GIKAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GIKAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.880.539

Publication

17/08/2015
ÿþOndememingsnr : e34, ,rep . 3

Benaming

(voluit) : GIKAS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9050 Gent, Houw 26

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent, op 16 juli 2015, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MIWIGER", met zetel te 9050 Gent (Gentbrugge), Lamme Goedzakstraat 3, is samengekomen en is overgegaan tot splitsing door oprichting van 2 nieuwe vennootschappen en specifiek voor wat betreft de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GIKAS de volgende beslissingen heeft genomen:

"2. Besluit tot ontbinding zonder vereffening met het oog op de splitsing

Tweede besluit

De vergadering beslist, overeenkomstig het voormelde splitsingsvoorstel, tot ontbinding zonder vereffening met het oog op de splitsing van de naamloze vennootschap "MIWIGER" door overgang van gans haar vermogen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, naar volgende door haar opgerichte vennootschappen, op basis van een balans per 31 december 2014, zodat alle verrichtingen gesteld door de onderhavige vennootschap sedert deze datum tot op de datum van de verwezenlijking van de splitsing geacht worden te zijn gedaan voor naam en voor rekening van de verkrijgende vennootschappen

a) deels aan de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUSTEEL" die

zal gevestigd zijn te 9900 Eeklo, Kerkesteestraat 12, waarvoor 2.280 aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap als volgestorte aandelen zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van onderhavige gesplitste naamloze vennootschap, die zullen worden verdeeld onder haar aandeelhouders naar verhouding van hun respectieve deelname in het kapitaal en zonder aflevering van breuken.

b) deels aan de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GIKAS" die zal

gevestigd zijn te 9050 Gent, Houw 26, waarvoor 2.280 aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap als volgestorte aandelen zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van onderhavige gesplitste naamloze vennootschap, die zullen worden verdeeld onder haar aandeelhouders naar verhouding van hun respectieve deelname in het kapitaal en zonder aflevering van breuken.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

3. Toescheiding van het vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het volledige vermogen van de gesplitste naamloze vennootschap "MIWIGER" overgaat te algemene titel naar de verkrijgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "LUSTEEL" en "GIKAS".

De over te nemen activa en passiva vermogensbestanddelen die het volledige vermogen vormen, met onder andere een gedetailleerde opgave van de onroerende goederen, zijn opgenomen in onderhavige akte en/of de verslagen van de bedrijfsrevisor inzake de inbrengen in natura.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap 'MIWIGER' te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingsstaat niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan welke overnemende vennootschap ze toegewezen dienen te worden, bij voorrang toegewezen zullen worden aan de nieuw opgerichte vennootschap waarin zich het gebouw bevindt waarop dit bestanddeel betrekking heeft. Indien het actief- of passietbestanddeel niet aan een bepaald gebouw kan worden toegewezen, zal het bestanddeel toegekend wordt aan beide nieuw opgerichte vennootschappen elk voor de helft.

HOOFDSTUK 31

DEFINITIEVE UITVOERING VAN DE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "GIKAS"

OPRICHTING UIT SPLITSING

Op de laatste Ni. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE~,I~:GELiáGD

- 6 AUG. 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAND .s ENT

t ligt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

I ar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

A. VERKLARING VAN OPRICHTING - FINANCIEEL PLAN

De buitengewone algemene vergadering van de gesplitste naamloze vennootschap "MIWIGER" beslist, in uitvoering van het besluit tot splitsing door oprichting van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "LUSTEEL" en "GIKAS" en het besluit aangaande de toescheiding van het vermogen, en overeenkomstig het splitsingvoorstel de dato 1 juni 2015, over te gaan tot de definitieve uitvoering van de splitsing, door oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GIKAS", gevestigd te 9050 Gent, Houw 26, waarvan het kapitaal wordt vastgesteld op vijftig duizend driehonderd euro (¬ 50.300,00), vertegenwoordigd door 2.280 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen worden uitgegeven tegen de overgang te algemene titel van de hierna beschreven activa en passiva vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte werd aan de optredende notaris een financieel plan overhandigd, opgemaakt op 15 juni 2015, waarin het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap wordt verantwoord.

Dit stuk wordt door mij, Notaris, bewaard, overeenkomstig de voorschriften van artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verslagen in uitvoerins van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen

Bedrijfsrevisor

Het verslag in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen opgemaakt op 10 juli 2015 door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, kantoor houdend te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 Blok K, vertegenwoordigd door de heer Bruno Claeys, bedrijfsrevisor, wordt neergelegd.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

"Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA GIKAS ingevolge splitsing van de NV MIWIGER, bestaat uit de actief- en passiefbestanddelen, die in de boekhouding van de NV MIWIGER afgesloten per 31 december 2014 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 364.399,04 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.280 aandelen van de BVBA GIKAS (nieuw op te richten vennootschap) zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de banken met de voorgenomen verrichting, van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij aile aandeelhouders van de te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de splitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbreng uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 10 juli 2015

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno CLAEYS

Oprichter

Tevens wordt neergelegd het verslag de dato 10 juli 2015 van de oprichter van de BVBA "GIKAS", even eens in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

C. VERGOEDING DOOR AANDELEN

De aldus gecreëerde aandelen zullen als volledig volgestorte aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders van de gesplitste naamloze vennootschap tegen 1 aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'GIKAS' vcor 1 aandeel van de naamloze vennootschap "MIWIGER", hetzij in totaal 2.280 aandelen, waarvan 1.660 aandelen aan mevrouw Gerda De Ryck en 620 aandelen aan de heer Willy Van Severen.

Deze nieuwe aandelen zullen overeenkomstig het splitsingsvoorstel door de raad van bestuur van de verkrijgende vennootschap verdeeld worden onder de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap in de hiervoor opgenomen verhouding.

Het toegescheiden vermogen wordt uitsluitend vergoed met aandelen die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen.

D. STATUTEN

De statuten van de vennootschap worden vastgesteld als volgt :

TITEL EEN : VORM -- NAAM -- DUUR  ZETEL - DOEL

Artikel 1. Vorm-Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming: "GIKAS".

Artikel 2. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gent, Houw 26.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zetel kan zonder statutenwijziging In het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied

Brussel-Hoofdstad worden overgebracht, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder dat wordt gepubliceerd in de

bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

In België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor de rekening van derden en/of tussenpersonen:

1. alle immobiliaire operaties of en-nee verband houdende verrichtingen te doen: aankoop, verkoop,

ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, onderhoud, omvorming of verbouwing en valorisatie van onroerende goederen van aile aard (grond en gebouwen) in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

2. plaatsing van kapitalen en effecten alsook het beheer van alle roerende waarden, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

3. het inrichten en het bevorderen van kinderopvang, door het inrichten van kinderdagverblijven of minicrèches, en alle activiteiten die daarmee verband houden. Alles wat voor dit opvoedingsproject noodzakelijk of nuttig is, kan worden gerealiseerd.

4. het vervaardigen en/of aanbieden van etenswaren in een winkel en/of een mobiel verkooppunt en/of in een verhuurd pand of onderdeel van een pand.

5. de organisatie en ondersteuning van evenementen alsook adviesverlening en verhuur van

materiaal inzake organisatie van evenementen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, adviseur, of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen, alsook het geven van trainingen.

De vennootschap mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook handelsdaden stellen.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materialen, inrichtingen, installaties mogen aankopen, bouwen, oprichten, stichten, uitbaten, verhuren, verkopen, ruilen met het oog op verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

TITEL TWEE : KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend driehonderd euro (¬ 50.300,00).

Het is verdeeld in tweeduizend tweehonderd tachtig (2.280) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. Aard van de aandelen

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

TITEL DRIE : BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 14. Benoeming-Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 15. Bevoegdheden en vertegenwoordiging

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerder beperken. De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Deze beperkingen en verdeling kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook niet al zijn ze openbaar gemaakt.

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

TiTEL VIJF: DE ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 21. Bevoegdheden.

De algemene vergadering van de vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

r, )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

Artikel 22. Biieenroeping.

Het bestuursorgaan van de vennootschap, en de commissarissen indien die er zijn, kunnen de algemene

vergadering samenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepep wanneer vennoten die een vijfde

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering dienen de agenda te vermelden.

De oproepingen worden vijftien dagen voor de vergadering bij aangetekende brief verzonden.

Artikel 24. Uitoefening van het stemrecht

Elke vennoot kan zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot dient te zijn.

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen. Zij zullen hun stem uitbrengen voor elk agendapunt afzonderlijk, in een aangetekend schrijven dat v66r de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere inforrn tiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De uitoefening van het stemrecht kan geregeld worden door overeenkomsten afgesloten tussen de vennoten. Bij het opmaken van dergelijke overeenkomsten dienen de voorschriften van artikel 281 Wetboek van Vennootschappen nageleefd te worden.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de aan deze aandelen verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet is gebeurd, kunnen de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst worden.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij anders wordt overeengekomen tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Artikel 25. De gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden bijeengeroepen op de laatste vriidag van de mei om 12 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering

gehouden op de eerstvolgende werkdag. -

De vergadering gaat door in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping.

TITEL ACHT: BOEKJAAR  WINSTVERDELING  INKOOP EIGEN AANDELEN

Artikel 35. Boekiaar.- Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken in de vorm en met de inhoud bepaald door de Koning. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Met uitzondering van de kleine vennootschappen dienen de zaakvoerders van elke vennootschap op het einde van elk boekjaar een verslag op te stellen waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Het jaarverslag dient de bepalingen te bevatten opgesomd in artikel 96 Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening moet door toedoen van de zaakvoerders worden neergelegd bij de Nationale Bank van België, binnen de dertig dagen na goedkeuring. Indien de jaarrekening niet werd neergelegd zoals bepaald, wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht voort te vloeien uit dit verzuim.

Tegelijk met de jaarrekening worden de stukken neergelegd opgesomd in artikel 100 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 36. Vorming van een reservefonds.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Artikel 37. Uitkeerbare winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Elke uitkering die in strijd is met voorgaande bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

TITEL TIEN: DE VEREFFENING

Artikel 41.0e ontbinding.

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap dient toegelicht te worden in een verslag dat door de zaakvoerders wordt opgemaakt en dat wordt vernield in de agenda van de vergadering die over de ontbinding moet beslissen.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris, of bij ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de zaakvoerders wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Voor de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

Artikel 42. De vereffening

De vennootschap wordt na haar ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening. Alle stukken van de ontbonden vennootschap dienen de staat van vereffening te vermelden,

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering die tevens een of meerdere vereffenaars benoemt. De benoeming van de vereffenaars dient bevestigd of gehomologeerd te worden door de rechtbank van koophandel. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars kunnen met machtiging van de algemene vergadering, het bedrijf of de handel voortzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van schulden, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypothekeren of in pand geven, de onroerende goederen, zelfs uit de hand, verkopen, en het vermogen in andere vennootschappen inbrengen.

Zij kunnen van de vennoten betaling eisen van de bedragen tot de storting waarvan ze zich verbonden hebben en welke nodig lijken om haar schulden en kosten van vereffening te voldoen,

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om deze te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de vennoten verdeeld.

De vereffenaars zijn zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun beleid.

Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, leggen de vereffenaars op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer samen met de stavingstukken. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris, of bij ontstentenis, door de individuele vennoten, die zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

De algemene vergadering beslist over het sluiten van de vereffening en het verlenen van kwijting,

De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt overeenkomstig de artikelen 67, 73 en 195 van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL ELF: SLOTBEPALINGEN

E. OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

TIJDSTIP VAN AANVANG VAN BEDRIJVIGHEID

Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken wordt vastgesteld op de dag van de verkrijging van haar

rechtspersoonlijkheid bij de neerlegging van het uittreksel van deze oprichtingsakte bij de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel.

BENOEMINGSBESLUIT.

Eerste zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen worden hieromtrent de volgende besluit getroffen :

Worden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap:

-Mevrouw Saskia Van Severen, wonende te 9050 Gent, Houw 26.

-De heer Wim Poelman, wonende te 9050 Gent, Houw 26.

Dit mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

F. BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Annick Delmaire, Myriam Dietens, Ann De Wilde, Martine De Vrieze en de heer Steven Strobbe, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende ten kantore van BDO te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K, met mogelijkheid

4

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij aile private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondememingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen." VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Pierre Verschaffel

Tegelijk hiermede neergelegd: oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GIKAS

Adresse
HOUW 26 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande