GERUSO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERUSO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.871.209

Publication

22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.07.2012, NGL 16.08.2012 12418-0245-011
01/08/2012
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ÛHHU}-l-1E RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

2 3 JULI 2012

DENDER~~ NDE.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad II *iaiss71111 i



Ondernemingsnr : 0874871209 Benaming

(voluit) : GERUSO

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grouwesteenstraat 28, 9170 Sint-Gillis-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uit een proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 17 juli 2012 wordt het ontslag als niet-statutair zaakvoerder gegeven door mevrouw De Nys Sofie aanvaardt, het ontslag gaat in op 17 juli 2012.

de zaakvoerder,

Van Vlierberghe Geert,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 12.08.2011 11407-0109-013
18/01/2011
ÿþ naud 2.1

á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder

aan het

Belgisch \IMIER11 Staatsblac

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

- 7. 01. 2011

,DENDE5r QN!DE

Ondernemingsnr : 0874.871.209

Benaming

(voluit) : GERUSO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grouwesteenstraat 28 te 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

"GERUSO"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Grouwesteenstraat 28.

BTW BE 874.871.209 RPR DENDERMONDE

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 22 december 2010, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN :

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap GERUSO gevestigd te 9170 Sint-Pauwels, Grouwesteenstraat 28, BTW BE 874.871.209 RPR Dendermonde.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op drieëntwintig juni tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien juli tweeduizend en vijf onder nummer; 101000, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen: genomen:

EERSTE BESLISSING : UITBREIDING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist de activiteiten van het maatschappelijk doel uit te breiden welke nieuwe; opportuniteiten bieden om nieuwe markten te betreden, wat op zich een gunstige invloed op het resultaat van; de vennootschap kan betekenen.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 10 december 2010 met; het oog op de aanpassing van het doel en van de staat van actief en passief afgesloten op 30 november 2010. ;

Het verslag van de zaakvoerder wordt neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: samen met de uitgifte van deze akte.

Uit hoofde hiervan worden de volgende activiteit bijgevoegd aan het maatschappelijk doel : verwerven van onroerend goed

TWEEDE BESLISSING : AANPASSING VAN ARTIKEL 3 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist dat artikel 3 van de statuten voortaan zal luidend als volgt :

Vervaardiging van juwelen en sieraden, de kleinhandel in sieraden en edelsmeedwerk.

De uitbating van drankgelegenheden, café, café-restaurants, tavernen.

Land- en, tuinbouwwerken, loonwerk en onderhoud van tuinbouwmachines. Diensten in verband met verwant aan de landbouw; aanleg en onderhoud van tuinen en parken, en het groene gedeelte van sportvelden. De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw. De vervaardiging; en de montage van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting. De vervaardiging van; geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal: bouwketen, modulaire tentoonstellingsejementen,i telefooncellen, enz. Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden.i Vervaardiging van meubels van ongeacht welk materiaal. De vervaardiging van zitmeubels en onderdelen; daarvan voor woningen, stoelen, fauteuils, zitbanken, canapés, taboeretten, enz. De vervaardiging van stoelen; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

en zitmeubels voor kantoren en werkplaatsen. De vervaardiging en de afwerking (inclusief het stofferen, schilderen, polijsten, enz.) van eetkamer-, zitkamer- en slaapkamermeubels. De vervaardiging van wandkasten, speciale TV-meubels, bijzetmeubels, enz. De renovatie en restauratie van meubels. Het ruimen van

" bouwterreinen. Het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet (met behulp van explosieven). De verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen. De drainage van land- en bosbouwgrond. Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties. De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen. De aanleg van leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie. De bouw van ;` speel- en sportterreinen, zwembaden, enz. Het uitvoeren van baggerwerken. Het ruimen van waterlopen,

" sloten, enz. De aanleg van havens (inclusief jachthavens) en dokken. De aanleg van dammen en dijken. De aanleg van kanalen en andere waterwegen. De bouw van bezinkbekkens en andere constructies ten behoeve van de waterzuivering. Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien. Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten. Onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting. Onderneming voor het aanbrengen van chape. Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens. Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken. Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden. Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms. Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken. Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: -thermische isolatiemateriaal  isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen. De isolatie van koelkamers en  pakhuizen. De installatie van stores en zonneschermen. Het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in metaal. De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in metaal. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal. Het schilderen van metalen constructies. Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz. Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g. Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen, enz. Het lappen van ramen. Het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen. Straatreiniging en sneeuwruimen. Sanering en dergelijke activiteiten.

- Het verwerven van onroerend goed.

De vennootschap kan alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar

activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden. "

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip van de handelsfondsen, in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere ; verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten in uit te oefenen.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

DERDE BESLISSING : GECOORDINEERDE TEKST VAN DE STATUTEN

De vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed en geeft de notaris de opdracht deze ;

tekst neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder en de tekst van de

ecoôrdineerde statuten. "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 30.09.2010 10570-0453-012
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 28.08.2009 09703-0147-011
24/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 17.10.2008 08787-0143-012
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 31.01.2008 08028-0125-017
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 28.09.2015 15619-0372-011
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 28.09.2015 15619-0370-011
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2015, NGL 28.09.2015 15619-0371-011

Coordonnées
GERUSO

Adresse
GROUWESTEENSTRAAT 28 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande