GHENT WAREHOUSING SYSTEMS, AFGEKORT : G.W.S.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GHENT WAREHOUSING SYSTEMS, AFGEKORT : G.W.S.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.035.289

Publication

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 05.06.2013 13157-0053-016
19/12/2012
ÿþMao Word 1i.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IWO ni

vt behc

aar

Beld Stan{

NEEFIG~LEGD

1 V DEC. 2012

Griffie

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Qndernemingsnr: e .03 .2 ---------

Benaming (voluit) : Ghent Warehousing Systems

(verkort) : G.W.S.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Skaldenstraat 121 - 9042 Gent

Onderwerp(en) akte : Partiële splitsing

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-Martens-Lennik, op 7 november 2012, "Geregistreerd elf bladen drie verzendingen te Dilbeek Il de 21-11-2012 Boek 604 Blad 22 vak 19. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger ai. (getekend) M. Wauters" dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders is bijeengekomen van de naamloze vennootschap Ghent Warehousing Systems, met zetel te 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121. Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 436.035.289 en is belastingplichtige voor de BTW onder zelfde nummer.

De vergadering nam volgende beslissingen :

Eerste besluit : kennisneming van het voorstel van partiële splitsing

De raad van bestuur van de vennootschap heeft op 7 september 2012 het voorstel van partiële splitsing opgesteld, dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent neergelegd op 25 september 2012, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering (art. 743 al. 3 W.Venn.) en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna onder het nummer 12164394.

Tweede besluit : uitdrukkelijke afstand van de verslagen van de bedrijfsrevisor en de raad van bestuur De vergadering beslist uitdrukkelijk om afstand te verlenen van het opstellen van de verslagen van de bedrijfsrevisor en de raad van bestuur waarvan sprake in artikel 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen, overeenkomstig artikel 749 Wetboek van Vennootschappen.

Derde besluit : kennisneming van de verslagen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de naamloze vennootschap Port Office Park ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap 3.a. verslag van de raad van bestuur

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van bestuur een bijzonder verslag opgesteld en ondertekend op datum van 6 november 2012.

Deze buitengewone algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het genoemde verslag van de raad van bestuur en dit goed te keuren.

a.2. verslag van de bedrijfsrevisor

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen werd de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VRC Bedrijfsrevisoren" met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39/A, vertegenwoordigd door de Heer André Geeroms, bedrijfsrevisor, als bedrijfsrevisor aangeduid. Deze heeft een verslag opgesteld en ondertekend op datum van 31 oktober 2012 .

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"4. BESLUIT

De inbreng in natura bij de oprichting van de vennootschap Port Office Park NV, bestaat uit een bedrijfstak ter waarde van 51.563,51 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering in overeenstemming is

met de bepalingen van artikel 81 van het KB van 30.1.2001 en dat de waardebepaling waartoe deze methode

van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, verhoogd met

het agio, van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, voor zover de vennootschap na haar oprichting een

nieuwe concessieovereenkomst met het Havenbedrijf Gent ondertekent,

De waarde van de inbreng bedraagt 51.563,51 EUR. Als vergoeding voor de inbreng worden 1.000 aandelen

toegekend.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting, of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

31 oktober 2012

De Bedrijfsrevisor

(getekend)

VRC Bedrijfsrevisoren

BVo.v_v.e_ CVBA

Vertegenwoordigd door André Geeroms"

Vierde besluit : mededeling door de raad van bestuur van naamloze vennootschap Ghent Warehousing Systems overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen van eventuele gebeurlijke belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van deze vennootschap sedert de datum van het splitsingsvoorstel

Uit de verklaring van heden gedaan door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

Vijfde besluit : besluit tot partiële splitsing waarbij de naamIoze vennootschap Ghent Warehousing Systems, haar bedrijfstak "business center services" afsplitst en overdraagt in een nieuw op te richten vennootschap Port Office Park, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel

5.a. goedkeuring van de spIitsing zonder vereffening

De vèrgadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak "business center services" bestaande uit de uitbating van een businesscenter en de verhuring en terbeschikkingstelling van kantoorruimten en het ter beschikking stellen van ondersteunende diensten. De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

5.b. beschrijving van het overgedragen vermogen

De overgedragen activa van deze bedrijfstak bestaan enerzijds uit de rechten van concessie op een onroerend goed, gelegen te 9042 Gent, 13de afdeling, Skaldenstraat 121, kadastraal bekend wijk B nummer 120/F/3 en wijk B 120N/3ldeel, zoals aangegeven als lot B op de schets in bijlage, met inbegrip van de opstallen van een multifunctioneel pand en een parking, gebouwd en aangelegd op een terrein dat door het Havenbedrijf Gent in concessie werd gegeven aan de gesplitste vennootschap, en anderzijds uit de inrichting en materiële uitrusting van dit pand.

Dit onroerend goed wordt gebruikt ais business center.

Dit onroerend goed is vrij en zuiver van alle bevoorrechte of hypothecaire schulden, ontbindende rechtsvorderingen of gevallen van uitwinning, alsook van onverschillig welke inschrijvingen of overschrijvingen, zowel uit eigen hoofde als uit hoofde van vorige eigenaars.

5.c. algemene voorwaarden van deze partiële splitsing

(... )

5.d. toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap

De vergadering beslist met eenparigheid dat de huidige aandelhoudersstructuur bij de bestaande vennootschap

en bij de nieuw op te richten vennootschap er als volgt uitziet:

voor wat betreft de nieuw opgerichte naamloze vennootschap Port Office Park:

°aan de naamloze vennootschap Molens Sint-Martinus met maatschappelijke zetel te 1750 Lennik, Sint-

Martens-Lennik, Dorp 8: vijfenzestig (65) aandelen;

°aan de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht Raiffinvest, met maatschappelijke zetel te L 1471

Luxembourg, 217 Route d'Esch negenhonderd vijfendertig (935) aandelen.

Er worden geen andere vergoedingen ais tegenprestatie voor de inbreng uitgereikt.

- voor wat betreft de naamloze vennootschap Ghent Warehousing Systems:

"aan voormelde naamloze vennootschap Molens Sint-Martinus: vijfenzestig (65) aandelen;

°aan voormelde naamloze vennootschap Raiffinvest: negenhonderd vijfendertig (935) aandelen;

5.e. deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf heden voor rekening van de op te richten vennootschap.

Voor-

` bé ouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervnln

6. dkundige datum Aile verrichtingen vanaf 1 augustus 2012 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, warden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap,

Zesde besluit : oprichting van de naamloze vennootschap Port Office Park

6.a. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: eenenvijftig duizend vijfhonderd drieënzestig euro eenenvijftig cent (51,563,51 EUR) kapitaal.

6.b. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naamloze vennootschap Port Office Park, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat 121, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

(afzonderlijk bekendgemaakt)

Zevende besluit - benoeming van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Port Office Park (afzonderlijk bekendgemaakt)

Achtste besluit : aanpassing van het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap Ghent Warehousing Systems

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht van de bedrijfstak, het kapitaal van de vennootschap verminderd is en dat het thans twee miljoen vierhonderd zevenentwintig duizend driehonderd eenenzeventig euro vierenzeventig cent (2.427.371,74 EUR) bedraagt.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid de tekst van artikel 5, eerste lid van de statuten te wijzigen als volgt om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twee mi Poen vierhonderd zevenentwintig duizend driehonderd eenenzeventig euro vierenzeventig cent (2.427.371,74 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde".

Negende besluit : machten

De algemene vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de Fiduciaire Beeckman Vernaillen te Ninove, Leopoldstraat 1, vertegenwoordigd door de Heer Koen Vernaillen, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank Ondernemingen en voor de inschrijving van de vennootschap voor de aanvraag van een BTW-nummer.

Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte, gecodrdineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2012
ÿþMod Ward 11.1

fi

~

~

Voor-behoude

aan het

Beigisct Staatsbta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEEHGELE,GQ



1

*12164394*

2 5 SEP. 2012



RECHTBANK VAN

KOOPHANIí jffttE GENT











Ondernemingsnr : 0436.035.289

Benaming

(voluit) : GHENT WAREHOUSING SYSTEMS

(verkort} :

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Skaldenstraat 121, 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot partiële splitsing van de N.V. GHENT WAREHOUS1NG SYSTEMS door inbreng in een nieuw op te richten naamloze vennootschap in overeenstemming met de artikels 677, 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap GHENT WAREHOUSING SYSTEMS (hierna de "Partieel Gesplitste Vennootschap") heeft besloten om dit splitsingsvoorstel op te stellen overeenkomstig de bepalingen van artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit splitsingvoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van GHENT WAREHOUSING SYSTEMS N.V, en zal minstens zes weken voor de datum van deze algemene vergadering ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel neergelegd worden, overeenkomstig artikelen 677 en 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

1.BESCHRIJVING VAN DE OPERATIE VAN DE SPLITSING

GHENT WAREHOUSING SYSTEMS N.V. overweegt om een partiële splitsing te verwezenlijken overeenkomstig de artikelen 677 en 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen waardoor zij de bedrijfstak "business center services", zal overdragen (hierna het "Afgesplitste Vermogen"), zonder ontbonden te worden of zonder ophouden te bestaan, aan één nieuw door haar opgerichte vennootschap.

De bedrijfstak zal ten gevolge van de partiële splitsing worden ingebracht in de nieuw op te richten N.V. PORT OFFICE PARK (hierna de "Verkrijgende Vennootschap"), in ruil voor de uitkering van de nieuw uitgegeven aandelen door de Verkrijgende Vennootschap aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap in overeenstemming met hun huidig aandeelhouderschap.

II.BEPALINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 743 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

1.RECHTSVORM, BENAMING, MAATSCHAPPELIJK DOEL EN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAP (ARTIKEL 743, 1e VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

1.1.DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

a)De Partieel Gesplitste Vennootschap is de naamloze vennootschap "GHENT WAREHOUSING SYSTEMS", met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat 121. De vennootschap is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (Rechtspersonenregister van Brussel) onder het nummer 0436.035.289.

Deze vennootschap werd opgericht op 7 december 1988 bij akte verleden voor Meester Joseph Rottier, notaris te Denderleeuw.

De statuten werden sinds de oprichting meermaals gewijzigd; voor het laatst op 27 december 2011.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.478.935,25 EUR en is vertegenwoordigd door 1.000 aandelen

_o p_naarrt.rneteen nominale waarde van. 2.478 94 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) Volgens artikel 3 van haar statuten luidt het maatschappelijk doel als volgt :

Artikel 3:

"Het doel van de vennootschap bestaat uit de import, de export, de aankoop, de behandeling en bewerking, de verkoop, de vertegenwoordiging en de commissiehandel van grondstoffen en goederen in het algemeen.

Zij zal zich ook mogen bezighouden met het uitbaten van magazijnen, stapelhuizen, terreinen en handelsinrichtingen, het ter beschikking stellen van installaties, bergruimten, silo's enz, in gebouwen of onbebouwde onroerende goederen evenals burelen die dienen voor het beheer van voornoemd doel, zoals omschreven in artikel achttien, paragraaf één  negen van het Wetboek der belasting over de toegevoegde waarde.

Zij mag zich eveneens bezighouden met alle transportactiviteiten, laden, lossen, ontvangen, behandelen, verpakken, verzenden, bewaken, wegen en meten, het in- en uitklaren van goederen en koopwaren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële, onroerende of roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan en de ontwikkeling der onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, met aile middelen en op alle wijzen welke zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag eveneens bedrijfsadviezen verstrekken, zowel op technisch als op commercieel, financieel als administratief vlak en mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in of het beheer voeren over verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat, of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeelteliike verwezenlijking van het maatschappelijk doel, ook voor het verlenen van haar borgstelling of van zakelijke waarborgen."

1.2.DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten Verkrijgende Vennootschap is de naamloze vennootschap "PORT OFFICE PARK", met (toekomstige) maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat 121

Het maatschappelijk doel van de Verkrijgende Vennootschap zal voornamelijk bestaan uit de activiteiten van een business center, namelijk de ter beschikking stelling van kantoorruimte, alsook dientsverlening inzake onthaal, secretariaat, enzomeer. De precieze beschrijving wordt nog verder uitgewerkt,

2.DE RUILVERHOUDING (ARTIKELEN 743, 2° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De bedoeling van deze partiële splitsingsoperatie is om het Afgesplitste Vermogen over te dragen aan de Verkrijgende Vennootschap, mits uitgifte van nieuwe aandelen aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap, conform het huidige aandeelhouderschap.

Vermits de vooropgestelde operatie een partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap betreft, kan vrij bepaald worden hoeveel aandelen in ruil voor het Afgesplitste Vermogen worden uitgegeven in de nieuwe vennootschap.

De overdracht van het Afgesplitste Vermogen zal volledig en uitsluitend vergoed worden door uitgifte van aandelen op naam in de Verkrijgende Vennootschap aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap.

Eén aandeel in de partieel gesplitste vennootschap zal recht geven op één aandeel in de Verkrijgende Vennootschap. Bijgevolg zullen er 1.000 nieuwe aandelen worden uitgegeven door de Verkrijgende Vennootschap.

Het aandeelhouderschap in de Verkrijgende Vennootschap zal bijgevolg hetzelfde zijn als dit van de partieel gesplitste vennootschap.

3.DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN 1N DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT (ARTIKEL. 743, 3° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De door de Verkrijgende Vennootschap bij oprichting uitgegeven aandelen ter gelegenheid van deze partiële splitsingsoperatie zullen aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap worden toegekend in verhouding met het percentage van hun huidige deelneming in de partieel gesplitste vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De door de Verkrijgende Vennootschap nieuw uitgegeven aandelen in het kader van de partiële splitsing zullen volledig volstort zijn, op naam en zonder aanduiding van nominale waarde, De aan de nieuw uitgegeven aandelen verbonden rechten en verplichtingen zullen dezelfde zijn als hetgeen momenteel geldt voor de aandelen van de partieel gesplitste vennootschap.

De nieuw uitgegeven aandelen op naam zullen binnen de 15 dagen na de partiële splitsing worden ingeschreven in het vennotenregister van de Verkrijgende Vennootschap,

4.DATUM VANAF WELKE DE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST (ARTIKEL 743, 4° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De nieuwe aandelen die zullen uitgegeven worden door de Verkrijgende Vennootschap zullen deelnemen in alle bedrijfsresultaten en recht geven op alle uit te keren dividenden vanaf datum van de partiële splitsing.

Er wordt in geen enkele bijzondere modaliteit voorzien aangaande dit recht,

5.DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP (ARTIKEL 743, 5° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De handelingen van de Partieel Gesplitste Vennootschap zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap ten aanzien van het Afgesplitste Vermogen vanaf 1 augustus 2012.

6.RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN (ARTIKEL 743, 6° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

Alle aandelen van de partieel gesplitste vennootschap zijn gewone aandelen, zonder nominale waarde en zonder onderscheid in categorieën.

Er zullen door de Verkrijgende Vennootschap geen bijzondere rechten toegekend worden aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap in het kader van huidige verrichting.

7,BEZOLDIGING DIE IN VOORKOMEND GEVAL WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN OF BEDRIJFSREVISOREN DIE BELAST ZIJN MET HET OPSTELLEN VAN HET VERSLAG BEDOELD IN ARTIKEL 746 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN (ARTIKEL 743, 7° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De raad van bestuur van de partieel gesplitste vennootschap stelt voor aan de aandeelhouders, overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen, af te zien van het opstellen van de verslagen bedoeld in respectievelijk artikel 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen,

Een bedrijfsrevisor zal echter wel aangesteld worden in het kader van de oprichting van de Verkrijgende Vennootschap om het verslag overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen op te stellen.

8.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN AAN DE PARTIELE SPLITSING (ARTIKEL 743, 8° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

In het kader van de partiële splitsing worden er geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de betrokken vennootschap,

9.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA (ARTIKEL 743, 9° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

Het Afgesplitste Vermogen bestaat uit de bedrijfstak "business center services". De activa van deze bedrijfstak bestaan uit de rechten op een onroerend goed, gelegen te 9042 Gent, Skaldenstraat 121. Het onroerend goed bestaat uit een multifunctioneel pand en een parking, gebouwd en aangelegd op een terrein dat door het Havenbedrijf Gent in concessie werd gegeven aan de gesplitste vennootschap . Het goed is gekend ten kadaster te Gent, 13de afdeling, gemeentenummer 44813, sectie B, nr 120 F3. De concessie overeenkomst vermeldt een bebouwde oppervlakte van 5.505 m2 voor het gedeelte met het multifunctioneel pand en een oppervlakte van 1.946 m2 voor de parking. De huidige concessie overeenkomst eindigt in 2012. Een nieuwe

~ r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

concessie overeenkomst met een termijn van 30 jaar zal worden afgesloten op naam van PORTOFFICE PARK,

Dit onroerend goed wordt gebruikt als business center. Na de afsplitsing zal het worden uitgebreid. Dit onroerend goed is bezwaard door verschillende hypothecaire mandaten ten gunste van de bank BNP Paribas Fortis,

De boekwaarde van het multifunctioneel pand bedraagt 1.051.563,51 EUR per 17.8.2012.

De passiva van de bedrijfstak bestaan uit een krediet van 1.000.000,00 EUR afgesloten met BNP Paribas Fortis,

Samenvatting

Activa 1.051.563,51 EUR

Passiva 1.000.000,00 EUR

- Netto waarde van de bedrijfstak 51.563,51 EUR

10.DE VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD (ARTIKEL 743, 10° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

Zoals reeds vermeld is het de bedoeling van deze partiële splitsingsoperatie om het onroerend goed, bestemd voor uitbating van een business center, van de partieel gesplitste vennootschap over te dragen aan de nieuw op te richten vennootschap PORT OFFICE PARK, waarbij de door deze laatste uitgegeven aandelen zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap conform het huidig aandeelhouderschap.

Het huidig aandeelhouderschap van de partieel gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, is als volgt:

- N.V. Molens Sint Martinus, houder van 65 aandelen (6,5 %)

- S.A. Raiffinvest, vennootschap naar Luxemburgs recht, houder van 935 aandelen (93,5 %)

11. VO LMACHT

Aan de Fiduciaire Beeckman-Vernaillen, met adres te 9400 Ninove, Leopoldstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Koen Vernaiilen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt hierbij door de bij de partiële splitsing betrokken vennootschap volmacht gegeven om in naam van de raad van bestuur alle nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de neerlegging van het splitsingsvoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

Opgesteld te Gent, op 14 september 2012, in 3 exemplaren, één voor elke vennootschap en één voor de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent.

Tegelijk neergelegd: ondertekend voorstel tot partiële splitsing de dato 14 september 2012

Liliane Borremans, bestuurder Yves Bienfet, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 31.08.2012 12517-0232-015
27/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



I IlIl llll IllI 11 11111 IUI I lI IIll if I llI

" izusaaa"

NEEI[tGELEGi;,

I 8 JUNI 2012

RL:CH"1.13P-rÜlieJAN

tíOOPHA\DFía TF, Gu.-

.

436.035.289

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : Ghent Warehousing Systems

(verkort) G.W.S.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Skaldenstraat 121 - 9042 Sint-Kruis-Winkel (Gent)

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging (omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op

naam, machten)

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd, notaris te Lennik, Sint-Martens-Lennik, op 27 december 2011, Geregistreerd twee bladen een verzending te Dilbeek il de 5 januari 2012 Boek 601 Blad 17 vak 09. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De Ontvanger a.i. (getekend) Grenson-Ost A.M., dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders is bijeengekomen van de naamloze vennootschap Ghent Warehousing Systems, met zetel te 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel),: Skaldenstraat 121.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 436.035.289 en is belastingplichtige voor de BTW onder zelfde nummer.

De vergadering nam volgende beslissingen :

Eerste besluit : omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam

De algemene vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal' vertegenwoordigd wordt door duizend (1.000) aandelen aan toonder.

Hierop besluit de algemene vergadering om deze aandelen aan toonder te vervangen, door duizend (1.000) aandelen op naam, telkens voor een gelijke nominale of fractiewaarde en telkens met dezelfde rechten.

De raad van bestuur werd er mee gelast om een register van aandelen aan te leggen, aan elke houder van aandelen aan toonder evenveel aandelen op naam toe te kennen als hij er bezit, en om de bestaande aandelen aan toonder te vernietigen.

Ingevolge wat voorafgaat besluit deze vergadering het artikel 6 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 6 .

De aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam."

Tweede besluit: machten

De algemene vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de raad van;

bestuur om de hiervoor genomen beslissingen uit te voeren.

Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoe '.._gneit van _.___ .... stro.,. ente.._....- -__.. notaris, hetzij.-- -.-d . p rsoO (en3

danlgheid de instrumenterende van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

05/08/2011 : GE156185
16/06/2011 : GE156185
28/06/2010 : GE156185
23/06/2009 : GE156185
13/08/2008 : GE156185
06/06/2008 : GE156185
20/05/2015
ÿþ h ~.~ I~~á(_~ Mod Word 1t1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 IVII hfl1 hlUlhi

*15072028*

1111 i

i 10

0 8 MEI 2015

VAN

HTBANK VA HT$ANK

... ;er LTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0436.035.289

Benaming

(voluit) : GHENT WAREHOUSING SYSTEMS

(verkort): G.W.S.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 121 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Herbenoeming bestuurders

Volgens de gewone algemene vergadering gehouden ter zetel van de vennootschap op datum van 20 mei

2014 worden volgende personen benoemd als bestuurder v or een periode van drie jaar :

- De heer Bienfet Yves, wonende Gravin Johannastraa,*te 9000 Gent

- De heer Bienfet Christian, wonende Gravin Johannastraat 1i te 9000 Gent

- De heer Kronshagen Arséne, Rue Marcel Reuland 10 te 4503 Esch-Sur-Alzette

Hun mandaat zal eindigen na de algemene vergadering van het jaar 2017.

Uit het verslag van de raad van bestuur gehouden dadelijk na de algemene vergadering blijkt de benoeming tot gedelegeerd bestuurder van de heer Bienfet Yves en de heer Bienfet Christian.

Deze beslissingen worden met algemeenheid van stemmen goedgekeurd,

Bienfet Yves,

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/06/2007 : GE156185
08/03/2006 : GE156185
13/06/2005 : GE156185
29/06/2004 : GE156185
28/05/2004 : GE156185
14/07/2003 : GE156185
28/07/2001 : GE156185
21/06/2000 : GE156185
30/05/2000 : GE156185
27/02/1999 : GE156185
20/05/1998 : GE156185
04/04/1998 : GE156185
04/04/1998 : GE156185
06/11/1996 : GE156185
08/09/1993 : GE156185
30/11/1991 : GE156185
30/12/1988 : GE156185

Coordonnées
GHENT WAREHOUSING SYSTEMS, AFGEKORT : G.W.S.

Adresse
SKALDENSTRAAT 121 9042 GENT

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande