GEREFORMEERD KERKCENTRUM

Association sans but lucratif


Dénomination : GEREFORMEERD KERKCENTRUM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 421.628.415

Publication

05/12/2012
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte - . ' u 'e

i

*13196995+

_

2 6 NOV. 202

RECHTSANK VAN

KOOPHAN If GENT

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012

Ondernemingsnr : 0421.628.415

Benaming

(voluit).: Gereformeerd Kerkcentrum

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : 9000 GENT, GO RD U NAKAAI 28-30

Onderwerp akte : ONTSLAG(NEMING)EN *** BENOEMING(EN) *** VOLMACHT(EN) *** RAAD VAN BESTUUR *** STATUTENWIJZIGING

De Algemene Vergadering, bijeengekomen ter zetel op 2 augustus 2007, heeft de hierna volgende statutenwijziging unaniem aangenomen

"Artikel 2. De vereniging heeft tot doel het verrichten van hulpdiensten ten behoeve van het werk, dat onder verantwoordelijkheid van de raad van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) [GKv] te Axel, door middel van de door haar aangestelde Wijkraad Gent in Vlaanderen plaatsvindt.

Hiertoe kan de vereniging overgaan tot de aankoop en verkoop van evangelisatiemateriaal, colportage, lectuurverspreiding en verder van alle voorhanden zijnde middelen gebruik maken ter verwezenlijking van haar. doel.

Art. 8. De raad van bestuur heeft het recht om zijn macht over te dragen aan één of meerdere van zijn leden of aan één of meerdere derden, dit voor bepaalde of onbepaalde duur, en met vermelding van de opdracht en bevoegdheden.

Als afgevaardigd bestuurder wordt aangesteld de dienaar des woords, die door de GKv te Axel voor dienst in Gent is bevestigd, en die tevens zal worden aangewezen als voorzitter van de raad van bestuur, met machtiging om de vereniging tegenover derden geldig te vertegenwoordigen en te verbinden. Tijdens een'. vacatureperiode zal als afgevaardigd bestuurder aangesteld worden de voorzitter van de door de Wijkraad Gent' ingestelde Commissie van Beheer Gent, met dezelfde machtiging.

Art. 9. Als penningmeester van de raad van bestuur zal worden aangewezen, hij of zij die binnen de door de Wijkraad Gent ingestelde Commissie van Beheer Gent de taak van penningmeester vervult.

Art. 11. In geval van ontbinding van de vereniging zal de raad van de GKv te Axel mandaat ontvangen de ontbinding te effektueren. Het bezit van de vereniging valt toe aan de GKv te Axel."

De A.V. aanvaardt als nieuwe bestuurder de heer M. De Schrijver.

De A.V. neemt kennis van het ontslag van de heer J.B. Wilmink, als afgevaardigd bestuurder. De A.V.

verklaart daarmee zijn benoeming als voorzitter van de raad van bestuur en de hem verleende machtigingen

vervallen. In zijn plaats wordt, overeenkomstig artikel 8 van de statuten, aangewezen de heer Michel De.

Schrijver, van Belgische nationaliteit, als voorzitter van de raad van bestuur en afgevaardigd bestuurder, De

heer Michel De Schrijver wordt gemachtigd de vereniging tegenover derden geldig te vertegenwoordigen en te

verbinden.

De A.V. verklaart de verleende machtigingen van de heer E.J. Sytsma vervallen.

De raad van bestuur is thans als volgt samengesteld :

Voorzitter (en afgevaardigd bestuurder) ; Michel De Schrijver.

Secretaris : Philip de Coster.

Penningmeester ; Jacobus Hamelink.

De Buitengewone Algemene Vergadering, bijeengekomen ter zetel op 14 november 2007, heeft de hierna volgende statutenwijziging unaniem aangenomen :

" Artikel 1. De vereniging zonder winstoogmerk wordt genoemd "Gereformeerd Kerkcentrum" en heeft haar zetel te 9000 Gent, Gordunakaai 28-30. Zij ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

Art. 2. De vereniging heeft tot doel het verrichten van hulpdiensten ten behoeve van het werk, dat onder verantwoordelijkheid van de raad van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) [GKv] te Axel, door middel van de door haar aangestelde Wijkraad Gent in Vlaanderen plaatsvindt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

eh n

. aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Hiertoe kan de vereniging overgaan tot de aankoop en verkoop van evangelisatiemateriaal, colportage, lectuurverspreiding, het verlenen van kerkelijke & pastorale bijstand en verder van alle voorhanden zijnde middelen gebruik maken ter verwezenlijking van haar doel."

De A.V. aanvaardt als nieuwe bestuurder de heer Jacobus Van Heest.

De Algemene Vergadering verklaart de benoeming van de heer M. De Schrijver als voorzitter van de raad van bestuur en afgevaardigd bestuurder per 1 januari 2008 vervallen, In zijn plaats wordt, overeenkomstig artikel 8 van de statuten, aangewezen de heer Philip de Coster, van Belgische nationaliteit, als voorzitter van de raad van bestuur en afgevaardigd bestuurder vanaf 1 januari 2008. De heer Philip de Coster wordt gemachtigd de vereniging tegenover derden geldig te vertegenwoordigen en te verbinden. De heer Michel De Schrijver blijft gemachtigd de vereniging tegenover derden geldig te vertegenwoordigen en te verbinden.

De A.V. besluit tot volgende samenstelling van de raad van bestuur met ingang van 1 januari 2008

Voorzitter (en afgevaardigd bestuurder) : Philip de Coster.

Secretaris : Jacobus Van Heest.

Penningmeester : Michel De Schrijver,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Getekend :

Michel DE SCHRIJVER,

Penningmeester - bestuurder

,nsuLD-L.9

d.,0L _44 2co4-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GEREFORMEERD KERKCENTRUM

Adresse
GORDUNAKAAI 28-30 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande