GHIJS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GHIJS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.670.351

Publication

16/09/2014
ÿþF47r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MUM

Gent

Afdeling Oudenaarde

05 SEP, 2014

Griffie

ondememingsnr 0877.670.351

:!

!!

Benaming (voluit): GHIJS

;i

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Etikhoveplein 9

9680 Maarkedal

Onderwerp akte :WIJZIGING STATUTEN

!! Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten! !! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GHIJS", met zetel te 9680 Maarkedal, Etikhoveplein! g (opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Ghys te Kluisbergen op 25 november 2005), welk q proces-verbaal werd opgemaakt door meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel! !! van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte! !! aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op eenentwintig augustus! I! tweeduizend veertien, hetgeen volgt:

* De vergadering heeft beslist om de bestaande tekst van artikel 13 van de statuten te vervangen1

;!

door volgende tekst, en dit met ingang van eenentwintig augustus tweeduizend veertien:

ji "De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders,! !! natuurlijke personen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten! 1 samen steeds minimum drie/vierden van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

!i De statutaire zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen en de vennootschap verbinden t.a.v.!

1! derden en in rechte optreden.

Niet statutaire zaakvoerder kan de vennootschap enkel verbinden of in rechte optreden samen! i! met een of meerdere statutaire zaakvoerders.

i! Tot statutaire zaakvoerder blijft benoemd de heer GHIJS Dieter, voornoemd, die heeft verklaard!!

!! zijn opdracht te aanvaarden en de effectieve leiding van het agentschap op zich te nemen. !!

Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap dient vooraf KBC!! !! Verzekeringen ingelicht te worden.

:! De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder wordeni!

!! verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat!: de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de !; omstandigheden niet onwetend kon zijn ; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen!! !! voldoende bewijs.

q Indien aan het mandaat van zaakvoerder een einde komt door afzetting, ontslag, overlijden of eenq

!i andere reden, dan zal de algemene vergadering in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder!! !! moeten voorzien, ledere ambtsbeëindiging en benoeming van zaakvoerder moet bij middel van een! q verklaring door de in functiezijnde zaakvoerder neergelegd worden in het vennootschapsdossier ter!! griffie om te worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,"

* Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Jan Clepkens te Oudenaarde, rnet! !! mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de Kruispuntbank,!! het Ondernemingsloket, het register der burgerlijke vennootschappen en eventuele andere!! administraties, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen !!

of voorbehoud strijdig met de inhoud

!!

!! van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

îll

5 >

6;" " "

Voorbehouden aan het il Belgisch

Staatsblad ,_....._

mod 11.1

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 21/08/2014;

2. Coördinatie van de statuten van 01/09/2014.

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

31/10/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Mt1t02111 II

II 11







Ondernemingsnr : 0877.670.351 Benaming

(voluit) : GHIJS

(verkort)

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie 22 OKT. 2014

Rechtsvorm; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Etikhoveplein 9 te 9680 Maarkedal

(volledig adres)

Onderwerp akte Aanstelling van niet statutair zaakvoerder

In de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 13 augustus 2014 is beslist om de heer HAEGEMAN Eric, wonende te 9660 Brakel, Nederstenkouter 50 aan te stellen als niet statutair zaakvoerder van de BVBA GHIJS vanaf 13 augustus 2014 en dit voor onbepaalde duur.

GHIJS Dieter

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 06.06.2013 13160-0064-013
18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 08.06.2012 12169-0055-011
23/08/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uilenaarde

4 O AUG. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0877.670.351

Benaming : GHIJS

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Etikhoveplein 9

9680 Maarkedal

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL - WIJZIGING STATUTEN

~

" Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GHIJS" met zetel te 9680 Maarkedal, Etikhoveplein 9 (opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Ghys te Kluisbergen op 25 november 2005), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael  De Brauwere" te Gent op vier augustus tweeduizend en elf, hetgeen volgt:

- De vergadering heeft de voorzitter ontslaan, wegens voorafgaande kennis, lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder van 19 juli 2011 waarin de voorgestelde wijziging van het doel ij verantwoord wordt met in bijlage een staat der actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap op 30 juni 2011.

;: - De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en de bestaande tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst, en dit met ingang vanaf vier augustus tweeduizend en elf:

Èi "De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, evenals in naam en voor rekening van derden:

fi - het beheer te Maarkedal van een verzekeringsportefeuille van de naamloze vennootschap KBC

i Verzekeringen met zetel in Leuven en in het algemeen alles wat enig verband houdt met dit beheer. - de aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller ij aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen; het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, : het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren van alle onroerende goederen; het : nemen en afstaan van optierechten op onroerende goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of

;; buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als :

Ii beroepsoprichter en bouwpromotor; het aankopen van onroerende goederen met het oog op "

;l wederverkoop, het optreden als beroepskoper en  verkoper van onroerende goederen; het makelen in onroerende goederen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten. "

;; Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen,

patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

;; Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, Ii deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of i.vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard

is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij kan deelnemen aan projecten van publiek-private :

:: samenwerking. Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

jy Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2. i

haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard of deze oprichten, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, gedelegeerd bestuurder, dagelijks bestuurder, lid van het directiecomité of vereffenaar in andere vennootschappen.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel dan wel erbij aansluiten of bijdragen tot de bevordering van haar doel, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of verzekeringen ten behoeve van de KBC Bank met zetel te Brussel.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 04/08/2011

2. coördinatie van de statuten van 05/08/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 01.06.2011 11144-0488-012
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 03.06.2010 10151-0564-012
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 01.06.2009 09190-0164-012
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 14.06.2008 08236-0216-012
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 06.06.2007 07202-0272-013

Coordonnées
GHIJS

Adresse
ETIKHOVEPLEIN 9 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande