GILLENNA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GILLENNA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.950.562

Publication

19/09/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111J1!1!111.1,1111,11!11 GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 SEN 2011

DENDERMONDE





Ondernemingsnr: 0877950562

Benaming

(voluit) : GILLENNA

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Rooms-Hofstraat 10-9320 Erembodegem

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 31 augustus 2011

Datum :31 augustus 201

Plaats : Rooms-Hofstraat i0  9320 Erembodegem

Aanwezig : Annik Van Geite 185 aandelen

Van Schuerbeeck Celine 1 aandeel

De vergadering wordt geopend te 19 uur onder het voorzitterschap van Annik Van Geite.

Als secretaris van de vergadering wordt aangesteld Annik Van Geite. Beide aandeelhouders fungeren als stemopnemers.

De voorzitter memoreert dat de aandeelhouders werden samengeroepen om te beslissen inzake de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Aangezien alle aandeelhouders aanwezig zijn kan de vergadering rechtsgeldig beslissen.

Aangezien er geen commissaris in de vennootschap is benoemd, beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Alle aandeelhouders verklaren te hebben afgezien van deze bijstand.

De vergadering hoort het verslag van de vereffenaar.

De vergadering beslist unaniem het verslag van de vereffenaar zonder uitzondering noch voorbehoud goed te keuren en decharge te verlenen aan Mevrouw Van Geite Annik als vereffenaar van de vennootschap.

De vergadering neemt met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen :

De vordering op de belastingadministratie van roerende voorheffing ten bedrage van 53,04 ¬ , wordt toegekend aan mevrouw Van Geite Annik. Zodra dit bedrag wordt terugontvangen zal het onmiddellijk aan mevrouw Van Geite Annik worden uitbetaald.

De vordering op Fortis Bank, zijnde de borgtocht voor een bedrag van 57,90 ¬ wordt toegekend aan mevrouw Van Geite Annik. Zodra dit bedrag wordt terugontvangen zal het onmiddellijk aan mevrouw Van Geite Annik worden uitbetaald.

het saldo van de vereffening, zijnde de overblijvende gelden op de bankrekeningen blijft onder toezicht van de Mevrouw Van Geite Annik, ter betaling van de kosten verbonden aan de publicatie van de sluiting van de vereffening in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vergadering verklaart de vereffening voor afgesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GILLENNA definitief heeft opgehouden te bestaan.

Er wordt besloten dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar bewaard zullen worden op volgend adres : Rooms-Hofstraat 10, 9320 Erembodegem.

Aan de vereffenaar wordt opdracht gegeven de sluiting van de vereffening en de daarbij horende in-formatie overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen neer te leggen en be-kend te maken, en het ondernemingsnummer te doen schrappen bij de KBO. Er wordt hierbij vol-macht gegeven aan de heer Bart Pessemier, Erkend Boekhouder-Fiscalist BIBF 30007352, met woonplaats Steenweg op Dendermonde 221, 1745 Opwijk, en dit voor de wettelijke formaliteiten te vervullen wat schrapping bij de KBO, BTW en aile.andere mogelijke instanties.

Niets meer aan de orde zijnde wordt de vergadering gesloten te 20 uur.

Van Geite Annik, voorzitter - stemopnemer - vereffenaar



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 04.08.2011, GGK 31.08.2011, NGL 09.09.2011 11539-0503-010
02/05/2011
ÿþ nnaa 2.1

ej In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de kte





Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

11111

+iioseasa"

VAN KOOPHANDEL

1.3 APR 2011

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0877.950.562

Benaming

(voluit) : "GILLENNA"

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9320 Aalst (Erembodegem), Rooms-Hofstraat, 10.

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BESLISSING TOT ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - BENOEMING VEREFFENAAR - VOLMACHTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, in datum van drie maart tweeduizend en elf, "Geboekt: vier bladen; geen verzendingen te Asse I, op 14 maart, 2011, boek 628, blad 71, vak 20. Ontvangen: Vijfentwintig euro (¬ 25). De Ontvanger, (getekend) Ann Van Riet, Inspecteur", blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GILLENNA", met zetel te 9320 Erembodegem (Aalst),; Rooms-Hofstraat 10, met ondememingsnummer 0877.950.562 (Dendermonde).

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris PEERS Alexandre, te; Erembodegem (Aalst), op 2 december 2005, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 december 2005, onder het nummer 05188385.

Waarvan de statuten slechts éénmaal werden gewijzigd, bij beslissing van de buitengewone algemene: vergadering gehouden voor geassocieerd notaris PEERS Christian, te Erembodegem (Aalst), op 29 mei 2006,; bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 juni 2006, onder het nummer 06100384.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met algemeenheid van; stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT : KENNISNAME STUKKEN EN VERSLAGEN.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de staat van activa en passiva afgesloten per 15 december 2010, alsook van het verslag van de zaakvoerder, de dato 17 januari 2011 en van het verslag van de heer LELIE Etienne, bedrijfsrevisor, optredend ten behoeve van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'STOKS LELIE & Co', bedrijfsrevisorenkantoor, met; maatschappelijke zetel te 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 39, de dato 2 februari 2011.

Het besluit van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor luidt als volgt:

'In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GILLENNA een boekhoudkundige: staat afgesloten op 15 december 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de' vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.918,86 Euro en een netto-passief van 6.421,07 Euro. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke: professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist; weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen kunnen worden; door de vereffenaar.

Er werden mij geen mededelingen gedaan van vorderingen, eisen of ingediende claims, andere dan deze; opgenomen in dit verslag.

Ten aanzien van de nog niet door de betreffende administraties gecontroleerde boekjaren voor wat betreft: bedrijfsvoorheffing en vennootschapsbelasting, kan ik mij niet uitspreken over de volledigheid van de in de staat; van activa en passiva opgenomen bedragen.

" Er is geen bijkomende informatie die ik onmisbaar acht voor de algemene vergadering en die niet zou;

voorkomen in het verslag van de zaakvoerder.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen met

betrekking tot het voorstel tot ontbinding van de B.V.B.A. GILLENNA en mag niet voor andere doeleinden

worden aangewend.

Ik heb mijn voornaamste controlewerkzaamheden beëindigd op 2 februari 2011.

Voor de B.V.B.A. Stoks Lelie & C° Bedrijfsrevisoren, de zaakvoerder

Etienne Lelie,

bedrijfsrevisor.

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,he zij van _._..__...._.._.__en)

ghetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

./ j,,-r(

oor-

:r -behouden

aan het 5elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De leden" van de vergadering bevestigen tijdig in het bezit gesteld te zijn van deze verslagen en van voormelde staat van activa en passiva, en verklaren hieromtrent geen opmerkingen te formuleren, zodat deze met eenparigheid worden aangenomen en aan onderhavige akte gehecht worden.

TWEEDE BESLUIT : VERVROEGDE ONTBINDING.

De algemene vergadering keurt de tussentijdse balans per 15 december 2010 en alle voorgaande jaren, goed en besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden en haar in vereffening te stellen vanaf heden.

Ondergetekende Notaris wijst comparanten dan ook op het feit dat alle stukken uitgaande van de " vennootschap vanaf heden dienen te vermelden dat de vennootschap in staat van vereffening is gesteld.

DERDE BESLUIT : BENOEMING VAN VEREFFENAAR EN AANDUIDING VAN DIENS BEVOEGDHEDEN EN VERGOEDINGEN.

De algemene vergadering stelt als vereffenaar aan voor onbepaalde duur: de Mevrouw VAN GEITE Annik Melanie Jozef, zaakvoerder, echtgescheiden, wonend te 9320 Erembodegem (Aalst), Rooms-Hofstraat, 10 (N.N.: 70.04.20 278-38), die verklaart haar aanstelling te aanvaarden en verklaart te voldoen aan alle wettelijke vereisten om het mandaat van vereffenaar te mogen uitoefenen.

" Ondergetekende notaris wijst er op dat de vereffenaar pas in functie treedt nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van deze benoeming van de algemene vergadering, waarbij de rechtbank nagaat of de vereffenaar voldoet aan alle waarborgen van rechtschapenheid.

De algemene vergadering geeft uitdrukkelijk volmacht aan de vereffenaar tot ondertekening en indiening van het verzoekschrift bij de rechtbank van koophandel, vereist voor de homologatie van diens aanstelling.

De vereffenaar zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten voor de vervulling van haar taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen.

Alle handelingen door de vereffenaar gesteld tussen de benoeming tot vereffenaar en de bevestiging ervan door de bevoegde rechtbank worden door deze laatste beoordeeld. De rechtbank kan deze nietig verklaren indien zij kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar moet op regelmatige tijdstippen een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vereffenaar is verplicht om het plan voor verdeling van de activa onder de schuldeisers bij verzoekschrift ter homologatie voor te leggen aan de rechtbank.

De algemene vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Zij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; zij kan verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en ontbindende rechtsvorderingen; zij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan zij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van haar bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

VIERDE BESLUIT: VOLMACHTEN.

De vergadering verleent de meest uitgebreide volmachten aan voornoemde zaakvoerder-vereffenaar teneinde de voorgaande besluiten uit te voeren, alsook voor het vervullen van alle nodige formaliteiten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een volmacht; "

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva;

- een expeditie van de akte "buitengewone algemene vergadering", dd. 03.03.2011;

- afgestempeld verzoekschrift tot homologatie van de benoeming vereffenaar;

- vonnis bevestiging vereffenaar;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.02.2011, NGL 14.03.2011 11056-0224-008
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.07.2010, NGL 27.08.2010 10460-0264-012
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 31.08.2009 09677-0080-013
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.08.2008 08672-0300-013
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 30.08.2007 07645-0191-011

Coordonnées
GILLENNA

Adresse
ROOMS-HOFSTRAAT 10 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande