GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP ALTEA

Société en commandite simple


Dénomination : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP ALTEA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.468.412

Publication

26/07/2012
ÿþRechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Dokter Callaertstraat 5, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Uit onderhandse akte dd. 1 juni 2012 blijkt dat:

1.Mevr. Jannick Braet, wonende te Dokter Callaertstraat 5, 9820 Merelbeke, samen met 2 stille vennoten een gewone commanditaire vennootschap met als maatschappelijke benaming 'Altea' heeft opgericht.

2.Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 300 euro, vertegenwoordigt door 300 aandelen zonder nominale waarde. Op het kapitaal wordt als volgt ingeschreven:, mevr, Jannick Braet 156 ¬ waarvoor zij 156 aandelen ontvangt; de overige 144 aandelen elk voor de helft verdeeld over de stille vennoten voor 76 E.

3.Naam  vorm: de vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap welke zal handelen onder de benaming `Altes'.

4.Zetel: de zetel van de vennootschap is gevestigd te Dokter Callaertstraat 5, 9820 Merelbeke.

5.Doel : De vennootschap heeft tot doel in België, als het buitenland, hetzij voor eigen rekening heizij voor" rekening van derden:

Het verwerven, beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, Het kopen, verkopen, ruilen huren en verhuren van kunstwerken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.











De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, bijhuizen en filialen oprichten, zowel in België als in het buitenland, een belang nemen in iedere onderneming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

t -- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

ct- 2:

Gewone commanditaire vennootschap Altea

11111

*iaiaaise*

be a Bt stc

NEERGELEGD

17 JUt.1 2012

RECtITBANK VAN KOOPIInI1rjff E GENT

J- waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren.

Voor-

bahouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen,

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. De vennootschap kan alle handelingen stellen die, op welke wijze dan ook, bijdragen tot de verwezenlijking of uitbreiding van het maatschappelijk doel,

6.Duur; De vennootschap werd aangesteld voor een onbepaalde duur te rekenen van heden.

7.Bestuur: Als vennoot  beheerder werd aangesteld Jannick Braet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge 8.Algemene vergadering; Jaarlijks zal een algemene vergadering plaatsvinden op de zetel van de vennootschap en dit op de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur alwaar de beherend vennoot toelichting zal geven over de resultaten van het boekjaar en algemene vergadering zal stemmen over de toewijzing van dit resultaat.

9.Boekjaar: het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, behalve het eerste

boekjaar dat begint op 1 juni 2012 en eindigt op 31 december 2013.

10.Beherende vennoten en stille vennoten; De beherende vennoten staan hoofdelijk en ondeelbaar in voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten zijn slechts gehouden tot beloop van hun inbreng en dragen bijgevolg geen verantwoordelijkheid.

Opgemaakt te Merelbeke op 1 juni 2012 in drie exemplaren waarvan elke partij erkent er één ontvangen te hebben.

Braet Jannick

Beherend vennoot

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP ALTEA

Adresse
DOKTER CALLAERTSTRAAT 5 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande