GERY VAN ESBROECK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERY VAN ESBROECK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.967.558

Publication

11/03/2014
ÿþr

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aiurimmuumI VAN KOOPHANDEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14059998*

Griffie

2 8 FEB, 2014

DENDERMONDE

i

i

Ondernemingsnr : S 4 6 96 3. ss $

Benaming

(voluit) : GERY VAN ESBROECK

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9130 BEVEREN (VERREBROEK) - Pastoor Jasparsstraat 30

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GERY VAN ESBROECK", verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 27,02.2014, welke akte ter registratie werd aangeboden, in tegenwoordigheid van haar oprichters, nl. 1) dhr. VAN ESBROECK Gery, wonende te 9130 Beveren (Verrebroek), Pastoor Jasparsstraat 30 en 2) mw, VANDENBOSSCHE Winnie,: wonende te 9130 Beveren (Verrebroek), Pastoor Jasparsstraat 30;

De verschijners, verzochten mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de handelsvennootschap die zij oprichten onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "GERY VAN ESBROECK", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd te 9130 Beveren (Verrebroek), Pastoor Jasparsstraat 30, met een maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR werd volledig geplaatst,

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven :

1) Dhr. VAN ESBROECK Gery, voornoemd, schrijft in op 99 aandelen, welke hij voor 113de zal volstorten door inbreng in geld voor een totaal bedrag van 6.138,00 EUR;

2) Mw. VANDENBOSSCHE Winnie, voornoemd, schrijft in op 1 aandeel, welke zij voor 1/3de zal volstorten= door inbreng in geld voor een totaal bedrag van 62,00 EUR.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot de gedeeltelijke volstorting van elk van de aldus ingeschreven: aandelen een bedrag van 6.200,00 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op' een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij ING Bank te 9120 Beveren (Vrasene),; Kerkstraat 36, op rekening nummer 13E05 3631 3168 1075, geopend op 26.02.2014. Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling werd overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

- aan dhr. VAN ESBROECK Gery, voornoemd, die aanvaardt: 99 aandelen.

- aan mw. VANDENBOSSCHE Winnie, voornoemd, die aanvaardt: 1 aandeel.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, alle verrichtingen die algemeen-

genomen op een of andere wijze verband houden met :

- allerhande isolatiewerken,

- het reinigen van gevels door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz...

- het schilderen van binnen- en buitenwerk van gebouwen,

- het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal,

- het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen,

- het waterdicht maken van gebouwen, daken en dakterrassen met asfalt en teer, onder meer het bedekken;

EPDM, met asfalt of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen,

- het droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt.

- het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten,

- het plaatsen van gyprocwanden, vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van vloeren en alle andere

bedekkingen van vloeren,

- de overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen,

- met betrekking hetgeen voorafgaat de studie, de uitvoering en de coördinatie van diverse projecten,

- het fungeren als tussenpersoon in de handel.

De aan- en verkoop, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede het beheer, de?

ontwikkeling, valorisatie en uitbating van gebouwen en gronden, zowel voor eigen rekening als voor rekening;

van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemers in, éf op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in vennootschappen waarin zij aandeelhouder is.

1n het algemeen zal de vennootschap, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te

vergemakkelijken of uit te breiden. T. ;

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Dhr. VAN ESBROECK Gery, voornoemd, is als gewone zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni om 10.00 uur in de voormiddag. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op 24.06.2016.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op - 27.02.2014, om te eindigen op 31,12.2015.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. Volmacht

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van een uittreksel dezer ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de eruit voortvloeiende rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren volmacht te verlenen, met macht van indeplaatsstelling, aan de heer Steve Wielandt van "SW Management" BVBA te 9100 Sint-Niklaas, Eduard Prissestraat 86, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, BTW, alsook de administratie van ' het KBO en de Sociale Kas voor zelfstandigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan teet

aelgisch

'Staatsblad

Coordonnées
GERY VAN ESBROECK

Adresse
PASTOOR JASPARSSTRAAT 30 9130 VERREBROEK

Code postal : 9130
Localité : Verrebroek
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande