GILDE VAN DE STROPPENDRAGERS, AFGEKORT : GVDS

Association sans but lucratif


Dénomination : GILDE VAN DE STROPPENDRAGERS, AFGEKORT : GVDS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 417.701.695

Publication

19/04/2013
ÿþMqD2.2

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter a Pite RG ELE(a D

10 APR, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Grittie

bel*

a~

Be Stai

1111 i



' Ondernemingsnr : 0417.701.695

Benaming

(voluit) : GILDE VAN DE STROPPENDRAGERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Kempstraat 171 - 9000 GENT

Onderwerp akte : AKTE BETREFFENDE DE NIEUWE STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge AKTE BETREFFENDE DE NIEUWE STATUTEN

De statutaire vergadering van woensdag 06 maart 2013 heeft unaniem de nieuwe statuten van de vereniging als volgt aangenomen:

NIEUWE STATUTEN

Deze publicatie vervangt aile voorgaande publicaties.

TITEL I - Naam

Artikel 1. De vereniging heeft als benaming 'GILDE VAN DE STROPPENDRAGERS'.

TITEL II - Zetel

Artikel 2. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 GENT, KEMPSTRAAT 171, Gerechtelijk Arrondissement Gent.

Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de Algemene Vergadering naar iedere andere plaats binnen het grondgebied Gent..

TITEL III - Doel

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel:

De oorsprong van de roepnaam 'Strop(pen)drager', welke de inwoners van de stad Gent dragen, levendig te houden. Deze vindt haar definitieve oorsprong in de boetetocht van 3 mei 1540, als onderdeel van het vonnis van de Grote Raad van Mechelen d.d. 29 april 1540, uitgesproken in het Prinsenhof te Gent op 29 april 1640, onder voorzitterschap van Keizer Karel V.

Het Gents historisch en cultureel erfgoed, in zijn breedste zin, in stand te houden, te ondersteunen en te. promoten; alsook het Gents rebels en eigenzinnig karakter te vrijwaren.

De vereniging kan alle handelingen voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar, doel. Zij kan onder meer haar medewerking verlenen en belangstellen in elk gelijkaardig of aanverwant doel ais het hare.

TITEL IV - Duur

Artikel 4. De 'Gilde van de Stroppendragers' bestaat als feitelijke vereniging sedert 25 september 1973 en werd opgericht op initiatief van wijlen de heer Julien Colle in de Meerseniersstraat 5 te 9000 Gent. Zij werd een vereniging zonder winstoogmerk op 18 juni 1977.



Artikel 5. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

_

Moa 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

TITEL V. - Leden

Artikel B. De vereniging bestaat uit Stappende leden (Gildebroeders) van het mannelijk geslacht en Steunende leden. Het aantal Stappende leden mag niet lager zijn dan twintig.

Artikel 7. leder persoon die Stappend lid wenst te warden, moet:

1° in Gent geboren zijn;

2° over de Belgische nationaliteit beschikken;

3° door twee peters, waarvan één minstens vijf jaar Stappend lid, schriftelijk worden voorgedragen aan de

Raad van Bestuur;

4° voldoen aan, en zich gedragen naar, de bepalingen van het vigerend Huishoudelijk Reglement;

Artikel 8. Steunende leden zijn leden die het jaarlijks, door de Raad van Bestuur, bepaalde lidgeld betalen en die jaarlijks stilzwijgend in deze hoedanigheid worden aanvaard door de Raad van Bestuur, behoudens schriftelijke weigering en teruggave van het betaalde lidgeld. Zij hebben rechten, noch plichten.

Artikel 9. De Stappende leden zijn vrij op ieder ogenblik de vereniging te verlaten op voorwaarde hun ontslag schriftelijk aan de Raad van Bestuur mede te delen.

Artikel 10. Het ontslagnemend of uitgesloten lid en de rechthebbenden van een ontslagnemend, uitgesloten of overleden lid, kunnen geen enkel recht doen gelden op het maatschappelijk bezit van de vereniging, noch op teruggave van de gestorte bedragen, van aanbrengsten of andere prestaties.

TITEL. VI. - Bijdragen

Artikel 11. De door de leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage zal niet hoger zijn dan 125,00 EURO. De Raad van Bestuur bepaalt jaarlijks het bedrag van het lidmaatschap en de uiterste betaaldatum.

TITEL VII. - Algemene Vergadering

Artikel 12. De Algemene Vergadering wordt gevormd door alle Stappende leden. Zij wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur. De Steunende leden zijn vrij deze vergadering bij te wonen, doch hebben geen stemrecht; hun inbreng is strikt adviserend.

Artikel 13. De bevoegdheden van de Algemene Vergadering zijn:

1° het recht de statuten te wijzigen en de ontbinding van de vereniging uit te spreken met inachtname van

de wettelijke beschikkingen terzake;

2° het benoemen en afzetten van bestuurders en commissarissen;

3° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

4° de uitsluiting van leden;

5° de jaarlijkse goedkeuring van de begroting en de rekeningen;

6° de uitoefening van alle andere machten die voortvloeien uit de wet of de statuten;

7° de toekenning van een bezoldiging aan de commissarissen, ingeval een bezoldiging wordt voorzien;

8° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

Artikel 14. De Stappende leden worden uitgenodigd op de Algemene Vergadering door de Raad van Bestuur. De uitnodigingen worden gedaan bij een schrijven dat ten minste tien dagen voor de vergadering dient verstuurd; de postdatum geldt als bewijs. Dit schrijven maakt steeds melding van de dagorde.

Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer één vijfde van de Stappende leden daarom verzoekt. In dit laatste geval dient de Raad van Bestuur binnen de maand gevolg te geven aan het verzoekschrift.

Artikel 15. De Algemene Vergadering wordt gehouden op dag, uur en plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

De dagorde wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur, maar één twintigste van de Stappende leden hebben het recht bijkomende punten op de dagorde te plaatsen, voor zover dit geschiedt bij gemotiveerd schrijven gericht aan de Raad van Bestuur, ten laatste 48 uur voor aanvang van de Algemene Vergadering.

Artikel 16. Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de dagorde is vermeld en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit quorum niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, waarop deze vergadering een geldig besluit zat kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

gehouden. Voor elke statuutwijziging is bovendien een meerderheid van twee derde der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist, ook op de tweede Algemene Vergadering.

Artikel 17. De Algemene Vergadering kan slechts geldig beslissen over de wijziging van de statuten of de ontbinding van de vereniging, overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 8 en 20 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd bij wet van 2 mei 2002, betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk.

Artikel 18. De uitsluiting van een Stappend lid kan slechts uitgesproken worden door de Algemene Vergadering met een meerderheid van twee derde der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De uitsluiting van een lid moet steeds op de dagorde van de Algemene Vergadering voorkomen en het betrokken lid moet worden uitgenodigd am in zijn verdediging te kunnen voorzien,

Artikel 19. De Raad van Bestuur kan echter in afwachting van de beslissing van de Algemene Vergadering elk Stappend lid schorsen dat zich schuldig zou hebben gemaakt aan een emstige inbreuk op de statuten, het intern reglement, of de regels betreffende de wellevendheid; of die de eer en/of goede naam van de vereniging door zijn gedrag zouden hebben aangetast.

Artikel 20. Een gewone meerderheid is vereist voor de benoeming van de bestuurders.

Artikel 21. Tot afzetting van een bestuurder kan slechts worden besloten indien de afzetting op de dagorde is vermeld en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Voor de uitsluiting van een bestuurder is bovendien een meerderheid van twee derden der aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist, ook op de tweede Algemene Vergadering.

Artikel 22. Van elke Algemene Vergadering warden notulen gemaakt die worden opgenomen in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien.

Artikel 23. Stappende leden kunnen een schriftelijke volmacht geven aan een ander Stappend lid. Elke volmachtdrager kan slechts één volmacht dragen,

Artikel 24, Alle Stappende leden hebben op de Algemene Vergadering gelijk stemrecht. De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van de tegenwoordige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin er anders wordt over beslist door de wet of de onderhavige statuten.

In geval van staking der stemmen is de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt, doorslaggevend.

TITEL VIII. - De Raad van Bestuur

Artikel 25. De vereniging wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie en hoogstens acht bestuurders, die benoemd worden en herroepbaar zijn door de Algemene Vergadering en gekozen worden onder de Stappende leden die minstens 3 jaar lid zijn.

Een bestuurder kan ten alle tijde ontslag nemen door de vereniging hiervan schriftelijk op de hoogte te brengen.

Wanneer een bestuurslid zijn taak of functie neerlegt, wordt hij automatisch ontslagen als lid van de Raad van Bestuur.

Artikel 26. De Raad van Bestuur kiest onder haar leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester en een materiaalmeester.

De invulling van voormelde functies binnen de Raad van bestuur dient bekrachtigd door de Algemene Vergadering.

Artikel 27. De duur van het bestuursmandaat is vastgesteld op vier jaar.

Om de twee jaar wordt door een gedeeltelijke verkiezing de helft van de bestuurders verkozen, waarbij:

1° de verkiezing van de voorzitter en de penningmeester samenvallen;

2° de verkiezing van de ondervoorzitter, secretaris en materiaalmeester samenvallen.

Bij het voortijdig openvallen van een mandaat voleindigt de bestuurder die benoemd wordt om in de openstaande plaats te voorzien, het mandaat van zijn voorganger.

Artikel 28. De Raad van Bestuur oefent haar bevoegdheden uit als college; zij kan slechts geldig beslissen indien de helft van de bestuurders aanwezig is. Haar beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

+ ' rAOD 2.2

+ Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter, of van de bestuurder die hem vervangt,

doorslaggevend.

Bij belet van de voorzitter worden zijn functies waargenomen door de ondervoorzitter of de oudste

aanwezige bestuurder.

Artikel 29. De Raad van Bestuur heeft de meest uitgestrekte machten om de vereniging te beheren en te besturen en beschikt over alle bevoegdheden, met uitzondering van hetgeen door de wet en de statuten aan de Algemene Vergadering is voorbehouden.

Artikel 30. De Raad van Bestuur kan onder zijn verantwoordelijkheid, het dagelijks bestuur van de

vereniging overdragen aan een van zijn bestuurders of aan een derde, al dan niet Iid.

De Raad van Bestuur kan dit mandaat te allen tijde intrekken.

Artikel 31. De bestuurders nemen, in de uitoefening van hun functie, geen enkele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit

TITEL IX. - Huishoudelijk reglement

Artikel 32. Een Huishoudelijk Reglement wordt door de Raad van Bestuur uitgevaardigd en wordt bekrachtigd door de Algemene Vergadering.

TITEL X. - Diverse bepalingen

Artikel 33. De rekeningen van het afgelopen dienstjaar en de begroting van het volgend dienstjaar zullen jaarlijks onderworpen worden aan de goedkeuring van de Algemene Vergadering.

Artikel 34. De Algemene Vergadering kan jaarlijks twee Stappende leden belasten met de verificatie van de rekeningen van de vereniging, en met het overleggen van een jaarverslag. Zij worden jaarlijks verkozen, door de Algemene Vergadering, en zijn herkiesbaar; zij maken nooit deel uit van de Raad van Bestuur.

Artikel 35. Bij ontbinding van de vereniging wijst de Algemene Vergadering een of meerdere vereffenaars aan, bepaalt hun machten alsook de bestemming die aan het netto-aktief van het maatschappelijk bezit zal gegeven worden.

Deze bestemming zal noodzakelijk moeten plaatsgrijpen ten voordele van een lokale tiefdadigheidsinstelling.

Deze beslissingen, alsmede de naam, het beroep en het adres van de vereffenaar(s) zullen in het bijvoegsel tot het Belgisch Staatsblad gepubliceerd worden.

TITEL Xl. Politieke mandatarissen

Artikel 36. De Gilde van de Stroppendragers is a-politiek. Politieke mandatarissen kunnen slechts Steunend lid zijn. Tijdens hun Steunend lidmaatschap kunnen zij anciënniteit opbouwen voor de periode dat zij onafgebroken Steunend lid zijn van de vereniging.

Een politiek mandataris Is in de zin van deze statuten een persoon die rechtstreeks door de burger werd verkozen of verkozen werd door een rechtstreeks door de burger verkozen orgaan.

TITEL XII. Bijzondere regelingen

Voor alle administratieve verplichtingen hebben de voorzitter en/of de secretaris onbeperkte en afzonderlijke volmacht. Voor alle financiële verplichtingen hebben de voorzitter en/of de penningmeester onbeperkte en afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 1.250,00 EURO met een maximum van 2.500,00 EURO per maand. Boven dit bedrag is hun gezamenlijke handtekening verplicht.

TITEL XIII. Overgangsbepalingen

De politieke mandatarissen die Stappend lid zijn van de vereniging vóór de inwerkingtreding van deze statuten worden door de uitwerking van deze statuten geschorst ais Stappend lid, en worden automatisch Steunend lid.

Zij behouden echter wel hun anciënniteit en kunnen slechts uit de vereniging worden gesloten conform de regels geldend voor Stappende leden, opgenomen in artikel 18 van deze statuten.

Na het beëindigen van hun politiek mandaat houdt de schorsing als Stappend lid op en zijn zij opnieuw Stappend lid van de vereniging.

Moo2.2

Luik B - Vervolg

Voor-

bhoudemi aan het Belgisch

Staatsblad

Gedaan te GENT op 10/04/2013

CLAUWAERT Philip Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

31/01/2013
ÿþ M0p 2.2

b 4: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

111111111J11111.1111,111181j14111111 111

NEERGELEGD

17 JAN. 2013

REtwwf~Srtff~éC VAiV

KOOPHAN

Ondernemingsnr : 0417.701.695

Benaming

(voluit) : GILDE VAN DE STROPPENDRAGERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Kempstraat 171 te 9000 Gent

Onderwerp akte : AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR en

AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VERENIGING

TE VERTEGENWOORDIGEN

AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR

De Algemene Vergadering van 24 oktober 2012 heeft het ontslag als bestuurder aangenomen van:

Schelstraete Fernand Louis Marie, Antwerpsesteenweg 273, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 9/06/1936, te Gent

De Algemene Vergadering van 24 oktober 2012 heeft tot bestuurders benoemd:

Clauwaert Philip Gustaaf Marie, Striemenbergstraat 30, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 30/06/1958 te Sint-Amandsberg

Staelens Jean-Benoît Marc François, Jean Lauwstraat 79, 9051 Sint-Denijs-Westrem, geboren op 15/10/1971 te Gent

De Raad van Bestuur is momenteel samengesteld uit :

Colbrant Alain Robin Martin, Kempstraat 171, 9000 Gent, geboren op 3/07/1971, te Gent

Clauwaert Philip Gustaaf Marie, Striemenbergstraat 30, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 30/06/1958 te

Sint-Amandsberg

Doolaege Jean-Pierre, Ledebeekstraat 2, 9070 Destelbergen, geboren op 2711011942, te Gent

Maes Georges Anna, Magergoedkouter 12, 9041 Oostakker, geboren op 1510511946, te Gent

Staelens Jean-Benoît Marc François, Jean Lauwstraat 79, 9051 Sint-Denijs-Westrem, geboren op

1 5/1 011 971 te Gent

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens aile bevoegdheden die niet bij wet of door haar statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VERENIGING TE VERTEGENWOORDIGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

m

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter:

Coibrant Alain Robin Martin, Kempstraat 171, 9000 Gent, geboren op 3/07/1971, te Gent

Ondervoorzitter:

Doolaege Jean-Pierre, Ledebeekstraat 2, 9070 Destelbergen, geboren op 27/10/1942, te Gent

Secretaris:

Clauwaert Philip Gustaaf Marie, Striemenbergstraat 30, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 30/06/1958 te

Sint-Amandsberg

Penningmeester:

Staelens Jean-Benoît Marc François, Jean Lauwstraat 79, 9051 Sint-Denijs-Westrem, geboren op

1611011971 te Gent

Materiaalmeester:

Maes Georges Anna, Magergoedkouter 12, 9041 Oostakker, geboren op 15/05/1946, te Gent

Voor alle administratieve verplichtingen hebben de voorzitter en/of de secretaris onbeperkte en afzonderlijke volmacht. Voor alle financiële verplichtingen hebben de voorzitter en/of de penningmeester onbeperkte en afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 1.250,00 EURO, met een maximum van 2.500,00 EURO per maand. Boven dit bedrag is hun gezamenlijke handtekening verplicht.

Te Gent, op 16/01/2013

COLBRANT Alain

Voorzitter

Tegelijk hiermee neergelegd:

- akte betreffende de raad van bestuur

- akte betreffende de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011
ÿþMoa 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Luik B In de bijlager' bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





V~ IIWIIIVII~V~~IIII~I~V~

+11088399"

NEERGELEGD

3 1 ME1 2011

t\LA...,i: ,ANK VAN

KOO:1-1AGiiffip i_ GENT

Ondernemingsnr : Benaming 0417.701.695

(voluit) : (verkort) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte : GILDE VAN DE STROPPENDRAGERS

Vereniging zonder Winstoogmerk

KEMPSTRAAT 171 - 9000 GENT

AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR

AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VERENIGING

TE VERTEGENWOORDIGEN



AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR

De Bijzondere Algemene Vergadering van 23 mei 2011 heeft unaniem ontslagen als bestuurder:

De Wever Didier Wilfried Leon, Hoogstraat 112, 9000 Gent, geboren op 9/12/1959, te Gent

De Raad van Bestuur is momenteel samengesteld uit :

Colbrant Alain Robin Martin, Kempstraat 171, 9000 Gent, geboren op 3/07/1971, te Gent

Doolaege Jean-Pierre, Ledebeekstraat 2, 9070 Destelbergen, geboren op 27/10/1942, te Gent

Maes Georges Anna, Magergoedkouter 12, 9041 Oostakker, geboren op 15/05/1946, te Gent

Schelstraete Fernand Louis Marie, Antwerpsesteenweg 273, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 9/06/1936,

te Gent

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door haar statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VERENIGING TE VERTEGENWOORDIGEN

De raad van'bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie bevestigd:

Voorzitter:

ColbrantAlain Robin Martin, Kempstraat 171, 9000 Gent, geboren op 3/07/1971, te Gent

Ondervoorzitter:

Doolaege Jean-Pierre, Ledebeekstraat 2, 9070 Destelbergen, geboren op 27/10/1942, te Gent

Penningmeester:

Schelstraete Fernand Louis Marie, Antwerpsesteenweg 273, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 9/06/1936,

te Gent

Materiaalmeester:

Maes Georges Anna, Magergoedkouter 12, 9041 Oostakker, geboren op 15/05/1946, te Gent

Voor alle administratieve verplichtingen hebben de voorzitter en/of de secretaris onbeperkte en afzonderlijke volmacht. Voor alle financiële verplichtingen hebben de voorzitter en/of de penningmeester onbeperkte en afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 1.250,00 EURO, met een maximum van 2.500,00 EURO per maand. Boven dit bedrag is hun gezamenlijke handtekening verplicht.

Gedaan te Gent, op 25 mei 2011

COLBRANT Alain

Voorzitter

Tegelijk hiermee neergelegd:

" akte betreffende de raad van bestuur

* akte betreffende de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GILDE VAN DE STROPPENDRAGERS, AFGEKORT : GVDS

Adresse
KEMPSTRAAT 171 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande