GENTSE IMMOBILIEN BUELINCKX (VERKORT) G.I.B.

Divers


Dénomination : GENTSE IMMOBILIEN BUELINCKX (VERKORT) G.I.B.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 417.527.194

Publication

22/07/2014
ÿþ~

~

-4

Md Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

10 JULI 2011i

RECHTBAíente

KOOPHANDEL NT

Voor- 111111M111,111111111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Ondernemingsnr : 0417.527.194

Benaming

(voluit) : GENTSE IMMOBILIËN BUELINCKX

(verkort): G.I.B.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 144

(volledig adres)

Onderwerp akte : Regime artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen  kapitaalverhoging door inbreng in natura -- wijziging van de statuten  machten zaakvoerder

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 8 julii 2014 door Meester Charlotte Van Haverbeke, geassocieerd notaris, vennoot van "Lemey & Van Haverbeke geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GENTSE IMMOBILIEN BUELINCKX", met zetel te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 144, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

a)Verslag g evi ng

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter eveneens van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding,

De vennoten verklaren elk afzonderlijk, voorafgaand aan deze beslissing, een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren geen opmerkingen op deze verslagen te willen formuleren.

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VANDE MOORTEL J. EN CO BEDRIJFSREVISOREN' te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, ondememingsnummer 0461.238.562 op 26 juni 2014 een verslag opgemaakt, waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavig proces-verbaal, en een afschrift van het verslag van het bestuursorgaan, zal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De besluiten van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA GENTSE IMMOBILIËN BUELINCKX.

De bijzondere algemene vergadering dd. 24 juni 2014 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 240.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 216.000,00 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare: grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren' inzake inbreng in natura,

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestagddeJelen.'voor bet bepalen_ vaan de, y_ergoeding van .de inbreng ja nature;. in oesu Noor sle_ bepaling_vao blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3. De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun gecorrigeerde intrinsieke waarde.

6. Indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 1.000 nieuwe aandelen van de vennootschap GENTSE IMMOBILIËN BUELINCKX BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 216.000,00 euro worden uitgegeven,

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 216.000,00 euro teneinde het te brengen van 18.600,00 euro op 234.600,00 euro.

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' 1s.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 26 juni 2014.

BVBA J, Vande Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd do r

Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor ".

b)Beslissing tot kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 90% van het tussentijds dividend, zijnde een netto-verhoging van ¬ 216.000,00 om het van ¬ 18.600,00 te brengen op ¬ 234.600,00, mits uitgifte van 1000 nieuwe aandelen van dezelfde aard die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door alfa vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90% van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap, en welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLUIT

a) Tussenkomst

Zijn alhier tussengekomen, alle vennoten, die elk afzonderlijk verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die elk afzonderlijk uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap, dewelke uitvoerig staat beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

b)Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, 90% van deze schuldvordering ten belope van ¬ 216.000,00 in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

c)Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan nagenoemde vennoten, die aanvaarden, de 1000 nieuwe en volledig volstortte aandelen toegekend, als volgt:

-aan de heer René Buelinckx voornoemd sub 1 zeshonderdvijfentwintig (625) aandelen in volle eigendom,

en

-aan mevrouw Samantha Buelinckx voornoemd sub 2; driehonderdvijfenzeventig (375) aandelen in voile eigendom.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast, en verzoekt de ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van ¬ 216.000,00 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 234.600,00 vertegenwoordigd door vierduizend tweehonderd (4.200) aandelen, zonder nominale waarde, die iedere één / vierduizend tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde beslissing tot kapitaalverhoging, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende bepaling;

"Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdvierendertigduizend zeshonderd euro (¬ 234.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend tweehonderd (4.200) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/ vierduizend tweehonderdste (1/4.200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,".

VIJFDE BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving, beslist de vergadering artikel 27 van de statuten te vervangen door volgende bepaling:

"Artikel 27: ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd' is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden,

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten eventueel in volgorde van voorkeur voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank, Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen omschreven voorwaarden dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap, De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen,

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaan om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen uit die in mindere mate werden volgestort of dien ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, en in het bijzonder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% van hoger vernield tussentijds dividend.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de zaakvoerder en aan de heer Johan Vanovenberghe, te 9750

Zingem, Weistraat 12 B, evenals zijn bedienden of aangestelden, elk met bevoegdheid om afzonderlijk op te

treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffe

van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondememingsloket en de

administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en om daartoe alle verklaringen af te leggen, alle

documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van

onderhavige akte.

Voor ontledend uittreksel,

Geassocieerd notaris Charlotte Van Haverbeke.

Samen hiermee neergelegd:

afschrift van het proces-verbaal,

coördinatie van van de statuten,

verslag bestuursorgaan,

verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgiscr

Staatsbia

!URBI!

NEERGELEGD

2 2 MEI 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDGENT

Ondernemingsnr : 0417.527194

Benaming

(voluit) : GENTSE IMMOBILIËN BUELINCKX

(verkort) ' G.I.B.

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 144 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders op 16 april 2012

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag van de heer René Buelincloc en mevrouw Samantha Buelinckx aanvaard als zaakvoerders met ingang vanaf heden. Tevens wordt aan hen algehele kwijting verleend voor de vervulling van hun mandaat tot op heden,

Met eenparigheid van stemmen wordt de benoeming van BVBA Elyzee, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer René Buelinckx, als zaakvoerder goedgekeurd, Het mandaat vangt aan op heden en is voor onbepaalde duur.

Voor eensluidend verklaard afschrift

BVBA Elyzee

zaakvoerder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger René Buelinckx

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden " Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.03.2013, NGL 30.04.2013 13110-0301-011
03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 09.03.2012, NGL 26.04.2012 12100-0033-011
21/06/2011
ÿþa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veriegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aktery. _ _ _

1

111fl! 11111 liii! 11111 11111 liii! 11111 11111 1111 1111

" 11091805"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

L

Ondernemingsnr : 0417.527.194

Benaming

(voluit) : Gentse Immobiliën Buelinckx

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 144 - 9000 Gent

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders dd. 11 maart 2011

Met eenparigheid van stemmen wordt mevrouw Samantha Buelinckx, met woonplaats te Franklin Rooseveltlaan 144, 9000 Gent, benoemd tot zaakvoerder met ingang vanaf heden. Haar mandaat is onbezoldigd.

René Buelinckx Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 11.03.2011, NGL 30.05.2011 11136-0523-011
05/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 11.03.2010, NGL 29.04.2010 10105-0495-010
08/01/2010 : GE121307
06/02/2009 : GE121307
22/12/2008 : GE121307
30/09/2008 : GE121307
07/01/2008 : GE121307
06/08/2007 : GE121307
01/08/2007 : GE121307
17/11/2006 : GE121307
16/08/2006 : GE121307
27/07/2005 : GE121307
15/06/2004 : GE121307
04/08/2003 : GE121307
22/11/2002 : GE121307
23/10/2002 : GE121307
15/08/2001 : GE121307
07/07/2000 : GE121307
16/12/1999 : GE121307
15/10/1999 : GE121307
27/03/1998 : GE121307
01/01/1992 : GE121307
01/01/1989 : GE121307
08/11/1988 : GE121307
30/04/1985 : GE121307

Coordonnées
GENTSE IMMOBILIEN BUELINCKX (VERKORT) G.I.B.

Adresse
Zetel : te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 144

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande