.657.041 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffe van de Rechtbank van Koophandel te Gent: expeditie akte, kop jen volmachten, verslag van het bestuursorgaan opgesteld in het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, verslag van de revisor opgesteld in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, gecoordineerde statuten.

1

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2015
ÿþmod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 19 -12- 291ii

REGliffleAlTTvx T7V~~ ArTr~~r ~.

~ELTt:.CL.lV,! ~

Ondernemi ngsn r : 0882.855.495 Benaming (voluit) : Gentasset One

(verkort)

;i Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Deinsesteenweg 114

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

ic Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op negenentwintig oktober tweeduizendveertien, ter registratie aangeboden

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen! !i volgende beslissingen heeft genomen:

i EERSTE BESLISSING: VERLAGING FRACTIEWAARDE

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering tot; verlaging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen door vervanging van dei vijfhonderdzestig (560) bestaande aandelen door vijfduizend zeshonderd (5.600) nieuwe; aandelen waarbij de vijfhonderdzestig (560) bestaande aandelen worden vernietigd ene vervangen door vijfduizend zeshonderd (5.600) nieuwe aandelen met evenredige; toebedeling aan de bestaande vennoten. TWEEDE BESLISSING: SPLITSINGSVOORSTEL

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het in de agenda opgenomen; voorstel tot partiële splitsing en de vennoten erkennen uiterlijk één maand vôór de datum! I! van deze vergadering van dit voorstel alsook van de in de wet bedoelde andere; documenten volledig kennis te hebben gekregen.

.c, Het betreft in het bijzonder het voorstel van partiële splitsing opgesteld door de il zaakvoerders van de te splitsen BVBA X STRA, met maatschappelijke zetel te 9031 Drongen c Deinsesteenweg 114 (RPR Gent 0897.152.010), en van de overnemende vennootschap

BVBA GENTASSET ONE met zetel te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR Gent!

0882.855.495).

Een kopij van het splitsingsvoorstel blijft bij onderhavige notulen gevoegd.

De vergadering beslist overeenkomstig artikelen 734 en 749 van het Wetboek van'

ii Vennootschappen eenparig en uitdrukkelijk tot verzaking aan de toepassing van de artikelen;

c 730, 731, 745 en 746 van het genoemde wetboek, waarbij de tekst van de eerste twee, leden van deze artikelen 734 en 749 hierna letterlijk wordt weergegeven: "... Dec vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733, niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle; aandeelhouders/vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de',;

deelneming aan de splitsing moet besluiten..:_".

- - ---------------------------------------------=

Op de laatste blz. van ]ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Er wordt bijgevolg met eenparigheid van stemmen beslist om de artikelen 730, 731, 745 en' 746 van het Wetboek van Vennootschappen niet toe te passen, in zoverre dit laatste artikel op de op te stellen verslagen betrekking heeft.

DERDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering neemt nota van de verklaring van de zaakvoerder dat deze geen kennis heeft van belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passiva van de vennootschap zouden hebben voorgedaan sinds de datum van opstelling van het voorstel van partiële splitsing waarvan hierboven sprake. De zaakvoerder is bijgevolg niet gehouden om de reeds meegedeelde informatie te actualiseren of om een tussentijdse boekhoudkundige staat op te stellen.

VIERDE BESLISSING: BESLUIT TOT SPLITSING

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de vennootschap BVBA "GENTASSET ONE", met zetel te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Gent, rechtspersonenregister nummer 0882.855.495, B.T.W. BE0882.855.495, van het onroerend goed {vruchtgebruik} van de vennootschap BVBA X STRA, voornoemd zoals nauwkeuriger omschreven in het voorstel tot partiële splitsing.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen wat het overgedragen gedeelte van het vermogen betreft sinds één januari tweeduizend veertien boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrjgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen alwaar ook de geplande vergoeding voor de inbreng uitvoeriger is beschreven.

Dit voorstel vermeldt onder meer het volgende:

"... Samenvattend kan de voorgenomen verrichting omschreven worden als een partiële splitsing waarbij het vermogen van de bestaande vennootschap X-stra zal worden verdeeld tussen haar drie bestaande aandeelhouders, door de afsplitsing van een deel van het vermogen van voornoemde vennootschap naar de vennootschap Gentasset One b vba. De hoofdreden van deze beslissing is dat de bestaande aandeelhouders, te weten MSV Group CVBA en Gentasset One BVBA, de rechten op het onroerend goed in de vennootschap (vruchtgebruik op een pand gelegen te 9900 Eeklo, Gebroeders Van de Woestjneplein I) en de eigenlijke exploitatie van de vennootschappen (adviesbureau) van elkaar wensen te scheiden, waarbij het onroerend goed zal worden ondergebracht in Gentasset One BVBA en de exploitatie onder MSV Group CVBA blaft. Door deze splitsing zal het deel van de bestaande vennootschap dat toekomt aan Gentasset One BVBA, worden afgesplitst naar de vennootschap Gentasset One en zal het deel van de bestaande vennootschap dat toekomt aan MSV Group CVBA, behouden b(ven in de bestaande vennootschap....".

Er wordt verklaard dat:

a} de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per eenendertig december tweeduizend dertien. De activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden opgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven; b) de handelingen van de gesplitste vennootschap worden voor wat het overgedragen gedeelte van het vermogen betreft, boekhoudkundig, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf één januari tweeduizend veertien zodat alle handelingen van na die datum in het voordeel en voor het risico van de inbrengverkrjgende vennootschap zjn;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

c) de overdrachten gebeuren, gelet op het voorgaande tegen uitreiking van:

aandelen door GENTASSET ONE aan de onverdeelde aandeelhouders ter vergoeding van hun aandeel in de te splitsen vennootschap X STRA;

samen met de uitgifte van aandelen van de vennootschap GENTASSET ONE aan de onverdeelde aandeelhouders, zullen de aandelen van X STRA BVBA in handen van de onverdeelde aandeelhouders en GENTASSET ONE BVBA worden overgedragen aan MSV GROUP CVBA

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering bijgevolg overeenkomstig artikel 736 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen tot afwijking van het evenredigheidsbeginsel zoals voorzien in het splitsingsvoorstel, en zoals hierboven samengevat.

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat ingevolge voormelde herverdeling van de aandelen in de vennootschap X-STRA BVBA thans MSV Group ingevolge onderhavige algemene vergadering als enige vennoot overblijft van de vennootschap X-STRA BVBA.

VASTSTELLING

De vergadering stelt het volgende vast:

Overeenkomstig artikel 728, 8° en 743, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de splitsingsvoorstellen wordt er geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap enerzijds en van de gesplitste vennootschap anderzijds.

VIJFDE BESLISSING: BESCHRUV1NG VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat het overgedragen gedeelte van het vermogen van de gesplitste vennootschap, op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per eenendertig december tweeduizend dertien, uit de volgende activa en passiva en kapitalen bestaat.

A. Algemene beschrijving

De activa en passiva, zoals omschreven in het splitsingsvoorstel; samengevat betreft het aan de actiefzijde het onroerende rechten en aan de passief zijde een gedeelte van het eigen vermogen zoals breedvoerig omschreven in het splitsingsvoorstel.

De overgedragen activa en passiva van het vermogen van de gesplitste BVBA X STRA zullen aan de verkrjgende vennootschap worden overgedragen zoals voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. ONROEREND GOED

Nagemeld onroerend goed is wat betreft het vruchtgebruik een bestanddeel van het

vermogen dat aan een bijzondere vorm van publiciteit is onderworpen (artikel 683

W.Venn.) en wordt door de partiële splitsing overgedragen aan de verkrijgende

vennootschap GENTASSET ONE.

I . Beschrijving

GEMEENTE EEKLO, tweede afdeling

a. een leegstaand industrieel gebouw op en met grond en aanhorigheden te 9900 Eeklo, Gebroeders Van De Woestijneplein 1,

b. een perceeltje grond te 9900 Eeklo, Gebroeders Van De Woestijneplein

ZESDE BESLISSING: BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING VAN DE INBRENG DOOR

KAPITAALSVERHOGING

A VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering

ondergetekende notaris te ontslaan van voorlezing van de in de agenda vermelde

verslagen, met name

a. het bijzonder verslag van de zaakvoerder aangaande de inbreng en kapitaalsverhoging overeenkomstig het wetboek van vennootschappen;

b. het revisoraal verslag van de heer Guy De Vooght namens VGD Bedrjfsrevisoren Burg.

Op de laatste bije. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

V'oor-behouden , aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

cel " \ oor-behouden aan hot Belgisch Staatsblad

CVBA de dato drieëntwintig oktober tweeduizend veertien bevattende een beschrijving van de inbreng, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

p.. 7 BESLUIT

Ons verslag kadert in de inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GENTASSET ONE ingevolge de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid X-ST&1, bestaande uit de bestanddelen zoals beschreven in het splitsingsvoorstel

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, kunnenwr~ besluiten als volgt

7.1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura

7.2. De gezamenlijke bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen zin verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. Zijn hebben slechts één waarderingsmethode gehanteerd;

7.3. Wij hebben enkel een beperkt nazicht gedaan van de onderliggende cijfers van de partieel af te splitsen bestanddelen. Alzo werden geen confirmaties gestuurd aan klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren of andere derde partijen. Aldus dient hiervoor een voorbehoud te worden gemaakt;

74. De beschaving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

75 Daar de inbreng kadert in de partiële splitsing van X-STRI bvba zullen de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, opgenomen worden in de boekhouding van GENTASSET ONE bvba op basis van het boekhoudkundig continuïteitsbeginsel, met name de boekwaarde op 31 december 2013, blijkend uit de splitsingsstaat. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de in te brengen activa- bestanddelen;

76. De voor de inbreng in natura door de parten weerhouden methode van waardering is bedrjfseconomisch verantwoord;

7.7 De waarde waartoe de waarderingsmethode van de ingebrachte bestanddelen leidt komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van hetgeen hiervoor is uiteengeze

7.8 De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 18 aandelen van de bvba GENTASSET ONE zonder vermelding van nominale waarde.

W willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion" is

Dit rapport werd opgesteld in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Antwerpen, 23 oktober 2014..."

Beide verslagen zullen hierbij bijgevoegd blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

B. EERSTE KAPITAALSVERHOGING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering tot verhoging van het kapitaal met een bedrag van vierhonderdvijftig euro (E 450,00) om het kapitaal te brengen van honderdveertigduizend euro (E 140.000,00) op honderdveertigduizend vierhonderdvjftig euro (E 140.450,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van achttien (18) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en dus met dezelfde rechten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Voor.

' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

en voordelen als de thans bestaande aandelen en die volledig volgestort aan de inbrenger' worden toegekend en die vanaf de eerstvolgende algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Op deze achttien (18) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van in totaal vierhonderdvijftig euro (E 450,00) die zal geboekt worden als kapitaal; daarenboven zal er een uitgiftepremie verschuldigd zijn van in totaal tweehonderdenvijf euro vijftig cent (E 205,50).

ieder nieuw aandeel en de uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %) waarvan zevenendertig euro eenenzeventig cent (E 37,71) afkomstig is uit de te splitsten vennootschap BVBA X STRA en vierhonderdentwaalf euro negenentwintig cent (¬ 412,29) door incorporatie van beschikbare reserves.

C. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING EERSTE KAPITAALSVERHOGING EN PLAATSING OP ONBESCHIKBARE REKENING

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalsverhoging verwezenlijkt werd en beslist met eenparigheid van stemmen het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal TWEEHONDERDENViJF EURO VIJFTIG CENT (E 205,50) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen. ZEVENDE BESLISSING: VERVANGING AANDELEN

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering tot vervanging van de bestaande aandelen (met inbegrip van de ingevolge bovenvermelde beslissing nieuw uitgegeven aandelen) door vijfhonderdzestig (560) aandelen met evenredige toebedeling aan de bestaande vennoten.

ACH E BESLISSING: TWEEDE KAPITAALSVERHOGING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering tot een tweede verhoging van het kapitaal met negenduizend vjfhonderdvjtig euro (E 9.550,00) zodat het kapitaal van honderdveertigduizend vierhonderdvijftig euro (E 140.450,00) (waarvan honderdveertigduizend vierhonderdvierentwintig euro zesentachtig cent (E 140.424,86) volstort) wordt verhoogd tot honderdvijftigduizend euro (E 150.000,00) (waarvan honderdnegenenveertigduizend negenhonderdvierenzeventig euro zesentachtig cent (E 149.974,86) volstort) door incorporatie van beschikbare reserves ten bedrage van negenduizend vjfhonderdvjftig euro (E 9.550,00), zonder de creatie van nieuwe aandelen en met verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

NEGENDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering tot het ontslag van de huidige zaakvoerder (de heer BULKMANS Jan, voornoemd) met onmiddellijke ingang. Hem wordt kwijting en décharge gegeven voor het door hem gevoerde beleid.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering ais nieuwe zaakvoerder te benoemen, voor de duur van de vennootschap: de BVBA "EXILO" met zetel te 9900 Eeklo, Tennisstraat 7, RPR Oost-Vlaanderen 0895.163.708, B.T.W. BE0895.163.708; de buitengewone algemene vergadering verklaart ondergetekende notaris dat zÿ kennis heeft gekregen van de beslissing van BVBA Exilo dat zij voor de uitoefening van dit mandaat aanduiden als vast vertegenwoordiger, de heer DE MUYNCK Luc, geboren te Gent op vijfentwintig augustus negentienhonderdtweeënzeventig, rijksregister nummer 72.08.25 329-04, wonende te 9900 Eeklo, Tennisstraat 7.

Dit mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn tot een algemene vergadering hierover anders zou beslissen.

TIEND BESLISSING

In overeenstemming met de genomen besluiten, beslist de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om artikel vijf van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging ten gevolge van de splitsing en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst: "... Het



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mod 11.1

c?

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

maatschappee kapitaal is vastgesteld op HONDERDV.UFTIGDUIZEND EURO (E 150.000, 00), vertegenwoordigd door vijfhonderd zestig (560) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/vijfhonderd zestigste deel van het kapitaal.

ELFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering volmacht te verlenen aan Julie De Roy en Tanja De Naeyer, medewerkers van Moore Stephens Tax & Legal burg. CVBA, met ondernemingsnummer 0543.297.988, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96 - BURO & DESIGN CENTER, met macht ieder afzonderlijk te handelen om voor en namens de vennootschap alle verrichtingen te doen teneinde de inschrijving van huidige en aile latere wijzigingen tot stand te brengen in het ondernemingsloket, bij de administratie van de directe belastingen, de B.T.W.-administratie, de sociale kas en bij elke andere administratieve dienst, alle verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel

te Gent : expeditie akte/ ; a e4

/ 28i4:9>--j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.03.2013, NGL 11.04.2013 13088-0042-011
11/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

j

1111)111111111111111111111111

; NFERt~~LEGD

o2 APR. 2013

©r 147-.L x : 't#~a~.L

VAN

YOOPi;" í.aN33£t_ TF GF.NT

Ondernemingsnr : 0882.855.495

Benaming

(voluit) : GENTASSET ONE

(verkort) :

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Deinsesteenweg 114, 9031 DRONGEN

Neerlegging splitsingsvoorstel d.d. 28 maart 2013 uitgaande van de bestuursorganen van Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, Accountantskantoor Audoore BV BVBA en Gentasset One BVBA

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Neerlegging splitsingsvoorstel d.d. 28 maart 2013 uitgaande van de bestuursorganen van Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, Accountantskantoor Audoore BV BVBA en Gentasset One BVBA

Hyperlink: http:llmoorestephens.be/splitsingsvoorstel audoore

Opgemaakt te Drongen, 28 maart 2013.

Gentasset One BVBA

voor wie optreedt:

Jan Bulkmans,

zaakvoerder

hei4inyizookyi

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 18.07.2012 12311-0107-013
23/02/2015
ÿþ8 111111111 i

Moa Word iT i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

NE ER GE LE GD

11 -02- 2015

Ondernemingsnr . 0882.855.495

Benaming

{voluit) : GENTASSET ONE

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Deinsesteenweg 114, 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd. 12 januari 2015. 1. Ontslagen en benoemingen

Met eenparigheid van stemmen beslist de bijzondere algemene vergadering tot het ontslag van de huidige zaakvoerder, de BVBA EXILO met zetel Tennisstraat 7, 9900 Eeklo, RPR Gent  afdeling Gent, BTW BE (0)895.163.708, vast vertegenwoordigd door de heer Luc De Muynck, met ingang per 3111212014. De vergadering verleent hem kwijting en décharge voor het door hem gevoerde beleid.

Met eenparigheid van stemmen beslist de bijzondere algemene vergadering als nieuwe zaakvoerder te benoemen, voor de duur van de vennootschap, de heer Jan Bulkmans, wonende te A. Van Puymbroecklaan 126, 9120 Beveren, met ingang van 3111212014. Het mandaat is onbezoldigd.

2. Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Julie De Roy en mevrouw Tanja De Naeyer, medewerksters bij Moore Stephens Tax & Legal BV CVBA (ondememingsnummer 0543.297.988), Buro & Design Center Esplanade 1 bus 96,1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid hebben:

" Alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels-en ambachtenondernemingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

" Alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

ª% De formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

Alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorafgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

Voor eensluidend uittreksel,

Jan Bulkmans

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 08.07.2011 11276-0289-014
11/01/2011
ÿþf«

Rése, au Monit belç

D

Motl 2.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt ri ~''acte au greffe

TRIBUNAL DE COMMERCE

3 0 -12- 2010

Greffe

NIVELLES

11J1111iI!!!11111,111

0882.855.495

GENTASSET ONE

societé privée à responsabilité limitée

1380 Lasne, Rue des Tiennes 19

CHANGEMENT SIEGE SOCIAL - AUGMENTATION DU CAPITAL - ADOPTION DE NOUVEAUX STATUTS  TRADUCTION DES STATUTS EN NÉERLANDAIS - DEMISSIONS ET NOMINATIONS

Ne d'entreprise : Dénomination

(en entier) : Forme juridique : Siège : Objet de l'acte :

D'un proces-verbal dressé par le notaire Michel Willems à Gent, le 21 décembre 2010, qui sera enregistré prchainement, il ressort que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la societé privée à responsabilité limitée "GENTASSET ONE", dont le siège social est établi à 1380 Lasne, Rue des Tiennes 19, inscrite au registre de personnes morales sous le numéro d'entreprise 0882.855.495, a décidé à l'unanimité ce qui suit:

PREMIERE DECISION

L'assemblée décide, avec l'unanimité des voix, de changer l'adresse du siège social de 1380 Lasne, Rue des Tiennes 19 à l'adresse suivante : 9031 Gand (Drongen), Deinsesteenweg 114, avec effet immédiat.

L'assemblée décide ensuite à l'unanimité de modifier l'article 2 premier paragraphe des statuts, comme suit : "Le siège social est établi à 9031 Gand (Drongen), Deinsesteenweg 114."

DEUXIEME DECISION

L'assemblée décide de réduire le nombre d'actions, pour les porter à quarante (40) actions, en détruisant mille huit cent quinze (1.815) actions, sans diminuer le capital et de sorte que l'unique actionnaire devient propriétaire de quarante actions representant l'entière du capital de dix-huit mille cinq cent cinquante euros.

L'assemblée décide ensuite à l'unanimité de modifier l'article 5 des statuts, comme suit :

"Le capital social de la société s'élève à dix-huit mille cinq cent cinquante euros (¬ 18.550,00).

Le capital social est représenté par quarante (40) parts sans mention de valeur nominale, qui représentent chacune une partie égale du capital, numérotées de 1 à 40."

TROISIEME DECISION

a. proposition d'augmenter le capital et émission de nouvelles actions

L'assemblée décide d'augmenter le capital social à concurrence de cent vingt mille euros(¬ 120.000,00) par apport en espèces pour le porter de dix-huit mille cinq cent cinquante euros (¬ 18.550,00) à cent trente huit mille cinq cent cinquante euros (¬ 138.550,00), par la création de cent vingt (120) actions nouvelles identiques aux actions existantes, et jouissant des mêmes droits et avantages, avec participation aux résultats de l'exercice en cours, à compter de ce jour, à souscrire en espèces au prix de mille euros (E 1.000,00) chacune et à libérer à concurrence de vingt-cinq pourcent (25%).

b. renonciation au droit de préférence des autres actionnaires.

Monsieur VERSCHELDEN Peter, décide de renoncer irrévocablement en ce qui concerne l'augmentation du

capital objet de la résolution ci-avant, à son droit de préférence prévu par l'article 592 du Code des sociétés.

En outre et pour autant que de besoin, l'actionnaire actuel, présent renonce expressément et définitivement au

respect du délai de quinze jours prévu par l'article 593 du Code des sociétés.

L'actionnaire décide avec unanimité d'émettre les nouvelles actions à une valeur conventionnelle.

c) inscription et souscription des nouvelles actions

A l'instant :

- Monsieur VERSCHELDEN Frans Clementine Octaaf, né à Dendermonde, le 25 avril 1952, numéro

nàtional 52.04.25-401.66, carte d'identité numéro 590-7565769-86, divorcé, demeurant et domicilié à 9220

Hamme, Tramstraat 38

après avoir entendu lecture de ce qui précède, déclare avoir parfaite connaissance tant de la situation

financière de la présente société, que de ses statuts et déclare souscrire en numéraire, trente (30) actions

nouvelles dont la création vient d'être décidée au prix de mille euros (E 1.000,00) chacune, ou pour un montant

total de trente mille euros (E 30.000,00)libéré à concurrence de huit mille euros (¬ 8.000,00)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur ta dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de ta personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Monsieur BULKMANS Jan José Leonard, né à Beveren, le 06 juin 1952, numéro national 52.06.06-377.92, carte d'identité numéro 590-3051179-70, célébataire, demeurant et domicilié à 9120 Beveren, Alfons Van Puymbroecklaan 126

après avoir entendu lecture de ce qui précède, déclare avoir parfaite connaissance tant de la situation financière de la présente société, que de ses statuts et déclare souscrire en numéraire, trente (30) actions

nouvelles dont la création vient d'être décidée au prix de mille euros (E 1.000,00) chacune, ou pour un montant

total de trente mille euros (¬ 30.000,00) libéré à concurrence de huit mille euros (¬ 8.000,00)

- La société à responsabilité limitée "BIT PLUS", ayant son siège à 9100 Sint-Niklaas, Verzusteringslaan 40 bus 3, RPM Dendermonde TVA n° 0465.236.447, représentée par son gérant: Monsieur VERSCHELDEN Bart José Paul, né à Dendermonde, le 25 juin 1967, numéro national 67.06.25-341.67, carte d'identité numéro 5907152137-62, époux de Madame De PRINS Helga, demeurant et domicilié à 9920 Hamme, Polderstraat 9 après avoir entendu lecture de ce qui précède, déclare avoir parfaite connaissance tant de la situation financière de la présente société, que de ses statuts et déclare souscrire en numéraire, trente (30) actions

nouvelles dont la création vient d'être décidée au prix de mille euros (¬ 1.000,00) chacune, ou pour un montant

total de trente mille euros (E 30.000,00) libéré à concurrence de huit mille euros (E 8.000,00)

- La société à responsabilité limitée "FLIP DE MEY", ayant son siège à 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, RPM Anvers TVA numéro 0439.328.242, représentée par son gérant : Monsieur DE MEY FILIP Ferdinand Suzanne, né à Antwerpen, le 17 décembre 1955, numéro national 55.12.17-051.96, carte d'identité numéro 590-9061369-43, époux de Madame MAR1VOET Martine, demeurant et domicilié à 2800 Mechelen, Kauwendaal 11 C.

après avoir entendu lecture de ce qui précède, déclare avoir parfaite connaissance tant de la situation financière de la présente société, que de ses statuts et déclare souscrire en numéraire, trente (30) actions

nouvelles dont la création vient d'être décidée au prix de mille euros (E 1.000,00) chacune, ou pour un montant

total de trente mille euros (E 30.000,00) libéré à concurrence de huit mille euros (ê 8.000,00)

d) réalisation de cet apport

L'assemblée constate et requiert le notaire soussigné d'acter que par suite des résolutions qui précèdent, appuyées par l'attestation bancaire délivrée le 6 décembre 2010 par la Banque BNP PARIBAS FORTIS, qui atteste le dépôt préalable au compte spécial numéro 001-6292270-53 du montant total trente-deux mille euros (¬ 32.000,00).

Ce document a été remis par le président au notaire avec la requête de le garder dans son dossier.

e) modification de l'article 5

L'assemblée décide ensuite à l'unanimité de modifier l'article 5 des statuts, comme suit :

"Le capital social de la société s'élève à cent trente huit mille cinq cent cinquante euros (¬ 138.550,00).

Le capital social est représenté par cent soixante (160) parts sans mention de valeur nominale, qui représentent

chacune une partie égale du capital, numérotées de 1 à 160."

QUATRIEME DECISION

L'assemblée décide, avec l'unanimité des voix, de changer et d'adapter le texte des statuts au Code des

Sociétés et de le traduire en Néerlandais. Le texte des statuts est remplacé par le texte suivant, dont les articles

les plus importants sont les articles suivants:

BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "Gentasset One".

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten de woorden "besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid", of de afkorting "BVBA" vermelden, onmiddellijk voor of na de naam van de

vennootschap.

Tevens dienen vermeld te worden de zetel van de vennootschap, het ondememingsnummer, het woord

"rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van

koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel en exploitatiezetels heeft.

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9031 Gent (Drongen), Deinsesteenweg 114.

Deze zetel mag worden overgebracht naar gelijk welke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van

het land, mede in Brussel, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), zonder statutenwijziging, mits

bekendmaking zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap zal overal, zowel in binnen- als in buitenland, bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s)

administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, bewaarplaatsen en kantoren mogen openen, dit alles

rekening houdend met de taalwetten.

DOEL.

De vennootschap heeft als maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland:

- de aankoop, de deelneming, de afstand, de verkoop en elke anders gelijkaardige transactie, van effecten,

aandelen, obligaties, warrants, staatsobligaties of elk ander roerend en onroerend goed, hierin begrepen de

intellectuele rechten.

Ten titel van voorbeeld, kan de vennootschap alle aankopen, verkopen, huren en verhuren, erfpachten

realiseren, ongeacht de aard van de zakelijke en persoonlijke rechten, die het voorwerp uitmaken van deze

overeenkomsten. Zij kan aile studies leiden, financieringen afsluiten en alle sloopwerkzaamheden, alle

bouwprojecten, renovatiewerken en verbeteringswerken aan de onroerende goederen die zij bezit of ontwikkelt.

De vennootschap kan samenwerken, deelnemen, investeren of een rechtsreeks of onrechtstreeks belang

nemen, op welke wijze dan ook, in bestaande of nog op te richten vennootschappen en verenigingen.

ti "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan het mandaat van bestuurder en/of vereffenaar van vennootschappen of verenigingen uitvoeren. Zij kan eveneens toezicht houden op dergelijke vennootschappen of verenigingen of hen leiden.

De vennootschap kan verwerven, in leasing nemen of geven, huren of verhuren, beschikken of ruilen, elk zakelijk of persoonlijk recht, materialen of apparatuur, en in het algemeen, zich bezighouden met commerciële, industriële en financiële werkzaamheden, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met haar maatschappelijk doel, hierin begrepen elke activiteit van zakelijke uitbesteding, het beheer van intellectuele eigendomsrechten of van commerciële en industriële eigendom die ermee verband houdt; zij kan een zakelijk of persoonlijk recht verwerven als investering, zelfs als het geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan aan kredietverlening doen, ongeacht de aard, het bedrag en de duur ervan.

In de mate dat het haar belangen dient, kan de vennootschap elk vorm van waarborg toestaan, persoonlijk of zakelijk, teneinde haar eigen verplichtingen en deze van derden (hierin begrepen deze van gelieerde vennootschappen) te vrijwaren, met inbegrip van het verpanden of het hypothekeren van haar activa, hierin begrepen haar handelszaak.

De vennootschap kan elke rechtshandeling, die rechtsreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar maatschappelijk doel, ten uitvoer leggen, of waarschijnlijk de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd achtendertig duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 138.550,00) en verdeeld in honderd zestig (160) aandelen zonder nominale waarde.

BESTUUR - BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61 §2 van het wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie zaakvoerders of meer, dan vormen zij een college van zaakvoerders. Zij stellen aan het hoofd daarvan een voorzitter aan en handelen verder zoals een raadsvergadering.

Bij gebreke aan een dergelijke aanstelling of bij afwezigheid van de voorzitter, zal het voorzitterschap uitgeoefend worden door de oudst aanwezige zaakvoerder. Het college kan eveneens onder haar leden een secretaris aanstellen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens emstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de tweede maandag van de maand mei om elf uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die te samen minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Réservé

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

VoI st B - Suite

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

CINQUIEME DECISION

Les gérants, à savoir: la société de droit des Iles Vierges Britanniques "BLISSWORTH MANAGEMENT LIMITED" et la société à responsabilité limitée "RONALD L. ECTORS" ont remis leur démission par courriers datés du 6 décembre 2010.

L'assemblée générale accepte les démissions des gérants.

L'assemblée donne décharge pleine et entiére aux gérants pour l'exercice de leur mandat.

L'assemblée générale décide de nommer comme gérant unique non statutaire jusqu'à révocation : Monsieur BULKMANS Jan, prénommé;

Son mandat n'est pas rémunéré.

Le gérant ainsi nommé déclare accepter son mandat et déclare ne pas être frappé d'une quelconque interdiction quant à l'exécution de son mandat de gérant.

SIXIEME DECISION : POUVOIRS ET PROCURATION POUR LES FORMALITES ADMINISTRATIVES L'assemblée décide de conférer tous pouvoirs au gérant pour l'exécution des résolutions prises ci-dessus et au Notaire pour signer et déposer à la greffe du tribunal de commerce le texte coordonné des statuts.

Ensuite le gérant désigne les personnes nommées ci-aprés comme des mandataires particuliers, avec pouvoir d'agir individuellement et/ou avec possibilité de subrogation, auxquelles pouvoir est donné de faire toutes les inscriptions et modifications à la Banque-Carrefour des Entreprises et de signer à cet effet tous les documents et tous les actes, d'accomplir les formalités d'inscription, de modification ou de suppression auprés de l'administration de la T.V.A. et de signer à cet effet tous les documents et tous les actes utiles, y compris tous les documents et formulaires pour un ou plusieurs guichets d'entreprise agrées au choix du mandataire, à savoir les collaborateurs de la société coopérative à responsabilité limitée « MOORE STEPHENS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN », qui élisent domicile au bureau à 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

NOTAIRE MICHEL WILLEMS

Dépôt simultané

- expédition proces-verbal notaire Michel Willems dd. 21/12/2010

- coordination statuts

08/12/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 21.08.2010, DPT 28.11.2010 10621-0433-013
18/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 11.05.2009, DPT 07.08.2009 09571-0169-011
05/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 13.05.2008, DPT 30.07.2008 08513-0363-011
24/12/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.05.2007, APP 08.10.2007, DPT 17.12.2007 07835-0092-010

Coordonnées
GENTASSET ONE

Adresse
DEINSESTEENWEG 114 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande