GERALDINE LETERME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERALDINE LETERME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.127.076

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 25.06.2014 14238-0599-009
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 16.07.2013 13311-0391-009
06/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" 4 mai 11.1



[L'et 173 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte







u 101111111111111

*12004945*

Ondernerningsnr

Benaming (voluit) : GERALDINE LETERME

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hutsepotstraat 90 te 9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op acht december tweeduizend en elf, blijkt hetgeen volgt:

;t I. a Mevrouw Géraldine Christine Caroline Marie Leterme, geboren te Gent op achtentwintig december negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 9052 Gent (Zwijnaarde), Hutsepotstraat 90, heeft een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "GERALDINE LETERME", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9052 Gent (Zwijnaarde), Hutsepotstraat 90

;t 2. De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de geneeskunde door de tandarts-vennoot op het gebied van de tandartsgeneeskunde, en dit rekening houdende met de medische plichtenleer.

Dit kan onder andere omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor;. de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief;' gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de! tandarts-vennoot;

;1- het scheppen van mogelijkheden om de tandarts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het geven van cursussen en opleidingen;

- het adviseren op gebied van management, zowel algemeen, financieel, admini-stratief, economisch, juridisch'; ; of anderszins;

- het vervullen van mandaten in en voeren van directie over vennootschappen ongeacht hun aard of doel; - het nemen van participaties in andere ondernemingen, ongeacht hun aard of doel;

- het beleggen van gelden in andere ondernemingen, ongeacht hun aard of doel;

- het beleggen van gelden in onroerende en roerende goederen of waarden;

- het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur; nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

De eigenlijke tandartsgeneeskunde zal enkel door de tandarts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins doori: ;; de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

De vennootschap mag alle industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen; bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle:, ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare,:; kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in; pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Overeenkomsten die tandartsen niet mogen afsluiten met andere tandartsen of derden zullen ook door de= vennootschap niet mogen worden afgesloten.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Net maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00).

Op de laatste blz- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voc

behoi

aan

Belgi

Staats

NEERGELEGD

2 6 DEC. 2mn

RI" :L:ii f~ !l~ t:1N KOOPI-1,11 ~~e"I'I~~N',~

motl 9 i.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, met een nominale waarde van honderd euro (E 100,00) elk.

5. Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven door Mevrouw Geraldine Leterme, voornoemd,

ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Hiervoor worden haar honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend.

6. In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, t behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerder zijn, dienen zij gezamenlijk te handelen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De eontrole op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

8. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

9. Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

- Mevrouw Géraldine Christine Caroline Marie Leterme (Rijksregister nummer 85.12.28-070.86), wonende te

9052 Gent (Zwijnaarde), Hutsepotstraat 90;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

10. Bijzondere volmacht voor het vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondernemingsloket en het BTW-nummer aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Adfisbo", met zetel te













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mor1 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch " Waasmunster, Kerkstraat 9, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Patrick Van Kerckhove, met

Staatsblad mogelijkheid van indeplaatsstelling.

" Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato acht

" december tweeduizend en elf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LIA B vermelden ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 20.07.2016 16339-0417-009

Coordonnées
GERALDINE LETERME

Adresse
HUTSEPOTSTRAAT 90 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande