GERWIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERWIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.348.866

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 24.07.2014 14347-0598-009
28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.08.2013 13455-0524-009
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 26.07.2012 12351-0075-010
28/04/2011
ÿþSdr Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;9P'SdTS~J~. Erse .~ .-E u i:r"t~l5:0

VAN Nf1EL

1 4 APR 2011

®~ i~~~ti~u`~r~

7~® W

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac







+1106499"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0435.348.866

Benaming

(voluit) : GERWIN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9140 Temse, Markt 13 bus D

Onderwerp akte : OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - KAPITAALVERMINDERING - ONTSLAG RAAD VAN BESTUUR - VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap "GERWIN", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Markt 13 bus D, opgemaakt door notaris Patrice BOHYN te Haasdonk (Beveren) op 30 maart 2011, "Geregistreerd twee bladen, geen verzendingen te Beveren, Registratie, de 7 APR 2011. Boek 449, blad 99, vak 3. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), Vr. De Ontvanger, getekend, De e.a. inspecteur a.i. bij een fiscaal bestuur, DE SMIT G", dat volgende besluiten werden genomen:

1. Kennisname van:

a) het verslag van de raad van bestuur houdende toelichting van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarbij een staat van activa en passiva, die per 31 december 2010 vastgesteld is, gevoegd is;

b) het verslag van de maatschap 'Walkiers & C°", gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantieriaan 5, vertegenwoordigd door de Heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 29 maart laatstleden, met betrekking tot voormelde staat van activa en passiva, en waarvan de besluiten als volgt luiden:

"Ondergetekende, de maatschap Walkiers & C", gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 15 maart 2011 door de raad van bestuur van de BV NV GERWIN, gevestigd te 9140 Temse, Markt 13 bus D, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0435.348.866, gekend op de Rechtbank te Dendermonde, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W. Venn., bij de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, verklaart dat:

- mijn werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2010 die de raad van bestuur van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad;

- uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad;

- het nettoactief per 31 december 2010 niet kleiner is dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal van ¬ 200.000,00 vóór omzetting;

- het nettoactief per 31 december 2010 niet kleiner is dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal van ¬ 18.550,00 nà omzetting.

Antwerpen, 29 maart 2011.

Walkiers & C" maatschap,

voor wie optreedt:

Johan Van Mieghem,

bedrijfsrevisor."

2. Omzetting van de naamloze vennootschap "GERWIN" in een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GERWIN". De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GERWIN" is de voortzetting van de naamloze vennootschap "GERWIN", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa-en passivaposten van de omgezette vennootschap. Het maatschappelijk doel van de vennootschap, alsook haar burgerlijke aard, blijven ongewijzigd. De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 december 2010, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap "GERWIN", worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GERWIN". Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge " opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GERWIN". Het kapitaal wordt verminderd zoals hierna gezegd. De reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °GERWIN" behoudt het ondememingsnummer waaronder de naamloze vennootschap "GERWIN" ingeschreven was in het rechtspersonenregister. De aandeelhouder zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap "GERWIN".

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de enige vennoot, is de naamloze vennootschap "GERWIN" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

3. Vermindering van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met honderd eenentachtigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 181.450,00), om het te brengen van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) naar achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) door terugbetaling op elk volgestort aandeel van een bedrag in geld dat met een/duizend vijfhonderd vijfendertigste (1/1.535ste) deel van voormeld bedrag van honderd eenentachtigduizend vier-honderd vijftig euro (¬ 181.450,00) overeenstemt, hetzij honderd achttien euro eenentwintig cent (¬ 118,21) per aandeel, zonder de vernietiging van aandelen. Het bedrag van de kapitaalvermindering zal enkel verrekend worden met het volgestort maatschappelijk kapitaal

Deze terugbetaling mag, overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, geen plaats hebben zolang de schuldeisers, die binnen de twee maanden na bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening gekregen hebben, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing afgewezen is.

4. Aanvaarding van het ontslag van 1) MERTENS Frieda, 2) HEMELAER Erwin en 3) CLEYMAN Chris, in hun hoedanigheid van bestuurders van de naamloze vennootschap. Hen wordt décharge verleent voor hun mandaat.

5. Vaststelling van de statuten van de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid:

Naam: GERWIN

Duur: onbepaalde duur

Zetel: 9140 Temse, Markt 13 bus D

Doel: De vennootschap heeft tot doel: het beheer van roerende en onroerende goederen (patrimoniumvennootschap). De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit als ten gunste van derden, zowel fysische als rechtspersonen, hypotheek vestigen, zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent, of als haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend.

In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving of op gelijk welke wijze ook, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen. De vennootschap mag eveneens in vennootschappen en/of verenigingen beheersmandaten uitvoeren. Zij zal de activiteiten van vastgoed handelaar niet mogen uitoefenen.

Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken; verrichtingen van industriële, financiële, roerende of onroerende aard.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door inbreng, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België en in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

Kapitaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro, vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd vijfendertig aandelen zonder vermelding van nominale waarde

Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hemieuwen.

Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, vastgesteld.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen optredend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

omstandigheden, niet on-kundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Jaarvergadering: Op de 1ste vrijdag van de maand mei om 10.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Schriftelijke besluitvorming: Met uitzondering van: de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 332 van het wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar: begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal er jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen worden tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de Algemene Vergadering die er naar goeddunken over kan beslissen. Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of, ingevolge de uitkering, zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Het netto overschot van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten verbonden zijn.

6. Benoeming tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur, Mevrouw MERTENS Frieda.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Patrice Bohyn

Tegelijk hiermee neergelegd: 1. expeditie akte, 2. bijzonder verslag raad van bestuur, 3. verslag bedrijfsrevisor, 4. gecoördineerde statuten en 5. lijst akten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.03.2011, NGL 31.03.2011 11076-0260-010
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 25.08.2010 10454-0288-011
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.08.2009, NGL 24.08.2009 09626-0401-011
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 03.07.2008 08354-0071-010
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 09.07.2007 07381-0275-010
25/07/2006 : DET000108
03/06/2005 : SNT000108
12/07/2004 : SNT000108
20/06/2003 : SNT000108
04/01/2002 : SNT000108
17/05/2001 : SNT000108
05/06/1999 : SNT000108
01/01/1997 : SNT108
01/01/1995 : SNT108
01/01/1993 : SNT108
01/01/1992 : SNT108
17/07/1991 : SNT108
13/10/1988 : SNA3451

Coordonnées
GERWIN

Adresse
MARKT 13, BUS D 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande