GEURS-IT

Société en commandite simple


Dénomination : GEURS-IT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.566.184

Publication

22/04/2014
ÿþRechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Antwerpse Heirweg 40 A, 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING - DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "Geurs-lT" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9900 Eeklo, Antwerpse Heirweg 40 A, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ais ondernemingsnummer 0829.838.834, op 25 maart 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de vergadering volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder gedateerd op 5 maart 2014 en omvattend een omstandige verantwoording van het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

De vergadering heeft beslist deze stukken goed te keuren,

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen en de tekst van artikel drie van de statuten te vervangen door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 3, Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, alle verrichtingen te doen die rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben op: .

-de aankoop en verkoop, import en export, zowel ais groot- en kleinhandel van hardware en software voor computers, aile randapparatuur, servers, notebooks, tablets en alle aanverwante apparatuur, telefoons, gsm's, telecom toestellen met inbegrip van alle kleine materialen zoals kabels, toebehoren, accessoires, evenals aile kantoormaterialen, machines en meubilair, enzovoort en dit alles in de breedste zin van het woord; dit geldt ook voor alle innovaties, uitvindingen, verbeteringen en dergelijke in de toekomst.

-het ontwerpen, installeren, programmeren, assembleren, verbeteren, onderhouden, herstellen en commercialiseren van bovenstaande apparatuur, computerprogramma's, computernetwerken, websites en andere internet toepassingen, allerlei softwarepakketten (zowel algemene als op maat) voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties.

-het verlenen van advies, diensten en bijstand over aile informatica toepassingen en technologie.

-het invoeren en al dan niet permanent verwerken van gegevens op basis van eigen programmatuur of via programma's van klanten.

-het permanent beheren van en het werken met gegevensverwerkende apparatuur van derden.

-de organisatie van opleidingen, seminaries en cursussen voor de toepassing en het gebruik van bovenvermelde producten.

-de aan- en verkoop van boeken en tijdschriften die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met bovenvermelde producten en activiteiten.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op aile domeinen waarop zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen zoals:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09 APR. 2014

CHTBANK VAN

KOOPHANDEL HANDEL E GENT

Griffie

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgi - " - - . , lad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

n ctiVetERGELEGD

11111111.1111M1111,11111111

Ondernemingsnr : 0849566184 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Geurs-!T

ty

;

a

st

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken.

-het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen.

-het beheer van roerende en onroerende goederen met het doel het patrimonium van de vennootschap uit te breiden en in waarde te doen toenemen.

-alle onroerende en medegaande roerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, ruilen en leasen, verkavelen, splitsen en uitbaten, in waarde brengen, beheren, inrichten, opschikken, afbreken, verbouwen, herstellen, restaureren en renoveren.

-het beheer in de meest ruime zin van het woord, van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur of onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering en de verbouwing alsmede de aankoop, de oprichting en elke andere verwerving van onroerende goederen om ze ter uitbreiding en ter uitoefening van genoemde bedrijfsactiviteiten te gebruiken.

-De vennootschap kan het mandaat van zaakvoerder en/of bestuurder in andere vennootschappen aannemen, en dit tegen vergoeding.

De vennootschap kan in het algemeen alle handelingen verrichten van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband verwant met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, verenigingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking en/of het bevorderen van de ontwikkeling van het geheel of gedeelte van haar maatschappelijk doel, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken,

De vennootschap mag onder meer haar onroerende goederen in hypotheek geven en/of haar roerende goederen (inclusief de eigen handelszaak), in pand geven, zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen van derden.

De vennootschap kan zich borg stellen voor derden mits vergoeding.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerder), bovendien kan zij alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

Alle voormelde aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. Ze dienen in de ruimst mogelijke zin opgevat te worden. Aldus mag de vennootschap elke activiteit uitoefenen en alle daden stellen, die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden of verenigbaar zijn met haar doel of tot de verwezenlijking ervan kunnen bijdragen.

Die voormelde activiteiten, waarvoor een vergunning of attest en/of registratie noodzakelijk is of waarvoor aan nog andere voorschriften dient voldaan te worden, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereist vergunning of attest ter beschikking zal zijn en/of die desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met unanimiteit."

DERDE BESLUIT

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging hebben alle vennoten bevestigd naar behoren te zijn ingelicht over de gevolgen van de kapitaalverhoging, in het bijzonder over de financiële gevolgen die de verrichting heeft voor hen en voor de vennootschap.

Zij erkennen voldoende ingelicht te zijn na kennisname van de hen door de zaakvoerder verstrekte financiële en boekhoudkundige gegevens.

De vergadering heeft beslist dat de vennoten hun voorkeurrecht dienen uit te oefenen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

VIERDE BESLUIT

Gelet op het feit:

-dat de kapitaalverhoging wordt doorgevoerd bij wijze van inbreng door alle bestaande vennoten pro rata hun bestaande belangen in de vennootschap en er bijgevolg geen enkele partij wordt benadeeld;

-dat er niets wijzigt aan de proportionele verdeling met betrekking tot de aandelenparticipaties, de stemrechten en de rechten op dividend;

-dat de transactie geen benadeling inhoudt voor de eventuele schuldeisers van de vennootschap;

Heeft de vergaderging beslist akkoord te gaan met het doorvoeren van een kapitaalverhoging in speciën zonder het uitgeven van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met een bedrag van duizend achthonderd vijfennegentig euro acht cent (¬ 1.895,08) om te brengen van duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1.250,00) op drieduizend honderd vijfenveertig euro en acht cent (¬ 3145,08).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door inbrengen in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met een aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

INSCHRIJVING

Op de voorgestelde kapitaalverhoging met een bedrag van duizend achthonderd vijfennegentig euro acht cent (¬ 1.895,08) werd door de vennoten ingeschreven in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten:

-De heer GEURS Steven, zaakvoerder en gecommanditeerde vennoot, geboren te Gent op 19 oktober 1977, in huwelijk met mevrouw Bury Cindy, hierna vermeld, wonend te 9900 Eeklo, Antwerpse Heirweg 40 A, heeft deelgenomen aan de kapitaalverhoging voor een totaal bedrag van duizend vijfhonderd en zestien euro acht cent (¬ 1.516,08). Hij heeft een bedrag gestort van duizend vijfhonderd en zestien euro acht cent (E 1.516,08) en is bijgevolg ingevolge zijn voormelde inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

-Mevrouw BURY Cindy, stille vennoot, geboren te Eeklo op 13 juli 1982, in huwelijk met de heer Geurs Steven, voornoemd, wonend te 9900 Eeklo, Antwerpse Heirweg 40 A, heeft deelgenomen aan de kapitaalverhoging voor een totaal bedrag van driehonderd negenenzeventig euro twee cent (¬ 379,02). Zij heeft een bedrag gestort van driehonderd negenenzeventig euro twee cent (E 379,02) en is bijgevolg ingevolge haar voormelde inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

Tot bewijs van deze deelnames aan de kapitaalverhoging hebben de inschrijvers de notaris, een bankattest overhandigd uitgaande van de ING België NV - Bank, agentschap Eeklo gedateerd op 25 maart 2014, waaruit blijkt dat op voormelde datum de som van duizend achthonderd vijfennegentig euro acht cent (¬ 1.895,08) werd gestort op een bijzondere rekening van de vennootschap geopend onder het nummer BE37 3631 3226 8028.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en de notaris verzocht akte te nemen van het feit

-dat op het totaal bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend duizend achthonderd vijfennegentig euro acht cent (E 1.895,08) werd ingeschreven;

-dat er naar aanleiding van de kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven;

-dat de fractiewaarde van de aandelen in evenredigheid werd verhoogd;

-dat bijgevolg de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en het kapitaal van de vennootschap werd

gebracht op drieduizend honderd vijfenveertig euro en acht cent (¬ 3.145,08)

-dat het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door vijfentwintig (25) gelijke aandelen die

elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een tweede maal te

verhogen met een bedrag van vijftien duizend vierhonderd en vier euro tweeënnegentig cent (E 15.404,92) om

het te brengen van drieduizend honderd vijfenveertig euro en acht cent (¬ 3.145,08) op achttien duizend

vijfhonderd vijftig euro. (¬ 18.550,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door incorporatie in het

kapitaal van een bedrag van vijftien duizend vierhonderd en vier euro tweeënnegentig cent (E 15.404,92) dat zal

afgenomen worden van het "overgedragen resultaat  overgedragen winst" van de vennootschap.

De vergadering heeft beslist dat naar aanleiding van deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen

uitgegeven worden. De fractiewaarde van de aandelen zal verhoogd worden ten belope van het passend

bedrag.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit

-dat de tweede kapitaalverhoging werd gerealiseerd.

-dat er naar aanleiding van deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven;

-dat de fractiewaarde van de aandelen in evenredigheid werd verhoogd;

-dat bijgevolg de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en het kapitaal van de vennootschap werd

gebracht op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro. (E 18.550,00).

-dat het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door vijfentwintig (25) gelijke aandelen die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLUIT

Ingevolge de gerealiseerde kapitaalverhogingen heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend als volgt

"Artikel vijf. Kapitaal.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro. (¬ 18.550,00).

Het is verdeeld in vijfentwintig (25) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

TIENDE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag uitgebracht door de zaakvoerder van de vennootschap met uiteenzetting van de redenen die ertoe aanleiding geven de omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan de beslissing van de algemene vergadering voor te leggen. Het verslag is gedateerd op 5 maart 2014, Dit verslag wordt samen met de staat van activa en passiva van de vennootschap opgemaakt op 31 december 2013 door de vergadering goedgekeurd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft eveneens beslist het verslag goed te keuren opgemaakt door de heer Peter Leyns,

bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 9940 Evergem, Wippelgem Eindeken 54 B, aangesteld door de zaakvoerder,

Dit verslag is gedateerd op 24 maart 2014.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Conclusie

Ondergetekende, de heer Leyns Peter, bedrijfsrevisor, gevestigd te 9940 Evergem, Wippelgem Eindeken 54

B, aangesteld op 27 februari 2014 door de zaakvoerder van GCV Geurs-IT, om krachtens artikel 777 van het

Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de voorgenomen omzetting in een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bevestigt bij deze, hetgeen volgt:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto

actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de

vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de

normen inzake het verslag het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat

er enige overwaardering van het netto  actief heeft plaatsgehad. Het netto  actief volgens deze staan van ¬

16.779,92 is ¬ 1.770,08 kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zijnde ¬ 18.550,00. Op straffe van aansprakelijkheid van de

zaakvoerder, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Aldus opgesteld en beëindigd te Evergem op 24 maart 2014.

(getekend)

Leyns Peter

Bedrijfsrevisor"

Beide verslagen zullen samen met een uittreksel uit dit proces-verbaal neergelegd worden ter griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel.

ELFDE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag als zaakvoerder van de Gewone Commanditaire

Vennootschap aangeboden door de heer Geurs Steven, voornoemd.

De vergadering heeft beslist dit ontslag te aanvaarden.

Tevens heeft de vergadering beslist dat de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening zal gelden als

kwijting voor het door de ontslagnemende zaakvoerder gevoerde beleid.

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen, door de omzetting van de

Gewone Commanditaire Vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met dien

verstande dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontstaan uit de omzetting geen nieuwe

vennootschap is, doch wel de loutere voortzetting onder een andere rechtsvorm van de toi op heden bestaande

Gewone Commanditaire Vennootschap.

De vennootschap behoudt dezelfde zetel en er wordt geen enkele wijziging gebracht aan het kapitaal, noch

aan de reserves, ncch aan de bedragen van de actieve en passieve rekeningen zoals ze voorkomen in de staak

afgesloten per 31 december 2013, behalve voor wat betreft de wijzigingen aangebracht door onderhavige

algemene vergadering.

Alle verrichtingen die sedert 31 december 2013 door de Gewone Commanditaire Vennootschap werden

gedaan worden aangezien als zijnde verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

DERTIENDE BESLUIT

Na de omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft de vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid vast te stellen als volgt:

Rechtsvorm, naam, zetel

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: "Geurs-1T'.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Antwerpse Heirweg 40 A.

De zetel kan zonder statutenwijziging in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied

Brussel-Hoofdstad worden overgebracht, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders dat wordt gepubliceerd in

de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap zowel in België als in het buitenland

bijhuizen, agentschappen, depots of exploitatiezetels oprichten.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel :

Zie hiervoor

Kapitaal, aandelen ;

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro. (¬

18.550, 00).

Het is verdeeld in vijfentwintig (25) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een

gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

"

` Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Behoudens eenparig goedvinden van de versnoten worden de zaakvoerders die zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ieder zaakvoerder kan alleen optredend alle handelingen van dagelijks bestuur stellen alsmede alle handelingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Evenwel zal, indien er meerdere zaakvoerders zijn, voor alle authentieke akten, voor aile kredieten, leningen en onroerende verrichtingen de handtekening van een tweede zaakvoerder noodzakelijk zijn,

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Deze beperkingen en verdeling kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook niet al zijn ze openbaar gemaakt,

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de

a4 omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs,

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Deze bijzondere volmachten

" ~ dienen beperkt te worden tot een bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden kunnen de vennootschap verbinden, binnen de perken van de hun verleende opdracht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht,

e Jaarvergadering en voorwaarden voor toelating tot de vergadering, uitoefening van het stemrecht:

De algemene vergadering van de vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen,

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

Het bestuursorgaan van de vennootschap, en de commissarissen indien die er zijn, kunnen de algemene vergadering samenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering dienen de agenda te vermelden.

De oproepingen worden verzonden volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Aile oprichters verklaren hierbij akkoord te gaan met de ontvangst van een oproeping op één van volgende wijzen: aangetekende zending, gewone brief of via een elektronisch communicatiemiddel, zoals, doch niet beperkt tot, e-mail.

et Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerders moeten antwoord geven op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met

et betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die

et aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de

vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem, Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan

" zijn, wordt het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschiedt, geschorst.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom verzoeken.

Afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Elke vennoot kan zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf

vennoot dient te zijn.

et De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen. Zij zullen hun stem uitbrengen voor elk agendapunt

afzonderlijk, in een aangetekend schrijven dat vóór de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de

" e " [

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De uitoefening van het stemrecht kan geregeld worden door overeenkomsten afgesloten tussen de vennoten. Bij het opmaken van dergelijke overeenkomsten dienen de voorschriften van artikel 281 Wetboek van Vennootschappen nageleefd te worden.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de aan deze aandelen verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet is gebeurd, blijven de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij anders wordt overeengekomen tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering gaat door in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De vennoten mogen kennis nemen van de in artikel 283 Wetboek van Vennootschappen opgesomde stukken, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag, in voorkomend geval het verslag van de commissarissen, en behandelt de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De gewone algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde en aanwezige aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle tasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Ontbinding  Vereffening

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken, Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Vóór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. in de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering,

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zlj mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Indien de vennootschap voldoet aan alle wettelijke voorwaarden, kan de ontbinding en vereffening gebeuren in één notariële akte.

VEERTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist voor onbepaalde duur te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap:

De heer Geurs Steven, voornoemd, dewelke heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Voor het geval de heer Geurs Steven komt te overlijden of om welke reden ook zijn mandaat van zaakvoerder niet meer kan uitoefenen, zal hij van rechtswege opgevolgd worden door zijn echtgenote, mevrouw Bury Cindy, voornoemd, welke werd benoemd tot plaatsvervangend zaakvoerder.

VIJFTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door onderhavige vergadering genomen besluiten;

ZESTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist dat de vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals hiervoor beslist, geldt als coordinatie zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

ZEVENTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "dc office" met zetel te 9940 Evergem, Linde 80, haar zaakvoerd ers en aangestelden, met mogelijkheid van in de plaatsstelling, voor het vervullen van aile nuttige en/of noodzakelijke administratieve formaliteiten bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de diensten van de Directe Belastingen, het Ondernemingsloket en de Sociale Verzekeringskas.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-bijzonder verslag van de zaakvoerder -staat van actief en passief

-verslag van de bedrijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Raedt Frank

notaris



Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2012
ÿþ Natl Warti 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : d$ % .566. 241

Benaming

(voluit) : Geurs-IT

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Antwerpse Heirweg 40A, B-9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Titel I Oprichting

Op datum van 01/10/2012 zijn samengekomen :

-Dhr. Steven Geurs, rijksregisternr. 771019 201 43, wonende te Antwerpse Heirweg 40A, 9900 Eeklo,

hierna verder oprichter sub 1 genoemd.

-Mw. Cindy Bury, rijksregistemr. 820713 318 93, wonende te Antwerpse Heirweg 40A, 9900 Eeklo, hierna

verder oprichter sub 2 genoemd.

Beide oprichters richten bij deze onderhandse overeenkomst een handelsvennootschap op onder de vorm

van een gewone commanditaire vennootschap.

Haar naam luidt "Geurs-1T', zij wordt gevestigd te Antwerpse Heirweg 40A, 9900 Eeklo.

Oprichter sub 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de

vennootschap.

Oprichter sub 2 treedt op ais stille vennoot,

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.250 euro en is verdeeld in

vijfentwintig aandelen met een fractiewaarde van één/vijfentwintgste van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich

onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng.

Oprichter sub 1 heeft ingetekend op 20 aandelen en betaalde hierop 1000 euro, oprichter sub 2 heeft

ingetekend op 5 aandelen en betaalde hierop 250 euro.

Samen 25 aandelen wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng van de hierboven beschreven goederen komen

aan de oprichters toe als volgt

-Oprichter sub 1 20 aandelen

-Oprichter sub 2 5 aandelen.

Titel ll  Statuten van de vennootschap

Artikel 1  Rechtsvorm

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt : "Geurs-1T"

Artikel 2  Zetel

De vennootschap is gevestigd te Antwerpse Heirweg 40A, 9900 Eeklo. De zetel kan slechts overgebracht

worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of van het college van

zaakvoerders,

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel het leveren van IT diensten: verkoop, installatie en onderhoud van

hardware en software.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere

ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan tot waarborg van haar eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar

goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Artikel 4  Duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

1111111.1111,1j111,11611J1 u

Vc behc

aan

Belç Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD 1 12 CXT. 2012

RECHTB3YMV,AN KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

e De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden

worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de

statuten zijn gesteld.

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is, bedraagt 1250 euro en is verdeeld in 25 aandelen

met een fractiewaarde van één/vijfentwintigste van het kapitaal.

Artikel 6  Aandelen

§1  overgang van aandelen onder levenden

Een vennoot Kan zijn aandelen in de vennootschap overdragen onder levenden aan een medevennoot of

aan een derde, onder voorbehoud van hetgeen onder §5 staat vermeld.

§2  Vorm van de overdracht

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk

wetboek.

§3  Publiciteit van overdracht

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp

uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

§4  Overgang van aandelen in geval van overlijden

In geval van overlijden van oprichter sub 2 gaande aandelen over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden,

onder voorbehoud van hetgeen onder §5 bepaald is.

In geval van overlijden van oprichter sub 1 gaande aandelen over op oprichter sub 2 en wordt oprichter sub

2 de gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap.

§5  Voorkeurrecht van de vennoten

De aandelen Kunnen slechts worden overgedragen nadat zij bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan alle vennoten. Daartoe moeten volgende regels worden nageleefd

De vennoot die één of meerdere aandelen wil overlaten aan een andere vennoot of een derde, moet de zaakvoerder of het college van zaakvoerders hiervan schriftelijk inlichten. In deze kennisgeving vermeldt hij het aantal, de voorgestelde overnameprils, alsook de naam, de voornamen, beroep en woonplaats of de benaming, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemende vennoot of aanvaarde kandidaat-vennoot.

Binnen de vijftien dagen na de datum van verzending van deze kennisgeving, maakt de zaakvoerder of het college van zaakvoerders de inhoud van dit schrijven aan de andere vennoten bekend.

In geval van overlijden van een vennoot maakt de zaakvoerder op eigen initiatief, vijftien dagen na ontvangst van het overlijdensbericht of een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de vennoten bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

Na deze bekendmakingen wordt aan de bestaande vennoten de kans gegeven bij voorkeur, de aandelen waar het over gaat over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij in eigendom bezitten.

Indien één of meerdere vennoten het hun geboden voorkeurrecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de andere vennoten.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken, moet er, op straf van verval, de zaakvoerder over inlichten binnen de vijftien dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerder.

Indien geen van de vennoten zijn voorkeurrecht uitoefent, worden de door de overlater voorgestelde overnemer/kandidaat-vennoot of de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot eigenaar (s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid door deze statuten opgelegd deze overnemer(,) of rechtverkrijgende(n) afwijst als vennoot.

Artikel 7  Vennoten

De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen.

a)De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

b)De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, ze zullen wel het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 8  Bestuur

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor de wijziging van de statuten.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht; zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig of nuttig is of kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

A. e De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of

aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten,

Inzake volmachten zijn alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen geoorloofd.

Artikel 9  Controle

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde ais de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hiij kan op de zetel van de vennootschap inzake nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zicht laten bijstaan of vertegenwoordigen door een door hem gekozen expert.

Artikel 10 -- Algemene vergadering van de vennoten

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 18.00u. Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodigingen.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de 3 weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De vennoten worden opgeroepen door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd. Elk aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Artikel 11 -- Boekjaar inventaris  jaarrekening  winstverdeling

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december daarna. Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld warden volgens dezelfde verhouding ais deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen. Artikel 12 -- Ontbinding-vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ock, geschiedt de vereffening door een vereffenaar, benoemd door de algemene vergadering. Bij gebrek aan dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s), handelend in de hoedanigheid van een van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Titel I II  Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, dit voor

onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid ; Steven Geurs voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het eerste boekjaar lopen vanaf de datum van oprichting tot 31

december 2013,

Bekrachtiging

overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de

vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan sedert 01/10/2012 in naam en voor

rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit

voortvloeien overneemt.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan DC Office bvba, Linde 60 te 9940 Evergem,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Guy De Cocker om de vervulling van alle administratieve

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

formaliteiten, zoals bijvoorbeeld de publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, de inschrijving in de Kruispuntbenk Ondernemingen en het aanvragen van het ondernemingsnummer, het aanvragen van het BTW; inschrijvingsnummer enz., te verzekeren.

Voor-{behou,en aan het Belgisch Staatsblad

Gedaan te Eeklo op datum van 01/10/2012 en opgemaakt in drie exemplaren.

getekend,

Steven Geurs,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik E vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GEURS-IT

Adresse
ANTWERPSE HEIRWEG 40A 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande