GILLAU

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GILLAU
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.030.501

Publication

15/09/2011
ÿþ~ Mo-El 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 5 SEP. 2011

Griffie

L1UM lil iiuu ii

9742+

V+

beha aai Bel.

Staa

11





Ondernemingsnr : OS 39 . 030. 5o4

Benaming



(voluit) : ''Gillau"

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 9700 Oudenaarde, Nestor de Tièrestraat 147

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Notaris Marleen VANDEWALLE te Wortegem-Petegem op 1 september 2011: neergelegd ter registratie, blijkt dat een Vennootschap onder Firma werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS : 1) DE SCHEERDER Peter, wonende te 9700 Oudenaarde, Nestor de Tièrestraat 147; en 2) DE BOCK Patricia, wonende te 9700 Oudenaarde, Nestor de Tièrestraat 147.

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van een VOF met de naam "Gillau".

3. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Nestor de Tièrestraat 147.

4. DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- Het nemen van participaties in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of

aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of;

e zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling;

É rm opgenomen in artikel 629 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven;

yq belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen

ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het: buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,;

N de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling

c::

en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de'

ire

r+ s vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de

verwezenlijking van haar doel.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen, met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en; verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,; obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen

z stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

el - Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen,;

het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere; administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe: beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden van; personeel;

,sl - Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling;

met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving;= prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch,' commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder aile vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk: zijn, zonder enige beperking;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten,; octrooien, know-how en andere intellectuele rechten. Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en_ andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw,. de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

- Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, hei. verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

- Hef waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

- Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt ondermeer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

- Hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

- Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profitsector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen.

- de aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruimze zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

5. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt. Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

6. KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.660.500,00 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 1.350 aandelen.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen.

Zolang geen gemeenschappelijke volmachtdrager is aangewezen zullen de rechten aan deze aandelen verbonden, geschorst worden, Deze gemeenschappelijke volmachtdrager oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

In geval van opsplitsing vruchtgebruik/bloot-eigendom komt het stemrecht en de dividenduitkering toe aan de vruchtgebruiker.

De overdracht van aandelen in de vennootschap is ongeldig zonder voorafgaand aanbod tot verkoop aan alle medevennoten.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volgestort als volgt:

1) DE SCHEERDER Peter heeft ingeschreven op 676 aandelen voor een bedrag van 831.480,00 euro, volledig volgestort door inbreng in natura van 338 volledig volgestorte aandelen van de BVBA "P.D.S. Installatiebedrijf', met zetel te 9700 Oudenaarde, Nestor de Tiérestraat 147, RPR 0458.517.119, waarvoor hem 676 aandelen als volledig volgestort werden toegekend; en

2) DE BOCK Patricia heeft ingeschreven op 674 aandelen voor een bedrag van 829.020,00 euro, volledig volgestort door inbreng in natura van 337 volledig volgestorte aandelen van de BVBA "P.D.S. Installatiebedrijf', waarvoor haar 674 aandelen als volledig volgestort werden toegekend;

8. BESTUUR :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend.

Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden inzake beschikking over onroerende goederen en financiële activa van aanmerkelijk belang en inzake het aangaan van verbintenissen met als voorwerp "kredieten, leningen en borg", is de handtekening van alle zaakvoerders, gezamenlijk handelend, vereist. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht.

Werden benoemd tot statutair-zaakvoerder, voor onbepaalde duur : DE SCHEERDER Peter,en DE BOCK Patricia, die beide verklaard hebben te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

De opdracht van statutair-zaakvoerder kan slechts om ernstige en zwaarwichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

9.BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 september en wordt op 31 augustus van het daaropvolgende kalanderjaar afgesloten. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 augustus 2013.

10. JAARVERGADERING :

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand februari om zestien uur op de zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

De vennoten worden elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste veertien dagen vee de vergadering. Deze oproeping moet de volledige agenda bevatten; over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

11. WINSTAANWENDING :

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen besluiten.

De netto-winst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen besluiten een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen besluiten dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal warden verdeeld volgens voormelde verhouding. Het eventueel netto-verlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : uittreksel.

(getekend) Marleen Vandewalle, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behou.den dar_ 1f1! Belgisch Staatsblad

Coordonnées
GILLAU

Adresse
NESTOR DE TIERESTRAAT 147 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande