GET 7

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GET 7
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.466.362

Publication

28/12/2011
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor" behouder 111111J1111,11.!1j11t111011111

aan het

Belgisct-Staatsbia

Ondernemingsnr : 0833.466.362

Benaming

(voluit) : GET 7

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leimolenstraat 33

8600 Diksmuide

(volledig adres)

" Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 12/12/2011

De vergadering neemt kennis van, en aanvaardt, het ontslag van de heer GELDOF John als zaakvoerder.

Dit ontslag gaat in vanaf heden. Er wordt algehele kwijting verleend, zonder enig voorbehoud, voor het: gevoerde mandaat aan de heer Geldof John.

De vergadering benoemt tot zaakvoerder, de heer D'HAEZE Filip, woonachtig te Jozef De Preststraat 26 te

9991 Adegem. De heer D'HAEZE aanvaardt deze benoeming, en verklaart niet onderworpen te zijn aan enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 12/12/2011, te verplaatsen van Leimolenstraat 33 te 8600 Diksmuide naar Jozef De Preststraat 26 te 9991 Adegem.

voor eensluidend uittreksel, ter bekendmaking.

D'HAEZE Filip,

zaakvoerder

DEA" /C :1111;1:t i :H" . C

RRICHTHAIUH VAN KOOPHANDEL,

15 DEC. 2011

VeuReijgrffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/02/2011
ÿþmotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

VecrEen-ju

NElyRa~¬ ~~ ~ 2

... ., ; ~í~0P~Éi i

[

--4 FEB, 2011

Ondemnemingsnr : o 3 3 3b Benaming : GU' á

(voluit)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leimolenstraal 33

8600 Diksmuide

16/02/2011- Annexes du Moniteur belge

vl~ f&7c IGÓI:]tV.

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op

24 januari 2011, BLIJKT dat:

1. de sub IV nagemelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht

met de naam "GET 7".

Il. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8600 Diksmuide, Leimolenstraat 33.

Ill. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

/V. de vennoten I oprichters zijn:

1. De heer GELDOF John Berthold Daniel Gaston, geboren te Diksmuide op 17 januari 1974 (rijksregistemummer: 74.01.17-281.91), echtgescheiden, wonende te 8600 Diksmuide, Leimolenstraat 33.

2. De heer VANDEPUTTE Tom Leon, geboren te Roeselare op 04 oktober 1976 (rijksregisternummer: 761004 051 40), ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare, Weverijstraat 35.

V. het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in 100 gelijke aandelen, en volstort is ten belope van honderd twintig euro per aandeel; aldus is in totaal twaalf duizend euro (¬ 12.000,00) ter beschikking van de vennootschap.

VI. het maatschappelijk kapitaal volledig gevormd is door stortingen in geld.

VO. het boekjaar ingaat op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op heden (24 januari 2011) om te eindigen op 31 december 2011.

Vl1l. omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst."

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. De vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in functie treden nadat zijn/hun aanstelling door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

IX. als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld, en dit voor onbepaalde duur: voornoemde heer GELDOF John.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in alle handelingen in en buiten rechte. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend. De vennootschap wordt verder tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

X. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie

.':íc i, it5 4C a'' ;t' 1. . .. Of.~ _ 1.," . .:giíit icjc nota !''C _. ûn U^ r.e M(o)r c,r,;

~i r~LP Nre31!-, 6'' ç1'u er. i r

mod 2.1

Voor-

behouden

jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene

oen sch vergadering ontslagen worden. Zolangde vennootschapevenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling

BeEgisch g 9 9 '

Staatsblad voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een deskundige. De vergoeding van de deskundige komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de deskundige medegedeeld aan de vennootschap.

De algemene vergadering beslist gebruik te maken van de mogelijkheid haar geboden door artikel 23, tweede alinea der statuten en beslist derhalve geen commissaris te benoemen. De vergadering verklaart hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel 12, paragraaf twee van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. ledere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Xl. het doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig in de oprichtingsakte is omschreven:

"Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft (hebben), heeft de vennootschap tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden - door ondermeer te handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent, als makelaar, als vertegenwoordiger, als concessionaris, en/of onder franchising - of voor gezamenlijke rekening met derden, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

" het verlenen van diensten in de ruimste zin op het gebied van cultuur, amusement, alsmede het verwerven van eigendomsrechten op muzikale creaties, bewerkingen, vertalingen, enzovoort; .

D het verlenen van muzikale optredens, het produceren, creëren, inrichten van allerlei festiviteiten, zowel in de culturele als in de animatiesector;

" het schrijven, bewerken, vertalen, leveren van liedjesteksten en muzikale composities voor theater- film- en grammofoonplaten, industrie en aanverwante sectoren;

D het verlenen van diensten in de ruimste zin bij televisie-, film-, theateropnames en aanverwante sectoren;

> de activiteiten van auteur, componist, bewerker en in het algemeen elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de realisatie van voorstellingen;

e ¢' het coachen, begeleiden, boeken en consulteren van derden (individuen, groepen, bedrijven), zowel op

'cl artistiek als administratief niveau;

> het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met ; betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

D het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de " bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil en verkavelingen, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

D alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het ontwerp, de studie, de coördinatie, de expertise, de onteigening, de verbouwing, de decoratie, de inrichting, de uitbating, de

verhuring, het beheer, de zaakvoering en de verkaveling van alle onroerende goederen, alsook de et

promotie, in België en in het buitenland en in elke mogelijke vorm, inzake immobiliën;

" de vennootschap kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie, afbraak en

et dergelijke verrichten evenals het vestigen van andere zakelijke rechten en alle handelingen die noodzakelijk

et

zijn tot het optimaliseren van het onroerend en roerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing of bezwaard met enige andere zakelijke rechten;

D de vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in

" pip andere vennootschappen, ondernemingen, verenigingen, instellingen of groeperingen;

D de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

" zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens deze die extra wettelijk gereglementeerd zijn.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks,

et kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag ondermeer en zonder dat de

navolgende opsomming beperkend is:

- alle handelingen van commerciële, industriële, burgerlijke, onroerende, roerende of financiële aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, bevorderen en/of helpen uitbreiden;

- zich door deelneming, vereniging, inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, overname, samenwerking, onderschrijving, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of afspraak, of op het even welke wijze interesseren in alle Belgische of buitenlandse bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, syndicaten, organisaties of groeperingen waarvan het

ýÿ

.,.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

doel analoog of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Aldus:

- mag de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de Wet van 04 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 05 augustus 1991;

- behoren evenmin tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van 06 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- zijn uitgesloten alle handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de Commissie voor het Bank, Financie- en Assurantiewezen vereist is.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

XII. - omtrent de plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni van het jaar 2012 om negentien uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld."

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander stemgerechtigd vennoot om zich te laten vertegenwoordigen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd."

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert 01 april 2010.

VOLMACHT

Ter voldoening van alle formaliteiten en verplichtingen bij één of meerdere erkende ondememingsloketten, bij de BTW- en belastingsadministraties en bij de KBO (Kruispuntbank Ondernemingen) naar aanleiding van deze oprichting, verlenen voomoemde oprichters alhier een bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan " de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUS + Fiduciaire" met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Weverijstraat 35, RPR Kortrijk, ondememingsnummer 0871.418.702, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL " " } -" - , ~ Ç ; . , +yTH.nF." .

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende Notaris Kathieen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

le .r . . .

. :Pi ':wr.a; lf . -

fr ¢ 'ti.6n, F" , I,Gi,.~~iP~.cn  ~

26/09/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
01/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GET 7

Adresse
ALFRED DE TAEYESTRAAT 42A 9970 KAPRIJKE

Code postal : 9970
Localité : KAPRIJKE
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande